Screenshot film The Killing Fields

Zoals mijn trouwe lezers weten, heb ik in mijn leven al heel wat meegemaakt op hoog niveau in de regering, de journalistiek, de academische wereld en het bedrijfsleven. Toch ben ik verbijsterd over de diepte en breedte van de georganiseerde samenzwering die werkt ten behoeve van de georkestreerde “Covid pandemie,” schrijft Paul Craig Roberts.

Washington, afgeschermd door de hoerenmedia, heeft ons lang voorgelogen over alles — 9/11, massavernietigingswapens, Assad’s gebruik van chemische wapens, Iraanse atoombommen, Russische invasies, Osama bin Laden, Muammar Gaddafi, Russiagate, Trump oproer. Momenteel worden leugens gebruikt om mensen te beschadigen met een “vaccin” dat gevaarlijker is dan het virus.

De omvang van de propaganda voor een “vaccin” waarvan bekend is dat het geen bescherming biedt maar juist dood en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt, en de tegen bekende bewezen geneeswijzen die in toenemende mate over de hele wereld worden gebruikt, is verbijsterend. Zelfs in de rode deelstaat Georgia laat het Georgia Department of Public Health apotheken recepten bezorgen in zakjes met daarop een lachende jonge vrouw die in 2 inch hoge letters zegt: COVID VACCINE. IK HEB JA GEZEGD! ZODAT IK IN MIJN KLAS KAN BLIJVEN.

Voordat we verder gaan, denk even na over de boodschap. Om naar school te gaan moest zij het mRNA-“vaccin” nemen, waarvan bekend is dat het bijzonder gevaarlijk is voor jonge mensen. In “vrij democratisch Amerika” worden schoolkinderen gedwongen tot het aanvaarden van wat in onze geschiedenis onaanvaardbare risico’s waren. Nooit in de geschiedenis is toegestaan dat een “vaccin” dat in verband wordt gebracht met ook maar een fractie van het aantal sterfgevallen als met het mRNA-vaccin, in gebruik blijft. Ondanks het bekende en bewezen gevaar van het mRNA vaccin voor de jeugd, oefent de criminele organisatie die bekend staat als Pfizer druk uit op haar dienaren bij de FDA om de injectie van 5-jarigen met de dodelijke stof goed te keuren. De kans is groot dat elke vijfjarige die wordt geïnjecteerd onvruchtbaar zal zijn.

  Mijn pandemie openbaring - Onze buren zijn onze vijanden

Wat is de agenda die zo ver kan reiken dat de boodschap op receptenzakjes van apotheken wordt geplaatst en te controleren? Blijkbaar winst voor Big Pharma. Duidelijk controle over mensen en de mogelijkheid om hun beslissingen te dicteren via de regering. Uit wat we leren over de effecten van het mRNA-vaccin op de menselijke vruchtbaarheid, blijkt dat het overduidelijk om bevolkingsbeheersing gaat. Om de populatie succesvol te verminderen, moet je de jongeren doden of onvruchtbaar maken. Vandaar de drang om 5-jarige kinderen in te enten.

Er is geen andere verklaring voor het feit dat gerenommeerde deskundigen en Nobelprijswinnaars die herhaaldelijk de wenkbrauwen fronsen en waarschuwingen afgeven, consequent worden gecensureerd. Er is geen andere verklaring voor het feit dat ziekenhuizen weigeren de bijwerkingen van het vaccin te melden en weigeren het leven van covid-patiënten te redden door hen te behandelen met HCQ of ivermectine. Er is geen andere manier om de pretentie van het medisch establishment te verklaren dat de varianten niet het gevolg zijn van het vaccin zelf.

Gezien het feit dat het mRNA-“vaccin” overhaast in gebruik werd genomen zonder de vereiste studies in het kader van een “noodtoestemming”, is de bewering van het medisch establishment dat HCQ en Ivermectine door geen enkele arts zouden mogen worden voorgeschreven, ondanks hun perfecte staat van dienst inzake veiligheid na 60 jaar gebruik bij de mens, omdat er geen studies zijn om hun werkzaamheid bij covid vast te stellen, niet geloofwaardig.

Met andere woorden, het medische establishment neemt het standpunt in dat zij u in een noodgeval zonder onderzoek een levensbedreigende injectie mogen geven, maar niet een bekende remedie die wereldwijd veilig en doeltreffend wordt gebruikt om covid te voorkomen en te genezen.

  Een pandemie van de drievoudig gevaccineerden

In de loop van mijn leven in de Verenigde Staten ben ik er getuige van geweest dat alle morele waarden werden vervangen door de hebzucht naar en het najagen van geld. Toch is het moeilijk te geloven dat Big Pharma, de media, Biden, de American Medical Association, ziekenhuizen, apothekers, schoolbesturen, gouverneurs en particuliere werkgevers zo bereidwillig Amerikanen zouden dwingen gevaarlijke injecties te accepteren om hun baan te behouden, naar school te gaan, ’s avonds uit te gaan en te reizen, alleen maar om Pfizer, Moderna en de anderen te verrijken.

Inmiddels zijn er tienduizenden artsen, verpleegkundigen, medische beroepsbeoefenaren en wetenschappers die het niet eens zijn met het Covid-protocol dat aan de westerse landen wordt opgedrongen. Hun stemmen worden onderdrukt. Hun banen en medische licenties worden bedreigd. Hoewel zij alle feiten aan hun kant hebben, worden zij beschuldigd van “Covid desinformatie”.

Op 8 oktober 2021 hoorde ik op NPR ten gunste van vaccinatie, waarvan de farmaceutische bedrijven zelf toegeven dat het niet langer dan 6 maanden beschermt (de bescherming neemt dagelijks af), propaganda die zo flagrant is dat het Stalin, Mao en Hitler versteld zou hebben doen staan. NPR heeft opzettelijk voor het luisterend publiek de bewezen feiten achtergehouden dat het mRNA “vaccin” (1) in verband wordt gebracht met een historisch hoog percentage van gezondheidsschade en sterfgevallen, (2) varianten voortbrengt die immuun zijn voor het vaccin, waardoor eindeloze boosters nodig zijn, en (3) je natuurlijke immuniteit uitschakelt en vernietigt, waardoor je levenslang afhankelijk blijft van Big Pharma.

Waarom heeft de National Public Radio deze bekende informatie achtergehouden en zich beziggehouden met het opzettelijk misleiden van haar goedgelovig publiek? Mogelijk zijn de zwakzinnige NPR mensen bang om diegenen die het Covid narratief controleren te schofferen door echte journalisten te zijn. NPR is gewend spreekbuis te zijn voor geldschieters, en ik vermoed dat je er gerust je leven onder kunt verwedden dat Big Pharma, indirect zo niet direct, de verslaggeving van NPR heeft gekocht. Helaas heeft Amerika geen onderzoekende media om deze kwestie te onderzoeken.

  Nieuwe Israëlische ministeriële studie toont aan dat het COVID-vaccin na verloop van tijd het risico op overlijden verhoogt

Amerika is een plaats waar leugens als waarheid worden bevestigd door CNN, MSNBC, NPR, New York Times, Washington Post, Associated Press en een groot aantal websites die worden gefinancierd door het establishment dat onze meningen beheerst en ons machteloos maakt door ons met leugens te programmeren.

Vele boeken, artikelen en films hebben door de jaren heen voorspeld dat de triomf van geheime agenda’s over goedgelovige onwetende mensen het lot van de mensheid zou zijn.

Ik zie dit elke dag gebeuren. Zijn de mensen, vooral die in het Westen, te dom en te goedgelovig om te overleven?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Deskundige”, roept op tot het ontzeggen van levensreddende ziekenhuisbehandeling aan ongevaccineerde mensen
Volgend artikelImmigratieventer – door Somaliër doodgestoken in kerk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • Ik ben het niet met je eens, de meeste mensen hebben hun naaste te verliezen (of hun gemaakte artificiële vermogen en eigendommen) en staan dus liever in de rij naar hun artificiële gevangenis dan dat ze de mogelijkheid van de keuze de dood of de vrijheid willen accepteren.

   Vrijheid is overleven en samenleven met elkaar in één met de natuurlijke krachten, niet met verzorgers en controllers die bepalen wat jij wel en niet behoort te doen, waar jij moet voor kiezen, waar jij wel of niet geschikt voor bent, waar jij wel of niet naar toe mag gaan.

   Vrijheid gaat om eigen inzicht, eigen keuzes, eigen ervaring, vrijheid van eigen uitspraken, vrijheid van verplaatsing, vrijheid begint bij jou als de individueel, en slaat over op de ander als jij ook deze vrijheid aan de ander doorgeeft. Pas dan doorbreek je het systeem van onderdrukking.

   Dus de meeste mensen worden beïnvloed door een artificieel systeem dat hun indoctrineert dat hun zogenaamde vrijheden gegeven word of afgepakt door een verzorger of controller van de artificiële staat in plaats van dat hun aangeleerd dat vrijheid in hun zelf zit en je het al bij je geboorte gekregen hebt van moeder natuur.

   Dat maakt hun niet dom of goedgelovig het maakt hun wel een blind paard (in gedachte/geïndoctrineerd/gebrainwashed een zeer afhankelijk persoon van de staat) om als een individueel persoon iets te kunnen ondernemen voor de vrijheid tegen de artificiële onderdrukkende en controlerende machthebbers.

   Mensen zijn niet dom of goedgelovig slechts te ver geïndoctrineerd en volgzaam gemaakt dat men denkt dat de artificiële staat je in je natuurlijke vrijheden kan beperken en kan opleggen.

 1. Wat fabrikanten beweren dat het vaccin 6 maanden actief is, bedoelen eigenlijk te zeggen dat na 6 maanden jouw injectie er voor zorgt, dat jouw natuurlijke immuniteit terug wordt gereduceerd tot 0% doordat vaccin. Daar in geen enkel land ter wereld de nood toestand is uitgeroepen, is de noodvergunning voor een experimenteel vaccin dan ook illegaal. Daar er ook alternatieve medicijnen voor bestaan, wel veelal in eens verboden ondanks dat die zelfde medicijnen 60 jaar tot zelfs 120 jaar al op de markt zijn en zeer effectief zijn tegen virussen, bacteriën en parasieten. Als je dit alleen al consenteert, dat weet je dat die zogenaamde opgedrongen vaccins puur vergif zijn en niemand ervan mag genezen. De regeringen alle bewust de grondwetten en mensenrechten schofferen en alle uitvoerders van dit beleid schuldig zijn aan dood door schuld of moord met voor bedachte raden uitvoeren op zijn onwetende en onschuldige medemens. Het meest droevige dat de rechtelijke macht ook in de samenzweringen meedoen met de regeringen en hierdoor zich zelf buiten de (grond)wet plaatsen, dan moeten ze niet raar opkijken dat het volk op een gegeven moment ook tegen hen in opstand zullen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in