Momenteel circuleert op social media een videoclip van een illegale Marokkaanse migrant die de auto van een Spaanse vrouw vernielt die eerder had geweigerd hem geld te geven.

Rubén Pulido, de woordvoerder van de Spaanse conservatieve partij Vox, heeft de schokkende beelden geüpload naar social media waar ze duizenden keren zijn gedeeld.

“Een paar minuten geleden, in Aguadulce (Almería). Culturele verrijking door de weigering van de eigenares van het voertuig om een fooi te geven voor de ‘parkeerservice'”, schrijft Pulido op social media.

Backup:

Het gebeuren, dat door de eigenares van het voertuig werd geregistreerd, vond eerder deze maand plaats in de kustplaats Aguadulce, in de provincie Almería, en toont de illegale migrant uit Marokko die de auto van de vrouw vernielt nadat ze weigerde hem geld te geven, meldt het Spaanse nieuwsportaal OK Dario.

In de video is de woedende Marokkaan te zien die aan alle kanten tegen de auto van de vrouw schopt, het plaatwerk indeukt en beide zijspiegels kapot maakt. Nadat hij zijn interesse in het eerste voertuig heeft verloren, begint de dader tegen de ramen te slaan van een ander voertuig dat in de buurt geparkeerd staat, voordat hij de filmende vrouw agressief confronteert en haar aanvalt.

Hoewel de Guardia Civil twee dagen na het incident erin slaagde de dader op te sporen en te arresteren, werd de illegale migrant naar verluidt een paar uur na de arrestatie uit arrest vrijgelaten.

  Illegale migranten uit Noord-Afrika vernietigen de Spaanse stad Mellila

Sinds enige tijd waarschuwen zowel de Guardia Civil als de nationale politie de regerende linkse coalitieregering van het land voor een “lawine” van illegale migranten die de regio overspoelen.

Na de Canarische Eilanden is Almería, dat aan de zuidoostelijke Middellandse Zeekust van Spanje ligt, de regio die het meest is getroffen door de voortdurende stroom van illegale migratie. Eerder deze maand, in dezelfde week dat de Marokkaanse migrant het voertuig van de vrouw vernielde, landden 33 Afrikanen met succes op Alborán, een klein eilandje dat vlak voor de kust van Almería ligt. De autoriteiten hebben de groep onmiddellijk naar het vasteland van Spanje overgebracht, ondanks het feit dat de de migrantenfaciliteiten overbevolkt zijn geraakt door de enorme aantallen illegale migranten die onlangs via de Canarische Eilanden zijn aangekomen, meldt Remix.

Het tijdelijke opvangcentrum voor migranten in de haven van Almería (CATE), dat oorspronkelijk bedoeld was voor 230 personen, heeft vanaf het begin van de Covid-19-pandemie tot 20 oktober in totaal 3.520 immigranten opgevangen.

Volgens het Spaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken zijn er in november in totaal 8.157 illegale bootmigranten aangekomen op de Canarische Eilanden – een archipel voor de kust van Noordwest-Afrika – in wat waarschijnlijk een maandrecord is geweest. Tot nu toe zijn er dit jaar ongeveer 20.000 migranten op de Spaanse eilandenketen geland, ongeveer tien keer zoveel als in 2019.

De laatste keer dat de Atlantische archipel zo veel migranten zag aankomen was in 2006, toen 30.000 illegale bootmigranten met succes hun weg naar de eilandketen vonden.

Straat van Gibraltar: Orka’s rammen migrantenboten

Vorig artikelDe Nederlandse viroloog Ron Fouchier – Een andere sleutel tot het Covid-19 onderzoek
Volgend artikelTrump: Ik heb groots gewonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Ja, dat probeerde ze mij ook eens te flikken in Polen. ïk heb op je auto gepast, dat kost f10″ en hij lachtte erbij.
  Dus ikke “blijf lachen, nou kan je dat nog”
  “wat bedoel je ?”
  “nou heb je nog tandjes, als je nietgauwopsodemiterd niet meer”

  Hij ging weg voordat ik echt kwaad werd.
  —————————————-
  In Marokkoschijnt het een sport te zijn.
  Was bij de ruinesvan een kasteeltje komt een snotneus naar mij toe, en zei dat dat uit de 14de eeuw was.
  Ik keek wat ronden wilde toen weg gaan.
  Komt ie naar me toe en zegt dattie mijn gids was en f25 wilde.
  Dus ik vroeg hem of hij lopend naar huis wilde of op een brancard.
  Hij begreep het en vertrok

  Was bij een oase met een groep en er sprong een marokkaanse jongenvan een rots in het water.
  Toen kwamdie rond,wilde per persoon f5 ervoor hebben.
  Was heel heeldwingend bij een paar oudere vrouwen, die bang voor hem waren.
  Genoeg is genoeg, dus ik pakte mohammed in zijn nek en trok hemweg,
  vertelde hem: altijd beleefd blijven en nee is nee.
  Dat wasgenoeg.

  Dat tuig verstaat maar een enkele taal: geweld of het risico ervan.
  probeer nooit rede of fatsoen. Dat kennen moslimsniet tov ons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in