In een vaccinatiecentrum in Italië: een arts en medisch personeel proberen een man te reanimeren die net is ingeënt en naar verluidt ongeveer 84 jaar oud is. De bejaarde man zou ter plaatse zijn overleden. Het lijkt erop dat hij net uit de vaccinatiecabine kwam, naar de wachtkamer ging en daar in elkaar zakte, bericht Politikstube.com.

Als de informatie dat de man is overleden waar is, is dat verschrikkelijk. De mensen zullen waarschijnlijk zeggen dat hij hoe dan ook spoedig zou zijn gestorven, maar zonder vaccinatie had hij misschien nog meerdere jaren voor zich gehad. Maar het is ook verschrikkelijk dat de mensen in de wachtkamer als makke schapen wezenloos voor zich uit staren, alsof ze naar een film in de bioscoop kijken. De enige die huilt is de filmmaker of de persoon die naast de filmmaker staat.

De video en de informatie over de tragische zaak werden op 17.01.2022 op Italiaanse Telegramaccounts gepubliceerd, maar de gesproken woorden in de video wijzen ook op een vreselijk verloop van de gebeurtenissen.

“Ik weet niet wat er gebeurd is met de persoon die op de grond ligt en in welke vaccinatiecentrum dat gebeurde.
Wat mij verontrust is dat de mensen onbewogen zitten te kijken alsof ze naar een film in de bioscoop kijken, terwijl het gezondheidspersoneel een mens aan het reanimeren is.”

  Na het AstraZeneca 'vaccin' krijgt hij een bloedstolsel en verliest 2 meter darm

Backup:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronawaanzin in ItaliëVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerzekeringen beginnen dekking te weigeren voor vaccinatieclaims
Volgend artikelZonneschijn is de remedie tegen shedding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De schapen zijn bijna volledig murw geslagen door de publicaties van overheden en medische organisaties.
  Het besef dat ze bedrogen worden is er niet. De intermenselijkheid is kapot gemaakt door de “maatregelen”, hetgeen waarschijnlijk ook de bedoeling daarvan is. De ingestudeerde angstpychose.
  De wereld wordt steeds leuker (om te janken).

 2. Beste Ernstig verontruste,
  Waarschijnlijk heeft dat niets te maken met het murw zijn van de mensen door overheden en media.
  Ik heb het meegemaakt dat er iemand aan het verdrinken was en een 29 tal mensen stonden apathisch vanaf de kant toe te kijken zonder ’n vin te bewegen.
  Toen ik dichterbij kwam sprong er een agent in het water om de persoon te redden.
  Het is een psychologisch fenomeen bij mensen dat ze over het algemeen geen actie vertonen zodra ze iets uitzonderlijks zien voor hun ogen.
  Het lijkt op ’n soort hypnose die pas doorbroken wordt zodra er één iemand tot actie overgaat waarna er ineens mensen van alles gaan roepen en eveneens tot actie komen.
  Het is een vaak voorkomend verschijnsel bij mensen wanneer ze een bijzondere gebeurtenis voor ogen krijgen.
  Onderzoekers menen dat het komt omdat mensen, door het kijken en het gebeuren op zich in te laten werken enige tijd in beslag neemt. m.a.w. ze hebben tijd nodig om het te bevatten en het op zich in te laten werken. ( uitzonderingen daargelaten)
  Zodra er echter één iemand actie onderneemt lijkt het alsof de hypnose doorbroken wordt, bij sommigen echter dan nog niet omdat ze ook de respons van anderen proberen in zich op te nemen en te bevatten.
  Het is gewoon menselijk gedrag, hoe schokkend het ook mag zijn/lijken.
  Sommige dieren hebben dit ook, zoals honden.
  Bij de laatste is het echter het inschatten van de situatie voor henzelf ( is het bedreigend voor ze of niet)

  • niks bijzondere gebeurtenis. doe maar simpele tests. parkeer eens op een grote parkeerplaat in een hoek waar niemand staat. als je terug komt staat die hoek expliciet vol met auto’s. totaal geen boeiende situatie maar een mooi simplistisch voorbeeld. Dit kun je ook naar een hoger level brengen, je kunt gebruiken van de psychose van mensen. Hunter S Thompson met zijn gonzo stijl begreep dat perfect. En zijn kennis kun je in het dagelijkse leven toepassen. Ik leer het zelfs mijn 4 jarige zoon. Bullshit bevecht je met bullshit.

 3. Ach die mensen zijn al helemaal gezombieficeerd zoals ze daar keer op keer braaf blijven zitten na hun zoveelste gifprik, een spuit waarnaar ze met veel verlangen hebben uitgekeken.
  Ze kunnen niet eens meer bevatten dat die injectie weleens dodelijk kan zijn omdat ze al 2 jaar alle leugens van de criminele ‘regering’, ‘wereldleiders’ en de MSM als de absolute waarheid beschouwen.
  Zelfstandig denken en kritisch zijn kunnen ze niet meer, het zijn geprogrammeerde slaven geworden; alleen een wonder kan ze nog uit de klauwen van de duivelse ‘vaccin’tirannen halen.

  • Ik heb het idee en wat ik al langer beweerd dat het gif de hersenen programmeert voor die gene die niet sterk in de schoenen staan. Voor mij zijn het net psychiaterse patiënten die niet meer kunnen bevatten wat er met hun gebeurt.

 4. En ook te trots om hun emoties te laten zien… is wel inherent aan de keuze… merk je aan de dame ook…. zodra iemand kijkt houdt ze op met huilen en durft ze niet meer te filmen. Het is een soort groepsdruk…. waardoor onderling men niet wil afwijken van het “normale gedrag” bang dat ze opvallen….. ze verkrachten zichzelf geheel….. misschien omdat ze dat eens hebben meegemaakt en zich in dat gevoel “comfortabel” voelen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in