Een nieuwe griepstam die het potentieel heeft om een nieuwe pandemie te veroorzaken is ontdekt door wetenschappers in China, meldt BBC News.

Het virus, dat de naam G4 EA H1N1 heeft gekregen, wordt aangetroffen bij varkens, maar kan ook mensen besmetten.

Er wordt aangenomen dat er een risico bestaat dat het virus verder zal muteren, zodat het zich gemakkelijk van persoon tot persoon kan verspreiden en een globale uitbraak kan veroorzaken. Daarom is nauwlettend toezicht nodig, benadrukken de wetenschappers.

Het virus is geheel nieuw, wat zou kunnen betekenen dat er weinig mensen immuun zijn voor het virus, schrijft de BBC. Het doet denken aan het virus dat de Mexicaanse griep heeft veroorzaakt, maar met bepaalde verschillen.

De uitbraak van de Mexicaanse griep in 2009 was milder dan verwacht, omdat werd vastgesteld dat veel ouderen enige immuniteit hadden voor dat virus, waarschijnlijk als gevolg van eerdere griepuitbraken.

Moslim valt Deense politicus aan – moslim krijgt pak

  China: menigte kijkt toe hoe man zijn vrouw op straat doodslaat
Vorig artikelTwee zwarte tieners neergeschoten door Antifa – waren zogenaamd fascisten
Volgend artikelRusland: Covid-19 kan mannen steriel maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. ‘Facebook censureert informatie over de gevaren van vaccins, omdat we willen dat iedereen gevaccineerd wordt.’
  MARK ZUCKERBERG, FACEBOOK

  ‘Ik was betrokken bij het misleiden van miljoenen mensen met betrekking tot de mogelijke negatieve bijwerkingen van vaccins. We hebben gelogen over de wetenschappelijke bevindingen.’
  WILLIAM W. THOMPSON, PHD,
  SENIOR SCIENTIST CDC

  ‘Veel vaccins zijn besmet met gammaretrovirussen, dankzij het feit dat ze gebruik maken van virussen die in besmette dierlijke cellijnen zijn gekweekt. Dit leidt tot ziekten als chronisch vermoeidheidssyndroom, autisme, kanker, leukemieën en lymfomen.’
  JUDY MIKOVITS, PH.D., CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGIST

  Een van de redenen dat vaccins dodelijk kunnen zijn of ernstige handicaps veroorzaken is het feit dat ze materiaal bevatten van… apen, varkens en kalveren. Bovendien wordt er weefsel van geaborteerde baby’s gebruikt. Tijdens een officieel verhoor werd de peetvader van vaccinaties, Dr Stanley Plotkin, ondervraagd.
  Op de vragen of er inderdaad materiaal van apen, varkens, kalveren en vermoorde baby’s gebruikt wordt, gaf hij volmondig te kennen dat dit inderdaad zo is.
  DR. STANLEY PLOTKIN – PEETVADER VAN VACCINATIES

  Bron: https://www.stopworldcontrol.com/nl/

  Wanneer u voor ‘aap’ of ‘varken’ wordt uitgescholden … begrijpt u waar dit mogelijkerwijs vandaan komt.

 2. ‘Het virus, dat de naam G4 EA H1N1 heeft gekregen, wordt aangetroffen bij varkens, maar kan ook mensen besmetten.’

  Gaat ‘men’ in de nabije toekomst alle varkensboerderijen en hobby-varkens ‘opruimen’/elimineren?
  Want stel je voor ……
  Alle Mohammed-volgers ook blij. Joden? Eten die varkensvlees?
  De boeren & participanten daarentegen zullen opnieuw niet blij worden.
  Evenmin de varkens/dieren/participanten.
  #OMNICIDE NAMENS DE 1%

  NWO – NOACHIDE LAWS – DE STROP STEEDS IETS VERDER AANTREKKEN.
  WELTERUSTEN NAÏEVELINGEN & SLAPERS.

 3. Wel ja, laten we ons weer bangmaken? Eerst de corona-onzin, nu bang blijven voor die ‘2e golf’ en dan die nieuwe variant?
  Zal ik eens wat zeggen? En wat dan nog?

  De Nederlandse media toetert dat het aantal gevallen in de VS (weer) stijgt. Ja, uiteraard. Als je meer test zul je meer gevallen vinden.

  Tsja…cijfers.
  Meer testen betekent uiteraard ook meer positieve gevallen. Wat de media heel toevallig vergeet te melden is dat er wordt getest op anti-lichamen, dus ook iedereen die al hersteld is wordt aangemerkt als een geval. Op zich terecht, maar die persoon is niet ziek, maar ziek geweest, waarschijnlijk zonder het te merken.
  Daarnaast kun je op veel plaatsen niet aan het werk als je niet negatief wordt getest. Stel dat je naar huis bent gestuurd omdat je positief testte, en je doet een week later nog een test en die is nog steeds positief, dan komt dat toch in het systeem als 2 positieve testen, hoewel dat niet echt correct is. Slechts het aantal testen wordt geteld, niet het aantal dubbele of driedubbele testen.

  Tenslotte een stukje statistiek. STEL dat het aantal doden in de VS op zou lopen tot 200.000 (laatste bericht is 125.000, maar goed).
  Dat is dan 200.000 op een bevolking van ruwweg 350.000.000. Dus ruwweg 0.057% van de bevolking die overlijdt.
  Dan komt daarbij dat 80% van de overledenen vallen in de groep van 70+ jarigen. Dus voor de hele rest van de bevolking hebben we het dan over 20% van 0.057%. Dat is dan dus 0.0114% Ja hoor, echt iets om je zorgen over te maken.
  Gewoon de cijfertjes bekijken en je weet dat het hele gelazer enorm overtrokken is en absoluut geen reden om de hele economie af te sluiten.

 4. [… Het virus is geheel nieuw, wat zou kunnen betekenen dat er weinig mensen immuun zijn voor het virus…] lees we hebben het virus dat de mexicaanse griep veroorzaakt zodanig weten te modificeren dat het nu meer mensen ziek maakt. En natuurlijk werken we al 12 jaar aan een vaccin dat wel nog niet is goedgekeurd maar…. stroop je mouw maar even op dan regelen we dat ook weer testsubject nummer nh1386622826

  Trust no one, question everything

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in