Illegale autorace in Duitsland: Syriër rijdt 6-jarig jongetje dood

2
Foto via PI-News

Steeds meer gewelddadige immigranten uit de archaïsche oorlogsgebieden van de derde wereld ontdekken de veelal straffeloze manieren om terreur, angst en dood in de Duitse straten te verspreiden: Tijdens een “illegale autorace” door twee illegale Syrische Merkelgasten op zaterdagavond in Dresden werd een zesjarige jongen aangereden en dodelijk gewond door een van de twee moordenaars. De politie van Dresden is nu op zoek naar getuigen van de moordaanslag op het onschuldige kind, dat op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was: in een straat in het centrum van Dresden.

Om 20.29 uur accelereert een 31-jarige Syriër met ‘zijn’ Mercedes op de Budapester Strasse richting stadscentrum, naast hem in een BMW trapt een 23-jarige Syriër het gaspedaal in. De twee potentiële moordenaars voeren een bloedige race door het centrum van Dresden, meldt PI-News.

“Beide auto’s reden op zeer hoge snelheid”, verklaarde politiechef Lutz Milker op zondag. Mercedes en BMW jagen naar de kruising met de Schweizer Straße. Kort daarvoor passeerde eerst de Mercedes van een van de potentiële moordenaars en daarna de BMW “een niet betrokken langzamer rijdende auto”. De Mercedes snijdt terug naar de rechterrijstrook. Milker: “De BMW haalde weer in op de linkerbaan”. Ter hoogte van de bushalte vond te midden van Duitsland de finale van de moslim autojihad plaats.

“Volgens de huidige kennis staken drie kinderen de weg over vanaf de centrale groene gordel. Twee kinderen zijn er in geslaagd om ongedeerd de weg over te steken. De zesjarige jongen werd echter gegrepen door de naderende C-Klasse Mercedes kort voordat hij de stoep bereikt. Het kind, ook een Syrische staatsburger, wordt tegen de bushalte en door het glazen raam geslingerd.”

Het slachtoffer raakt de harde vloer en blijft liggen met ernstige verwondingen. Hulpverleners haastten zich om de jongen naar een intensive care unit in Dresden te brengen. Daar overlijdt hij kort daarna. Volgens politiewoordvoerder Lukas Reumund wordt de Mercedes-bestuurder in eerste instantie alleen onderzocht “wegens onvrijwillige doodslag en gevaarlijke verstoring van het verkeer”. Beide bestuurders zijn ook “in onderzoek voor illegale autorace”. De rijbewijzen van de ‘coureurs’ werden voorlopig in beslag genomen. De politie van Dresden zoekt nu op 0351/483 2233 naar verdere getuigen van de “omstandigheden van het ongeval”.

Moslimfamilie smokkelde tienermeisje binnen – in slavernij gedwongen en verkracht

  Schandaal in Duitsland: Politie verbiedt Duitse vlag bij 1 mei-viering
Vorig artikelZwarte BLM-aanhanger gearresteerd na het bewusteloos schoppen van een onschuldige blanke man
Volgend artikelBLM-aanhangers op oorlogspad: Meerdere gevechten in park in Amerika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Klinkt meer als Syrisch nieuws dan een Duitsland iets….volgens mij heeft de geestelijke en identitaire genocide al plaats gevonden in Europa….moet enkel nog doordringen maar als het bloed van de Europeaan de straten rood kleurt zal dat wel gebeuren…..

    Het “ nieuwe normaal” is waanzin en chaos op twee benen met moordlust in de ogen….maar wie de historie van Europa kent, we zijn tot kennis en welvaart gekomen door harder te knokken dan de tegenstanders uit het verleden. De bloedorgie die de elite ons wil opdringen zal onontkoombaar zijn, maar daarna is de elite aan de beurt. Ze zullen de vruchten niet plukken van hun smerige praktijken, noch hun nazaten.

  2. Een waarneming: De ouders zijn ook niet onschuldig, want normaal ligt een kind van 6 jaar oud op dat uur in zijn bedje, in plaats van in het centrum van Dresden rond te lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in