Zwarte BLM-aanhanger gearresteerd na het bewusteloos schoppen van een onschuldige blanke man

2

BLM-aanhanger Marquise Love is gearresteerd na het tot bloedens toe en bewusteloos schoppen in het gezicht van een blanke man genaamd Adam Haner, naar verluidt omdat hij blank is. Het begon allemaal toen Haner tussenbeide kwam tegen wat volgens de politie een poging tot overval was tijdens een BLM-protest in Portland, VS, waarna hij werd achtervolgd totdat hij met zijn auto crashte.

Males werd toen door BLM-aanhangers uit de auto gesleurd en meerdere malen geslagen. Uiteindelijk wordt hij door Love in het gezicht geschopt en raakt dan bewusteloos.

Na de aanval bleef Love uit de buurt van de politie en publiceerde hij berichten op Twitter waarin hij de hele zaak als een eerlijk gevecht afschilderde en Adam Haner “racist” noemde.

Marquise Love wordt nu verdacht van zware mishandeling, onwettige dwang en gewelddadige oproer. De borgtocht is vastgesteld op een kwart miljoen dollar.

Blanke man beestachtig mishandeld door BLM “demonstranten”

  VS-staten met de hoogste vaccinatie- en mondkapjescijfers hebben het zwaarst te lijden onder nieuwe gevallen van ziekenhuisopname
Vorig artikelLampedusa: Illegale migranten landen tussen badgasten
Volgend artikelIllegale autorace in Duitsland: Syriër rijdt 6-jarig jongetje dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

    • BLM-aanhangers worden gesponsord door Soros om dit soort dingen te doen en te slopen.

      Hamilton is ook BLM-aanhanger/activist niet dat hij sloopt, maar hij doet er wel alles aan dat je niet wint.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in