Een rebellie van artsen vond plaats in Frankrijk en ze begonnen autopsies te doen, (hoewel zoals overal elders, hen was verteld om geen autopsies te doen en alleen de overblijfselen te cremeren zonder onderzoek), schrijft Tapnewswire.com.

Hierover wordt nooit gesproken in de Amerikaanse mainstream media. Tijdens de autopsies van de doden van de Pfizer injectie, merkten ze op dat elke keer als iemand stierf, de hersenen vol met klonters zaten. Ze waren zo zeker van hun resultaten dat ze in staat waren om de volgende hersenen open te snijden van iemand die vermoord was door de injectie, en daar waren de stolsels zoals verwacht. Ze tonen dit op 2:15

Video is inmiddels verwijderd, maar nog steeds via web.archive te zien:

https://web.archive.org/web/20220223061656/https://www.bitchute.com/video/Fs77yUYmlxUV/

De video staat ook op het Bitchute-kanaal.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betredenVolg Frontnieuws op Telegram

  "Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn"
Vorig artikelWereld Economisch Forum brengt dystopische film uit over het “mondkapje van de toekomst”
Volgend artikelVaccinator arts doet dringende oproep aan zijn gevaccineerde patiënten – hij heeft zelf een trombose bijwerking opgelopen: “De inenting valt ons zwaar ten deel… SCHEISSE!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Wef, mondlap over hun ogen vast nieten is beter , respectloze inners van 88 miljard euro over de ruggen vd slachtoffers zou beter zijn .. ..ruig vd richel

  • Het volk leef nog omdat de elite en de rijken nog even nodig hebben maar ik kijk al vooruit over een jaar of 50 zullen nog alleen bestaan door selectie er wordt ook al veel over gesproken kinderen verwekken op de huidige normale manier zal niet meer bestaan en alle cellen zijn dan in geplant waardoor alleen nog super intelligente mensen bestaan de wetenschap is er al vanuit de 18 eeuw mee bezig en in 1940 kwam Hitler wij willen een zuiver rast, de voorloper van de nieuwe mens van de toekomst was geboren.

   • Niet voor niets wordt onderscheid tussen de sekses geëlimineerd! Verschil tussen man en vrouw wordt weggevoegd, we worden onvruchtbaar gemaakt (door COVID-prikken?, want het woord vaccinatie wil ik niet gebruiken).

    De beste (Arische?) zaadcellen zijn allang ergens opgeslagen (lees ingevroren).

    Maar troost je met de gedachte dat er nog NOOIT 1 dictator is geweest die er in is geslaagd een wereldheerschappij te stichten en te behouden. Geen één. Dat gaat ook nu niet lukken.

   • Wat is superintelligent. Het soort mensen dat zichzelf superintelligent noemt?
    Mensen die zich kunnen redden met weinig geld, weinig bezitten, zonder gezelschap ook iemand zijn, en toch overleven die vind ik superintelligent.
    Al die rijken die zonder geld en luxe helemaal niets kunnen beginnen vallen voor mij af.

 2. en maar blijven doorgaan en doordrammen om hun kanker vaccin in zoveel mogelijk mensen te spuiten..ik zal niet gauw moord rechtvaardigen, maar als er straks een x aantal van die uitvoerende / propaganderende pro vaccin figuren worden afgeknald omdat van mensen hun : kinderen / ouders / familie of vrienden door deze shit zijn gestorven : zal er geen medelijden mee hebben en zal degene die dat om deze reden doet nog een warm hart toedragen : ze kregen waar ze om vroegen..en dan zal er wel weer geblaat worden : hier in dit land nemen we niet het recht in eigen hand : dan kan je alleen maar antwoorden : ja, je mag ze wel willens en wetens mn dierbaren laten vermoorden als zijnde het hondsdolle beesten en ze daarna nog op de kosten van de belastingbetaler een x aantal jaren in het gevang laten zitten, zodat ze daarna weer ongestoord verder kunnen leven en zich opnieuw met ranzige praktijken kunnen bezig houden : God forbid

  • Naar mijn mening ophangen aan lantaarnpalen allemaal een voor een, no merci, door hun schuld zijn duizneden mensen in nederland overleden door cornoa door injecties en zwaar verwond erdoor. Zij kennen geen mercy met ons dan wij niet met hen, weg ermee de brandstapel op desnoods??

    • Het is erger. Remdesivir in USA en in UK Remdesivir plus drug met andere naam doodden patienten. Van Remdesivir bekend uit eerder Ebola onderzoek.

   • Haha wat een mislukking is uw reactie toch, wordt u betaald door de overheid als IDF/CIA/etc. troll misschien?
    Of heeft u uw medicijnen wel (op tijd) ingenomen?
    Als ik het zo aan uw verlept Nederlands zie, dan zou men kunnen oordelen dat u ofwel iets mankeert in de bovenkamer, of u doet maar alsof.

    Nog even dit terzijde moest u geen echte troll zijn:
    Geen “genade”??
    Nee dat is geen waar, enkel voor degenen die ons iets willen aandoen: ons fysisch willen opsluiten en/of pijnigen, onderdrukken en ga zo maar door, maar wij zelf zullen het niet moeten doen denk ik, die inenting richt al genoeg schade aan blijkbar!

    Mensen die het dan wel tolereren dat we geen inenting willen nemen, ook als ze het zelf wel gedaan hebben, zijn tenminste een voorbeeld voor jullie soort.

    Vergeving is het moeilijkst maar ook het meest waardevol…
    Ik verwelkom allen die toch beginnen in te zien dat er een oorlog tegen de mensheid bezig is en vinden dat dit hele circus rond de pandemie per direct moet stoppen; angst is een slechte raadgever, dus probeer daar eerst eens iets aan te doen.

 3. Is eerder voor gekomen. We hebben het niet geweten klinkt nog steeds. Echter in de info structuur van vandaag is dat een loze laffe kreet.

 4. marcel
  Die blob ligt uitgespreid daarom lijkt het zo groot.
  Maar e vind het niet zo een fris plaatje bah! Had het niet beter alleen het filmpje kunnen
  zijn met een waarschuwing zo dat het ieder zijn keus kan zijn om het te zien.
  Ik begrijp wel dat het is om de mensen te confronteren zo dat ze wakker worden
  maar dit vind zelfs ik goor en dat terwijl ik toch wel wat gewent bent.
  Ik hoef gelijk voorlopig geen gehackt of biefstuk meer bleh vies lol.

  • We zitten toch niet op een site waarbij alles wat confronterend kan zijn een waarschuwing bij hoeft te staan.
   Dan kan je alles wel over slaan omdat je dan altijd wel rekening moet houden met hoe iemand iets kan opvatten.
   We zijn allen oud genoeg om daar mee om te kunnen gaan.

  • We zijn in ons werelddeel zwak en week geworden: woke.
   Onze bevolking kan nergens meer tegen, niet tegen enge beelden, tegen ziekte, tegen de dood.
   Overal psychiaters en geestelijke ondersteuners, overal dierenvrienden, overal hulplijnen en telefoonnummers.
   Daarom is alles ook ze makkelijk te beïnvloeden dan wel te manipuleren.

 5. Beste redactie, Jullie als speurneuzen verdienen een groot compliment! Dank voor de dagelijkse lading van vertalingen met links.
  Ik zoek naar bewijs voor de volgende situatie: ‘gevaccineerden zijn een gevaar voor ongevaccineerden’ A. Wat gaat er overgedragen worden wat al niet door immune zwakkere (oudere b.v.) ook over gedragen kan worden aan virussen. B. Welke elementen uit (A) hebben uitsluitend betrekking op mRNA vaccines? C. Wat is er voor spijt optanten uit (A) te redden van hun breedband primaire immuun systeem? ‘Boost your Immune after Pfizer destroyed it’ kan een populaire worden mits het bewijsbaar is en mits er nog iets te redden valt. Ik heb de voorstudies gelezen die in deze richting wijzen. Nu nog de oplossing vinden voor deze dagelijkse groeiende groep

 6. Mee eens Bert. We zijn volwassenen en wie niet wilt kijken kijkt niet. Wat verwacht je van een autopsie van de hersenen? Ik ben dankbaar voor al deze informatie. De simpele ziel die hier loopt te trollen moet je eigenlijk gewoon negeren en alleen reageren op intelligente vragen die geprikte mensen kunnen en mogen stellen.

 7. Was vanmiddag bij een oude vrouw, die compleet gehersenspoeld en geprikt is uiteraard,
  die zei in een gesprek, dat iedereen het recht had om te weigeren, maar later zei ze weer, dat ongevaccineerden niet geholpen zouden moeten worden in het ziekenhuis….ze spreken zichzelf zo tegen……maar ik mag niet zeggen, rokers die longkanker krijgen, moeten zelf maar hun knip trekken……
  En zo lust ik er nog wel een paar…….ik kijk intussen om mij heen, en zie de burgemeester hier veelvuldig de illuminatie driehoeken maken, en ook nog 2 andere raadsleden….ze doen het openlijk op foto’s ..De vrijmetselaarssymbolen zijn overal te vinden, en overal zijn er wel verdachte branden geweest, vooral gebouwen met kelders. Ik knip de foto’s al een tijdje uit de plaatselijke krantjes, en pluk ze van internet…..hier blijven mokken schiet niet op…..ze halen straks alles van het net, dus stel zoveel mogelijk veilig. En wat mij betreft kan ook deze site, gelezen worden door de checkers, dus verraad je locatie niet, want dan gaan ze hun gedrag en sporen aanpassen…..door de social media geven we alle info op een presenteerblaadje, en zijn ze ons zowieso weer een paar stappen voor. We moeten geen leiders en verkiezingen meer willen, we moeten naar een nieuwe wereld, waar we meer zelfstandig als gemeenschappen naast elkaar leven, zelf de touwtjes en financieen regelen en een collectief bewustzijn opbouwen, wat hoort bij het natuurlijke welzijn en natuur van de mens, alleen dan kan er ruimte voor het individu zijn…we zijn roedeldieren, en met
  lokale plaatselijke leiding, plaatselijk gekozen, is daar het beste voor, ze hebben express dorpen groter gemaakt en gefuseerd, zodat kleinere gemeenschappen niet meer bestaan, maar mensen kunnen veel meer dan ze weten, als krachten gebundeld worden, en bovendien denk ik altijd; WE HEBBEN NIKS MEER TE VERLIEZEN, WIJ WETEN WELKE KANT DIT OP GAAT.

  • Helemaal eens en ik sluit me aan bij een eventuele nieuwe losstaande leefgroep die volledig autonoom kan zijn met een eigen munt desnoods. Als de groep groot genoeg is kan een destructieve overheid ook weinig of niets ondernemen. Ik ben helemaal klaar met slapende struisvogelschapen. Ze wonen naast me op diverse adressen. Contact was voor 2020 goed en nu vast in het diepgevroren ijs want de sukkels ontkennen alles en zeggen letterlijk dat ze deze onzin niet willen weten en niet meer met me willen praten. Buurvrouw zei toch wel eens op de door mij genoemde website te willen kijken maar buurman greep ter plekke in en zei dat hij dat niet wild toestaan want dan zouden ze wel eens een meningsverschil kunnen krijgen. Dit geeft het intellectuele niveau aan. Hoe maf kan het zijn?

 8. Nou laten wij afscheid nemen van de schaapjes zij zijn een leven niet waard zij vermoorden zelfs hun ouders en kinderen je kan beter van die viezigheid af zijn zij zijn een gevaar voor de mensheid alleen hun dood kan een bevrijding voor de samenleving zijn, wat mij betreft naaien jullie Rutte in zijn reet viezerikjes sterf en rot weg. RIP.

 9. Vorige week kreeg ik alweer een uitnodiging om de coronaprik te halen. Prik noemen ze het. Blijkbaar durven ze het woord vaccin niet meer te bezigen. Maar nog wel durft deze imbeciele RIVM-organisatie deze gifprik aan te prijzen. Ik gun dit volk minimaal 20 van die gifprikken op één dag. Alvast van tevoren een afspraak maken bij het crematorium is dan wel zo handig. Wat een tuig is het. Als ik mijn huisarts vraag of mijn nu al 4 maanden durende slijmhoest en verkoudheid iets te maken kan hebben met covid-19 injectieschade ontkent hij dit glashard zonder mijn bloed te hebben onderzocht. Deze relatie is dus ook niet meer wat het is, dus ook een hypocriet en/of slapend schaap die de eed van Hippocrates vergeten is en blijkbaar nog nooit heeft gehoord van het Neurenbergproces 1945/1946
  In wat voor een achterlijke wereld leven we eigenlijk. Tijd voor een massale grote allesomvattende wereldwijde opstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in