Er heerst een mythe dat de covidefraude voorbij is. Zelfs sommige samenzweerders en collaborateurs hebben dat gezegd – hoewel zij ongetwijfeld gewoon liegen en verkeerde informatie verspreiden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Feit is dat zij nog steeds prikken – nu prikken zij kleine kinderen met een experimenteel geneesmiddel dat niet werkt en niet veilig of nodig is – en zij negeren standvastig de schade die door de covid-prikken is aangericht en vinden tientallen nieuwe verklaringen voor de epidemie van myocarditis, beroertes, hepatitis en sterfte die in het kielzog van al die enorm winstgevende prikbeurten is ontstaan. Alle oorlogvoering is gebaseerd op bedrog en dit is oorlogvoering, dus bedrog is onvermijdelijk.

Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket.

Het digitale Covid-certificaat van de EU – de zogenaamde groene pas – is nog steeds in gebruik, wordt nog steeds gepromoot en uitgerold en is nog steeds een bedreiging voor onze vrijheid en ons voortbestaan. Als u vrij door de EU-zone wilt kunnen reizen, hebt u een certificaat nodig om te bewijzen dat u geprikt bent of dat u een negatieve test hebt gehad. In beide gevallen is het certificaat een afdoend bewijs van conformisme en van grote domheid.

En zo gaan zij natuurlijk door met de PCR-tests. Zij voeren miljoenen van deze nutteloze en gevaarlijke tests uit op ziekenhuispatiënten en reizigers. In sommige landen moeten honderdduizenden mensen de test dagelijks laten doen om hun baan te behouden. De vakbonden, die hun leden zouden moeten beschermen, zeggen niets of moedigen het testen actief aan. En het ziet er naar uit dat men van plan is de tests voor onbepaalde tijd voort te zetten – ook al is bekend dat de tests, net als de prikken, ondoeltreffend en gevaarlijk zijn.

Ik heb een jaar of twee geleden al gewaarschuwd voor de PCR-tests. Ik waarschuwde dat ze dodelijk en ondoeltreffend waren. En in juni 2020 waarschuwde ik dat de covid-testen gebruikt konden en zouden worden om DNA-monsters te verzamelen.

De polymerase kettingreactie procedures – PCR-tests voor u en ik – waren immers oorspronkelijk – jaren geleden – ontworpen om DNA-monsters te verzamelen.

  Wir impfen nicht! - Wij vaccineren niet! Trailer van de documentaire-film

Natuurlijk was de reactie een luid koor van hoongelach en de gebruikelijke stortvloed van scheldwoorden van de plaag van zogenaamde journalisten en zogenaamde factcheckers die de wereld zijn binnengevallen en die zouden beweren dat van hoge gebouwen afspringen een veilige hobby was, als men hun dat opdroeg – en als ze een paar pond voor hun tijd kregen.

Overigens, iedereen die nog iets gelooft van wat de zogenaamde factcheckers zeggen, moet eens kijken naar mijn video getiteld This Needs to be Stopped NOW! van 1 december 2021, waarin ik de factcheckers voor eens en voor altijd sloop. De eenvoudige waarheid – die geen enkele factchecker zou durven erkennen, omdat ze anders nooit meer vette cheques zouden krijgen – is dat ik meer dan 300 video’s gemaakt heb en honderden artikelen op mijn website gezet heb, en dat ik nog geen enkele valse bewering of onjuiste voorspelling gedaan heb. Geen enkele.

De zogenaamde factcheckers zijn, net als YouTube, Google, Wikipedia en de mainstream media – verantwoordelijk voor honderdduizenden doden en op een dag zullen zij zeker terecht moeten staan voor de manier waarop zij de waarheid hebben onderdrukt, de waarheidssprekers hebben gedemoniseerd en leugens en bedrog hebben bevorderd.

En wat zijn dat voor monsters die een valse dreiging creëren en in stand houden, en dan een zogenaamde test maken en verkopen die nutteloos en gevaarlijk is, en de angstigen als troost een valse bescherming aanbieden die niet doet wat men zegt dat ze doet, maar wel zal doden en verminken. Het is een klassieke truc van de geneesmiddelenfabrikanten. Zij hebben het al tientallen keren gedaan. Honderden keren. Ik beschrijf deze gemene truc al meer dan een halve eeuw.

Het bewijs dat de PCR-test gevaarlijk en nutteloos is, is nu zo overweldigend dat je wel een halve gare moet zijn – zo dom als een minister of zo corrupt als een lid van het medisch establishment – om te geloven dat de PCR-test nuttig of betrouwbaar is. Zoals ik al twee jaar zeg, zou het opgooien van een muntje wetenschappelijker zijn, omdat u dan tenminste 50% kans zou hebben op het juiste resultaat.

  Ze gaan achter de kinderen aan

En toch is de PCR-test even populair als altijd. Er zijn er miljarden van gedaan. En sommige bedrijven rekenen £100 tot £200 voor één enkele test. Vermenigvuldig 100 pond met een paar miljard en u krijgt een bedrag dat zelfs Musk, Gates of een tv-arts het waard zouden vinden om in zijn zak te steken.

De meeste van die tests worden gedaan door mensen die weinig of geen medische opleiding hebben gehad. Onderwijzers, stoffeerders en mensen die denken dat je niet zwanger kunt worden als je het staande doet en dat je in het donker kunt zien als je maar genoeg wortels eet, zullen met plezier een teststaafje in de neus stoppen van mensen die vertrouwen hebben, zonder enig idee te hebben van het gevaar van de test die zij uitvoeren.

Miljoenen tests zijn zelf afgenomen door mensen die waarschijnlijk hulp nodig hadden om hun neus te vinden.

Wat geen van deze mensen begrijpt, is dat geen enkele test zonder risico is en dat tests alleen de moeite waard zijn om te doen als de ziekte waarvoor de test gebruikt wordt van betekenis is. Een test om te zien of u kanker hebt, kan de moeite en het risico waard zijn. Soms kan een test het risico waard zijn, zelfs als hij gevaarlijk is.

Maar een test om te zien of u griep hebt – en zoals ik nu al zo vaak heb bewezen dat het saai wordt, is de ziekte die bekend staat als covid-19 eenvoudigweg de gewone oftewel de omgedoopte, duur op de markt gebrachte griep – weinig effectief en dus is geen enkel risico de moeite waard. Het totale aantal dat aan covid-19 gestorven is, is vastgesteld op niet meer – en mogelijk minder – dan er elk jaar aan de gewone griep sterven.

Niemand heeft ooit voorgesteld om potentieel dodelijke tests uit te voeren op gezonde mensen om te zien of zij misschien onbewust de griep hebben.

De waarheid is dat iedereen die nog steeds de PCR-test promoot, bepleit of gebruikt, naar mijn mening wegens fraude gearresteerd moet worden. Iedereen die vrijwillig een PCR-test laat doen, moet zijn hoofd laten onderzoeken – professioneel – om er zeker van te zijn dat er iets in zit.

  CDC houdt gegevens achter over COVID-19 vaccins omdat "ze verkeerd geïnterpreteerd zouden kunnen worden als zouden de vaccins ondoeltreffend zijn" en "De cijfers zouden verkeerd worden voorgesteld door antivaccin groepen"

(NOOT: Mijn video (met de titel This Needs to be Stopped NOW!) bevat een massa voorbeelden van hoe de gevaarlijk de PCR-test kan zijn. Ik heb wetenschappelijke artikelen geciteerd waaruit blijkt hoe de PCR-test bij patiënten hersenvocht uit hun neus heeft doen lekken. Ze heeft hersenvliesontsteking veroorzaakt. Ze heeft mensen gedood. Voordat men ooit een PCR-test doet, moet men ernstige vragen stellen over de medische voorgeschiedenis van een patiënt).

Iedereen die een PCR-test laat doen en dan een loopneus heeft, moet naar een dokter gaan om te controleren of het geen hersenvocht is.

Jammer genoeg weet 99% van de mensen die de PCR-tests nemen niets van anatomie. Zij steken waarschijnlijk een ijspriem in iemands oor als hun dat gezegd wordt – en krijgen een zak snoep als vergoeding.

Iedereen die er niet van overtuigd is dat het PCR-testprogramma gebaseerd is op onwetendheid, domheid, hebzucht en corruptie – en niet op wetenschap of geneeskunde – is duidelijk ofwel krankzinnig, een van de samenzweerders, een zogenaamde factchecker of een medewerker van de BBC.

Iedereen die er niet van overtuigd is dat het PCR-programma nu moet stoppen, volledig en wereldwijd, is onherstelbaar kwaadaardig.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, vergeet niet dat u niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen. Als wij deze oorlog willen winnen, dan moeten wij hard en vastberaden strijden, met passie en de waarheid.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Dank u voor het kijken naar een oude man op een stoel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin versus Russische neocons
Volgend artikelNiet te geloven dat het al apenpokkenseizoen is, en ik heb mijn Oekraïense decoraties nog niet eens weggehaald
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Dit verhaal doet me denken aan die vermoorde Goldberg, die Goldberg had zoveel macht, die had die covid shit tegen kunnen houden dus die is vlak voor de pandemie in zijn appartment onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen, kennen jullie dat verhaal van Golgberg of Goldbloom?

  2. Het is natuurlijk een droom, van de machtigste mensen ter wereld, met de moderne technologie van tegenwoordig en robots die mensen handen hebben vervangen en komende robots die mensen volledig kunnen vervangen.
    Is het natuurlijk een droom dat zij dit bijzondere blauwe planeetje aan henzelf toe kunnen eigenen, en aan hun nageslacht kunnen laten erven.

    weg met de massa mensen en meningen en oorlogen, weg met alles, ja tom cruise had er een film over gemaakt hea en ja die kant willen ze graag op, maar er kunnen geen doden genoeg vallen want met alles wat er nu gebeurd groeit de wereld populatie alsnog met 2 miljoen per dag!

    Daarom mag er wel iets ergs drastisch gebeuren zoals een pool shift of hongernood wereldwijd om dit te bewerkstelligen.

    groet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in