Een PBS documentaire over voormalig NIAID directeur Dr. Anthony Fauci is het geschenk dat blijft geven nu er beelden zijn opgedoken van de Biden Covid-adviseur die toegeeft dat hij een bijwerking had na zijn tweede Covid prik.

De bekentenis werd eerder deze week benadrukt door Fox News presentator Tucker Carlson na het debuut van de 2 uur en 18 minuten durende PBS “American Masters” documentaire waarin een filmploeg Fauci volgde in 2021, schrijft Adan Salazar.

Zoals Carlson opmerkte, toont een openhartige scène Fauci die na de vaccinatie de inauguratie van Biden vanuit huis bekijkt, snotterend met een loopneus, en zegt: “Ik heb gisteren mijn tweede vaccin gekregen, en ik voel me vandaag klote!”.

“Oh – hij had een vaccinbijwerking,” verklaarde een verward kijkende Carlson na de clip.

“Hij moet een samenzweringstheoreticus zijn!” grapte de Fox-presentator, waarbij hij hetzelfde scheldwoord gebruikte als tegen tientallen social mediagebruikers die werden gecensureerd omdat ze berichtten over soortgelijke ziekten die ze hadden opgelopen na de ineffectieve injecties.

Fauci zelf heeft herhaaldelijk beweerd dat de vaccins veilig en effectief waren en dat eventuele bijwerkingen zeldzaam zouden zijn.

In dezelfde PBS-documentaire vertelt een inwoonster van DC aan Fauci dat ze sceptisch is over de prik omdat ze “gehoord heeft dat het niet geneest en dat het niet voorkomt dat je het krijgt.”

Verbazingwekkend genoeg vertelt Fauci de vrouw vervolgens dat infecties na vaccinatie een “zeldzaam” verschijnsel zijn en dat eventuele symptomen door de prik worden geminimaliseerd.

  Borstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen

De documentaire toont ook hoe Fauci teveel hooi op zijn vork nam toen hij een inwoner van DC confronteerde die zei dat hij de prik of de gehaaste wetenschap die eraan ten grondslag lag niet vertrouwde.

“Mensen in Amerika zijn niet tevreden met de informatie die ons nu wordt gegeven,” vertelde een inwoner aan een vaccinatiegroep onder leiding van Fauci en de Democratische DC burgemeester Muriel Bowser.

“Dus ik ga niet in de rij staan om een vaccinatie te nemen voor iets dat in de eerste plaats niet duidelijk was,” verklaarde de man en voegde eraan toe: “en dan maken jullie in een wonderbaarlijke tijdsspanne een injectie. Het duurt jaren om vaccinaties te maken.”

Tot nu toe lijkt het erop dat PBS’s pro-Fauci propaganda stuk de reputatie van de arts meer kwaad dan goed doet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De demonisering van de ongevaccineerden: Een terugblikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Met zijn vredesplan heeft China een perfecte val gezet voor de VS en Europa,” zegt Israëlische deskundige
Volgend artikelWSJ: Oekraïne roept man zonder handen op in een poging de troepen aan te vullen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Wie dit gelooft is gek, dit is allemaal weer show voor de dommen alsof hijzelf die prik ook neemt. Er zit bij die hele elite geen enkel vaccin in. Dat is voor het gepeupel maar niet voor hen, elk vaccin is nep namelijk. Het is er alleen om ons te vergiftigen en tevens voor het afromen van eventuele rijkdom.

  We mogen namelijk niet te rijk worden omdat we dan te veel tijd zouden hebben om na te denken. Daarom leven we in een zogenaamde participatie maatschappij. En zal er elke keer als er te veel geld bij het volk komt weer een crisis zijn om 3het af te remmen.

  Het blijft herhalen en dit is allemaal onzin dus weet je dat ome Tucker ook gewoon gestuurd is. Niets anders dan eenzelfde puppet in een ander jasje.

 2. M I wordt dit nu allemaal bewust mondjesmaat naar buiten gebracht, en er zullen nog vele onthullingen volgen.
  Fox nieuws in de vorm van Tucker mag dit nu doen van zijn baas, die ook bij de club hoort. Dit alles om de kudde langzaam wakker te schudden zodat de menigte uiteindelijk de straat op gaat, zie Frankrijk.
  Ze offeren er een aantal zoals Fauci, als dat al de echte persoon is. Ondertussen crashen de banken, breidt de oorlog zich uit, komen er aliens en klimaat lockdowns, ik vergeet vast nog wat….en ontstaat er uiteindelijk totale chaos, precies volgens plan.
  Dan zal de sheeple gered gaan worden door dezelfde club die het in eerste instantie heeft aangericht. Problem, reaction, solution. Vervolgens kunnen ze de laatste stappen zetten van de great reset, zoals de cbdc gekoppeld aan een social credit systeem.
  Totale controle is het plan, nog steeds!
  Of het ze ook gaat lukken is de vraag….

 3. Fauci heeft geen serum genomen,de gehele westerse cabal/wef/greendeal fukkers niet…Alleen hun populatie hebben ze geïnjecteerd met Vaids.

 4. Pas als ik iemand van de ‘Elites’ (u weet wel, diegenen die de god EL/BAAL aanbidden) op tv zie neerstorten zal ik kunnen geloven dat die toevallig wél de spuit heeft gezet. Anders denk ik echt dat zij die aan de touwtjes trekken en hun loopjongens met een saline-watermix zijn ‘gevaxt’. Zou natuurlijk veel te veel opvallen als die, net als die 100-den jonge gezonde sporters, ook massaal omvallen!!

 5. “Ik kreeg gisteren mijn tweede vaccin en ik voel me vandaag klote! Fauci geeft toe dat hij een bijwerking kreeg na vaccin #2”

  Verdomde leugenaar, 4 jaar de rechterhand van Trump net zoals zijn kleine “eeneiïge tweeling broer” Hugo de Jonge rolden beiden deze doodsprikken uit.

  *

  Dit gebeurt er na coronavaccinatie met je goede darmbacteriën

  Gastro-enteroloog Sabine Hazan is een expert op het gebied van darmbacteriën. Tijdens haar onderzoek naar haar patiënten deed ze een opmerkelijke ontdekking.

  Bij mensen die waren gevaccineerd, stierven de bifidobacteriën af. Dit zijn belangrijke microben met gunstige effecten. Hazan onderzocht tientallen patiënten en bij elke patiënt werd een specifieke groep bacteriën gedood.

  Ze besloot haar bevindingen niet te publiceren, aangezien geen enkel tijdschrift dat zou aandurven.

  https://www.ninefornews.nl/dit-gebeurt-er-na-coronavaccinatie-met-je-goede-darmbacterien/

 6. Bah wat een schunnig bedrog weer. Fauci heeft uiteraard geen gifspuit genomen, hij weet donders goed WAAR die gifspuit voor bestemd is – NIET tegen eoa nep virus. Dit onderzoek kan heel goed 20 jaar geduurd hebben voor het echte doel. Dus niet de “covid”. Fox doet net zo hard mee om zich een hoedje te lachen door Fauci belachelijk te maken. En die man op het balkon vertelt de waarheid. Hij spreekt het grote verlies van de mensheid uit, toevallig staande voor het huisnummer 2022, de 22, het getal van het grote verlies. Net zoals het jaar 2022 ook een groot verlies was voor de mensheid.

  Maar de trein raast door naar de volgende phase van de herdistributie van de rijkdommen op Aarde. De Oekrie oorlog is ook een geforceerde herdistributie van rijkdommen. Want waar is al dat geld heengegaan om die oorlog zgn te ondersteunen? Waar is het? Net zoals met die gifspuit, waar is al het geld dat die spuit uit de samenleving zoog? Waar is het?

 7. Ik hoop dat deze gestoorde corrupte duivelse kloothufter er heel langzaam aan sterft. Met dikke klonters in z’n lijf, vreselijke pijnen, tremors, tia’s, huidschurft, blauwe tong, myocarditis, pericarditis en dat z’n lul er af mag vallen als ze hem op de schouders kloppen.

 8. Hoe zit het hiermee, mensen:
  Erick Overveen
  @overveenerick
  23 mrt.
  Breaking news! De #WPG #coronawet, dreigt ALSNOG door de 1e Kamer te worden gejaagd. De expertgroep heeft Kuipers geen strobreed in de weg gelegd, en ook de oppositie leek non-existent. De MSM geeft geen kick zodat niemand wat vermoedt, en de #lentekriebels leiden “lekker” af.

  https://twitter.com/hashtag/kuipers?src=hashtag_click

  En we leuteren maar lekker door.

  • U hebt gelijk, was mij ook al opgevallen.
   En net als bij al die andere ‘wetten’ die geen mens wil is er weer radiostilte…
   Vraag me af wat men heden te dage nog als ‘oppositie’ kan beschouwen.
   Dit gelag gaan we spoedig met veel pijn betalen.
   Wat een land…dwingeland…

   • Bedankt Africus, dat je in elk geval hier op reageerde. Tenminste nog iemand die communicatie voert hierover.
    Ik begin het gevoel te krijgen dat het allemaal nutteloos is, die twee jaar dat we hier ons best deden. Zelfs de alternatieve media zijn geslepen messen.

    • Uw best doen ? Met wat ? Wat reacties posten ??

     Wat had u gedacht ? Dat de massa opeens wakker ging worden ? De massa volgt geen alternatief medianieuws en is blij met hun slavernij.

     • Niets doen, en Uw mond houden, is helemaal geen optie.
      Kiest U daarvoor? Of wilt U ons de maat weer nemen?
      U bent toch ook hier, om ‘wat reacties te posten?’
      Kom op zeg…

     • De massa volgt inderdaad geen alternatief nieuws. Die volgers lijken mij een klein clubje te zijn. En inderdaad, daden zijn beter dan woorden. En ook, hoe meer energie steken in het probleem lost het probleem waarschijnlijk niet op, maar integendeel zou het probleem wel eens kunnen gaan groeien door al die aandacht, dat denk ik ook wel eens.

 9. tweede prik???? we zijn nu wat? aan de derde booster? dat zijn twee prikken (was je zogezegd volledig gevaxxed) en drie boosters…dat maakt…erghhm, ik onthou de een, trek er twee af, vermenigvuldig maal vier, vierkantswortel in het kwadraat, verstopte sinus van de tangus…maakt vijf…
  nou ja…tot zover ik kan tellen, dat is :p

 10. overgeschreven uit, de gulden middenweg dd 24-03-2023

  Wat is het gevaar van predictive programmering?

  Tv programma ‘s over de toekomst laten je brein alvast de toekomst beleven
  Dat is extreem gevaarlijk, waarom…
  Iedereen die het kijkt wordt beïnvloed
  Het gevolg….
  Dat kunnen wij alleen raden.
  Maar als je je nu al over iets hebt opgewonden en daar boos door wordt, dan gebeurt dat dus niet meer als het daadwerkelijk wordt ingevoerd.
  Zo werkt de menselijke geest.
  Het is een omgekeerde EMDR – therapie.
  Bij EMDR doorleef je een angst of een haat…
  Zodat je angst of haat kwijtraakt.
  Als je de angst of haat al doorleefd hebt via TV programmering zul je dus niet die energie nog hebben op het moment dat ze je in zo’n systeem laten leven.

  Hier kopie , mondjesmaat bullshit info laten doorsijpelen , gewenning aan idee dat vaccins geen goede keus zijn geweest.

  gevolg; mensen gaan wellicht niet de straat op , de echt gevaxten!
  Schwabberiaanse SS club Nederland houdt zich van de domme en speelt
  ‘verontwaardigd’ het spel mee.

  • Erbij verdeel en Heers, 🤔 of course.
   stokpaardje van de SS
   De diepe brainwash ‘denkt’ dat Fauci een slachtoffer is.
   Rutte erin geluisd, en Kaag een dame is die zoiets niet doen.

   • Info SS schutzstaffel – beschermingsafdeling.

    In 1925 opgericht door AH, samensmelting uit een voorgaande organisatie .
    De organisatie maakte onderdeel uit van de sturmabteillung een knokploeg opgericht door AH
    Waffen SS militaire tak van SS en bestond onder die naam vanaf 1940
    De voorloper van de waffen SS was de in 1934 opgericht onder de naam verfugungs truppe.
    Tijdens de 2e wo was de waffen SS een volwaardig deelnam de Wehrmacht in 1944 900.000 soldaten . Onder de leden waren veel Nederlanders ca 25.000 die meevochten.

    Mogelijk interessant boek;
    De waffen SS .
    Het Europese leger van de nazi’s
    Uitgeverij. Ad Donker 2016

 11. Fauci is zich aan het indekken nu de waarheid naar boven komt.
  Nu lijkt het net alsof hij er niets vanaf wist omdat hijzelf zogenaamd die spuit heeft genomen.

  • Tja, maar zíj werken dan ook in het ‘landsbelang’.
   Welk land zou hiermee dan geholpen worden?
   Madurodam…Bobbejaanland…Disneyland!
   “What a great new World, with such marvellous people in it…”

 12. Ja hoor, en ik ben gekke Henkie. Natuurlijk heeft hij zeer zeker de “gifspuit” niet gehad. Laat me niet lachen. Houd het gelieg dan nooit eens op??

 13. Ga die docu misschien nog wel kijken, maar dit moet natuurlijk volkomen nep zijn ! Inderdaad gewoon een spellletje om zichzelf ook tot onschuldig slachtoffer te promoveren voor het geval ze hem naar het hakblok gaan slepen om z’n kop te laten rollen ! Wie trapt hierin ?!

 14. Eerst suggereert men dat de “elite” een nepprik gekregen hebben en nu zou Fauci bijwerkingen hebben en ziek zijn van de 2de vaccinprik.
  Als hij al ziek is/was van corona, dan is hij nu goed beschermt door zijn eigen immuunsysteem.

 15. Wat een verneukerij weer en wat een poppenkast. Zeker weten dat deze rotzak de spuit niet heeft genomen; hij weet tenslotte wat er in zit en heeft aan de wieg gestaan van deze euthanasiespuit. Sodemieter toch op met die belazerdij. Bah!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in