China’s vredesplan voor Oekraïne heeft de bal volledig bij de VS gelegd, zei de Israëlische veiligheidsanalist Robert C. Castel donderdag op het commerciële radiostation KarcFM in Hongarije.

Als er al niet veel vredesplannen op tafel liggen, zijn al dergelijke documenten het vermelden en bespreken waard, zei Castel, eraan toevoegend dat er twee openbare plannen zijn, één ondertekend door paus Franciscus en één door China. Volgens de veiligheidsexpert hebben de “ivoren torenbewoners” van het Westen een duidelijk idee van “hoe ze elkaars kinderen moeten opvoeden” als het gaat om vredesplannen voor bijvoorbeeld het Midden-Oosten, maar lijkt deze “vredeskoorts” niet aanwezig te zijn in het geval van Oekraïne, bericht Remix.

Maar “met zijn vredesplan heeft China een perfecte val gezet voor de Verenigde Staten en Europa”, aldus Castel, die eraan toevoegde dat de VS alleen goed uit deze situatie kunnen komen als ze ook een vredesplan op tafel kunnen leggen.

Het Chinese vredesplan is natuurlijk in het belang van China, zei hij, en voegde eraan toe dat als de Amerikaanse diplomatie even serieus was geweest als onder president John F. Kennedy, de Amerikanen dit allemaal hadden voorzien en hun eigen plan eerder hadden gepresenteerd als een preventieve stap. In plaats daarvan heeft China de VS nu gedwongen tot een achterhoedegevecht op dit gebied.

Het feit dat de Verenigde Staten hebben aangegeven geen staakt-het-vuren in Oekraïne te willen heeft een zeer slechte optiek, aldus Castel. Volgens hem is vrede waardevol in alle beschavingen, en heeft de schijn dat de VS geen vrede nastreven niet alleen gevolgen voor christelijke samenlevingen.

  Het einde van Oekraïne

Het doel van het bezoek van de Chinese leider aan Rusland was niet Rusland, dat “al in de zak van China zit”, aldus de deskundige. Het echte doel was Oekraïne, dat gesteund wordt door het Westen maar niet in staat is het doel van Zelensky om Moskou te verslaan te bereiken.

Wanneer beide partijen het hebben over “giftige wapens” zoals verarmd uranium, is dat volgens Castel onderdeel van de informatieoorlog die sterk woedt tussen het Westen en Rusland. Volgens Castel is uiteindelijk bijna alles op het slagveld giftig, waarbij de Israëlische expert zegt dat de regelgeving bijvoorbeeld verbiedt dat soldaten vuurwerende kleding dragen buiten het gevecht om, omdat dit ook zeer schadelijk is voor hun gezondheid. In dit opzicht springen wapens met verarmd uranium er niet echt uit.

Wat het internationale arrestatiebevel tegen Vladimir Poetin betreft, zei de deskundige dat deze stap het gezag en de ernst van het hof ondermijnde, omdat het niet ging om de president van een bananenrepubliek, maar om de leider van een grote mogendheid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wordt Duitsland ooit wakker?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet “onverklaarbare” vermogen van Rusland om westerse agressie te weerstaan
Volgend artikelIk kreeg gisteren mijn tweede vaccin en ik voel me vandaag klote! Fauci geeft toe dat hij een bijwerking kreeg na vaccin #2
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Helemaal goed zo. Hoop dat de petrodollar hard gaat zakken. Vervelend voor de amerikase burgers, dat wel.

  Amerika is zowiezo een eng land met hun cia, fbi en vaak fascistische cobs. Daarnaast, welk ander land heeft 800 miliaire basis verspfeid over de ?!

  Heb 20 jaar zaken gedaan met Amerikanen n ze vinen zichzelf altijd het beste wat je kan tegekomen….

  • Precies! Tegen elke Amerikaan die bij kwam om zaken te doen veinsde ik aanvankelijk dat ik geen Inglish spiek. (ik heb dan ook een vreselijk slecht aksent) Ik toonde begrip dat hij geen Flemish of Dutch kent, maar stelde hem eerst Spaans voor (waarvan ik zelf maar een paar woorden ken) en gokte dat hij het direct ging afwijzen. Dan kon ik al gevatter Français voorstellen (dat wij in België vlot spreken) daarna probeerde ik het in Gutes Deutsch. German? Toen hij toegegeven had niks te kunnen, wilde ik wel effe in ’t Engels proberen. Zingen direct een toontje lager.

   • Laten we eerlijk zijn Luc, Hoboken in New York is toch maar mooi Vlaams. Daar kunnen les Wallons + José Happart toch maar mooi ’n puntje aan zuigen.

 2. Amerika is een SHOW land, alles wat je ziet is niet echt.
  Past heel goed bij Zelensky, alles wat je bij hem ziet is ook niet echt.

 3. Die chinezen lachen zich de bamiballen uit de broek. Eerst de vleermuissoepgriep, lockdowns, de westerse economie vrijwel naar de kloten, 75% van de bevolking gehersenspoeld door fauci, fouchier, koopmans en bonten (die vrijwel zeker allemaal betaald zijn door de chinezen), kinderen emotioneel beschadigd, vervolgens de klimaatscamhoax van vette frenske en dictator diederik, nog meer bedrijven naar de kloten, energie niet te betalen, lege supermarkt schappen, heel amerika geestelijk woke gestoord en europa uiteindelijke aan de rand van de afgrond.
  De eigen bevolking hebben ze goed onder de knie met social credit scores, geen enkele sympathie voor die communistische kutchinezen, ze zijn uit op wereldheerschappij met het rode boekje van crimineel mao achter in de broekzak.

 4. Beste Mensen

  Nageslachten van de Blinde Vader Satan is …
  Enerzijds
  Paus Paulus de Boskabouter is een dekmantel in , onder een Dekmantel : Zoon Knabbel
  Anderzijds die andere Zoon genaamd : Babbel Ching China
  Die doen Huichelachtig elkander onderling de beloften stellen verdragen op
  Keuren het goed en of af
  De Domme Massa blijft altijd de Pispaal
  De pineut
  Word de Hell ingeleid

  En helaas die denken niet zelf na
  Willen het ook niet
  Vertikken het gewoon
  Vervolgens worden die de gehaktmolen in gestuurd

  Als al die genen zouden nadenken
  Dan zouden die zeggen
  Ga zelf vechten Slimme Man of Mensen van
  Bidon , Dutroux , Merkel , Rutte , Bill , Ellon , Het World Economic Forum , Fascisten , Nazi’s , Zionisten , Bilderbergers clan , Khazaarse Maffia clan , Illuminatie people clan , Rockefellers clan , Rothschilds clan , Carl Max clan , Max Müller clan , Van der Bilt clan , de Club van Rome clan, Cabal clan, W.E.F. clan , W.H.O. clan , N.A.V.O. clan , EU clan , IMF clan , IBF clan , The Vanguard  & The Black Rock Familie Clans , Klaus Schwabberlap en collegas
  En alle andere Slissigge Smeerlappen die nog zijn vergeten opgenoemd te worden

  Die jeugdigen zouden de wapens in de Reet van hun drukken en zeggen nu opschieten
  Wij hebben U allen zo lang vet gemest om de bevolking te dienen
  Nu moet het woord bij de daad worden gevoegd
  Laat het zien
  En probeer niet te vluchten als laffaards met de staart tussen de billen als de Nederlandse Bekenden uit de zogenaamde tweede wereld oorlog van het K Huis
  Dan behouden die jeugdigen het recht hun van achteren te doorzeven
  Hun allen
  En de oorlog is binnen een paar seconden beslist
  Een voorwaarde blijft altijd bestaan
  Alstublieft stop voor een paar jaartjes met neuken
  Minimaal 5 jaartjes
  Naderhand evalueren
  Moeder Aarde is de Satanisch beïnvloedbare belichamingen beu
  Dat zijn dus ALLEEN mensen

  Dank U

 5. Een demente pedofiel als Biden kan niet eens in de schaduw van Chi of Poetin staan.

  Oekraine heeft de oorlog allang moreel verloren; militair ook; ze hebben geen soldaten meer….
  Daarom begint Poetin een front elders, dan moeten de Bandera volgers kiezen of delen.

  Wat ik hoop: dat het spoedig voorbij zal zijn, zodat het opschonen kan beginnen.
  Teruggedacht aan 1945: de Russen zijn daar een stuk beter in.

 6. EN WAT ONTBREEKT ER ? Een “Westers” vredes-plan.

  Er liggen al de Minsk 1 en 2 akkoorden, 2014/15.
  Basis om vredes-akkoorden op te bouwen.

 7. Ik ben altijd pro Amerika geweest,
  d.w.z. tot halverwege 80.

  Heb er even vertoeft en hou van de ruimte en diversiteit in de natuur.

  Echter de Amerikaanse politiek staat mij zéér tegen, hun dominantie, hun grootspraak en corrupt systeem.

  Het land zit tot in eeuwigheid in de schulden, de rente ten gevolge van hun schuld is astronomisch.

  Dus oorlog en chaos kunnen een verdienmodel of camouflage zijn voor hun schulden?

 8. Dit artikel spreekt over verarmd uranium alsof het snoepjes zijn.Google eens depleted uranium and born children. Je zal walgen van wat je te zien krijgt en wat in het Westen stil gehouden wordt want zelfs in ex-Joegoslavie kan je de gevolgen nog steeds zien en zal dit nog generaties doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in