Op een hartverscheurende opname, genomen in mei vorig jaar, is te zien hoe kinderen gedwongen worden hun oma te omhelzen door een stuk opgetrokken plastic aan het einde van hun oprijlaan.

Video via Dailyexpose.co.uk.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Fuellmich update: We beginnen te winnen in de rechtbanken!Volg Frontnieuws op Telegram

  Dochter geïnfecteerd met Corona: gevaccineerde ouders moeten nog steeds in quarantaine
Vorig artikelDit geeft hoop: “Groene Paspoort” in heel Spanje verworpen
Volgend artikelDr. Richard Fleming waarschuwt dat het ‘vaccin’ het echte biowapen is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Het is toch ongelooflijk hoever je mensen kan pushen. Arme kinderen. En dan natuurlijk oma. Wie denkt de moeder te beschermen tegen wie. Is oma gevaarlijk voor haar kinderen. Of andersom. Ik ben bang dat deze dame geen plastic zak over haar gezicht trekt wanneer ze de kinderen baad. Dus ik denk dat ze oma als risico ziet. En dit is maar 1 voorbeeld. Dit gebeurt dus veel vaker. Families die uitelkaar gedreven worden. Terwijl het duidelijk is dat in de nabije toekomst juist de hulp van familie zo belangrijk zal zijn. Ik hoop maar dat het eind corona er is. Maar zelfs dan….we zullen jaren lang de nasleep van deze experimentele vaccins mogen dragen. En dat wordt een duur kosten plaatje voor de gezondheidszorg. Zoveel mensen die met de effecten te maken hebben of nog krijgen. Ik zal voor iedereen bidden.

  2. Over 50 jaar kijkt de mensheid hierop terug hoofdschuddend, hoe kan men zo gek zijn geweest. Je ziet oma eerst nog kijken en denken what the fck is dit?

  3. Hoe gek zijn deze lui? Ik ben oma en hier word zovaak geknuffeld en als de kinderen over de corona hebben dan maken we duidelijk dat dit gewoon ene goede grap is wat er plaats vind en wat er op school erover word gezegt dat dat gewoon 1 grote kul is. Dit school jaar mogen ze buiten spelen zonder mondkapje. Eindelijk zeg.

  4. Ik heb dit soort beelden eerder gezien met plastic mouwen door een plaat plexiglas.
    Maar dan binnen een gebouw in een bejaardenhuis.
    En uit Nederland. Toen ze verplicht werden opgesloten.

  5. hoe gek ben je en hoe ver zijn de kinderen gehersenspoeld dat ze niet om dat stuk plastic heen lopen mijn dochter kon de boom in ik liep erom heen sorry dit is te gek voor woorden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in