© Freepik

Ondanks het feit dat Ierland een van de meest gevaccineerde landen ter wereld is, wordt het land geconfronteerd met de grootste golf van infecties tot nu toe. Ierland gaat in november over tot een “gedeeltelijke lockdown” en stelt een avondklok in voor een bevolking die voor 93% is gevaccineerd! De regering plant een volledige landelijke lockdown net voor Kerstmis, terwijl het land een vierde golf van infecties en ziekenhuisopnames begint te zien, schrijft Lance D Johnson.

Arrogant en dronken van macht, staat de regering van Ierland erop om meer lockdowns te gebruiken om mensen hun burgerlijke vrijheden te ontnemen. Zelfs met de vaccinpaspoorten, heeft Ierland een stijging van 275% in het aantal covid-gevallen gezien. Nu dit onrechtmatige medische experiment de bevolking faalt, sluit Ierland zich aan bij andere zwaar gevaccineerde landen als Israël en Groot-Brittannië, in een cyclus van schaamte en verraad. In plaats van berouw te tonen en hun gedrag te veranderen, nemen deze landen hun toevlucht tot meer tirannie, zetten zij mensen verder in lockdown, beperken zij de rechten van ongevaccineerden en enten zij mensen in met dodelijke, hart-infecterende injecties.

Ierland gebruikt een combinatie van uitgaansverboden, lockdowns, vaccinpaspoorten en verplichte antigeentests, terwijl het aantal besmettingen blijft stijgen

Meer dan een jaar lang heeft de Ierse regering haar toevlucht genomen tot totalitarisme en plundering, waarbij zij de eigendommen van mensen heeft afgepakt en hun fundamentele mensenrechten heeft geschonden. De regering gebruikte lockdowns en medische politiestaatbeperkingen om 93% van de bevolking te dwingen injecties met spike-eiwit mRNA te nemen. Dit medische experiment is misgelopen: infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn voor de vierde keer toegenomen. Een nieuwe studie toont aan dat de effectiviteit van vaccins tegen covid-infecties in slechts enkele maanden is gedaald van 88% naar slechts 13%.

  Ierland: Recordaantal ziekenhuisopnames - hoewel 91% gevaccineerd is

Ondanks het feit dat Ierland vaccinpaspoorten heeft ingevoerd en de ongevaccineerden heeft buitengesloten van openbare gelegenheden, blijft de merendeels gevaccineerde bevolking lijden. Nu neemt de regering haar toevlucht tot dezelfde totalitaire tactieken waarmee zij de afgelopen twee jaar is weggekomen om zowel de gevaccineerden als de ongevaccineerden in lockdown te forceren.

Krachtens de nieuwe lockdown-regels moeten volledig gevaccineerde personen hun bewegingsvrijheid beperken en zich afzonderen van familieleden totdat zij binnen vijf dagen nadat zij positief zijn bevonden voor covid-19 een antigeentest hebben ondergaan. De Ierse regering instrueert alle gevaccineerden ook om “vanuit huis te werken” en contact met anderen te vermijden.

De volledig gevaccineerden zullen binnenkort “ongevaccineerd” worden verklaard omdat voor elementaire vrijheden onophoudelijke klonterboosters nodig zijn

De nieuwe avondklok kan leiden tot de definitieve sluiting van meer dan 4 000 Ierse pubs. Volgens de Vintners’ Federation of Ireland, een organisatie van café-industrieën, zal de avondklok leiden tot een permanente sluiting van late pubs en nachtclubs. De horeca- en amusementssector heeft de afgelopen twee jaar te lijden gehad onder open-en-dicht sluitingen en mocht pas drie weken geleden eindelijk weer open. De enige manier om hun eigen broodwinning en waardigheid te redden is in opstand te komen.

De nieuwe beperkingen gebruiken de verouderde ideeën van segregatie en discriminatie om meer mensen te dwingen klonterinjecties te nemen die duidelijk het immuunsysteem en de hartfunctie vernietigen. Het nationale vaccinpaspoortsysteem zal nu worden gebruikt om de “ongevaccineerden” uit bioscopen en theaters te weren. De mensen die eerder dit jaar covid vaccins hebben genomen om de regering te plezieren, kunnen binnenkort weer als “ongevaccineerd” worden beschouwd – hun vaccinpaspoort is uitgeschakeld, hun rechten worden in de hele samenleving bedreigd. Dit niveau van medische tirannie is aan de gang in Israël en het zal niet lang duren voordat arrogante, hoogmoedige regeringen zoals die van Ierland zich bij hen aansluiten in deze cyclus van permanente onderwerping en genocide.

  Nieuwe studie: bloedstolselrisico bij 18-39-jarigen door AstraZeneca twee keer zo hoog als overlijdensrisico door Covid

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse artsen en advocaten beoordelen bloeduitstrijkjes van mensen die Covid-injecties hebben gehad: “Voor mij is dit euthanasie. Voor mij is dit massamoord, een misdaad op grote schaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat de “Covid Pandemie” ons heeft geleerd is dat we alleen NUL VERTROUWEN kunnen hebben in de medische wereld, politici, en media
Volgend artikelNergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Laat de gecontroleerde oppositie nog wat betogingen organiseren, die hebben de afgelopen 20 maanden, al heel veel verandering gebracht, en de omgekochte politiek naar het volk laten luisteren, oh nee wacht….

 2. Het wachten is op een staatsgreep, dit moet stoppen!
  Politie en Leger, jullie zijn aan zet. Zijn jullie voor het volk of de globalisten!!!

  • Ik snap werkelijk niet dat de politie en het leger niet weten dat OOK zij en worden uitgeroeid via de gifprikken…
   Alleen al uit eigen belang is het beste voor hen de kant van het volk te kiezen en met hen de meerderheid te vormen om SAMEN de dictatuur te weerstaan en te verslaan.

  • Deze zijn allemaal CORRUPT Alleen wij de bevolking kunnen dit STOPPEN !
   Maar dit vergt MOED en er zullen Slachtoffers vallen.
   Op een NORMALE manier komen wij allen hier NOOIT meer uit.
   De ELITE Pshyopaten zaaien DOOD en VERDERF onder de Wereldbevolkingen.
   Overal Tirraniseren CORRUPTE POLITICI hun eigen bevolking en gehoorzamen de ELITE PSHYOPATEN.
   Politie en Leger zijn tegen de Bevolking.
   Deze USEFULL Idiote sleuren ook hun eigen families de afgrond in.
   Velen zullen nadat ze niet meer bruikbaar zijn ook betalen met hun eigen leven.
   In wat voor een ongelooflijke NACHTMERRIE zijn we toch beland?
   Maar eerlijk is eerlijk wij hebben deze schoften zoveel macht gegeven en doen het nog steeds door niet MASSAAL in Verzet te komen.
   Niemand komt ons Helpen mensen wij zullen het zelf moeten doen!!!

 3. @cerberus,

  Wat heb jij al gedaan om het tij te keren tov mensen die tenminste nog demonstreren?

  Geweld gaat t niet op lossen aangezien dit als te meer reden geeft om de dictatuur verder door te duwen.

  Waar we naar moeten kijken wat werkt en niet is wat er wel en niet op het nieuws gebracht word.

  Bijv. Rellen Rotterdam groot nieuws, staking Rotterdam niets van gehoord.

  Wat nodig is is een complete gezamenlijke platlegging van ons doorvoerland in Europa.

  Ik heb zelf de organisatorische krachten niet om dit voor mekaar te krijgen. Maar kan me bedenken dat als en: de haven, stilleggen, truckers, boeren en ons overig verzet 60 km per uur laten rijden op de grote doorvoer punten en wegen dat dit voor Den Haag het enig pijnpunt is waar het hun pijndoet…

  Groet Sebastiaan.

  • Massale Burgerlijke Ongehoorzaamheid kan ons helpen.
   Wat ik van onze bevolking maar niet begrijp is wel schijt aan de Regering met OUD&NIEUW vuurwerk!
   Maar daar naar hoor je niemand meer onbegrijpelijk.
   Zelfde als met de Voetbal Supporters laten zich door ADOLF RUTTE in de hoek zetten en als kleuters mogen zich niet uiten moeten fluisteren bij Scoren en deze ongelooflijke stoere Droeftoeters accepteren dit.
   Paar weken latere slaan ze alles weer kort en klein.
   Echt wat mankeert dit volk toch?

 4. Het wachten is op een staatsgreep, dit moet stoppen!
  Politie en Leger, jullie zijn aan zet. Zijn jullie voor het volk of de globalisten!!!

  Wat een super opmerking pffff . zet er nog bij “we/jullie moeten ze oppakken en berechten”

  Alles daar bovenin is corrupt. Overal ter wereld en al heeeeeeel lang zo
  Wie gaat ze oppakken? Je antifa politie? Je antifa leger?
  wie gaat ze berechten? je antifa rechter?

  Het is aan t volk en aan t volk alleen.

 5. Ierland heeft 75.5 % gevaccineerden, geen 93 %, waarom doen ze zo moeilijk als ze toch volgens hun 93 % gevaccineerden hebben, dus die mensen nog eens straffen, ze willen eenmaal gevaccineerd mensen blijven straffen, pesten, opruien om zo weer af te komen met de boosterprik, paar maanden ver weer een prikje, prikker de prik, prikkertje, nou ben je dood geprikt, zal kabouter prik niet leuk vinden.

 6. Jullie verhaal over Ierland klopt niet en dit is makkelijk te verifiëren als jullie de restricties op de site van de Ierse overheid nakijken. En ja, ik weet waar ik het over heb want ik woon (al jaren en met veel plezier) in Ierland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in