In de Ierse enclave Waterford, waar 99,7% van alle volwassenen “volledig gevaccineerd” is tegen het Covidvirus, is een enorme uitbraak van de ziekte aan de gang, bericht Naturalnews.com.

Volgens berichten doet deze laatste toename van nieuwe “gevallen” van de Covidgriep vrezen dat Ierland op het punt staat een vijfde “golf” van de ziekte door te maken – ook al gehoorzamen de mensen aan de eis van de regering dat zij zich laten inenten.

In de afgelopen zeven dagen zijn er in Waterford 408 nieuwe gevallen van de Chinese griep geconstateerd. Dit komt neer op een incidentie van 351,2 infecties per 100.000 mensen. In de afgelopen twee weken zijn er in Waterford 719 nieuwe gevallen gemeld, oftewel 618,9 gevallen per 100.000 mensen.

“County Waterford heeft de hoogste vaccinatiegraad voor volwassenen in Ierland met 99%+. Gevolgd door County Carlow op de tweede plaats met 98%+,” twitterde iemand die bekend is met de nieuwe gegevens.

“County Waterford heeft ook de hoogste Covid-incidentie in Ierland, gevolgd door County Carlow op de tweede plaats. Wat is er aan de hand?” voegde diezelfde persoon eraan toe.

Dit klinkt heel sterk als de huidige situatie in Vermont. Ondanks dat bijna 90 procent van de staat nu “volledig gevaccineerd” is, stijgt het aantal ziekenhuisopnames door het coronavirus explosief.

Het lijkt erop dat waar de meeste mensen zich laten inenten tegen de covidgriep, daar ook de meeste ziekte- en sterfgevallen te vinden zijn. En waar mensen gewoon nee zeggen, daar vind je de gezondste mensen die allang verder zijn gegaan met hun leven.

  Het verkloten van medische behandelingen

Covid is een geestesziekte

Hilarisch genoeg werd Waterford eigenlijk beschouwd als het kroonjuweel van Ierland’s massale vaccinatieprogramma. Voorafgaand aan deze uitbraak schepten regeringsfunctionarissen op over hoezeer het graafschap zich aan de regels hield, en hoe dit een einde zou maken aan de pandemie.

Wat er in plaats daarvan gebeurde, was dat de regio een nieuwe ronde van ziekten ontketende terwijl volledig gevaccineerde inwoners hun plaatselijke spoedeisende hulpafdelingen overspoelden met een wanhopige behoefte aan zorg.

“Voor het eerst sinds maart ligt het aantal ziekenhuispatiënten met Covid in Ierland boven de 400. Dit in een land waar 92% van de volwassenen is ingeënt tegen het coronavirus,” meldt Citizen Free Press.

“Het is nog erger in het graafschap Waterford, waar bijna elke persoon boven de 18 jaar een dubbele vaccinatie heeft gehad en waar het aantal nieuwe gevallen de laatste twee weken is gestegen tot meer dan 700.”

De ironie van dit alles kan nauwelijks over het hoofd worden gezien. Meer dan een jaar lang werd de wereld verteld dat een vaccinatie tegen Chinese bacteriën een einde zou maken aan de pandemie, en nu blijkt dat de enige reden waarom er nog steeds een pandemie is, de zogenaamde “vaccins” zijn.

“Het aantal gevaccineerde patiënten op de ICU is nu bijna even hoog als het totale aantal Covid-patiënten op de intensive care een jaar geleden. Dr. Colm Henry, hoofd klinische zaken van de HSE, gaf toe dat de cijfers ‘hoger zijn dan we zouden willen’, maar voegde eraan toe dat ze nog hoger zouden zijn zonder het effect van vaccinatie,” meldt Citizen Free Press verder.

  Belgische rechtbank: COVID-vaccinpaspoorten zijn onwettig

Dus, hoe gaan we nu verder? Niet erg ver, helaas, want de regeringen van de wereld lijken vastbesloten om deze injecties door te drukken totdat elke laatste ziel op de planeet is gemarkeerd met een dodelijk prik.

“Wat is er voor nodig dat mensen hun ogen openen?” vraagt een commentator.

“De vaccins werken niet. Dit verhaal laat de uitkomsten van de vaccins zien. Wat kritisch denken hier door gewone mensen zou al een hoop helpen!” schrijft een ander.

“Booster, boosters, haal hier je gratis boosters!” grapt weer een ander.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ierse dokter: De injecties doden mensen! We moeten dit stoppen! Haar medische licentie werd geschorstVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe spelen de echte terroristen onder ons in de kaart
Volgend artikelBekende tv-stuntman krijgt enkele dagen na COVID-19 injectie bloedklonters en vreemde nachtmerries
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Dan wordt nog de bewering “dat ze nog hoger zouden zijn zonder het effect van vaccinatie,” eraan toegevoegd …. Je kan evengoed het tegenovergestelde beweren zolang er geen integere dataset met een juiste dataanalyse beschikbaar is die dit soort beweringen zouden kunnen onderbouwen.

  2. Dit is wat alles in stand houdt: Het bedrog is gewoon niet te bevatten. De meeste mensen kunnen gewoon niet accepteren of geloven dat diegenen die ze meenden te moeten vertrouwen hen zo zouden benadelen.
    En daar speculeert het zo langzamerhand het uitschot van de mensheid op.

  3. Gisteren had ik een gesprek met een arts en ik wees hem op de oversterfte die door het CBS wordt gepubliceerd en in alle leeftijds categorieën voorkomt.
    Hij vertelde zonder blikken of blozen dat dit komt door “ achterstallige zorg” waarop ik antwoordde dat dit dan wel heel veel “ dodelijke achterstallige” zorg is, en dat de gezondheid zorg dan wel heel veel mensen hebben afgescheept de afgelopen periode. Het is wel heel bijzonder is dat dit nu juist voorkomt, nu de officiële Covid sterfte cijfers laag zijn. Nu overlijden mensen aan het niet tijdig gekregen hebben van zorg?????? Maak dat de kat wijs. !!!!

  4. een ” covid uitbraak ” ???zeg maar gerust een vaccin uitbraak….er zijn er meer die sterven van de gifspuit dan van covid zelf….nog altijd niet wakker ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in