Het corrupte Amerikaanse medische establishment onder leiding van de massamoordenaar Tony Fauci werd enige tijd geleden gedwongen toe te geven dat het Covid “vaccin” snel zijn effectiviteit tegen het virus verliest. Maar ze beweerden dat het “vaccin” bescherming bood tegen gevallen die erg genoeg waren om je naar het ziekenhuis te sturen of je dood tegemoet te gaan, schrijft Paul Craig Roberts.

Nu is Fauci gedwongen om ook deze valse claim te herroepen. Vasko Kohlmayer doet verslag:

Vorige week deed Dr. Anthony Fauci misschien wel de meest vernietigende bekentenis in de Covid vaccin saga. De implicaties van zijn verklaring zijn zo verstrekkend dat het interview waarin hij deze verklaring aflegde wel eens een keerpunt zou kunnen blijken in de strijd tegen de grote vaccinfraude die wordt gepleegd op de volkeren van de wereld.

In een podcast-sessie van 12 november met de New York Times, werd Fauci gedwongen toe te geven dat de vaccins hun ontvangers niet op betrouwbare wijze beschermen tegen ernstige Covid of de dood.

Fauci werd gevraagd om de gegevens uit Israël uit te leggen – een land met een van de hoogste vaccinatiegraad ter wereld – en zei het volgende:

“Zij zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte de dood, die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen.”

Met andere woorden, de beschermende werking van de vaccins neemt niet alleen af met betrekking tot de dreiging van infectie, maar ook met betrekking tot ernstige Covid en de dood. Sprekend over de effectiviteit van de vaccins in landen met een hoge vaccinatiegraad, gaf Fauci toe:

  Beïnvloeden de COVID-vaccins uw denkvermogen?

“Het neemt af tot het punt dat je meer en meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en meer en meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen belanden in het ziekenhuis.”

Met andere woorden, alle beweringen over het Covid “vaccin” zijn vals. Enorme aantallen mensen zijn misleid door een corrupt medisch establishment en een corrupte media tot zelfmoord en ernstige gezondheidsschade. Toch gaat de dwangcampagne om te vaccineren door. De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze campagne zijn moordenaars. Onder deze moordenaars bevinden zich alle politieke leiders van de Westerse wereld.

Waarom blijven zij allemaal en het mediatuig schaamteloos liegen? Deze totaal corrupte mensen blijven maar hameren op “de pandemie van de ongevaccineerden.” Zo’n pandemie is er niet. Informatie uit elk land toont aan dat infectie en sterfte toenemen met vaccinatie.

In het VK waren 74% van de vermeende Covid-doden tussen augustus en september gevaccineerde mensen.

Uit de door Public Health Scotland verzamelde gegevens blijkt dat de vaccinatiecampagne heeft geleid tot een stijging van het aantal Schotse sterfgevallen met 3.071% ten opzichte van een jaar geleden en tot meer gevallen van Covid onder de gevaccineerden dan onder de ongevaccineerden.

“De ongevaccineerden zijn goed voor slechts 19,7% van alle Covid-19-doden sinds 14 augustus 2021, terwijl de gevaccineerde bevolking goed is voor 80,3% van alle sterfgevallen sinds dezelfde datum, waarbij de volledig gevaccineerden goed zijn voor 76% van de sterfgevallen.”

De gegevens uit Israël bevestigen dat de pandemie zich onder de gevaccineerden bevindt.

De reden dat de gevaccineerden risico lopen is tweeledig. Het “vaccin” heeft ernstige bijwerkingen die worden verward met Covid, en het “vaccin” beschadigt en vernietigt uiteindelijk het aangeboren menselijke immuunsysteem, waardoor de gevaccineerden vatbaarder worden voor elk virus en elke ziekte.

  Oneindige pandemie: Meerdere landen kondigen eindeloze "booster"-injecties aan, lockdowns, covid-restricties

Vooraanstaande wetenschappers en medische onderzoekers die onafhankelijk zijn van de Big Pharma subsidies hebben deze feiten vastgesteld, maar de hoerenmedia weigert ze te melden. Het enige wat de mensen te horen krijgen van CNN, MSNBC, NPR, BBC, New York Times, CDC, NIH, AMA, politici en de sociale media is indoctrinatie die ervoor zorgt dat mensen zichzelf beschadigen en doden door het “vaccin” te accepteren.

De feiten zijn duidelijk. De Covid vaccinatie campagne is de grootste massamoord beweging in de geschiedenis.

De publieke reactie op Robert F. Kennedy Jr.’s zojuist gepubliceerde boek, The Real Anthony Fauci, laat zien dat mensen het georkestreerde narratief doorzien dat door de hoerenmedia is gecultiveerd. Het boek heeft een media black-out gehad alsof het niet bestaat, maar staat desondanks op nummer één in de bestsellerlijst van Amazon en op nummer één in de bestsellerlijst van Kindle.

Naast Amazon en Kindle is het boek verkrijgbaar bij de plaatselijke boekhandel en bij Barnes & Noble, IndieBound, Bookshop.org, Target, Walmart, Books-A-Million. Koop en lees het boek. U zult zien dat de volksgezondheid in handen is van gangsters.

Wat de “Covid Pandemie” ons heeft geleerd is dat we alleen NUL VERTROUWEN kunnen hebben in de medische wereld, politici, en media. Deze corrupte mensen hebben een agenda die totaal verschilt van die van de volksgezondheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een georkestreerde nep “Covid pandemie” werd gebruikt om gezondheid, burgerlijke vrijheid en de dokter-patiënt relatie te vernietigenVolg Frontnieuws op Telegram

  Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer's eigen documenten
Vorig artikelFEIT: “De Ongevaccineerden zijn de Nieuwe Joden” – Laat links je niet anders vertellen 
Volgend artikelIerland legt lockdown en avondklok op voor een bevolking die 93% gevaccineerd is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Neurenberg 1.0 was één grote farce. Dat was geen rechtspraak maar een vendetta. In het deel van de Malmédy rechtszaak hadden van de 139 soldaten die de “bekentenis” hadden afgelegd, 137 ervan een dusdanig schade aan de testikels die niet meer te repareren was.

  De Duitsers mochten zichzelf NIET inhoudelijk verdedigen (Londense protocollen van augustus 1944).
  De enige keuze die men nog had was de lengte van het touw voor de strop.

  WARE geschiedenis is TOTAAL anders dan dat ons wordt aangeleerd!

 2. De politiek, media, wetenschap trekt zich geen zak aan van welke cijfers of onderzoeken dan ook, als ze ze niet kunnen misbruiken om de marxistische wef agenda verder te zetten. Op 20 maanden tijd zijn er talloze betogingen geweest, honderden wetenschappers die zich uitspraken tegen de corona hoax en de vaccins, en nog veel meer gelul over alles en nog wat. En de politiek doet ondertussen rustig verder, niet gestoord door zoiets belachelijks als empathie of een bewijs ( genetische code, foto of isolaat ) van het bestaan van corona. Een computermodel gebaseerd op veronderstellingen en gissingen is al meer dan genoeg gebleken voor de sheeple. Dat de farmaffia ondertussen 1000 euro per seconde “verdient ” aan deze hoax, is een extra stimulans om iedereen te verplichten om jaarlijks minimum 4 gifspuiten te nemen, want dat is de enige manier om dit “killervirus” te stoppen, jammer genoeg voor de believers en hun meesters , exploderen de “besmettingen” in de landen die 100% zijn platgespoten. Een blaffende hond bijt niet, weet ook de corrupte politiek. Blijf dus allemaal, al demonstrerend ,maar lekker blaffen, terwijl de politiek, je verder muilkorft en het asiel al voor “opvang” aan het zorgen is.

 3. Ik ben ooit trouw lezer van de kranten geweest. Het verval eind jaren negentig met de Volkskrant. Las m jaren. Altijd genuanceerd en benoemde altijd de voors en tegens in stukken. Uiteraard met een linkse bias maar dat is prima. In een kewstie van maanden veranderde dat in, dit is DE waarheid. Geen nuance mogelijk. Ik vond t vreselijk en stapte over op het NRC. Daar kreeg ik weer de stukken die ik zocht. Nuance, verschillende zienswijzen. Totdat ze ook overstag gingen naar, dit is de waarheid.

  Toen Ben Knapen (staatssecretaris) benoemd werd snapte ik waarom. Ben Knapen was, ik meen, voorzitter van de RVB van de persgroep. Iig bobo daar. Hij is veroordeeld als wanbestuurder daar wat tot de bijna ondergang van de persgroep heeft geleid en kwam in handen van de Amerikanen (officieel investeringsmaatschappij).

  De persgroep was opgericht om nieuws zoveel mogelijk uit handen te houden van de politiek kort na de oorlog gezien dat sommigen in de media (telegraaf kuch kuch) zo makkelijk heulde met de bezetter. Dat moetst dus gebroken worden

  Ben Knapen werd millionair ondank of dankzij de eigenlijk ondergang van de persgroep en zijn vrijheid dus verloren. Als bonus kreeg hij een baantje als staatssecretaris van ik weet niet meer welk ministerie. Ja, dat leidde toen tot wat opschudding want waarom geef je iemand zo een post als hij is veroordeeld voor wanbeleid.

  Toen viel het kwartje, hij zat daar om de NLse kranten te knechten. De huidige eigenaar van basically de persgroep is een Belgische miljardair die vele miljoenen uit Brussel krijgt om dat papier te vullen.

  Kleine geschiedenisles hoe kranten in NL totaal onbetrouwbaar zijn geworden. Ze zijn afhankelijk van de staat.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in