© wavebreakmedia_micro / Freepik

In Ierland is 91 procent van de bevolking van 12 jaar en ouder gevaccineerd. Desondanks zijn er meer mensen met Covid-19 in het ziekenhuis opgenomen dan op enig moment sinds de golf in maart. Er gaan stemmen op voor herhalingsvaccinaties, alsook voor een verplichte totale vaccinatie, bericht Report24.news.

Covid vaccinaties werken. Beweert men. In beperkte mate althans. Dit wordt geïllustreerd door de laatste cijfers uit Ierland. Een staat waar zo’n hoog percentage tegen de ziekte is ingeënt als nergens anders in de Europese Unie. Volgens officiële cijfers is 91% van alle mensen van 12 jaar en ouder gevaccineerd.

Niettemin registreren Ierse ziekenhuizen momenteel 513 patiënten die Covid-positief zijn. De eilandnatie kent dergelijke cijfers van de laatste golf in maart van dit jaar. 97 van hen liggen op de intensive care. Een aanzienlijke stijging binnen een paar dagen.

Volgens de Irish Times zei Dr. Anne Moore, een vaccin-specialist aan de UCC, dat het aantal gevallen zal toenemen totdat er een “transmissie-remmend vaccin” is, omdat de bescherming tegen transmissie die de huidige vaccins bieden, al is verzwakt. “Ik denk dat we uiteindelijk de rest van de bevolking zullen moeten vaccineren omdat het aantal gevallen enorm zal toenemen,” zei ze.

En dat ondanks dat de meerderheid van de patiënten gevaccineerd zijn?

Een golf van herhalingsvaccinaties komt eraan

Dit betekent dat er in de komende weken en maanden waarschijnlijk een golf van herhalingsvaccinaties in Ierland zal zijn. Degenen boven de 80 hebben ze al gehad – de volgende keer zal het de hele bevolking zijn.

  Gezonde Ierse voetbalspeler overlijdt aan massieve hersenbloeding 4 dagen nadat hij het J&J COVID-19 vaccin kreeg

Niet voor niets werkt Moderna al aan twee nieuwe, verschillende “booster”-vaccins, zo meldt de Zwitserse krant “Blick”.

Deze worden verondersteld bescherming te bieden tegen de nieuwe varianten die momenteel in omloop zijn. Deze kunnen dan misschien al als tweede herhalingsvaccinatie in Ierland dienen, wanneer de eerste herhalingsvaccinatie sowieso zijn rudimentaire werking verliest.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ierse stad die 99,7% “volledig gevaccineerd” is, ondervindt “massale COVID uitbraak”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGoed nieuws, want een studie toont aan: De ongevaccineerden laten zich niet chanteren
Volgend artikelDe Covid-19 Injectie Jihad gaat duidelijk over controle, onderwerping en misleiding; niet volksgezondheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Loser Shots, Get your loser Shots, Get your “vaccination” status updated, Loser shots, get your loser shots right now.

  Ik heb zo’n gevoel dat er weer een muur aan marxistisch gedachte moet worden afgebroken.

 2. De gemiddelde ezel is zoveel slimmer dan de gemiddelde mens… Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen. 80% van de mensheid loopt er een tweede, derde, vierde, vijfde, zesde… keer tegenaan en leert er helemaal niks van. Lekker spuiten hoor, eerste keer hielp niet, dus nog maar een keertje. Takke, die helpt ook niet, derde spuit helpt ook niet, nóg maar eentje dan. He sjips, werkt ook niet, nóg maar eentje… Sukkels. Ik schaam me bijna om mens te zijn. Die paar procent die wakker is en normaal blijft doen houdt me gelukkig positief. We zullen een hoop puin moeten ruimen, maar WIJ winnen dit!

   • Dan zou meer dan 80% van het westen bij volgend jaar opgeruimd moeten zijn, en minder dan 20% in leven, dat is dan zo’n 3,4 miljoen Nederlanders, dat zijn plus minus aan 8 grote steden wat hier dan nog overblijft.

    Als de voorspelling Mural uitkomt van Denver Airport betekent dat ze te laat zijn om nog alle kinderen te injecteren met dit gif. Dit betekent dus ook dat we de grote omval binnenkort (de-populatie) gaan meemaken, en dus niet in een lange termijn bestek.

    Het zou wel in lijn liggen met het verhaal van de Redditer uit Nieuw Zeeland, het betekent dat een groep aan mensen hier zich al lang aan op het voorbereiden is en dat deze mensen niks te maken heeft met de onbekwame overheden van het westen op dit moment.

  • Angst regeert en domheid,en blinde volgzaamheid . Zo liepen ze jaren 30 ook achter dé mesías hitler aan. We weten ( de snappies) waar dit toe gaat leiden.

 3. Ierland: je in het zweet dansen op de dansvloer zonder mondkapje. Maar bij het loopje naar de bar moet het mondkapje weer op. Wat is er aan de hand met deze natie?

 4. De griep is nooit verbannen met de jaarlijkse griepprik.
  De schapen denken dat dit wel gebeurt met het covid-virus, dus gaan zij weer in de rij staan voor hun volgende 2 gifprikken.

 5. De blokkade voor gevaccineerden om de waarheid te onderkennen is maar één ding.

  Waarom zou de regering ons kwaad willen berokkenen?

  Keer op keer loop ik daar tegen aan in discussies met vaccin-klootjesvolk

  • Hoi SHem64,

   Ik denk dat ik je aan een aantal rationele antwoorden kan helpen. Ondanks dat ik het transhumanistische deel steeds aannemelijker vind worden zou ik dat argument dus niet gebruiken richting dat volk.

   Reden 1) De boomers zijn grotendeels met pensioen en de verplichtingen kunnen niet door de jongeren betaald worden. Nederland met zijn sparen voor je pensioen model is uitzondering en geen regel in het Westen. Daarnaast kosten oudjes heeel veel aan gezondheidszog. Het is al sinds eind jaren 70 begin jaren 80 vorige eeuw al onderkent. Er wordt serieus gesproken over een verplichte maximale leeftijd als je eea niet zelf kan betalen.
   Reden 2) ID2020 project van Kill Bill. Big tech en overheden willen je kunnen micro managen. Vandaar de Corona pas. In Duitsland is er al een wet aangenomen waar burgers tot 200 variabelen in een centrale database worden gereduceerd. Ook heel handig voor CO2 credits
   Reden 3) Er is een haast reliegeuze secte genaamd (inmiddels neo) Mathusianen. Malthus vond iets van 250 a 300 jaar gelden al dat er teveel mensen op de planeet zijn en dat het er minder moeten worden. Zoek bijvoorbeeld maar eens op de Georgian guidestones in de VS. Dat is een monument in de VS om hoe we in harmonie met de natuur kunnen leven. 1 van de 10 geboden er op is dat er maximaal 500 miljoen mensen op aarde mogen zijn.

   Ik hoop dat dit je helpt!

   Groeten,
   Hugo

 6. Ik ben 65 jaar maar zou soms wensen dat ik er al 85 was dan zou ik er zeker van zijn dat ik hier op deze verdomde technocratische aardkluit niet meer zo lang moet vertoeven.
  Want wat in Ierland dreigt te gebeuren dat vaccin vergif te verplichten komt dan ook onze kant op.

 7. een vriendin van mij leeft in ierland..

  ze had al hart problemen … myocarditis..een dode hart-wand .

  ze heeft zich laten quackccineren….. 3 keer raden waar ze nu ligt ………

 8. Ook hier krijgen de ongevaccineerden duidelijk weer de schuld.
  “Ik denk dat we uiteindelijk de rest van de bevolking zullen moeten vaccineren..”
  Waarom denkt ze dat?

 9. Man, the Irish really love their potatoes, don’t they? Ze verplichten nu vaccinatie zodat zoveel mogelijk mensen er tussen kunnen gaan liggen. Potato country with potato rules and potato endings.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in