Het is een onbetwistbaar feit dat met mRNA geïnjecteerde personen spike-eiwitten via shedding (uitscheiding) overdragen op iedereen in hun omgeving, in het bijzonder de ongevaccineerden. Pfizer heeft dit fenomeen in zijn eigen documenten toegegeven. Dr. Luigi Warren, een van de pioniers van de injecteerbare mRNA-technologie, heeft ook toegegeven dat shedding een reëel verschijnsel is. We weten ook dat er zelfverspreidende vaccintechnologie bestaat die zich van mens of dier naar mens of dier verspreidt, gewoon door in de nabijheid te zijn van een “gevaccineerd” mens of dier, schrijft Thecovidblog.com.

Minder mensen zijn bekend met de verbanden tussen COVID-19, “vaccins” en 5G-technologie. De mainstream media doen al deze verbanden af als “samenzweringstheorie”. Maar de meeste mensen begrijpen dat straling in het algemeen slecht voor hen is, specifiek omdat het kanker veroorzaakt. De vijfde generatie breedbandtechnologie (“5G”) werd van 2019 tot 2021 wereldwijd uitgerold “zonder de risico’s voor de menselijke gezondheid en het milieu te onderzoeken“.

Miljoenen mensen over de hele wereld kozen ervoor om in 2021 te worden geïnjecteerd met experimentele mRNA en virale vector-DNA-serums. Anderen werden tot injecties gedwongen om hun baan te redden, voor het “recht” om te reizen en een normaal leven te leiden, of om een andere vreemde reden. Maar een vocale minderheid in de Westerse wereld kiest voor het behoud van hun natuurlijke menselijkheid. Helaas wordt het steeds moeilijker voor zuivere, natuurlijke mensen om die status te behouden. Vergiftiging is de vijand van de ongevaccineerden. 5G is de vijand van de hele mensheid.

Postmenopauzale bloeding na blootstelling aan spike

Verhalen over blootstelling aan spike-eiwitten via shedding, en de daaropvolgende symptomen, zijn verontrustend en ingrijpend. Ongevaccineerde vrouwen die leven met en/of seks hebben met gevaccineerde mannen, sluiten vanaf dat moment in wezen de mogelijkheid uit om kinderen te krijgen. In feite zetten vrouwen die ongevaccineerd zijn en werken tussen een beroepsbevolking die wel gevaccineerd is, hun vermogen om zich voort te planten op het spel.

Tenminste één vrouw meldde onlangs dat ze zich “raar en duizelig” voelde nadat ze seks had gehad met haar vriend die wel gevaccineerd was. Trollen vertelden haar onmiddellijk dat ze een zwangerschapstest moest laten doen en maakten verschillende andere flauwe grappen. Maar de situatie is duidelijk iets om in de gaten te houden in deze surrealistische tijden.

Veel vrouwen melden vreemde menstruaties na blootstelling via shedding. Toegegeven, we kennen dit probleem al een tijdje. Maar het is duidelijk veel voorkomend en wijdverspreid, misschien treft het elke vrouw in de Westerse wereld. Bloeden na de menopauze is blijkbaar heel gewoon. Vrouwen van wel 70 jaar oud krijgen plotseling weer menstruaties nadat ze in de buurt van gevaccineerde mensen zijn geweest.

  Overmatige sterfgevallen wijzen op ontvolkingsagenda

Volgens de Cleveland Clinic is bloedverlies na de menopauze een teken van baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en/of baarmoederpoliepen. De Mayo Clinic zegt dat bloedingen na de menopauze niet normaal zijn en onmiddellijk geëvalueerd moeten worden. Dr. Gina Mantia-Smaldone van het Fox Chase Cancer Center laat bloeden na de menopauze klinken als een zeker teken van levensbedreigende problemen.

We weten dat de injecties het natuurlijke vermogen van het lichaam om verschillende vormen van kanker te bestrijden, afremmen. Dr. Craig Wax, een huisarts in New Jersey, werd van Twitter verbannen enkele uren nadat hij een verband suggereerde tussen mRNA en virale vector DNA injecties, en kanker. Hij is nu op zijn minst de derde arts die we op dit blog hebben besproken die dezelfde conclusie trekt.

Na blootstelling hoofdpijn, hartproblemen en meer

Er zijn geen grenzen aan wat er wel of niet met je kan gebeuren na blootstelling aan spike-eiwit via shedding. Natuurlijk aarzelen veel mensen om er zelfs maar over te praten uit angst voor demonisering.

Een ongevaccineerde man beschreef “stekende” gevoelens in zijn hart nadat hij in de buurt van zijn gevaccineerde vriendin was geweest. De vriendin kreeg zelf hartproblemen na de injectie.

Tenminste twee ongevaccineerden meldden niesbuien “alsof je pepperspray inademt” in de buurt van mensen met een vaccinatie.

Er zijn ook menstruatieproblemen bij jonge vrouwen die via shedding aan spike-eiwitten zijn blootgesteld.

5G – de tweede belangrijke oorzaak van toevalligheden

Dr. Riina Bray is een Canadese arts en milieuwetenschapper. Ze waarschuwde de wereld al in 2015 over 4G-technologie en de schade die elektromagnetische velden aanrichten aan al het leven op aarde. Meer recent (2019) sprak ze over wat er gebeurde met mensen die in landen wonen waar 5G al was uitgerold. Hoofdpijn, vermoeidheid, oorsuizingen, hartproblemen, problemen met het zenuwstelsel, enz. zijn/waren de meest voorkomende symptomen van overmatige blootstelling (“microgolfziekte”) aan 5G-straling.

Natuurlijk weet iedereen die dit blog regelmatig leest dat slopende hoofdpijn, hartproblemen en neurologische stoornissen (problemen met het zenuwstelsel) ook allemaal veel voorkomende bijwerkingen zijn van de mRNA en virale vector DNA injecties. Deze symptomen komen ook overeen met de mainstream verhalen met betrekking tot COVID-19.

Verder meldden zelfs de mainstream media dat tienduizenden mensen last hebben van tinnitus (suizen in hun oren) na de injectie. Dus 5G en alle andere elektromagnetische straling waaraan de Westerse bevolking wordt blootgesteld, veroorzaken dezelfde medische problemen als de injecties en het zogenaamde COVID-19. Dat is met opzet zo.

Verizon lanceerde zijn eerste 5G-netwerken in vier Amerikaanse steden in oktober 2018. Twee van die steden waren Los Angeles en Houston. In nog een ander toeval waren Houston en Los Angeles twee van de zwaarst getroffen Amerikaanse steden voor zogenaamde COVID-19-gevallen in 2020. Maar New York was het epicentrum van alles wat met COVID te maken had in 2020.

  Goed nieuws! De fase van het vingerwijzen is begonnen

CBS Channel 2 in New York meldde in 2017 dat er in de hele stad duizenden “mysterieuze torens” werden opgericht in de buurt van locaties voor openbaar vervoer. Regelgevers weigerden te antwoorden op vragen van verslaggevers over welk doel de torens dienen.

Het is nog een toeval dat Wuhan, China een van de eerste 5G-demonstratiezones ter wereld lanceerde, en COVID-19 zichzelf via Wuhan aan de wereld voorstelde.

5G effecten in de echte wereld

Er zijn hier twee onbetwistbare feiten. De Verenigde Staten waren voor het grootste deel van 2020 in lockdown toen 5G-masten in het hele land werden opgericht. Ten tweede viel de COVID-19 “pandemie” perfect samen met de massale inzet van 5G-technologie.

Een abonnee van The COVID Blog stuurde ons een boek getiteld Magnetobiology van professor Vladimir M. Binhi. We wisten al dat 5G uitzendt op de 60 GHz frequentieband. Professor Binhi maakte duidelijk dat zuurstofmoleculen destabiliseren op de 60 GHz frequentie, waardoor het voor hemoglobine in menselijk bloed onmogelijk wordt om deze moleculen te absorberen. Met andere woorden, een paar keer diep inademen van deze gecompromitteerde lucht veroorzaakt zuurstoftekort in het bloed, wat leidt tot hypoxemie en/of zuurstofgebrek.

Hoesten, kortademigheid, schommelingen in de hartslag, enz. zijn allemaal tekenen van zuurstofgebrek in het bloed. Nogmaals, dit zijn ook symptomen van het zogenaamde COVID-19. Maar het meer dringende probleem met 5G is kanker. In een persbericht van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) uit 2011 werd verklaard dat radiofrequente elektromagnetische velden mogelijk kankerverwekkend zijn voor mensen. Maar de WHO heeft deze straling alleen geclassificeerd als een kankerverwekkende stof van groep 2B om mogelijke rechtszaken en tegenreacties te voorkomen.

Smartphones in het algemeen zijn gevaarlijk voor de menselijke gezondheid. Een meta-analyse uit 2010 gepubliceerd in het Journal of Clinical Oncology vond “een schadelijk verband tussen telefoongebruik en tumorrisico.” Een studie uit 2014 gepubliceerd in het peer-reviewede studie Occupational & Environmental Medicine concludeerde dat er “een mogelijk verband was tussen zwaar mobiel telefoongebruik en hersentumoren.”

Een casestudy uit 2013 van vier vrouwen tussen 21 en 39 jaar toonde aan dat ze allemaal borstkanker ontwikkelden nadat ze gedurende meerdere jaren meer dan 10 uur per dag smartphones in hun beha droegen.

Dus we zijn hoe dan ook verdoemd?

Becker’s Hospital Review schat dat ongeveer 60% van de Amerikanen vanaf 18 november “volledig gevaccineerd” zijn. Niemand weet hoe lang gevaccineerde mensen na hun injecties nog shedden. Maar anekdotische verslagen suggereren dat het effect een jaar of langer zou kunnen aanhouden.

Tech Republic meldt dat 80% van de VS 5G-dekking heeft, maar dat slechts 12% van de consumentenapparaten 5G-compatibel is. Hoe dan ook, uit een Pew-enquête van april 2021 bleek dat 85% van de Amerikanen smartphones bezit met ten minste 4G-technologie. Het is ook een feit dat zowel de mRNA- als de virale vector-DNA-injecties grafeenoxide bevatten, een sterke radiofrequentietransmitter.

  Vertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden

We gaan uiteindelijk allemaal dood. Dat hoort bij het mens zijn, net als socialiseren met andere mensen. Maar op dit punt moet je zeer selectief zijn in sociale interacties als je deze menselijke ervaring wilt verlengen.

Deze blogger verklaarde een paar weken geleden dat hij zijn familie gaat zien tijdens de feestdagen ondanks dat ze allemaal gevaccineerd zijn. Dat betekent Kerstmis, maar niet Thanksgiving. En voor het bezoek zullen super dosissen vitamine D3, zink en witte dennennaald thee gedronken worden. Nog een kop thee zal worden gedronken bij mijn thuiskomst.

Deze blogger heeft het ook gehad over zijn jaren van de radar leven, het eten van verse vis, wilde kruiden en het inademen van berglucht voor bijna meer dan vier jaar. Die tijd verlengde waarschijnlijk mijn levensduur door weg te zijn van steden en alle straling. Maar mensen zijn van nature sociale wezens. Nu zijn we gedwongen om het grootste deel van de mensheid te vermijden voor ons eigen welzijn. We kunnen niet eens normaal socialiseren, want nu is de eerste vraag: “Ben je zuiver of GMO?”

Het enige wat je kunt doen is de gevaren beperken en de beste beslissingen nemen voor jezelf en je familie. Er zijn minstens 20 Orgonite piramides in het huis van deze blogger. Men zegt dat ze straling absorberen. Ontdoe je van magnetrons. Leg nooit een smartphone aan je oor en slaap er nooit naast. Gebruik oordopjes en bel alleen iemand als het echt nodig is. Gebruik nooit smartphones in afgesloten ruimtes zoals auto’s. Dat is hetzelfde als in een magnetron zitten.

De Zombie Apocalyps is hier, net zoals de Centers for Disease Control (CDC) heeft voorspeld. De CDC publiceerde letterlijk een roman waarin “lezers Todd, Julie, en hun hond Max volgen als een vreemde nieuwe ziekte zich begint te verspreiden en gewone mensen in zombies verandert.” Met dank aan commentator “Car” die ons hierop wees. Hier zijn we dan. Ik hoop dat je je al die tijd hebt voorbereid.

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIerland legt lockdown en avondklok op voor een bevolking die 93% gevaccineerd is
Volgend artikelDeze vrouw heeft een boodschap voor de vaccinzeloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. ” 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden. ”

  M.i zijn het m.n de gevaccineerden inclusief grafeenoxide in hun lijven die door 5G de meeste schade zullen oplopen, i.p.v ongevaccineerden.

  • Zou boodschappen doen in een supermarkt nu ook ongezond zijn met al die stralingen van i phones, kassa’s enz vooral voor baby’s, kinderen etc

   • Die straling van de mobiele telefoons en elektronische apparaten (in supermarkten ) is gewoon dermate laag dat daar weinig/geen enkel nadelig gezondheids probleem van te verwachten is .
    De frequentie waarop deze apparaten werken en het uitgezonden vermogen ervan zijn beide laag .
    Het komende 5 G netwerk zou mogelijk door haar ultra hoge frequentie een risico kunnen zijn .DAAR LOPEN NU GROTE onderzoeken &PROCEDURES IN OM UITROL alsnog te stoppen.

 2. Afgelopen zomer vlogen de wespen hier af en aan….behalve dat ze overal tegenaan vlogen incluis mensen en op de grond vielen was er nul agressie. De hele zomer geen steek. Met de stofzuiger bij de opening van het nest in de muur gaan staan en uren achter elkaar wespen opgezogen, stofzuiger zakken vol. Tussen de wespen vlogen Hoorenaars die gewoon mee het nest in gingen, in het begin was er steeds een die rond het nest vloog en gewoon keek wat er gebeurde, later steeds meer, enkele tientallen. Wij hopen dat het nest door de Horoenaars werd leeggemaakt, maar niks ervan….Ze gaan door hetzelfde gat maar binnne maar het is alsof het ze niks uitmaakt. Als je ze probeert te meppen gaan ze niet eens aan de kant, een enkele iets maar dat is het. Geen enkele agressie terug. Ze botsen tot vorige week op elkaar en tegen alles, nu is het nest stil, winterslaap misschien….
  Of dit 5G is of iets anders weet ik niet, maar in ruim 55 jaar en ervaring met gestoken worden is dit ongekend. Alsof ze niet eens meer bewust leven, the Flying dead.

  Als ik kijk wat ik aan mensen zie op straat en in het verkeer, ze zijn net als de wespen, de weg kwijt met hier en daar een super agressieve automobilist met moord in de ogen. “Veilig” in de koektrommel agressie uiten naar anderen buiten de veilige koektrommel…tot de deur open gaat…. Het nieuwe normaal….

  Zelf ervaren we al langere tijd acute hoofdpijn, gezoem in het hoofd en constante onrust, alsof we op een boot zitten, steeds het evenwicht corrigerend. Gaan we naar de oostkant van de Maas het bosgebied bij Arcen in is het gezoem weg en lijkt het alsof er daar rust is. Zelfs de grond is ineens stabiel en rustig…

  Mijn persoonlijke mening is dat er zaken om ons heen gebeuren die ons zeer zwaar beinvloeden in ons leven.
  Bij de Inca en in de Indiase geneeskunst, maar waarschijnlijk overal over de wereld worden geluiden/ trillingen gebruikt om rust te brengen voor zieken en mensen die over de kop zijn gegaan. Wie ooit een op de juiste manier aangeslagen klankschaal op de borst heeft gehad weet hoe diep die trillingen gaan en het fijne gevoel dat erbij komt….maar je kan dus ook een verkeerde schaal of aanslag hebben, die ziekmakend kan werken.
  5G is net als de voorgangers een trilling die overal aanwezig is, maar niet in de natuur. Als mensen behoren wij tot de dieren, en hoewel wij geen last hebben van een muggen bestrijdings hoogprequent apperaat hebben honden en katten daar wel veel last van.
  5G is een enorme snelle trilling over een behoorlijk golfgebied, en door alle economische belangen zal dit niet worden gestopt mocht het zwaar ziekte verwekkend of zelfs dodelijk zijn. Van het P2000 systeem van de hulp en nooddiensten bijvoorbeeld is bekend dat het een link is tussen het systeem en leukemie. Deze rapportage stond vroeger op internet maar is vrij snel weggehaald. De reden is mij niet bekend, maar waarschijnlijk was het risico voor het personeel minder belangrijk dan de economische belangen, of er was misschein geen ander systeem of geld ervoor. Wie met iets nieuws komt moet eerst goed en deugdelijk testen, een verplichting naar burgers en gebruikers die tegenwoordig voor zowel injecties als 5G aan de kant word geschoven.
  Je kunt niet een reactie van een lichaam op zulke zaken in twee maanden testen, dat duurt enkel jaren wil je echt weten wat je aan het doen bent. Je kunt ook geen mais oogsten om te keuren als de plant net 10 cm boven de grond komt….maar dit is wat er gebeurd met onze spuitjes, met P2000 en wie weet wat nog meer.

  Als dit land enige democratie heeft dan word er een deel 5G arm of leeg gehouden, voor hen die er zeik van worden of gewoon niet eraan willen worden blootgesteld. Idem voor vaccinatie….het gros van de “volledig” “gevaccineerden” wil enkel overal toegang toe hebben en op vakantie kunnen, zichzelf wezenloos zuipen of pilletjes om gelukkig te zijn slikken, met nul interesse in iets anders. De simpelen van geest, en ze geloven vaak ook nog dat ze over de totale absolute waarheid beschikken. Het was immers op tv….Daar betalen dus de mensen die bewust leven voor met uitsluiting en vrijheids beroving in diverse vormen.

  Ik heb mijn leven zonder drugs doorgebracht, problemen het hoofd geboden en ben nooit voor mijn verantwoordelijkheden weggelopen. Ik mag nu blindelings mezelf laten inspuiten met middelen waarvan voor de gevolgen ervan niemand aansprakelijk is…..ik zie dat als onverantwoord gedrag en iets waar een regering nooit akkoord voor zou moeten gaan. Maar goed, steun aan terroristen die die vervolgens burgers massaal vermoorden en kinderen tot sexslaafjes maken vind ik ook niet bij een zogenaamde democratische regering passen. De lijst is triest eindeloos aan het worden, alsof de daders en politici imuun zijn voor enige verantwoordelijkheid. Persoonlijk trek ik iedere aansprkelijkheid in als ik geen zeggenschap heb maar wel voor schade word aangesproken.
  De regering en overheid echter nemen levensgevarlijke beslissingen over anderen en spelen gewoon met de levens van de burgers, maar niemand daar is verantwoordelijk.
  Niet verantwoordleijk, dan ook niet mogen beslissen….

  Van Spike eiwitten weet ik eigenlijk niks, behalve wat anderen me vertellen. Maar wie kan ik geloven, de officieele berichtgeving waarbij ik geen tegengeluid hoor en waar experts steeds spreken zoals de regering zingt….een kans op een eigen beeldvorming word mij onthouden via de officieeel kanalen.
  Dus ga ik onofficieel ook kijken, zie ik hele logische dingen en kom ik dan bij de bron druipt in andere artikelen de haat en de waanzin eruit….waarmee de bron ongeloofwaardig word terwijl het artikel dat ik vond juist solide en logisch overkwam….

  Ik heb altijd leugens gezien als de tekortkomingen in zelfrespect van anderen, het wegkruipen voor wat is…
  Dat nu zelfs regeringen en overheids organisaties ondankt de wet op openbaarheid van bestuur opgevraagde informatie “zwart lakken” waardoor de wet en de opvrager eigenlijk belachelijk word gemaakt.
  Belachelijk maar in een dusdanige zwaarheid dat zoiets na eenmaal te zijn voorgekomen zeer zwaar had moeten worden bestraft….een taak van parlement en regeging, maar nu blijkt dit dus regerings beleid te zijn….wie met zijn of haar volle verstand stemt nog op zulke lui?
  Dit is crimineel gedrag dat gezien de functie en extreme vertrouwens positie van de dader met extreme zwaarheid moet worden bestraft. Het word beloond !

  In Nederland word misdaad, mits groot genoeg en mits voordeel voor politici en consorten, beloond.

  En dat is wat het is, koningkrijk der leugens, democratie van bedrog, grondwet zonder garanties.

  Een recvolutie zou mogelijk een gerechtvaardig lot zijn voor een land dat zo met alle omspringt.
  Dat er een grote aftakeling in alles binnen en buiten onze samenleving plaatsvind heeft alles te maken met de leiding, maar zolang de politie deze lui de bescherming geeft kunnen ze doorgaan met een zieke toneel voorstelling die levens kost en er nog heel veel meer gaat kosten.

  Van de trais politica als uitgangspunt is totaal niets meer over. En daarmee zijn alle rechten van de burger tot niets gereduceerd.

 3. Elke vorm van straling neemt af met toenemen van afstand. De kwadraten-wet.
  Zoek maar op.
  Daarom niet zender tegen je hoofd houden. (er zijn zelfs 20 jaar oude verhalen dat de coating van de antenne weg was waardoor brandwonden bij het oor ontstonden, weet je nog dat er echt een antenne uit die Nokia’s stak).
  Ik heb mijn hele loopbaan regelmatig met een portofoon (Motorola) rond gelopen; ik was de enige van collega’s die de GEBRUIKSAANWIJZING las…
  Ik riep dingen als “je moet de antenne 2,5 cm van je huid houden” waarop meewarig naar me werd gekeken. Ik heb het over 18 jaar geleden.
  5G is gericht. Afstand is dan alleen nog demping. Met zoveel mogelijk materiaal tussen jou en de bron wordt demping hoger/beter, je bereik valt weg!
  Zitten die 5G zenders ook in de lantaarn palen pal voor je huis? Zoals een installateur in Amerika vertelde?
  Holy shit show!

 4. Als die mysterieuze torens alleen bij tunnels en bruggen staan is het overduidelijk waar ze voor dienen. Toegangscontrole, afsluiten van steden, insluiten van de bevolking. Hunger Games 2.0. Het is oorlog en het wordt nog vele malen verschrikkelijker. Waarom blijven leger en politie slapen? Pak de verantwoordelijken op en start die tribunalen!

 5. In India weten ze wel raad met die 5G torens. De NOS houdt het een en ander weg, maar ik denk wappies in NL er in de toekomst ook wel raad mee weten. Constant saboteren lijkt me het meest logische.

  • misschien is het beter ze niet te saboteren maar juist qua vermogen op te voeren. Wie weet kan iemand dat via de glasvezel ofzo….ergens worden die dingen toch aangestuurd en van afstand gecorrigeerd en geprogrameerd…..power up….Dan is binnen 24 uur helder wat het is voor iedereen…..liefst rond het binnenhof om te testen….niks beter voor besluitvorming dan persoonlijke ervaring….

 6. Alle reguurders op dit draadje hebben gelijk, basta. We worden op grote schaal verneukt met de mRNA gentherapieën en met zoals hierboven genoemd 5G straling die men het beste kan vergelijken met Magnetronstraling, waarom zit er voor het raampje van de Magnetron een metalen rooster; nou dat doet dienst als de kooi van Faraday, zo ontsnapt er geen hoogfrequente energierijke elektromagnetische straling.

  • Ach man, ik roep het al jaren. Werd alleen maar gegrinnikt. Op dag 1 van de zgn pandemie zei ik het weer: aandoening is wat anders dan griep. Wsch nano plus 5g. Niemand reageert. Ver van mijn bed show tot iemand getroffen wordt een dan is het ohhhhhhh maar ze hebben de covid! Jaaaah de covid is echt hoor! En nu zie je de nanoshit in actie op filmpjes maar het is te laat. Het zit al in je, en ook in mij helaas. Met de spuit nog meer. En straks met de spinazie en weet ik wat. Fuck it denk ik dan. Vergeefse moeite al die jaren…waar was iedereen die nu blert over de grafeen. Vergeef me dat ik ff klaag.

 7. Pas een loonwerker over de vloer. De man komnt bij alle boeren en natuurgebieden in de buurt. Een paar belangrijke dingen die hij vertelde..
  1: als hij natuurbeheer doet, heeft hij voor op de trekker een wild” verschrikker” . Dat is meters voor hem uit een apparaat wat wild doet wegvliegen of lopen. Hij zei: er ís bijna geen wild meer!
  Dit beaamt onze gedachte..wij wandelen zeer veerl in de natuur. Waar we vroeger groepjes van 5 hazen zagen, zien we nu NOOIT meer een haas.
  2: hij vertelde dat idd boeren in Amerika van de overheid te joren krijgen:
  Je vernietigd nu de oogst tegen 1.5 keer de waarde. Doe je het niet, dan betaal je een boete!
  Men is dus gewaarschuwd!

  • Wie zo’n ding voor zijn trekker heeft denkt dat hij in een hogere versnelling kan gaan maaien. Maar de kleine beestjes kunnen ondanks die verschrikker dus evengoed niet ontsnappen. Ze raken verstrikt in het gras en kunnen niet op tijd ontsnappen. Wij (ouderwetse boertjes) maaiden altijd in een rustige versnelling. Nadat we avonden ervoor gekeken hadden hoeveel dieren er op het land huisden. Toen ons land aan de natuurclubs werden verkocht zagen we de loonwerkers over het land razen. De natuurclubs willen hen niet wat meer betalen, zodat ze een versnelling lager kunnen rijden en wat meer tijd krijgen.
   Maar wat zou het, de boeren krijgen toch de schuld.

 8. Het hele onderwerp 5G en straling is naar de achtergrond geraakt. De Covid angstzaaierij was een goede afleidingsmanoevre. Alle groepen die zich verzetten tegen 5G zijn ook niet meer actief. Bij mijn weten is alleen Stop5GNL er nog mee bezig, maar zij ondervinden zoveel tegenwerking, dat het moeilijk is om de moed erin te houden. Er is ook een chronisch gebrek aan donaties, want het onderwerp leeft niet meer. Dat is een fatale vergissing, want 5G en hierna 6G zal al het leven op aarde aantasten. Het is belangrijk om hiertegen in het verweer te komen. Schrijf brieven, informeer bij je gemeente en verspreid informatie. Kijk op http://www.stop5gnl.nl voor heel veel informatie.

 9. Hoe sloopt een “magnetron” zichzelf het snelst? Antw. een metalen voorwerp erin leggen!
  Hoe sloop je dus een “Smart” Lantaarnpaal waar de 5G inzit? Vermoedelijk met een Aluhoedje over zijn kop!

  • Een geïsoleerde zijkniptang mee in de jaszak. Daar knip je heel wat draadjes mee door voordat hij versleten is.
   Wij hebben het geluk dat we hier kleine lantaarnpaaltjes hebben, je kunt overal bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in