Mensen die in het Verenigd Koninkrijk “onjuiste informatie” over vaccins online zetten, kunnen volgens een nieuwe wet worden gestraft met twee jaar gevangenisstraf, schrijft Summit.news.

Echt waar.

De Wet Onlineveiligheid (Online Safety Bill), die wordt omschreven als een “het vlaggenschip van de wetgeving ter bestrijding van misbruik en haat op het internet”, is zwaar bekritiseerd door burgerrechtengroeperingen vanwege de verstrekkende gevolgen ervan.

De wet zou een strafbaarstelling inhouden van “bewust onjuiste communicatie” die, volgens de Times, “diegenen strafbaar zal stellen die een bericht verzenden of posten waarvan zij weten dat het onjuist is met de bedoeling “emotionele, psychologische of fysieke schade te berokkenen aan het waarschijnlijke publiek”. Regeringsbronnen gaven het voorbeeld van vaccinatiesceptici die “informatie verspreiden waarvan zij weten dat die niet waar is”.

Aangezien de autoriteiten allerlei informatie over de pandemie en vaccins die later waar bleek te zijn, als “vals” hebben bestempeld, is dit een beangstigend vooruitzicht.

Zo werd de bewering dat vaccins de verspreiding van COVID-19 niet volledig kunnen tegenhouden ooit als “vals” bestempeld, wat nu een bewezen feit blijkt te zijn.

Het wetsvoorstel zou ook de huidige strengere norm van “onfatsoenlijke” of “grove beledigende” inhoud vervangen door de veel ruimere definitie van “schadelijk effect” wanneer wordt beslist of een post of boodschap strafbaar is.

Dit is in overeenstemming met de Britse wetgeving inzake haatzaaien, die bepaalt of een daad van haatzaaien of een “haatincident” is gepleegd, niet op basis van de vraag of het werkelijk is gebeurd of niet, maar op basis van het veronderstelde slachtoffer dat zich het doelwit voelt.

  Britse vaccinatieweigeraars zullen in de toekomst bezoek krijgen van mobiele "Corona-vaccinatieteams"

“De nieuwe misdrijven omvatten ook zogenaamde “pile-ons”, waarbij verschillende mensen hun krachten bundelen om intimiderende berichten naar een slachtoffer te sturen via sociale media,” meldt de Times.

En als je denkt dat dit linkse meutes zal tegenhouden die routinematig “pile-ons” vormen tegen conservatieven voor het uiten van afwijkende meningen, dan heb je het mis.

De wet zal selectief worden toegepast op mensen die kritiek hebben op of de draak steken met mensen die als “onderdrukte minderheden” worden beschouwd, ondanks het feit dat dergelijke groepen de volledige steun hebben van de staat en elke culturele instelling (het alfabetvolk).

De Online Harms Bill wordt versterkt met behulp van niet-aflatende propaganda over zwarte voetballers die online worden beledigd, ondanks het feit dat het grootste deel van de beschimpingen uit het buitenland komt, voornamelijk uit landen in het Midden-Oosten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Céline Dion annuleert concerten wegens “ernstige en aanhoudende spierspasmen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHartontsteking: Profwielrenner Greg Luyssen moet fietsen opgeven vanwege Pfizer-vaccinatie
Volgend artikelOrganisator van volledig gevaccineerde ijshockeycompetitie: “Hoe kan dat nou?” – 14 doorbraakgevallen en een dode
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. De hele westerse wereld verandert onder het huidige samenzwerende linkse bestuur in rap tempo in een grote dictatuur.
  De bevolkingen worden voorgelogen en schijnen het wel prima te vinden.

  Niet gedacht dat NL maar ook UK en alle andere landen zo zouden afglijden.
  Op richting puur links fascisme, dwang, leugens en propaganda.
  Lang leve eu, wef, un, etccc.
  ?
  Bedankt media om dit alles mogelijk te maken.
  ?
  Bedankt ssoross!
  ??

  • Media in NL in handen van 2 belgische conglomeraten die banden met nazis in WW II hadden. Hoe hebben wij als bevolking kunnen toestaan dat alle onafhankelijjke media wereldwijd verdween. Wat een systeem. Miljarden verdienen aan Big Pharma, kankermedicijnen, nu nog meer aan vaccins en vervolgens de gehele wereld opkopen. George Soros kocht huizen in Arnhem. Bill Gates de Picnic en investeerd nu in de UK in energie maatschappijen en produktie elektrische autos. Afrikaans voedselmarkt heeft hij in zijn geheel in handen. Amerikaanse landbouwgrond koopt hij ook massaal op. Zijn liefdadigheidsorganisaties leveren ook het geld aan middels van het rijk verkregen subsidies.

  • Mind over matter. Kunnen we methoden vinden om, mochten vaccinaties verplicht worden, deze geen schade aan te laten richten in ons lichaam. Cupping, de troep zo snel mogelijk uit je lichaam krijgen, schijnt 1 manier te zijn. Ik was bang dat er een QR code plicht kwam voor werken. Die heb ik nog niet voorbij horen komen.

   • @ Gertrude – Afhankelijk van je persoonlijke hoedanigheid; je eigen wijsheid en je eigen keuzen, wil ik je wijzen op een aantal zaken:

    Ten eerste het Bijbelboek Openbaring (S.V.) 13:11-18
    Hier wordt gesproken over o.a. het tweede beest = het Roomse Vaticaan die Moloch binnen de muren heeft laten optrekken. Moloch was/is één van de afgoden waaraan levend mensenvlees werd/wordt geofferd.
    Er wordt gesproken over het merkteken van het beest en dat niemand mag kopen of verkopen dan die het merkteken heeft, etc.

    In het verlengde van bovenstaande het Bijbelboek Openbaring 14:7-13
    Hier wordt erover gesproken (door middel van Profetie): Indien iemand het beest aanbidt en zijn beeld, en ontvangt het merkteken aan zijn voorhoofd of aan zijn hand (is ook arm), die zal … lees zelf bij interesse a.j.b.(!) verder.

    De QR code gaat samen met het laten inspuiten van een GEN / DNA wijzigende injectie. Het teken van het beest. Ter informatie zie ook de volgende link: https://orgenesis.com/team &
    https://ir.orgenesis.com/assets/files/ORGS_IR%20Deck_2021.pdf

    Waarbij opgemerkt dat Genesis het eerste Bijbelboek is…

    Mocht je met al bovenstaande niet bekend zijn, nodig ik je met klem uit om je erin te gaan verdiepen. Nog is het niet te laat!

    Mocht je aan bovenstaande geen boodschap hebben al heeft God voor jou welzeker een boodschap … wil ik je toch ook op onderstaande link trakteren:
    https://zelfzorgcovid19.nl/testimonial-iris-de-boer-geneest-van-vaccinatie-bijwerkingen-met-ivermectine/

    God gaf ons vrije wil; de keuze is aan jou. Ga niet over één nacht ijs.
    Sterkte en Gods Zegens!

 2. Het lijkt steeds meer dat de overheden gemodificeerde wezens zijn. Opdrachten worden stipt uitgevoerd.
  Zouden daarom de door de belastingbetalers gefinancierde bijeenkomsten van het wef georganiseerd zijn? Groepsmodificatie via de lucht? Daarom ook wetjes over het toestaan van modificaties via deze weg (o.a. Duitsland).

 3. Hoeveel hoofdstukken uit Orwell’s boek “1984” hebben we nog te gaan? Het verhaal is bijna compleet dacht ik zo. Het verklikken hadden we al, we worden 24/7 gevolgd, de waarheid is omgedraaid, we hebben nieuwe woorden, het gros volgt braaf de overheid. Nou, nu nog mensen die op grote schaal verdwijnen, wat bommen door de lucht en we zijn er aardig. Tijd voor een nieuw boek, of schrijven we zelf een alternatief einde? Maar dat laatste moet wel heel snel gebeuren dan….

  • Mensen verdwijnen al: Julian Assange, Wouter Raatgever, Micha Kat, Joost Knevel, enz. enz. Zo niet worden ze ge-zelfmoord (hart aanval, plan crash) als wraak van de CIA, zoals Udo Ulfkotte, voormalig jounalist van de Frankfurther Algemeiner die alles verklapte in zijn book ‘Gekaufte Journaliste’. Kan zo doorgaan.

   • Documovie Dirty Wars van Jeremy Scahill. JSOC, Obama’s geheime leger, verving Operatie Glaudio en heeft een dodenlijst van 3000 per dag. De demolitieexpert van 9/11 foto, die zonder te weten over de aanslag, direcht over gebouw 7 zei dat is gecontroleerde demolitie, stierf in vreemd autoongeluk, kort nadat hij door journalist??? gebeld was of hij nog steeds die mening had.

 4. Ja, zo kan je de JUISTE informatie buiten de deur houden. Misdaad tegen de menselijkheid. We gaan een
  heel bizarre tijd tegemoet. Ik heb pas ook 1984 herlezen, beangstigend als je ziet wat er nu gebeurt.
  Inge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in