Ik zeg niks.

Theguardian.com:

Céline Dion heeft de start van haar nieuwste concertreeks in Las Vegas uitgesteld nadat ze last had van wat in een verklaring wordt omschreven als “ernstige en aanhoudende spierspasmen”.

De Canadese zangeres zou volgende maand beginnen met de nieuwe concertreeks, een update van haar huidige concert onder de naam Céline, in Resorts World Las Vegas, maar door de ziekte heeft ze niet kunnen repeteren. Het is de bedoeling dat de datums, van 5 tot 20 november en van 19 januari tot 5 februari, opnieuw worden ingepland.

“Ik ben er kapot van,” zei Dion. “Mijn team en ik hebben de afgelopen acht maanden gewerkt aan onze nieuwe show, en om deze november niet te kunnen openen doet me onnoemelijk veel verdriet.”

“Niets is belangrijker dan je welzijn,” zei Resorts World Las Vegas directeur Scott Sibella tegen Dion.

De show zou de opening zijn van een nieuw theater in de zaal, met het grootste en hoogste podium van de stad.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van “gevaccineerde” werknemers die binnen drie jaar zouden stervenVolg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinventer ex-CNN presentator (42) kreeg hartaanval en trombose
Vorig artikelVolgen we de wetenschap, of slechts een paar corrupte wetenschappers?
Volgend artikelUit nieuwe studie blijkt dat 700 van de 827 vrouwen (82%) die het vaccin hebben gekregen een miskraam hebben gehad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Een groot liefhebber van Adrenochrome

  Het klinkt absurd: elite figuren die tijdens Satanische rituelen kinderen verkrachten, martelen en hun bloed drinken om ze vervolgens ritueel te vermoorden.

  Het grootste geheim van Hollywood
  Hollywoodsterren staan erom bekend alles te doen om er zo jong, slank en sexy mogelijk uit te zien. We kennen de verhalen van extreme diëten, levensstijlen, plastische chirurgie en botox. Het grootste geheim is echter het drinken van Adrenochrome. Een peperdure drug, die niet alleen zorgt voor een high, maar ook een levenselixer is en een verjongend effect heeft. Mensen kunnen er tientallen jaren jonger uitzien dan ze werkelijk zijn.

  “De inherente moeilijkheid van de toename en extractie van Adrenochroom, maakt het al lang een zeer exclusief product en het domein van vampirische elites.”

  Onder de tempel op Epstein’s eiland bevonden zich tunnels en ondergrondse ruimtes. Ook hier zou bloed voor Adrenochrome afgetapt zijn bij jeugdige slachtoffers. Vanuit Disney Land vertrok de Disney Cruise Line naar Little St. James Island. Zo kon men kinderen aanleveren zonder dat het zou opvallen. De boot kwam via een ondergrondse sluis direct uit bij de tunnels. Enkele maanden voor zijn arrestatie heeft Jeffrey Epstein tientallen miljoenen besteed om de hele boel vol te laten storten met beton.

  Adrenochrome wordt echter ook op veel grotere schaal geproduceerd. Onder andere in DUMBS, Deep Underground Military Bases, die voor kort allemaal in handen waren van de Deep State en het Secret Space Program. Kinderen zitten daar in kooien en krijgen elektroshocks om de adrenalineproductie op gang te brengen. Er zijn ook andere methoden om het kind te terroriseren. Een dergelijk filmpje staat op de beruchte laptop van Anthony Weiner. Ook in Oost-Europa schijnen er grootschalige Adrenochromefabrieken te zijn. Het zijn altijd de kwetsbare kinderen, vaak maar niet uitsluitend, uit arme landen.

  Lady Gaga acteert als iemand die kinderen kidnapt en hun bloed aftapt. Fiction of een glamourized versie van een duistere waarheid? Kijk zelf naar de demo.

  Follow the White Rabbit
  Een andere populaire meme in de Q-beweging is het gezegde “Follow the White Rabbit.” Dit kan meerdere betekenissen hebben. Het kan verwijzen naar het Playboy-logo als symbool voor een elite pedonetwerk waarin Hugh Hefner een centrale rol speelde. We zien deze konijnenoren terug bij elite seksclubs, MK-Ultra seksslaven en in Satanische kunst. Kunstenaar Alex Podesta gebruikt veel witte konijnen in zijn kunstwerken, vaak taferelen die verwijzen naar kindermisbruik. Hij beeldt ook zichzelf af als volwassen ‘bunny’, dat een teken kan zijn dat hij zelf als kind misbruikt is.

  De film Alice in Wonderland werd vaak gebruikt voor het programmeren van MK-Ultra-slachtoffers en sterren in ‘Hollyweird’. Alice (de slaaf) volgt het witte konijn (de handler) en krijgt de instructie “Follow the White Rabbit” om in het konijnenhol af te dalen. Het onderzoeken van de (alternatieve) waarheid wordt in de waarheidsbeweging ook wel omschreven als: “going down the rabbit hole” (afdalen in het konijnenhol). Waarbij je geen idee hebt hoe diep je zult gaan, hoe verreikend de info is en in welke bizarre en duistere wereld je terecht zult komen.

  Wanneer je het Adrenochrome-molecuul kantelt lijkt het op een wit konijn. Het onderzoek naar Satanisch ritueel misbruik en de productie van Adrenochrome is een voorbeeld van ‘afdalen in het konijnenhol’. Het is een onthutsende waarheid waarbij men geconfronteerd wordt met de meest duistere kant van onze krankzinnige wereld. Het is hoe dan ook een overduidelijk teken van een doorgeslagen systeem van egoïstische hebzucht en machtswellust, waarvoor kinderen op grote schaal misbruikt worden.

  • Een aantal jaar geleden sprak Sandra (Sander) Bullocks tijdens een talk show, ik denk van Ellen DeGenerated, dat ‘ze’ ‘haar’ gezicht zo jeugdig houdt door er een creme op te smeren van de voorhuid van zeer jonge jongetjes. Aplaus en waardering van Ellen en het publiek.
   Als de hel bestaat dan zal het er drukker worden dan ooit tevoren.

  • Duidelijke uiteenzetting. Wil het niet geloven maar geloof het wel. Zieke wereld. De aarde is prachtig maar sommige individuen (geen mensen) niet.

  • Echt vreselijk. Het spookt door mijn hoofd als een distel. Is het werkelijk zo erg met het mensdier…wat een monsterlijk gedrocht heeft de natuur gebaard. Dat dit soort behoeftes in mensen opkomen en dat ze er gehoor aan geven – hoe ziek, ziek ziek. Of betekent alles gewoon helemaal niks meer… de menselijke wetten betekenen kennelijk al niks meer. Shit. waar gaat dit heen…

 2. Er komt een moment waarop de wereld massaal ” wakker ” is geworden doordat de waarheid over de gifprikken niet meer te verdoezelen valt, omdat de bewijzen van dood of ernstige lichamelijke schade overweldigend is geworden.
  Dan breekt de pleuris uit en zal de wereldbevolking die tot het uiterste is getergd, gigantisch ontploffen en zich vol opgekropte woede massaal tegen machtshebbers keren.
  De keuze is immers: de gifspuit= je dood of geen gifspuit= eveneens je dood omdat je geen inkomsten meer hebt.
  Omdat wereldburgers door de gifspuiten uiteindelijk met hun rug tegen de muur zijn gezet, hebben wereldburgers immers niets meer te verliezen…. Dan is HET moment aangebroken dat alle verantwoordelijken en de kleine club satanische elite moeten vluchten om te kunnen overleven!
  Het is nu nog stilte voor de komende gigantische wereldwijde burgers storm….

   • Ik ben het helemaal met u eens. Ik ben inmiddels van mening dat ik mijn hele leven de meeste mensen overschat heb. De meerderheid is niet in staat informatie te verwerken, dat is nu zeer duidelijk geworden. Zij ontvangen enkel informatie, als waarheid, en verwerken het niet, denken er niet over na, gooien er geen logica over. Mensen die na vaccinatie ernstige schade opgelopen hebben, zeggen zelfs zo weer het vaccin te nemen. Het doet me denken aan sekte slachtoffers. Ik heb eigenlijk helemaal geen hoop meer. Ik denk dat we ten onder gaan.

    • Helemaal mee eens en mijn ervaring.
     Western perception management begon sinds cultural Marxism. Met name het vernietigen van het traditionele gezin, hechte gemeenschappen, culturen, met name het witte ras door middel van onder andere feminisme, vrije seks, abortus, de ontmannelijking, de LBGTPQRSTUVWXYZ agenda, het creëren van niet bestaande onzichtbare gevaren komen uit de koker van de vele think thanks zoals the Tavistock institute die zijn opgericht om mensen te vormen tot wat we nu meemaken ; volledig gehypnotiseerde ‘woke’ mensen die niet eens de moeite willen nemen om maar een beetje zelfstandig, kritisch na te denken. Mijn broers zijn daar perfecte voorbeelden van ondanks ik ze reeds vijf jaar tevergeefs waarschuw voor wat zich nu aan het ontvouwen is.

     • Ik ben het helemaal met je eens. Met alles wat je schrijft. Heb een aantal van deze feiten incl feminisme zelf ook al een paar keer gereaguurd hier. Kritisch denkende mensen zijn een kleine subgroep onder het mensdier, met helaas minder dominante en ego kracht dan een andere kleine subgroep, de bloedzuigers (die men de “elite” noemt), die de massa beroert. Er is vrees ik niks meer aan te doen, maar we mogen de hoop niet opgeven. Zo makkelijk niet. Dus nog even doorgaan. Wie weet… knapt er toch nog iets waardoor de bloedzuigers het onderspit delven. Wie weet…

     • Je hebt helemaal gelijk ik dacht dat ik mijn kinderen meegegeven had zelf na te denken en te beslissen .
      Maar ze willen er niks van horen of er ook maar niet eens over praten .
      , het ergste is ik mag ze er niet eens op aanspreken , want dan heet het hou op !
      Heel eerlijk ze hebben zich laten spuiten en ik heb zitten huilen tot er geen tranen meer uit mijn ogen kwamen ik ben er ziek van en sprakeloos!
      En nu moet ik toekijken wat er met ze gebeurd !!!
      Ik ben overal naar opzoek of er ook maar iets is om ze te kunnen helpen als het Gift gaat werken ?
      Weet iemand van Julie wat de beste middelen zijn .
      Ik heb al veel bij elkaar gezocht maar wat werkelijk het beste is of werkelijk helpt dat weet ik nog niet echt .
      Ik hoop dat er een paar van jullie een idee of verstand van hebben ?! Ik ben dankbaar om ieder voorslag die ik na kan gaan of aan de weet kann komen wat misschien kann helpen .

     • Ja, dat heb ik met mijn zussen. Kop in het zand en lalala ik hoor je niet!
      Willen het niet horen, zien noch geloven. Als ik het niet erken dan is het er niet. Triest.

  • Het zou me niet verbazen maar wie of wat heeft bevestigd dat die smeerlap tunnels met Disneyland had en dat hij ze volgoot met beton? Zijn er foto’s van? Dat zou wel helpen bij de geloofwaardigheid vh verhaal. Niet dat ik zeg dat het niet kan. De mensenhaat en minachting vieren hoogtij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in