Greg, een gepassioneerde wielrenner die zijn hele leven al fietst, werd onwel tijdens een professionele wedstrijd begin september. Hij moest de wedstrijd staken en werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij hartschade had opgelopen als gevolg van zijn tweede Pfizer-vaccin. Hij is nu genoodzaakt zijn wielercarrière te beëindigen, schrijft Nomoresilence.world.

“Ik zat in de achtervolgingsgroep tijdens de ‘Kortemark race’ toen ik me plotseling onwel voelde,” zegt hij. “Ik voelde een enorme druk op mijn borst” en het was zo erg dat ik de race moest staken. Ik werd naar het ziekenhuis gebracht waar de diagnose hartfalen werd geconstateerd. Ik had al een paar keer zonder duidelijke reden koorts gehad na mijn tweede Covid 19 vaccinatie van Pfizer, maar ik had nooit nagedacht over het verband. Verdere tests wezen uit dat mijn hartspier beschadigd was en dat mijn lichaam nu slecht reageert op intense activiteit.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Coronarambo” op mysterieuze wijze dood aangetroffenVolg Frontnieuws op Telegram

COVID golf in België: "Ze zijn allemaal gevaccineerd"

3 REACTIES

  1. Helaas pindakaas… Een grote groep probeert de mensen nu al vele maanden te waarschuwen, maar als ze niet willen luisteren… Dag hobby, dag leven. Is het deze keer niet onze schuld, de schuld van de ongevaccineerden? Of spinnen ze het straks nog zo dat die paar normale nog zelf nadenkende mensen toch zijn leven hebben verwoest? Sorry, maar ik hoop dat er nog velen volgen. Die brave meelopers zorgen er namelijk voor dat we in de ellende blijven zitten en steeds verder in de shit zakken.

  2. Helemaal mee eens, en ik geloof dat het de overheid te heet onder de voeten wordt. Zelfs de Volkskrant spreekt over een onduidelijk beleid waar ze allang de zorg beter hadden moeten organiseren en niet de ongevaccineerde de schuld geven.

  3. Net las ik ergens dat die boer Jan van Rianne van ‘Boer Zoekt Vrouw’, die nu in Denemarken woont met zijn gezinnetje, ook kapotgeprikt is. Het is nog maar te bezien of hij herstelt las ik. Dat Guillain Barré Syndroom dat hij heeft is een bijwerking van de coronavaccins van AstraZeneca en Janssen. Staat in de bijsluiters. En ook de jaarlijkse griepvaccinatie kan het geven. Dus…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here