In de afgelopen maanden hebben verschillende Europese steden te maken gehad met omstandigheden die op een burgeroorlog leken. De politie was slechts gedeeltelijk in staat om het staatsmonopolie op het gebruik van geweld af te dwingen.

De berichten over de nacht van de rellen in Stuttgart hadden de uitwerking van een zweepslag: enkele honderden buitenlanders bundelden na een onschuldige politiecontrole hun krachten met linkse extremisten en plunderden gedurende enkele uren de winkels in de binnenstad en vielen de politie aan. Pas na uren kreeg de politie de situatie weer onder controle – enkele uren waarin de staat niet meer in staat was om de wet op Duitse bodem te handhaven. De mainstream media ontstaken – zoals gebruikelijk – rookgordijnen om te verhullen wie er in Stuttgart aan het plunderen was. Met termen als “jonge mannen” en “grote gezinnen”, las men over “feestgangers”, waar de situatie was geëscaleerd, schrijft Info-direkt.

Migranten “vieren feesten” in Duitse steden

Een paar weken later relden de “feestgangers” in Frankfurt op een vergelijkbare manier.

De meerderheid van deze feestgangers waren echter geen Deense weekendtoeristen, maar mannelijke immigranten uit islamitische landen, die naast hun culturele achtergrond nog meer gemeen hebben: hun minachting voor de christelijk-westerse samenlevingen, zegt Hans Peter Stauch, lid van het AfD staatsparlement van Baden-Württemberg.

Er zit dus meer achter de rellen. De Duitse staat wordt niet erkend als een autoriteit, ook al giet zij maand na maand de zegeningen van het Duitse belastinggeld over de jonge vruchten.

Frankrijk: Tsjetsjenen tegen Noord-Afrikanen

Dit wordt ook elders duidelijk: In de Franse stad Dijon voerden Maghrebijnse drugsbendes dagenlang burgeroorlogachtige straatgevechten met Tsjetsjenen. Er was onder andere een vuurgevecht waarbij de pachter van een pizzeria ernstig gewond raakte. Er wordt gezegd dat de politiediensten weinig of niet hebben ingegrepen. Alleen de wijk Les Gresilles, waar de gevechten plaatsvonden, zou zijn afgesloten. De tricker van de straatgevechten: Een Tsjetsjeense jeugdige was door de Arabieren in elkaar geslagen, ernstig gewond en vrijgelaten met de woorden dat hij niet gedood was, zodat hij zijn landgenoten kon vertellen wat er met hen zou gebeuren. In zeer korte tijd hebben de Tsjetsjenen toen een voorbeeld gesteld van het hoogste mobilisatieniveau dat ooit over verschillende Europese staatsgrenzen heenging.

  Ongevaccineerden uitgesloten van kerstmarkt

Overigens kon ook de later ingeschakelde speciale politie-eenheid RAID het conflict niet beëindigen, maar wel een vredesverdrag dat in de tuin van de Quetigny-moskee volgens oud islamitisch gebruik tot stand is gekomen – de Franse staat speelde daarbij geen rol meer.

Wenen: Turken tegen Koerden

Naast de bovengenoemde conflictpatronen zijn er mensen die groepen immigranten uit hun eigen land in de Europese landen hebben geïmporteerd en nu hiertegen vechten. Dit is wat er in Wenen gebeurde toen Turken en Koerden enkele dagen met elkaar in botsing kwamen. Hier was het natuurlijk niet zozeer een kwestie van het uitdagen van de staatsmacht. Maar de tegenstanders zagen haar ook niet als een obstakel.

Decennia van massale immigratie naar Europa vanuit islamitische samenlevingen heeft ons niet alleen kebab en falafel gebracht, maar ook een diepe minachting voor onze sociale orde gekoppeld aan een grote neiging tot geweld. In het verleden zijn er herhaaldelijk gewelddadige rellen geweest door buitenlanders, bijvoorbeeld in Burnley in 2001 of in 2005, eerst in de Parijse voorsteden en daarna in heel Frankrijk. Intussen zijn er ook gebieden in Duitse steden die slechts met grote moeite door de politie kunnen worden gecontroleerd. Bijvoorbeeld in Duisburg-Marxloh of Berlijn-Neukölln. De huidige gevallen in Stuttgart, Dijon en Wenen laten zien waar degenen die hier al langer wonen op voorbereid moeten zijn als ze niet weer meester van hun eigen huis worden, vertelt het Beierse AfD-parlementslid Hansjörg Müller aan Info-DIREKT.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Vorig artikelNieuwe documentaire onthult angstaanjagende incompetentie achter het Britse Coronabeleid – is gebaseerd op een Wikipedia-artikel
Volgend artikelIdiote asielindustrie laat een gigantisch “vluchtelingenkind” 8.000 km door Europa marcheren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De staat faalt niet… de staat werkt er actief aan mee met behulp van verraders… door het binnenlaten en binnenhouden van dat soort schuim van de straat, waarvoor dan de “rode loper” wordt uitgerold, en die genieten van alle mogelijke voorkeursbehandelingen, op kosten en ten koste van de autochtonen, waarvan weliswaar een meerderheid stemt voor de verraders. Als men aan het voormelde soort zegt : “Jullie zijn hier baas..en kunnen doen wat jullie willen…” dan is het niet meer dan logisch dat dit soort zich gaat gedragen als “overwinnaars in het bezette gebied”. Zij komen immers uit systemen waar het principe geldt van : “De hand die men niet kan afhakken, die kust men…”. En hier worden ze dan ontvangen met de broek op de enkels, en met de pot vaseline… oh wat een droom… !!! Op een voetstuk geplaatst worden, en aanbeden worden als het “Gouden Kalf….”, kortom een sprookje uit “Duizend en één nacht….”, waarom zouden ze zich dan inhouden, een meerderheid stemt er immers voor !! Dit laatste is het echte probleem & gevaar !!!

 2. Detail in de import is het hoge Aids gehalte van “ vluchtelingen”, en het verkrachten van blanke Europese vrouwen.

  Dit gegeven en de wetenschap bij politici dat een van de gevolgen van het importeren van jonge mannen een enorme groei in verkrachting betekend voor vrouwen is een misdrijf op zich.

  Dat hun namen overal bekend zijn, hen die hun enige volk verraden en tot slachtoffers maken, hen die hun eingen volk weerloos maken en vervolgen voor enig commentaar.

  Een slang dood je door de kop af te hakken, een Hydra door de afgehakte nekken dicht te branden.
  De EU is een Hydra….

  Hydra: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Hydra_van_Lerna

 3. Vanavond zal de staat der Nederlanden openlijk falen democratische zaken zoals vrijheid en recht op meningsuiting te beschermen. Men zal morgen spreken van geweldreactie op onverdraagzaamheid en haatzaaiing, omdat het eenvoudiger is schuld bij een ander te leggen dan toe te geven een beleid van waanzin en genocide te voeren. Op dit moment zijn op veel plaatsen groepen allachtonen waaronder veel syriers aan het verzamelen om richting Eindhoven te gaan. Ze komen niet met lege handen en het doel is dusdanig angst te zaaien en voorbeelden te stellen dat er geen nieuwe demonstraties komen. Men wil de demonstranten van de Pegida demonstratie pakken als deze uit elkaar gaat.

 4. In navolging op mijn bericht…..Eindhoven is mijn persoonlijke gok qua bestemming….in elk geval is mijn leefomgeving nu geëscaleerd naar gevaarlijk…niet langer dreigend.

  Dank U regering voor deze aftakeling van mijn leefwereld en mijn stukje recht op een vielig en gelukkig leven. Het is bijna helemaal kapot ondertussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in