Lief fascistisch Duitsland, lieve onderdrukkende structuur, lieve rechtbanken, de tijd zal komen dat wij jullie fascisten zullen oppakken, en ik zal het niet persoonlijk doen; het zal automatisch gebeuren.” ∼ Nina Maleika

De beroemde Duitse zangeres Nina Maleika vond tot haar schrik een gerechtelijk bevel van de rechtbank dat door de politie op haar bureau was achtergelaten, toen zij van haar vakantie in Italië thuiskwam. Terwijl ze weg was, hadden de autoriteiten bij haar thuis ingebroken en binnen gezocht op “verdenking” van een valse Covid-vaccinatiekaart, bericht Rairfoundation.com.

De politie en de overheid van Hamburg hebben het verkeerde slachtoffer gekozen om zich op te richten. Het optreden van de autoriteiten heeft niet alleen geleid tot een golf van solidariteit met de bekende artieste, maar heeft ook de leeuwin in haar wakker gemaakt om zich te verzetten tegen de illegale huiszoeking van de staat:

Lief Duitsland, lief fascistisch Duitsland, lieve onderdrukkende structuur, lieve rechtbanken, De tijd zal komen dat wij jullie fascisten zullen pakken, en ik zal het niet persoonlijk doen; het zal vanzelf gebeuren.

U zult er uiteindelijk voor boeten. Jullie fascistische rechters, jullie fascistische politieagenten, allen die deze vuiligheid, dit totalitarisme tolereren, doen mee, in welke vorm dan ook. Ik niet, en de troep leeuwen achter mij ook niet.

Kleed u warm aan, want karma zal u straks zo hard f*cken, dat u zou wensen dat u nooit geboren was. In die zin… voel u vrij om voor de tweede keer naar mijn appartement te komen, kom zelfs als ik thuis ben.

Wij kunnen ook kletsen en hier aan tafel gaan zitten. We kunnen samen koffie drinken, en dan kunnen we vragen wat er in uw jeugd mis met u gegaan is, dat u zulke bevelen opvolgt.

U bent daders en medeplichtigen van een fascistische staat die hier nu wordt opgericht. En het is een feit dat dit fascistisch is.

In plaats van haar te intimideren en verder protest te ontmoedigen, heeft Maleika een video vrijgegeven waarin zij de schending van haar eigendom door de staat en de intimidatietactieken blootlegt. Zij legt uit: “Ik denk dat het belangrijk is dat de mensen weten wat hier gebeurt. Wij weten wat er gebeurt met mensen zoals ik die de ballen hebben om hun mond open te doen.”

Bekijk Maleika’s video die RAIR Foundation USA exclusief vertaald (Engels) heeft:

  Terwijl u werd afgeleid door de oorlog in Oekraïne, werden er documenten gepubliceerd die bevestigen dat Moderna het Covid-19 Virus heeft gecreëerd

Maleika is een Duitse zangeres, liedjesschrijfster, presentatrice, actrice en model uit Hamburg en is onder andere bekend door haar werk met muzikant Udo Lindenberg. Haar vader is Egyptisch, maar zij is in Duitsland opgegroeid. Maleika is een uitgesproken critica in de media en protesteert tegen het vrijheidsbeperkende Covid-beleid van de staat.

Huiszoeking

Aanvankelijk merkte Maleika, toen zij naar thuiskwam, niet dat de autoriteiten een huiszoeking hadden gedaan, totdat zij op haar bureau vond:

“… een brief van drie bladzijden van de Hamburgse strafpolitie, een gerechtelijk bevel tot huiszoeking in mijn appartement, een huiszoekingsbevel, dat in mijn afwezigheid heeft plaatsgevonden.”

De politie heeft zich toegang verschaft met een sleutel van het appartement, die Maleika op het politiebureau moest ophalen. Zij vermoedt dat het beheer van het pand de autoriteiten de sleutel heeft gegeven.

Maleika wordt beschuldigd van het vervalsen van een inentingskaart. Ondanks de indringende huiszoeking kon de politie niets in het appartement vinden. Het lijkt er dus op dat de autoriteiten de strafrechtelijke huiszoeking hebben ingesteld op basis van een valse beschuldiging dat zij op 22 december 2021 een valse inentingskaart heeft overgelegd. Een steeds vaker voorkomende tactiek van links/liberale staten tegen demonstranten.

Het lijkt onlogisch dat de autoriteiten ervoor zouden kiezen om het huis van de zangeres te doorzoeken terwijl zij in Italië weg is. Bovendien, als zij een “nep-vaccinatiepas” had, zou zij dan niet zoiets meenemen om te gebruiken als zij op reis is?

Nina Maleika achtergrond

Sinds het begin van de pandemie zet Maleika zich ervoor in dat de kunstindustrie kan blijven bestaan zonder de verplichting van een COVID-19 vaccinatie en vrij is van de voorschriften en regels van de regering.

  ALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contract

Maleika heeft herhaaldelijk opgeroepen tot een open debat over Covid en de “vaccins”. Op Instagram post zij regelmatig over vrijheid, vrede, en zelfbeschikking. Zij is ook te horen in talrijke interviews en podcasts over de huidige politieke situatie.

Maleika heeft veel demonstraties bijgewoond tegen de verpletterende Covid-maatregelen van de staat. Elk prominent persoon die zich tegen het Covid-beleid van de regering heeft uitgesproken, heeft veel aandacht van het publiek en de staat getrokken.

Zij heeft zich politiek altijd geïdentificeerd als een liberaal of “zogeheten links-groen persoon.” Door haar uitgesproken kritiek op het beleid van de staat is zij echter door het grootste deel van haar artistieke gemeenschap en vroegere werkgevers gemeden.

De kunstenares is van mening dat het optreden van de politie niets anders is dan een poging tot intimidatie. Zij legde uit in een interview,

Mensen zoals ik, die op de een of andere manier in de publieke belangstelling staan, zijn heel erg onderworpen aan deze framing, deze cancel-cultuur. Hetzelfde overkwam Paul Brandenburg onlangs, maar het ging over iets anders.

Een politieagent in Berlijn sprak mij onlangs op het hoofdstation bij mijn achternaam aan, en dat was niemand die ik ooit eerder ontmoet had. Toen ik vroeg “Hoe kent u mijn achternaam?” Kreeg ik “Wel, u bent bekend.” Toen besefte ik, oké, mensen in de beweging van kritische Covid-maatregelen zijn wel degelijk een enorme doorn in het oog van het systeem in Duitsland.

Als zelfs mensen zoals ik zich onderscheiden, dan kunt u zich ongeveer voorstellen hoeveel aandacht er op ons gevestigd wordt. Ik ben niet eens zo bekend, ik ben noch Sarah Connor noch Udo Lindenberg, en ik heb ook niet zo’n groot bereik als Bodo Schiffmann of Ken Jebsen. Dat zegt heel wat.

“Dit is een aanval op ons allemaal”

  Videoboodschap: Canadese politievrouw in tranen bedankt "Freedom Convoy" truckers

Maleika’s advocaat Ivan Künnemann zal de illegale huiszoeking van de staat in haar appartement aanvechten. Volgens de zangeres gaat het er bij deze aanval van de regering niet alleen om dat zij, maar alle Duitse burgers geïntimideerd, gepest en van hun vrijheden beroofd worden:

Ik besefte bijna onmiddellijk dat dit niet over mij of over de vervolging gaat. Dit is een zeer duidelijke aanval, en niet tegen mij persoonlijk. Dit is een aanval op ons allen, dit is een aanval op de overgebleven democratische staat in het land, dit is een aanval op ons rechtssysteem. Naar mijn mening is de rechtsstaat nu ondermijnd door al deze incidenten die wij mochten meemaken.

Persoonlijk voel ik mij goed. Ik ben ook niet bang in mijn appartement, integendeel. Deze actie heeft mij massaal kracht gegeven voor verder verzet en veel moed om te vechten. Daarom zeg ik: “Jongens, jullie hebben met de goede of de verkeerde gerotzooid. Ik ben niet bang, jullie zullen mij ook niet de mond snoeren.”

Er zijn er onder ons die zo sterk zijn en zo serieus zijn in wat zij doen, dat jullie hen niet de mond zullen kunnen snoeren. U zult mij niet doen zwijgen. Ik ben niet bang voor u…

Ik ben dus dankbaar dat het mij overkomen is, ik kan het tegengaan, ik heb de macht, ik heb de contacten en ik ben de juiste persoon om dit nu aan te pakken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ondanks de meedogenloze oorlog van de elites tegen de mensheid, vechten wij, het volk, terug… en winnen wij?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Duitsers gaan stinken in strijd tegen Poetin: Nemen minder douches als antwoord op de kostencrisis 
Volgend artikelDe gewone man wil niets van de waarheid weten: Daarom regeert het staatsnarratief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Een zeer sterke vrouw en goed dat wij nog van deze mensen hebben en niet zo een lafaards als Dolf Jansen die zich op alle vuile middelen zelf zich instant wilt houden en dat zelfde geld ook voor Freek de Jonge Muiswinkel en Joep van het Hek geloof mij dat zijn allemaal personen zeker geen mensen maar mee lopers verraders van het volk wat een viezerikjes net zoals de media en de NOS en vel kranten allemaal zakkenvullers.

 1. Deze zangeres doet er heel verstandig aan om haar huis en telefoons maar ook andere apparatuur te laten “Sweepen tegen BUGS” want dit is wel heel gretig gedaan door deze GESTAPO en STASSIES dit is de Ultrass in het Schwabinistissche 4e Reich van BruXXels.

 2. deze zangeres is vooral bekend van haar liedjes over de corona-onzin. dat ze opgezocht wordt door het tuig was geen verrassing te noemen.

  • Juist commies/ marxisten wel te verstaan.
   en jawel hoor!
   Communist/Marxist nazi’s beide kennen het fascisme in toepassing als onderdrukking.
   De tegenwoordige echte nazi’s nazaten gaan hier onder schuil en
   gebruiken het Communisme/marxisme om hun eigen doel na te streven.

   Deze nazi s zijn eigenlijk niet eens echte nazi’s en hebben het nazisme gebruikt ook
   voor hun doelstellingen en geopereerd als zijnde nazie.Dezelfde satanistische elite
   NWO figuren [ illuminati] als vandaag de dag voor totale overheersing.
   Zij opereren nu dan weer als Communist/Marxist beide kennen het fascisme in toepassing als onderdrukking.
   Verwarrend he!

  • Was dat Duitsland 1939 of 2022? Dat komt ervan als je een fascistische staat NIET de-nazificeert; ik zou zeggen: stuur dit naar Putin.

   In 45 werd er een handtekening gezet, omdat ze niet anders konden. En toen begon de kermis: de slachtoffers van de moffen konden verrekken, en de moffen kregen alle hulp.
   38.000 oorlogsmisdadigers (gearresteerd en wel) werden vrijgelaten, want USA liet dossiers als staatsgeheim classificeren.
   Midden- en lage oorlogsmisdadigers leefden onder eigen naam in Spanje.
   Hogere nazi’s gingen via de ratten lijn naar Vatikaan en daarna naar Zuid Amerika; de familie van onze “koningin”kent er veel.

   De top nazi’s kregen een baan in DE en USA, en richtten interpol en EU op…..
   Een beul, die meer dan 3000 executeerde met guilotine, ging in 45 voor de USA werken–moffen ophangen.

   In Japan mocht de keizer gewoon blijven, met inkomen enmacht; werden er een paar opgehangen; hun graven worden vereerd als een bedevaarts oord.
   IEDERE Jap die in China of ZO azie was is een oorlogsmisdadiger en zou doodgeschoten moeten worden.
   —————————————
   Ik hoop dat Putin harder optreed; alle Azov en andere fascisten naar Siberie of tegen de muur.
   Moord of schieten op burgers: tegen de muur.

   Linksen en andere nazi’s moet je zonder scrupel afmaken.
   Zij zijn een kanker; haal je alleen de tumor weg. komt die weer terug via de uitzaaingen–zie Rutte.

   De geschiedenis herhaalt zich.Alweer.

   • Hallo Pierre,

    “De geschiedenis herhaalt zich.Alweer.”

    Wat weet jij eigenlijk van de geschiedenis af ? Jouw kennis van de geschiedenis laat nogal veel te wensen over. Vooral wat Duitsland en “Nazis” betreft.

    Heb je b.v. hier weleens van gehoord?

    V.S.-DUITS GEHEIM VERDRAG betekent dat Berlijn tot 2099 de vazal van Washington is:
    https://www.sott.net/article/284252-US-German-secret-treaty-means-Berlin-is-Washingtons-vassal-until-2099

    Dat artikel is in het Engels en ik neem aan dat je de Engelse taal beheerst.

    Top intelligence officers rarely reveal secret strings, pulling the nation’s political mechanism. Publication of a book like The German card. The obscure game of secret services, authored by Gerd-Helmut Komossa (Gerd-Helmut Komossa. DIE DEUTSCHE KARTE. Das verdeckte Spiel der geheimen Dienste. Ares-Verlag, Graz 2007. – 230 S.), is an exceptional occurrence. Raising very sensitive issues, the author appeals to the core of German identity that had been deliberately suppressed for decades by the United States and its allies.

    The book is focused on contradictions between the United States and Germany, sometimes very strong but not supposed to be discussed in public. It was published in Austria, and its distribution in Germany may encounter certain difficulties today. Still, the very fact of its appearance indicates that the German intelligence community is increasingly dissatisfied with the role of a vassal of the United States (the definition applied to Europe by Zbigniew Brzezinski), imposed on Western Germany after World War II.
    Gerd-Helmut Komossa reveals the uncomfortable truth about the post-war conditions, dictated by the US and its allies. The state treaty, dated May 21, 1949 and classified by BND as top secret, suggests restrictions of state sovereignty of the Federal Republic of Germany, introduced for a period until 2099. These restrictions include the provision that the winning coalition exercise complete control over Germany’s mass media and communications; that every Federal Chancellor is to sign the so-called Chancellor Act; that the gold reserve of Germany is kept under arrest.

    In fact, all the German Chancellors, including the incumbent Chancellor Angela Merkel, pay their first foreign visit necessarily to the United States. The whole spectrum of German political parties is supervised by a special Washington-based controlling body, while local US-licensed media serve as a more sophisticated means of brainwashing than the Nazi propagandist machine. Meanwhile, Germany’s territory is still occupied by US troops.
    As the secret treaty is valid until 2099, Germans are supposed to go and fight where they are told to.
    Het is duidelijk dat de VS door de Joden wordt gecontroleerd. Het Amerikaanse leger bezet Duitsland 77 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog nog steeds en exploiteert momenteel 11 bases in het land.
    De Duitse media staan nog steeds onder controle van de geallieerden. De media in de VS zoals in alle Westerse landen is in handen van de Joden.

    De Tweede Wereldoorlog is niet geëindigd, omdat er geen vredesverdrag is getekend tussen Duitsland en de geallieerden. Het is daarom duidelijk dat Duitsland door de Joden wordt gecontroleerd / geregeerd. De hele EU trouwens en nu de hele wereld door de Jood Klaus Schwab en zijn Communistische WEF.
    Het antidemocratische beleid van Duitsland, het verplichte geloof in de ‘Holocaust’-mythologie, en de showprocessen van de Denkmisdaad worden daardoor begrijpelijker.

    Het was Hitler-Duitsland dat tegen het Joodse Communisme vocht. Zij verklaarden Duitsland de oorlog in maart 1933:

    https://www.nationalists.org/library/hitler/daily-express/judea-declares-war-on-germany.html

    Rabijn Stephen Wise: “Some call it Marxism – I call it Judaism.” The American Bulletin, May 5, 1935.
    Stalin wilde Duitsland in juli 1941 aanvallen. Hitler wist dat en begon Barbarossa op 22 juni 1941.

    Klaus Schwab: “You will own nothing and you will be happy.”
    Abolition of private property is the first plank of the COMMUNIST MANIFESTO.
    You have no rights at all if there is no private property.

    Wat we nu zien is een Joodse-Communistische Wereldrevolutie in volle gang. En zij zullen het winnen omdat het een taboe is om de Joden ervan te beschuldigen dat zij de wereld willen beheersen. Daar hebben ze voor de laatste 3300 jaar aan gewerkt.

    Iedereen spreekt over de Fascisten, Linksen, Technocraten, Globalisten, etc. Op die manier kan de echte vijand niet worden herkend en dus niet tegen gevochten worden.

    • Er is een verschil tussen de joden en zionisten.
     De zionisten zijn valse joden die uit Oekraine komen en zich voordoen als joden maar in feiten satanisten zijn. .

     • Hallo Ster,

      Er is GEEN verschil tussen Joden en Zionisten. Zonder het Judaisme heb je ook geen Zionisme.
      De Joden uit de Ukraine waren de Khazars, dat waren geen Semieten, die rondom 700 het Judaisme hadden geadopteerd.
      Door de Mongoolse invasies werden ze westwaard gedreven, naar Polen en Duitsland. Zij werden de Ashkenazi Joden genoemd.
      Dat gebeurde ook met de Berbers van Noord Afrika die het Judaisme hadden geadopteerd en met Islam naar Spanje gingen toen zij Spanje binnenvielen en veroverden.
      Zie Tel Aviv’s geschiedenis professor Shlomo Sand die hierover in zijn boek schreef.

      Zionisme en het idee van een Joodse staat kwam pas laat in de 19de eeuw op het toneel dankzij Thedor Herzl, een Hongaarse Ashkenazi Jood.
      Ze wilden eerst een Joodse staat oprichten in Uganda, maar dat werd door de Engelsen verworpen.
      Toen zelfs in Canada en Australia. Dat werd ook verworpen. Toen pas kwamen ze met het idee om een Joodse staat in Palestina op te richten.

      Volgens jou: “De zionisten zijn valse joden die uit Oekraine komen en zich voordoen als joden maar in feiten satanisten zijn.”

      Dat is een typische afleidingsmanoeuvre om de aandacht van de ECHTE SATANISTEN af te leiden, namelijk: De echte Joden met hun Torah en Talmud, die zijn satanish tot en met.

      De Ashkenazim en Sephardim zijn natuurlijk ook door de Torah en Talmud gehersenspoeld.

      Volgens mijn favoriete rabbijn, Mizrachi, Goyim (de niet-Joden), “zijn minstens 6 miljard van hen afgodenaanbidders en hebben volgens de Torah niet het recht om te leven en verdienen ze de doodstraf”. Dat zijn wij allemaal, de niet-Joden.

      Rabbi Yosef Mizrachi: 6 billion don’t deserve to live: 49 seconden video

      Hier: ‘Rabbis Explain the Abrahamic Judeo Takeover Conspiracy’: 14 minute video
      De eerste rabbijn in deze video zegt:

      “Misschien moet je niemand vertellen dat ik je dit heb gezegd, maar je kent al die verhalen over de Joden die de wereld beheersen of op zijn minst de wereld willen beheersen … ze zijn eigenlijk waar.
      Ons doel als Joods volk voor de laatste 3300 jaar sinds de Openbaring in de Sinaï was om de wereld te beheersen.”

      Type de namen van die 2 videos in jouw search engine en je kan ze dan bekijken.

  • In NL niet veel beter.
   Zie: alle rechters zijn D66
   zie: ga eens in beroep tegen de staat; op voorhand verloren
   zie: als Pegida wil demonstreren op de openbare weg; mag niet in de buurt van een moskee
   zie: turken mogen wel massaal met turkse vlaggen zwaaien
   zie; moskeetjes mogen vanaf de minaretten hun gejammer bleren;
   zie: het onderwijzersleger is overgenomen door linkse vouwen; veel ziekteverzuim, lage kennis (niet kunnen spellen of rekenen) en kinderen worden vergiftigd met masturbatieles voor kleuters, homotechnieken voor9–10 jarigen, met in de “voorlichting”altijd een neger.
   zie: ons kabinet bestaat uit landverraders puur sang
   zie: ons parlement accepteert dat.
   zie : een extreem dure familie zonder recht van titel op de troon

   Wat het parlement kan doen: de rechtsen zouden in staking moeten gaan; en massaal wegblijven bij vergaderingen.
   Daarnaast zouden ze een blok moeten maken. Samendracht=macht.

   Maar allez; kleurloos klein burgelijk klootjesvolk….

 3. Raad eens wie de rijkste landen in 1960? Japan en Duitsland.

  hebben ze ooit schadevergoeding betaald? Aan de landen? Aan de nabestaanden van hun slachtoffers?
  Nee dus.

  In de jaren 90 stuurde Mercedes fabrieken f300 aar e overlevenden van 4 jaar slavenarbeid.
  Die organisatie stuurde het terug, met de boodschap, dat als datalles was wat ze over hadden voor 4 jaar werk + 45 jaar rente, dan had de Mercedes fabriek het harder nodig dan zij.

  Zo weinig was een belediging.

  • Hallo Pierre,

   “Raad eens wie de rijkste landen in 1960? Japan en Duitsland.
   hebben ze ooit schadevergoeding betaald? Aan de landen? Aan de nabestaanden van hun slachtoffers? Nee dus.”

   Heb je weleens van Dr. Norman Finkelstein (Joods) gehoord ? NEE DUS.
   Hij schreef namelijk een boek ‘The Holocaust Industry” en toen zijn boek in 2000 werd gepubliceerd had Duitsland al 60 miljard dollar aan Israel betaald voor de “Holocaust slachtoffers”.
   En Duitsland blijft maar door betalen zelfs voor de kinderen van de “Holocaust slachtoffers”.

   Zijn ouders waren in Auschwitz en Maidanek. Zijn moeder zei: “Met zovele overlevenden wie heeft Hitler eigenlijk vermoord ?”

   Finkelstein: “Much of the literature of Hitler’s Final Solution is worthless as scholarship, the field of Holocaust Studies is replete with nonsense if not sheer fraud.
   Given the Nonsense that is turned out daily by the Holocaust industry, the wonder is that there are so few skeptics”.

   Er was een plaquette in 1948 met het opschrift:
   FOUR MILLION PEOPLE SUFFERED AND DIED HERE AT THE HANDS OF THE NAZI MURDERERS BETWEEN THE YEARS 1940 AND 1945.
   Die plaquette werd in 1989 vervangen met het opschrift:
   ABOUT ONE AND A HALF MILLION MEN, WOMEN, AND CHILDREN, MAINLY JEWS FROM VARIOUS COUNTRIES OF EUROPE. AUSCHWITZ – BIRKENAU 1940 – 1945.

   Dus 2,5 miljoen Joden waren niet vergast in Auschwitz. Wat is er met hun gebeurt?
   Het cijfer van 6 miljoen vergaste Joden staat nog steeds. Dat cijfer komt uit hun Torah-profetie: “Je zult terugkeren met 6 miljoen minder.”

   De waarheid is dat in Auschwitz duizenden baby’s waren geboren en dat miljoenen joden de oorlog hebben overleefd.
   Mensen in de kampen stierven van honger en tyfus. De Britse en Amerikaanse vliegtuigen bombardeerden elke trein en vrachtwagen die bewoog zodat voedsel de kampen niet meer kon bereiken.
   Anne Frank, haar ouders en zus Margot werden vanuit Amsterdam naar Westerbork gebracht.
   Daarna vervoerd naar Auschwitz waar haar moeder stierf en Otto Frank met tyfus in het ziekenhuis werd opgenomen. Anne en Margot werden vervolgens vervoerd naar Bergen-Belsen waar ze beiden in februari 1945 stierven aan tyfus. Haar dagboek is meer dan waarschijnlijk een totale fraude.

   Ik weet dat er NOOIT één Jood is vergast. Door dat te zeggen kan ik in 22 landen in de gevangenis belanden. Dat is Joodse Macht. Wat hebben ze te verbergen ? Een grote Leugen.

   Zyklon B werd gebruikt om luizen te doden die tyfus veroorzaken, NIET om Joden te vergassen. Ik las zoveel over de “Holocaust” en Auschwitz, zag er zoveel documentaires over en ging in 2013 zelf naar Auschwitz.

   Wie waren verantwoordelijk voor de Slavenhandel en brachten de Afrikanen naar Amerika ?
   Ja, de Joden. Hebben zij ooit de Afrikanen gecompenseerd voor alle ellende die ze hebben moeten meemaken ?

   De Joden hebben volgens Solzhenitsyn in Rusland tussen 1918 en 1957 66 miljoen vermoord.

   “You must understand. The leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. The October Revolution was not what you call in America the ‘Russian Revolution.’

   “It was an invasion and conquest over the Russian people. More of my countrymen suffered horrific crimes at their bloodstained hands than any people or nation ever suffered in the entirety of human history. It cannot be overstated. Bolshevism committed the greatest human slaughter of all time.

   “THE FACT THAT MOST OF THE WORLD IS IGNORANT OF THIS REALITY IS PROOF THAT THE GLOBAL MEDIA ITSELF IS IN THE HANDS OF THE PERPETRATORS.

   “We cannot state that all Jews were Bolsheviks. But: Without Jews there would never have been Bolshevism. For a Jew nothing is more insulting than the truth. The blood maddened Jewish terrorists had murdered sixty-six million in Russia from 1918 to 1957.” – Alexander Solzhenitsyn

   Sever Plocker on Israeli Ynet 12/21/2006:

   Stalin’s Jews
   We mustn’t forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish
   Here’s a particularly forlorn historical date: Almost 90 years ago, between the 19th and 20th of December 1917, in the midst of the Bolshevik revolution and civil war, Lenin signed a decree calling for the establishment of The All-Russian Extraordinary Commission for Combating Counter-Revolution and Sabotage, also known as Cheka.

   Within a short period of time, Cheka became the largest and cruelest state security organization. Its organizational structure was changed every few years, as were its names: From Cheka to GPU, later to NKVD, and later to KGB.

   We cannot know with certainty the number of deaths Cheka was responsible for in its various manifestations, but the number is surely at least 20 million, including victims of the forced collectivization, the hunger, large purges, expulsions, banishments, executions, and mass death at Gulags.

   Pierre, je hebt de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt.

   • Jij kennelijk ook niet.
    In 2001 was een tentoonstelling in Hamburg, alleen over de massamoorden gedaan door de WEHRMACHT (dus NIET de SS of de Einsatz gruppe)
    Dat was ongeveer de helft van alle executies.

    In de kampen werden wel degelijk massa’s vergast; eerst met vrachtwagens, met uitlaat gas, toen in ruimtes waarin uitlaatgas geblazen werd; en later met Zyclon.

    Van verschillende kampen overleefde de administratie; doodsoorzaak werd per persoon vermeld.
    Maar de effectiviteit en aantallen waren niet zo hoog als verwacht.

    Wat de Einsatzgruppe doodschoot, werd per shooter per dag bijgehouden, en ookwaar en wat–namen.
    Van alle 3000 shooters van de Einsatzgruppe is iedere dag bekend.

    het totaal van de kampen, de Einsatzgruppe, de SS en de wehrmacht was veel hoger dan 6 millioen.
    De joden in dat totaal waren ongeveer 6 millioen.
    ———————————————
    De schade die de moffen in b.v. NL veroorzaakten–denk aan alle bombardement schades, (Rotterdam) aan alle doden, alles wat de moffen stalen, de dwangarbeid: daar is zo goed als niets voor vergoed.
    Hetzelfde in andere landen.

    Over slavernij: in Mofrika werkten 12 millioen slaven; 1940–1945
    In Afrika joegen blanken niet op slaven; dat deden moslims en Afrikanen.
    De rest was handel.

    Heden ten dage zijn er nog een slordige 400.000 slaven.

    Stalin was geen Rus, maar kwam uit Georgie en was boekhouder.
    (naam betekende: man van staal)
    Titov– de beste politicus van de naoorlogse periode, was Rus.
    Zijn naam betekende zoiets als doe dit, doe dat.

    De Cheka vermoordde idd 20 millioen.

    Ongetwijfeld hebben joden een rol gespeeld. Maar de kans op zoveel participanten is klein. omdat aantal joden–ook in Rusland– niet te groot waren, en de joden een in zich zelf gekeerde groep was.

    De rol die jij de joden toebedeeld is onzinnig en onjuist. Dat een paar figuren iets stellen wil niet zeggen dat dat waar is.

    P.s.: dagboek van Anne Frank was gekuisd en beetje gecensureerd.

    • Hallo Pierre,

     Wat jij nu bent was ik: Zo pro-Joods en die konden in mijn ogen geen kwaad doen. Ik geloofde in Anne Frank, de “Holocaust”, ik haatte Hitler, de grootste schurk die er ooit bestaan had, enz.
     Ik wilde altijd naar Israel toe en in een kibbutz werken. Toen de ‘Zesdaagse Oorlog’ uitbrak in juni 1967 stond ik op het punt naar Israel te vertrekken en voor haar te vechten. Ik weet wel zeker dat ik een stuk ouder ben dan jij en dat zal wel voor jouw tijd zijn geweest.

     Die Oorlog was echter over voordat ik mijn boeltje kon pakken en vertrekken. Wat is er nu gebeurd ?, dacht ik bij mezelf. Vanaf die tijd begon ik me meer te verdiepen in Israel, over haar geschiedenis en de Joden. Natuurlijk geen internet in die tijd.

     Die Oorlog had echter mijn ogen geopend en sindsdien draag ik geen ‘roze bril’ meer wat betreft Israel, Zionisme en de Joden betreft.

     Ook de Vietnam Oorlog had mijn ogen geopend. Mijn moeder had een abonnement op ‘Het Beste’ van de Reader’s Digest en dat las ik altijd van begin tot eind. Vandaar dat ik ook zo pro-Amerikaans was en dacht dat de Amerikanen echt voor de Vrijheid en Democratie van de Vietnamezen vochten.

     Ja, jonge mensen zijn nu eenmaal zo beïnvloedbaar en goedgelovig. Je moet eerst jong en dom zijn om oud en wijs te worden.

   • Je vergeet iets te schrijven en als je het wilt aanvullen dan graag in het NLs ik ben niet Engels machtig ivm dat ik woordenblind ben.

    De Noord Afrikanen haalden ( ze werden in het volkmond de Mooren genoemd) hun slaven uit Europa tot Denenmarken aan toe en ze brachten deze naar hun thuislanden en de mannen werden vaak al op de boot gecastreerd en vele overlevende de overtocht niet helaas en vele vrouwen werden als sexslaaf gehouden.

    Men ving de blanken slaven met lange jutten zakken door deze over het hoofd te trekken tot de voeten toe en onderaan bij de voeten werd het hard samen getrokken met een lange touw zodat men hierbij viel en met die lange touw werd deze slaaf voor getrokken per paard en een eind verderop als men dacht dat de kust veilig kust was, mocht deze braaf meelopen. (vandaar de zak van Zwarte Piet)
    Zo vingen de Noord Afrikanen die toen nog een echte donkere huid bezat zijn slaven.
    Doordat de blanken vouwen als sexslaven diende kwamen vele kinderen eruit voort en zodoende is Noord Afrika nu licht getint. Ooit heeft men tegen mij gezecht dat ze het niet alleen bij blaken lieten en ook in vele andere landen hun slaven haalden en dat zodoende de Noord Afrikanen ze niet echt het uiterlijk heeft van een half bloedje.

    Tuurlijk schreeuwd dit om wraak zeker als je weet dat er plus min een half miljoen blanken als slaaf werk uit Europa werden gehaald.
    Toen men Amerika ontdekten en men daar werk krachten nodig had kan je raden wat er gebeurde. Men ging op deze mensen (Noord Afrikanen) jagen en men hoefde echt niet altijd naar Afrika toe, want ze kwamen hier om op onze voorouders te jagen en toen deze slavenvangers op waren in Europa ging men naar Afrika toe, want het was echt goede handel. Of hier de Zionisten in handelen dat weet ik niet, maar het verbaast me geheel niet.
    En niet alleen negers waren slaaf in Amerika ook de Ieren waren slaaf daar en dat is een vergeten groep helaas. Ierland halveerde kwa inwoners ivm dat daar ook vele slaven werden gehaald.

    In Spanje zie je nog kerken die hele vele jaren terug nog moskees waren want ze waren daar stevig bevestigt (vandaar dat men viert dat Sinterklaas uit Spanje komt met zijn zwarte Pieten) en door de kruistochten werden vele Noord Afrikanen verjaagd uit Europa en vaak mochten deze Mooren kiezen of een Cristen worden of worden gedood.

    Dit gebeurde allemaal rond het jaar 1000 tot plus min 1800.
    Fankrijk maakte met het laatste land die slaven bleven halen een einde hieraan en nam toen Algerijen in beslag om deze waanzin te stoppen.

    Mijn vader leerde dit nog op school.
    Waarom leert men dit niet meer op school?

 4. Binnenkort krijgen we dezelfde situatie weer; het gaat ezploderen.

  De enigen die ECHT recht deden, was een executiegroep.
  Zij spoorden kleine oorlogsmisdadigers op en veroordeelden ze en schoten ze dood.
  Alle geheime diensten werkten mee; de fransen, de engelsen de amerikanen (wat minder) maar vooral de Russen.

  Zo’n figuur werd ontvoerd, en in een bos werd zijn vonnis voorgelezen en werd hij afgeschoten.
  Voor transport van het lijk: een Skoda; hat grote ruimte onder achterbank
  Lijk werd gedumped buiten de zones.
  Dat was ECHT recht!

 5. Nou wat ik wil zeggen tegen die DHR Coleman voor een oude idioot uit maakte door bepaalde dommeriken kijk nou maar een schaapjes wat er allemaal aan het gebeuren is dat laat zien dat Coleman de waarheid spreek dus schaam jullie en te hopen dat de dood jullie snel komt ophalen verraders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in