De wereld is nu getuige van een pandemie van hartaanvallen veroorzaakt door bloedstolsels ten gevolge van verstopte slagaders. Tegelijkertijd verzwijgen de beroepsleugenaars van de mainstream media elk mogelijk verband met het Covid-19 vaccin, dat de eigenlijke schuldige is van de sterfgevallen door bloedstolsels en waarvoor talrijke onafhankelijke artsen hebben gewaarschuwd dat het bij de meerderheid van de gevaccineerde mensen bloedstolsels zou veroorzaken.

Het aantal gevallen van hartziekten na vaccinatie met een van beide mRNA-vaccins neemt toe. Niets om u zorgen over te maken. Niets dat echt de moeite van het vermelden waard is, iets dat uitsluitend aantoont hoe nauw en gedetailleerd zij op uw gezondheid letten.

De mRNA-vaccins verstoppen duizenden kleine haarvaten in het bloed van degenen die het ‘vaccin’ hebben genomen. De meesten zullen binnen een relatief kort tijdsbestek sterven aan hartfalen.

Wat we nu zien, is nog maar het begin van een tsunami aan hartfalen onder de gevaccineerden, in het bijzonder bij de boosterverslaafden.

Iedereen die deze experimentele serums neemt, speelt medisch Russisch roulette.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaringVolg Frontnieuws op Telegram

Tragisch: vader en dochter sterven binnen 4 dagen na COVID-19 vaccin aan hartaanval

19 REACTIES

 1. “Iedereen die deze experimentele serums neemt, speelt medisch Russisch roulette.”
  Dat zei ik dus al nog VOOR de spuitcampagne begonnen was. En nee, ik heb geen “inner eye” zoals Sybill Trelawny en ik het ook geen voorspellingen binnengekregen door God zoals Nostradamus beweerde.

  Het is gewoon het zeldzame talent met de misleidende naam “common sense” gebruiken. “Common sense” is namelijk absoluut niet zo common. Wie goed naar wetenschappers heeft geluistered, zowel de “foute” als de “goede” wetenschappers en aan ’t nadenken sloeg kon zelf de conclusie ook wel trekken dat dit wel eens kon gebeuren en daar hoefde je echt geen medicus voor te zijn.

  • Dat “common” kun je inderdaad wel weglaten, er is absoluut weinig “sense” bij 80% van de mensheid…

   • Common sense is zo goed als verdwenen door de bijna 22 maanden propaganda, en zal alleen maar meer en meer verdwijnen, zie je in alle landen die het gedaan hebben Rusland en Duitsland en Italië en Spanje en Korea en China, nog meer, ze kwamen er al heel snel achter hoe ontzettend goed het werkt.

 2. Kent u die mensen? Vooral online? Die dan zeggen: “Bron????” ….”Heeft u een bron???”

  Word ik zo kotsmisselijk van..vooral als je ziet hoe mensen lijden.. en dat men dat gewoon weg niet wil zien… moet er een bron voor zijn om je eigen gevoel en ogen te geloven? Verschrikkelijke en zorgelijke ontwikkeling dit allemaal…

  • Hoi Lee1990,

   Ik ken die mensen zowel on- als offline. Daar kan ik prima mee omgaan want ik heb bronnen. Overigens ben ik ook zo. Ik geloof niet alles namelijk. Bijvoorbeeld dat de injecties een MAC adres creeren in de mens geloof ik niet mede omdat de bron wel heel ongeloofwaardig was. Dit boven op het feit dat ik weet hoe het MAC adres systeem werkt. Idem magnetisch worden na de injectie. Ik heb letterlijk een magneet gekocht om het te checken en aangezien het een meme was waren er genoeg geinjecteerde collega’s die mee wilde doen in de check. Niemand magnetisch.

   Uiteraard ben ik het met je eens dat er genoeg lijden is. Ik ken genoeg mensen met ernstige bijwerkingen vande injectie(s). Wat mij betreft is de kunst om de onzin er uit te filteren. Helaas zijn er, aan beide zijde van het debat, genoeg die desinformatie verspreiden. De menstruatie issues die er zijn zijn vandaag prachtig afgeserveerd als, ja, gebeurt maar is minimaal, hartaanvallen komt door de kou of klimaatverandering zijn andere absurditeiten in het officiele narratief.

   Ik denk dat de enige mogelijkheid is om dit, absurde, gebeuren te kunnen stopppen is kennis die te checken is. Ik zelf kan vrij weinig met anecdotes.Tuurlijk, het is een aanknopingspunt maar als je het niet kan nagaan is het gewoon dat. Een bizar voorval. Zoals dat mijn opa en oma na een bezoek aan ons tijdens het naar huis rijden een UFO zagen. Weet ik nu zeker dat UFO’s bestaan? Nee!

   Dat is dus ook waarom ik geen injectie neem. De bewijzen dat die werken zijn er niet. Het risico dat ik loop is minimaal. Waar ik het wel mee eens ben met het WEF is dat financiele systeem dood is en er iets anders moet komen. Alleen niet wat zij in gedachten hebben. Ik voel me al teveel slaaf en die lui willen me nog meer slaaf maken als oplossing. Met bron vermelding (smile)

   Groeten,
   Hugo

 3. Het wordt hoog tijd dat er eens wat politici voor de camera dood neervallen. Hoe meer hoe beter. FvD en Haga uitgezonderd 🙂

 4. Ik heb nu net vandaag mijn oom verloren hier aan. Gevaccineerd, hartinfarct en toen ging het bergafwaarts hij is nu net een half uur geleden overleden.. ? rip

 5. Mijn oprechte deelneming. Sterke met het verlies. Verder is de boodschap en zijn de problemen duidelijk zichtbaar, echter zoals de laatste reactie zouden jullie er goed aan doen om echt bij de feiten te blijven in deze lastige situatie. Mocht dit dan blijken dat er iets niet klopt, is het erg belangrijk om dit te corrigeren in verband met de geloofwaardigheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here