Het lijdt nu geen twijfel meer dat de covid-19 prik een dodelijk nepvaccin is – nutteloos maar veel gevaarlijker dan granaten met verarmd uranium of clusterbommen. Net als bommen, raketten en kogels is het enige denkbare doel ervan het doden van mensen.

Het bewijs dat de over-gepromote, over-verkochte covid-19 prik het gevaarlijkste farmaceutische product is dat ooit gebruikt is, wordt alleen ontkend door dwazen of sjacheraars van de samenzweerders en de farmaceutische industrie. Ik heb herhaaldelijk gewaarschuwd dat de covid-19 prik een enorme reeks ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken of verergeren – waaronder hartaandoeningen, stollingsproblemen en kanker. En zoals ik tweeënhalf jaar geleden al waarschuwde, zijn de door het “vaccin” veroorzaakte problemen met het immuunsysteem dodelijk, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het bewijs dat het covid-vaccin giftig is, is overweldigend en zou verboden moeten worden, wordt steeds groter. Elk ander product waarvan bekend is dat het zulke ernstige problemen veroorzaakt, zou al lang van de markt gehaald zijn.

Uit een overzicht van 325 autopsies van patiënten die overleden zijn na een covid-vaccinatie, bleek dat 74% van de sterfgevallen veroorzaakt werd door het covid-vaccin.

De negen eminente auteurs van het artikel ontdekten dat de orgaansystemen die het meest waarschijnlijk betrokken waren bij sterfgevallen als gevolg van de covid-prik, waren: het cardiovasculaire systeem, het hematologische systeem en het ademhalingssysteem. De gemiddelde tijd tussen vaccinatie en overlijden was 14,3 dagen. In totaal werden 240 van de 325 sterfgevallen onafhankelijk beoordeeld als direct te wijten aan of significant bijgedragen door covid-19-vaccinaties.

De negen auteurs concludeerden: “De consistentie tussen de gevallen in dit onderzoek met bekende bijwerkingen van covid-19-vaccins, hun mechanismen en gerelateerde oversterfte, in combinatie met de bevestiging van de autopsie en de beoordeling van het overlijden door een arts, suggereert dat er in de meeste gevallen een grote waarschijnlijkheid is van een oorzakelijk verband tussen covid-19-vaccins en overlijden. Er is dringend verder onderzoek nodig om onze bevindingen op te helderen.”

  Astra Zeneca gedwongen ontwikkeling van Covid-19 vaccin te stoppen - proefpersoon getroffen door een onverklaarbare ziekte

Dan was er nog het artikel dat onlangs verscheen in het British Journal of General Practice, waaruit bleek dat “vergroting van axillaire, supraclaviculaire of cervicale lymfeklieren na vaccinatie met covid-19 mRNA-vaccins vaker voorkomt dan aanvankelijk gemeld, met een percentage dat kan oplopen tot 16% na de tweede dosis van het Moderna mRNA-vaccin.. Het artikel meldde ook dat er een paar gevallen van lymfeklierkanker in de literatuur waren gemeld.

De auteurs waarschuwden dat artsen die belast zijn met patiënten met lymfadenopathie na de vaccinatie eraan herinnerd moeten worden om de mogelijkheid van een onderliggende of toevallige kwaadaardige aandoening te overwegen.

De waarheid is natuurlijk dat er niet genoeg artsen zijn om 16% van alle patiënten te controleren die een tweede dosis van dat vaccin hebben gekregen.

De covid-vaccinatie veroorzaakt het ene probleem na het andere. En de problemen worden genegeerd of onderdrukt door het medische establishment.

Eerder deze maand toonde ik aan dat de covid-19 prik verantwoordelijk was voor een toename van type 1 diabetes onder kinderen en tieners.

Uit een onderzoek onder 38.000 jongeren (dat in het Journal of the American Medical Association werd gepubliceerd) bleek dat de stijging aanzienlijk is.

Meer dan twee jaar geleden waarschuwde ik dat dit zou gebeuren. Ik waarschuwde dat de covid-19 prik de bloedsuikerspiegel omhoog zou stuwen.

De epidemie van type 1 diabetes wordt veroorzaakt door het covid-19 vaccin.

En de farmaceutische bedrijven zullen nu steeds rijker worden door behandelingen te verkopen voor ziekten die de farmaceutische bedrijven hebben veroorzaakt.

Overal waar u kijkt, is er bewijs dat de covid-19 prik een moordenaar was. In minder dan tweeënhalf jaar hebben bijna 2.000 gezonde atleten hartaanvallen of plotselinge ernstige gezondheidsproblemen gehad – waarvan er meer dan 1.300 zijn overleden.

  COVID-19 gevallen nemen in India af door verspreiding van Ivermectine en Hydroxychloroquine

En toch weigert het medische establishment, gekocht met geld van farmaceutische bedrijven, nog steeds om zelfs maar het idee te overwegen dat de sterfgevallen veroorzaakt kunnen zijn door hun geliefde vaccin. Ze durven niet toe te geven dat de medische wereld verantwoordelijk is voor duizenden onnodige sterfgevallen omdat ze doodsbang zijn voor de onvermijdelijke rechtszaken, om nog maar te zwijgen van de professionele schaamte.

Artsen die de covid-19 prik gaven zonder de gevaren goed in te schatten, zullen aan de verkeerde kant staan van ’s werelds duurste collectieve rechtszaak.

Maar de vaccins zijn niet teruggetrokken. Niemand van de farmaceutische bedrijven of de medische wereld biedt zijn excuses aan.

In plaats daarvan worden, zoals nu al meer dan drie jaar gebeurt, de artsen die de gevaren van de covid-19 prik onthullen, geïntimideerd, verbannen en gecensureerd.

Elke arts die nog steeds de covid-19 prik geeft, is een gevaarlijke dwaas die levenslang uit het medisch register geschrapt zou moeten worden en onmiddellijk gearresteerd voor poging tot moord.

OPMERKING voor factcheckers en de BBC: als u het niet eens bent met dit artikel, heb dan het lef om met mij in debat te gaan in het openbaar, live op netwerktelevisie. U zult vernederd worden, maar dan hebt u tenminste een beetje moed getoond. Zogenaamde factcheckers (meestal zonder enige kwalificatie) hebben herhaaldelijk geprobeerd en gefaald om bewijsmateriaal te weerleggen dat de problemen met de covid-19 prik beschrijft. Toen er bijvoorbeeld nauwkeurig werd gerapporteerd dat Amish mensen die het vaccin niet hadden gekregen gezonder waren dan mensen die het vaccin wel hadden gekregen, deed een factchecker die ik zag dit af door te melden dat 7 van de 36.955 mensen positief waren getest op covid-19. Niet dat ze ziek waren – alleen dat ze positief getest waren. Dat is zo’n klein percentage dat het statistisch irrelevant is. De factcheckers negeerden ook het feit dat een positieve test op covid volkomen betekenisloos is.

  Hoeveel onderzoeken zijn er nodig om uw vaccinliefhebbende vrienden en familie ervan te overtuigen dat de injecties hartspierontsteking veroorzaken?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLinkse toppoliticus probeert naakt Hitlergroet-fotoschandaal uit te leggen
Volgend artikelAmerikaanse militaire hardware – zoals modeontwerp, niet gemaakt om lang mee te gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Alleen In het Donker gedeelte beschreven gelezen
  Word gezegd
  Net goed
  Perfect Uitmuntend
  Uitmoorden de hersenloze’n sex beluste Rand debielen
  Als men hersenen heeft gebruike men dat
  Zelf nadenken
  Mama Aarde is niet zo groot genoeg
  De grootte licht ongeveer tussen een handbal en een tennisbal

  Dat die zoveel nageslachten van het Negatieve entiteit onder de Paraplu genaamd Shaytaan = Satanisten onderdak kan bieden
  Dat is helaas onmogelijk
  Zie Avatar kinder tekenfilm
  Denk hierbij alsnog verder na

  Dank U

 2. waarom is mijn hele straat met gevaxten dan nog niet omgevallen? die houden binnenkort weer een gevaxten party/BBQ. 2 jaar geleden mocht mijn gezin niet meedoen om dat wij niet aan cojona deden. Nu willen we niet meer en zijn ze weer kwaad. Maar waarom valt er niemand om dan? Ook niet op mijn vrouw haar werk. (Zorg)
  Zij is ook de enige niet geprikte. Geen van het gprikte personeel mankeert iets. Ook geen oversterfte onder bewoners.. je zou het bijna wensen.. maar.. zitten wij in de goeie hoek of zo? (oost nl)

  • Er blijkt dat er een hele batch placebo’s tussen zat. Verder waren er verschillende batches met verschillende werking. Ik verdenk er ook een hele batterij huisartsen van dat ze met nepspul gespoten hebben (mijn oprechte dank daarvoor, dames en heren Artsen), wat verklaart dat ze de zaak opeens totaal naar de GGD (Rouvoet van de CU: Corrupt Uitschot) hebben overgeheveld.
   Let wel, het was/is een experiment op de bevolking wat onder ‘normale omstandigheden’ nooit was toegestaan.
   Het softenon schandaal is een ‘feestje’ vergeleken met pfizergate (excuses voor de botte vergelijking).

   • Niet waar, het afvullen vanuit de opslag tank per potje heeft een verschil tussen de batches gecreëerd niet het placebo verhaal das voor whappies!!

  • Beste Mensen

   Groot gelijk Weest blij
   Dat die vergift prik code nummer niet in die regio is uitgedeeld
   Iedereen is geprikt op de juiste manier
   Alles ging met barcode
   Iedereen is immers een nummer
   Zo kan de reaktie worden getoets van al die vergiften in verhouding met de belichamingen waarbij die zijn ingespoten
   Bij kleurlingen altijd een sterkere vergift uitgeprobeerd dan bij de Wit gekleurde mensen
   Want een ding is alom bekend
   Dat een gekleurde belichaming betere weerstand heeft tegen vergiften
   Waardoor men direct tot bijna direct omvalt
   Want er zijn mensen die na het krijgen van die verschrikkelijke prik meteen zijn gestorven
   Dan werden er heel gouw allerlei smoesjes welken al ver van tevoren waren aangeleerd verkondigd
   Bijvoorbeeld : Van ja hij /zij was al een medicinale patient en meer onzin verhalen
   Zie een toespraak van een van de nieuwe Bijbel schrijvers Goden genaamd de Hellen Poort Bill
   Van nu alweer bijna twee jaren geleden waarbij Hij de microsoft gigant het oooo zooo mooi formuleerd
   Helaas heb het al gewist
   Maar iemand zal het nog steeds kunnen achterhalen en hier presenteren
   Ben namelijk niet zo handig met computer gedoe

   Het was een goede les
   Blindelings vertrouwen de Grootste criminelen te weten de zogenaamde dienders der mensheid
   Is een Slechte Zaak

   Een persoon in een Witte Pak met een luisterding naar het hart om de nek slingeren maakt van zo een persoon boekenwurm nog lang geen dokter

   Zo ook alle Sorry Rand Debielen Als PRutters en Correlssnotsnuiten meestal in zo een echte RandDebielenpak met de snotdoek om de nek hangende als de Slabber bij een pas geboren baby

   Dank U

     • @Greet
      Slaat nergens op .
      Saville is een rat eerste klas .
      En idd Engel is een media geile gast .
      Maar jouw mening is op conto van jezelf .
      Fijne dag .

    • Nou nou
     Slavenhandelaren waren echt geen Witte mensen hoor ?!
     Het waren die genen die door de Negatieve entiteiten All Alien het KwallenRas de Doorzichtigen
     bekend als de Blanken bezeten waren en misschien nog steeds zijn
     En niks anders
     Dat zijn dus de aanbidders van het spiegelbeeld beter bekend als de Hallucinatie inbeelding verbeelding
     In werkelijkheid is en bestaat er niks
     De waarheid is de leegte
     Dus dan blijft er ook geen Zero meer over

     Maar beste Ina heel fijn zal deze bericht nader bestuderen om de listen of het fijne te doorgronden
     Hartelijk dank voor deze bericht

    • Beste Mensen

     Zal nogmaals informeren
     Maar zover het word geweten is het exact als in schrijven is vermeld
     Want zo werd vermeld tijdens informatie in winning

     Dank U

 3. Volgens maarten keutelmans, schetenwaps hoernalist van de Völkische Beobachter, komt dat door (long) covid. Deze griep was zo ernstig dat het voor 98% milde klachten geeft, met een sterftepercentage van 0,23%, en onder de 70 jaar 0,05%. Let wel, dit zijn cijfers die in 2020 al algemeen bekend waren.
  Maar het merendeel was totaal niet bezig met opletten, maar lieten zich enorme angst aanjagen door een aan cocaïne verslaafde cda-leugen-schoolmeester-imbeciel, en waren verder druk bezig met voetbal, vakantie, uit vreten gaan, zuipen in de kroeg en met hun pik (laten) spelen.

  • Beste Mensen

   Zo is het beste Persoon Bas
   Mensen laten hunzelf heel snel iets aanpraten aannaaien
   Zoals een derde Oor
   Dan kunnen die zogenaamd ineens iets meer horen

   Het is heel goed dat er nog mensen bestaan die helemaal zelf kunnen nadenken
   In Naam van het Alomtegenwoordige
   Mooi uitgebeeld beschreven

   Dank U

 4. Deze hele poppenkast van bangmakerij heeft alleen maar kunnen bestaan doordat de meeste mensen veel te veel zich hebben laten meeslepen wat anderen in hun omgeving vonden dat correct was “dus de groepjes mentaliteit om erbij te horen en om zeker niet met de vinger gewezen te worden van rebel of nietsnut enz.” Je kan het leven zien zoals met zijn allen in een klas zitten oftewel leer je met vallen en opstaan van je eigen stommiteiten en herpak je dan op je eigen unieke manier de nieuwe kansen die zich aanmelden die meestal dan moeilijk en eenzaam zullen zijn maar waardoor je dan innerlijk inzicht voorgevoelens gaat krijgen die dan achteraf juist gaan blijken maar nogmaals het zal voor de meesten onder ons niet zo gemakkelijk zijn om steeds weer geconfronteerd te worden met de grote hoeveelheid van mensen die zoals je zegt druk bezig zijn met voetbal vakantie etentjes en om de laatste modegrillen te hebben zich om te laten bouwen tot het grotetske van stupiteit dat je u dan kan voorstellen. Enfin bezie het zo jullie zijn met zijn allen een klasje hoger geraakt met prima punten en levenservaring terwijl de rest nog in de kleuterklas stadium is blijven hangen en zelf geen moeite doen om daar een verandering in te maken als het tegenzit hopende op een wonder dat iemand anders het voor hun zal oplossen daarom zijn deze mensen zo gemakkelijk beinvloedbaar om in heel die hetze mee te gaan wat de regering en artsen hun zegt te doen. Maak dus eerst een probleem en kom daarna met een prikoplossing. Dus ik deel graag jullie prima getuigschriften uit het is een voorrecht voor mij om jullie te leren kennen en nogmaals “genegenheid is de mens zijn mooiste gave” al is het nu geen gemakkelijke opgave.

  • unless one has the psychic hygiene to free themselves from requring masters above and slaves below, they can rant all they want about the crimes of big government. nothing will be put in its place by the slaves under its control, even if they succeed in bringing the establishment of the moment down…which they have no change of doing…because inwardly people have absolutely no interest in changing the status quo… …humanity has left consciousness at the door…and is now reaping the consequences. all the FACTS have long been placed on a plate in front of you…but unless you’re actually starving, you wont care to digest them… …so enjoy the end of civilization, the stage-managed decline, and bogus solutions that the next fake spin-doctor or mass-hypnotist place before you. authentic change is never for the masses, it is only for the individual, if you can find one.

 5. Hoe zou men kunnen nagaan hoeveel mensen er ondertussen daadwerkelijk al zijn overleden, puur en alleen als gevolg van de toegediende cojona-prik? Het simplistische idee dat de zogenaamde realiteit kan worden gereduceerd tot eenvoudige oorzaak-gevolgrelaties is al vaker ontmanteld als onrealistisch en intrinsiek incorrect. De focus op puur en alleen materie is op zich al een indicatie van de manier waarop mensen liever zwelgen in ontkenning dan simpelweg toegeven dat het tamelijk belachelijk is om 96% van het fenomeen “realiteit” te negeren (waarvan bekend is dat ook dit slechts een perceptuele illusie is in een complex systeem dat nooit echt zal kunnen worden begrepen door wezens die per definitie onderdeel uitmaken van datgene wat ze objectief denken te kunnen bestuderen). De onnozele stelligheid waarmee absoluut klinkende getallen zoals 23 miljoen worden geponeerd, is bijzonder vermakelijk om te bestuderen :-). Er is ook geen sprake van vaccinatie want het gaat helemaal niet om medisch relevante zaken, maar wel om technocratische aspecten zoals controle, dataverzameling en gedragsmodificatie.

  • Beste Mensen

   Juist
   Barbaarse Dwang tot opstelling Onderdanig
   Creatie Slaven Baas verhouding trachten wederom in te voeren
   Wie de hersenen de loop geeft kan veel zien
   Met het Hart Via die Hersenen Link legging uit volledige overgave in 100% Zuivere Pure Universeele Liefde
   Nogmaals liefde heeft niks met lust en verlangens de toorn in blazen van doen

   Dank U

 6. Tja, we zitten in een héél andere tijd! Ik kan mij nog herinneren dat de eerste “softenon baby’s” werden geboren èn welk een ophef hier van kwam. Tjonge, de wereld was te klein! En nu? Een schouderophalende waar maak je je druk over? Ja, we leven in andere tijden.

 7. Koop alvast een “hazmat suit” nu dat nog kan want je zal allemaal lijken moeten ruimen en van bedervende lijken kan je echt allerlei vieze ziekten krijgen.

  • Dat lijkt mij meer een taak van de Kroon en de Gemeenten; die tenslotte de BRP gegevens van burgers (= corporaties) doorgeeft aan commerciële partijen zoals het RIVM en de GGD.

 8. Er zijn wel hoopvolle berichten dat in Europa mogelijk veel batches van het Pfizer vax placebo’s zouden zijn…

  Voor wat het waard is, misschien een klein lichtpuntje in de sombere toekomst van de geprikten?

   • Je bedoeld dus dat de klokkenluider van Pfizer liegt..? je denk echt dat zij hun levens op het spel zetten voor een “broodje” gelul?

    Net als Dr. Michael Yeadon die ook uit de school klapt over wat er bij zijn voormalige werkgever gaande was??

    Bedoel je dat echt ja? Maak dat dan maar eens waar, zou ik zeggen.

    • Beste Mensen

     Weest op De Hoede
     Al die Negatief bekende snake mensen spelen onder een hoedje
     Vertrouw dus niet lukraak al die Sniekie Gluiperds
     Maar denk hoofdzakelijk zelf of het kan wat er word verkondigd
     Zie de logica
     De meeste uit de duim gezogen verhalen kunnen niet met andere uit de duim gezogen verhalen overlappen
     Dus allemaal vals

     Dank U

 9. @ina

  Ja hoor, daar gaan we weer. De joden zijn de schuld van de slavenhandel. Op naar een nieuwe holocaust. De jodenhaat wordt continue aangewakkerd. Vooral in de ‘onderdrukte’ media. Want dan moet het wel waar zijn. Toch? Waarom zouden ze (de joden!) het anders onderdrukken?

  Slavenhandel is niet iets uit het verleden. Het gebeurt nu! En meestal zijn de daders moslims. In islam is het gebruikelijk en toegestaan.

  Alleen al in Europa zijn er een miljoen (blanken dus) tot slaaf gemaakt door de barbarijnse Piraten. De mannen gecastreerd zodat ze geen vrouwen meer zwanger konden maken (of nog zin hadden).

  De Afrikanen die aan de westkust verhandeld werden werden door zwarte Afrikanen (moslim negers) uitgemoord, gevangen genomen en verkocht.

  En die sukkels van ‘Afro-Americans’ worden moslim omdat de islam ‘het goed met hun voorheeft’. Stockholm syndrome. Het zijn vooral moslims die dit soort jodenhaat propaganda verzinnen en verspreiden. Islam is intrinsiek verbonden met jodenhaat. Zo worden alle mensen tegen elkaar opgezet, volk tegen volk, om elkaar te haten.

  Terwijl de kinderhandel voor sexslaven en organen welig tiert. Ga daar dan eens wat aan doen!

  • Beste Mensen

   Mensen zijn Mensen
   Dus geen doolhofjes
   Zoals : Bron Boom Ineri Stam 1. Heilige Geest
   Vervolgens vertakking daarvan 2 . De Vader en door polygamie ontstane gehandicapte tak 3. De Zoon
   Beter bekend als : 1. Jood 2. Christen 3. Islam
   Mensen zijn unieke wezens
   Zolang die een vrije leven leiden
   De Hind
   Anders gaan die gevaren beginnen te vormen zowel voor zichzelf als voor alle andere Levende Wezens
   Dezen zijn heel makkelijk door All Alien het KwallenRas de Doorzichtigen beïnvloedbaar
   Die belichamingen kunnen heel makkelijk worden geinfiltreerd
   Wat dus uit den boze is
   Hierbij is de Negatieve keerzijde van èèn Muntstuk met Drie zijden afgebeeld
   Dat Muntstuk kent twee keerzijden en een onzijdige zeide
   Zoek en gij zult vinden de juiste bij de zoeker passende zeide

   Luister een Amerikaan spreken

   https://youtu.be/Wo5g1IpZW-c

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in