Alweer een dag, alweer een MSM erkenning dat de “vaccins” in feite langzaam dodelijke biowapeninjecties zijn. De grimmige waarheid van vandaag wordt ons gebracht door The Telegraph, in een artikel met de titel: Critici beweren dat Covid-spuiten hartproblemen veroorzaken – hebben zij enig bewijs? schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Hoewel er altijd anti-vaxxers zijn geweest, trekt deze nieuwe bezorgdheid mensen aan van buiten de gebruikelijke kringen van complottheorieën.

Met andere woorden, “anti-vaxxers” zijn altijd al samenzweringstheoretici geweest die over alles gelijk bleken te hebben: MUST SEE: Let’s Compare the Vaccinated to the Unvaccinated, ALL Vaccines Are Unsafe & Ineffective: Things You Should Know about Traditional Vaccines.

Etc, etc.

Afgelopen maandagavond is de Amerikaanse voetballer Damar Hamlin op het veld in elkaar gezakt na een botsing met een tegenstander. Hij kreeg een hartstilstand en moest tweemaal worden gereanimeerd. Binnen enkele uren werd op social media gespeculeerd dat de 24-jarige Buffalo Bills-ster het slachtoffer was van een Covid-prik, omdat zijn hart – zo werd gespeculeerd – gevaarlijk verzwakt was door de vaccinatie.

De Britse cardioloog Aseem Malhotra twitterde over het incident. “Een voor de hand liggende vraag die velen zich stellen is of hij de mRNA-prik heeft gehad”, schreef hij, om er vervolgens op te wijzen dat myocarditis (hartontsteking) – een bijwerking van het vaccin – het “risico op plotselinge hartdood bij contactsporten” verhoogt, waar “stomp op de borst” vaak voorkomt.

Het publiek wordt eindelijk wakker dat het hele “vaccinatie”-programma een langlopend eugenetica-programma is. En artsen zoals Aseem Malhotra, die vroeger gretig reclame maakten voor DEATHVAX™, ondervinden zodanige bijwerkingen en tragedies dat zij zich nu fel uitspreken tegen deze vergifinjecties van BigPharma.

Er was slechts een elite NFL-speler voor nodig om op het veld in te storten tijdens een routinespel, en voor beide teams om voor het eerst in de geschiedenis van de competitie te weigeren de wedstrijd af te maken, om de steeds groeiende “anti-vaxxer” beweging rond deze tragedie te laten samensmelten. Soms is er een brood- en circusspektakel nodig om mensen te inspireren hun stem te laten horen.

En toch was er de afgelopen twee jaar, sinds de uitrol van het COVID-19 “vaccin”, pijnlijk duidelijk en onweerlegbaar bewijs dat atleten instortten en stierven in een ongekend tempo; te weten:

DEATHVAX™ Sports Edition: 1249 Athlete Heart Attacks, 847 Dead, Since Last Year

  21.766 DODEN meer dan 2 miljoen GEWONDEN (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Athlete Deaths are 1700% higher than expected since COVID Vaccine roll-out

Etc, etc.

“Traditionele vaccins zijn een van de veiligste medicijnen die we hebben,” zei hij tegen The Telegraph. “Ze zijn de heilige graal van de geneeskunde, en het was voor mij zelfs geen mogelijkheid dat ze kwaad konden doen.”

Maar de dood van zijn vader bracht hem op andere gedachten. Dr. Kailash Chand, voormalig plaatsvervangend voorzitter van de British Medical Association (BMA), was een schijnbaar fitte 73-jarige, toen hij afgelopen juli een fatale hartstilstand kreeg.

Een autopsie bracht ernstige verstoppingen in twee van de drie grote slagaders aan het licht. Hoewel Dr. Chand zes maanden eerder zijn boostervaccin had gehad, gelooft zijn zoon dat dit een factor was.

“Ik kende de medische geschiedenis van mijn vader door en door”, aldus dokter Malhotra. “Hij was een van de gezondste mannen die ik kende, die zijn 10.000 stappen per dag volhield, zelfs in lockdown. Nog maar een paar weken daarvoor liepen we samen bergen op.

“We hadden een paar jaar eerder hartscans gemaakt en alles was schoon, dus toen de autopsie ernstige verstoppingen liet zien, kon ik het niet begrijpen, ook al was dat mijn expertise.

“Op dat moment waren er mensen die mij trolden en zeiden dat het aan het vaccin lag, en ik werd echt boos en blokkeerde hen, want dat was niet mijn mentaliteit. Maar toen begon ik een toename van het aantal sterfgevallen door hartziekten op te merken en begon ik het me af te vragen.”

Laten we hopen dat Dr. Malhotra, net zoals hij het verband legde met het mRNA-gif dat zijn vader vermoordde, ooit zal inzien dat traditionele vaccins allesbehalve de heilige graal van de geneeskunde zijn; in feite zijn ze de heilige graal van de trage eugenetica. Misschien moet een van de vele bijwerkingen van traditionele vaccins nog een familielid of vriend van Dr. Malhotra schade berokkenen voordat hij zich opnieuw openstelt en de fouten van zijn medische opleiding hersenspoeling beseft.

“Op dat moment waren er mensen die mij trolden en zeiden dat het aan het vaccin lag, en ik werd echt boos en blokkeerde hen, want dat was niet mijn denkwijze. Maar toen begon ik te merken dat het aantal hartdoden toenam en begon ik het me af te vragen.”

Wat hij echt moet opmerken zijn de toegenomen incidenties van autisme, kanker, ADHD, enzovoort, enzovoort, sinds het vaccinatieschema voor kinderen in de jaren tachtig explodeerde.

  Steeds meer vrouwelijke artsen tegen COVID-19 vaccinatie van kinderen

What the Childhood Vaccine Schedule Looks Like

Vorig artikelVoorbereidingen in volle gang: 5000 soldaten beveiligen jaarlijkse WEF-bijeenkomst in Davos
Volgend artikelNieuwe studie bewijst dat Covid-vaccins ineffectief en gevaarlijk zijn: Drievoudig gevaccineerde Australiërs hebben 35x meer kans op ziekenhuisopname
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Malhotra verdedigt nog altijd de vaccins terwijl we weten dat ze altijd al vol zaten met gif. Dit artikel geeft dit niet aan. Vaccins zijn en waren altijd inspuitingen die mensen ziek maakten of doden. Dat is de waarheid.

 2. Ook Malhotra dient voor het tribunaal te verschijnen om zich te verantwoorden wat hij zijn vader en anderen heeft aangedaan.

  Deze kwakzalver gelooft trouwens nog steeds in het bestaan van pathogene virussen. Die fout vormt de basis voor nog veel meer ellende.

 3. In het nieuwe slavensysteem normaal zijn topsporters, alle werknemers in het enterthema’s e.d. nutteloze eters. Zo ook de middelkaders, de internet bloggers, journalisten e.d. Zo ook de werkelozen, gepensioneerde/oudere en de (geestelijke) gehandicapte. Die vallen nu in bosjes tegelijk neer voor het publiek. Alleen de echte arbeider wordt nu nog gespaard totdat die ook nutteloos voor de WEF consorten zijn geworden. Het ruimen is al 2 jaar bezig en nog steeds zijn er vele die de kop in het zand blijven houden en van niets willen weten.

  • My conclusion is…after having read several articles on the relationship between 5G and Covid is that 5G and other radiation is causing people to become sick. You can go to http://www.bibliotecapleyades.net and https://www.brighteon.com/ and type into their search engine >>> 5G covid-19 <<< plenty of articles on this topic there. The explanation of Joshua Coleman on Brighteon….short video….sums it all up actually…. One can use thousands of words to try making people understand so this Coleman must be a very intelligent person by using far less words than that in his video clip…. Things here in China became a lot more relaxed since they stopped their zero covid policy. I guess they only stopped it because the people started to wake up a bit too much after they realized….after fucking 3 years of harrassement…pfffffft….that something didn't quite add up here. So several Chinese went to the streets to start protesting. Of course I can't proof it but what happened nex fits pretty well into what Joshua Coleman explained and made them stay home instead of protesting. So after 3 years, all of a sudden the authoraties stopped their ridiculous zero covid policy (beating nature hahaha) and made everybody become sick by giving them just a bit extra 5G radiation… The same thing is/will be happening under the guise of a new sort of mutated covid strain…..all over the world as it proofed to be a great success…. And now they're opening up the borders too so the westerners get an other excuse to blame it on China. The World Economic Forum keeps on having wet dreams…ORDO AB CHAO. No food and energy shortages here though…..not yet anyway. My guess is that the psychopaths in charge still need the Chinese and Russians to carry out the next phase of their CONSPIRACY before, also they will get sent to the slaughterhouse. What has been and still is happening right now in New Zealand and Australia is terrible… but Canada and the United States follow closely…. It's actually a big mess all over the place…. Who could have thought all that to happen just before they unleashed covid-19 to the world…… Strangely enough simultaniously had introduced 5G…. Far from a coincidence of course and fits perfectly into that 5G covid-19 puzzle. How blind, deaf and dumb 1 needs to be NOT seeing that?

 4. Zolang de pharmaffia €1000,- per seconde (!!) verdiend aan dit macaber spelletje, zullen ze alles doen om het zo lang mogelijk te rekken…

  Maar buiten dat, het is het bekende plan van de NWO fascisten om 95% van de wereld bevolking te laten ‘verdwijnen’, dus het grote sterven is pas net begonnen!

 5. Het houdt maar niet op met de mensen die omvallen.

  ’17-Year-Old Basketball Player Dies Suddenly at Home Due to “Medical Condition”
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/17-year-old-basketball-player-dies-suddenly-home-due-medical-condition/

  ‘MMA Rising Star Victoria Lee Dead At 18’
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/mma-rising-star-victoria-lee-dead-18/

  ’16-Year-Old Sophomore Student ‘Collapses and Dies Suddenly’ While Playing Flag Football’
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/16-year-old-las-vegas-teen-flag-football-player-collapses-dies-suddenly/

  ‘Breaking News Editor For LA Times Dies Unexpectedly at 33’
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/breaking-news-editor-la-times-dies-unexpectedly-33/

  • @Bas
   Klopt er wordt door de MSM melding gemaakt , praten over enkele honderd mensen maar op beelden is wel het duidelijk dat er wel 1000 of meer revolutioneren aanwezig zijn 👌🏻

   Rtl meldt…

   Rellen in Brasilia
   Honderden aanhangers oud-president Bolsonaro bestormen parlement Brazilië
   Aangepast 8 januari 2023 21:04

   Honderden aanhangers van de voormalige Braziliaanse president Jair Bolsonaro bestormen vanavond het parlement in de hoofdstad Brasilia, het hooggerechtshof en het presidentieel paleis. Zij richtten binnen vernielingen aan. De Braziliaanse politie zet traangas in. RTL Nieuws-buitenlandredacteur Fabio Bravo Rebolledo: “In Brazilië bestaat al maandenlang de angst dat dit zou gebeuren.”

   Het gebied rond het parlement was vanavond afgezet door de autoriteiten, maar de ‘bolsonaristen’, aanhangers van de rechtse ex-president, braken toch door de veiligheidskordons heen. Op beelden op Twitter is te zien dat ze het gebouw zijn binnengedrongen. Enkelen beklommen zelfs met succes het gebouw om het dak te bereiken.

   Het is niet duidelijk of er in het gebouw parlementariërs aanwezig waren tijdens de inval.

   Lees ook:
   Bolsonaro’s afscheid zet Brazilië op scherp: ‘Aanslag op Lula dreigt’
   RTL Nieuws-buitenlandredacteur Fabio Bravo Rebolledo vertelt hoe oud president Bolsenaro er in de aanloop naar de verkiezingen alles aan deed zijn aanhangers te doen geloven dat de verkiezingen gestolen zouden gaan worden. “Zijn boodschap was steeds: als ik verlies is er fraude gepleegd, is er gesjoemeld.”

   Nadat Lula eind oktober een nipte overwinning boekte op Bolsenaro met 50,9 procent van de stemmen, vocht de partij van laatstgenoemde de uitslag zonder succes aan.

   Oproep tot staatsgreep
   Daarna volgde nog een laatste toespraak: “Daarin gaf Bolsenaro aan: mijn toekomst ligt in jullie handen. Het leger is het laatste verdedigingsmiddel dat we hebben. Dat was een soort oproep tot een militaire staatsgreep.”

   Het leger ‘koos echter de kant van de democratie’, zegt Bravo Rebolledo. “Zo kwam de bal bij de aanhangers te liggen, die nu zelf het heft in handen nemen. Ook bij de inhuldiging was al enorm veel dreiging, van een bomaanslag onder meer. Maar nu is dan toch de bom gebarsten.”

   Schaart het leger zich achter Lula, houdt het zich afzijdig of kiest het ervoor zelf de chaos onder controle te gaan brengen, is nu de vraag: “Dat is heel spannend nu.”

 6. It seems to be an unprecedented mass murder attempt by lying, so called, scientists and criminal governments. Bring those responsible to justice.

 7. als mensen horende doof zijn ziende blind laat ze dan lekker gaan het is hun lijf hun levende tijd zal leren hoeveel doden er zijn maak kijk om je heen en zie wat er gebeurt ze komen er gewoon mee weg dusssssssssssssss

 8. Even terug on topic.
  Wanneer je het aangehaalde artikel eens zou doorlezen dan is dit eerder een negatief narratief dan een positief ten opzichte van de gevaren, lijkt mij.
  ” In comparison, there were 241 reports of myocarditis and 226 reports of pericarditis linked to Oxford’s AstraZeneca jab, and six deaths. For Moderna there were 251 reports of myocarditis and 149 of pericarditis, and two deaths. ”
  Vele vaxers gaan hier echt niet van wakker liggen lijkt mij.

 9. Even een update waar we momenteel inzitten = Deze kant op is MARCEL MESSING over het GEVAAR van de TOTALITAIRE STAAT en was vaccinatie part of the plan om de hele wereld te verdoven en vrijwillig mee zou gaan in hun zelf verzonnen GBDC. in DIALOOG met elkaar blijven https://youtu.be/PMQrHsY16A0 of deze The Countdown Is On! Get Ready For The Biggest Shake-up Of 2023
  https://www.youtube.com/post/UgkxazLl3FphxyKvOFNMNP8je6PY3yH5fuZc en hier wat uitleg hierover One Earth, Two Streams ( Evolution, Devolution, The Sun, Archeology & Inner Knowing) https://youtu.be/LHxCtj1-r-w Aquarius traditionally rules electricity, computers, aviation, democracy, freedom, humanity, idealists, modernization, astrology, nervous disorders, rebels and rebellion, so changes should be expected in each of these areas. Other keywords and ideas associated with Aquarius are non-conformity, philanthropy, truthfulness, perseverance, humanity and indecisiveness.

  As we settle into this new age, humanity will slowly adapt and find ways to create positive change, together.

 10. Er is maar een oplossing al dat tuig die hiervoor verantwoordelijk is vol spuiten met dat gift en ze gewoon kapot laten gaan en niet meer naar om kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in