Screenshot video

De strijd van de Houthi’s tegen de Westerse mogendheden heeft de eerste belangrijke overwinning opgeleverd. Het Britse bulkschip Rubymar, dat op 19 februari werd aangevallen, zonk in de Rode Zee, bericht Southfront.

Het schip werd geraakt door twee antischipraketten. De bemanning slaagde er niet in om het vuur dat aan boord uitbrak te doven en werd gedwongen te evacueren. Ondanks de pogingen om het schip te redden, zonk het als gevolg van de aanval.

Rubymar werd het eerste schip dat zonk als gevolg van de aanval in de Rode Zee. Eerder raakten tientallen schepen alleen beschadigd. De Houthi’s bevestigden de vernietiging van het schip en kondigden nieuwe aanvallen aan.

Na het zinken van Rubymar vielen Houthi-troepen nog 2 bulkcarriers aan. De Jemenitische strijdkrachten kondigden raketaanvallen aan op de Amerikaanse handelsschepen Sea Champion en Navis Fortuna, die naar verluidt “catastrofale schade” opliepen. Volgens onofficiële berichten landde een van de raketten naast de zijkant van een van de bulkcarriers en veroorzaakte beperkte schade door granaatscherven en een explosiegolf, de bulkcarrier behield zijn koers. Er zijn geen gegevens over schade aan het tweede bulkschip.

Een andere overwinning van de Houthi’s in de afgelopen 24 uur was de vernietiging van de Amerikaanse MQ-9 Reaper aanvals- en verkennings-UAV met een grond-luchtraket. Meer beelden toonden de wrakstukken van de drone:

Het Amerikaanse leger reageerde met nieuwe aanvallen op Jemenitisch grondgebied, maar te midden van de voortdurende escalatie lijken deze zinloos. De Houthi’s stoppen hun aanvallen niet, maar voeren ze zelfs op, onder andere met marinedrones. Tegelijkertijd laten de Houthi’s Chinese en Russische schepen ongehinderd door het kanaal varen.

  Hamas waarschuwt gijzelaars te zullen doden bij elke aanval op Gaza, terwijl Israël zich voorbereidt op grondaanval (18+)

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAvdiivka: de significantie van de inname door de Russen
Volgend artikelNaar de hel met de feiten – Europa verplicht zichzelf tot verdere escalatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ik keek gisteren een aflevering van Family Guy waarin ze aan de nieuwe burgemeester vroegen of hij burgemeester wilde worden voor de laatste 5jaar dat de USA nog bestaat… die aflevering was van 11-2020. Predictive programmering.

  De mensheid heeft alleen een toekomst als de USA en de EU worden ontbonden en alle rechtsstaten terug gaan naar de constitutie/grondwet om daarna de hele overheidsketen te ontslaan en de verantwoordelijken allemaal te berechten.

  • Hoi Theme,

   Zoals een mooie meme stelt, ”when most people do not study/know history they are doomed to repeat it. The few who do study history are then forced to watch history repeat”

   De oplossing die jij promoot lijkt heel logisch en klinkt ook zo. Echter, geschiedenis wijst uit dat als dat eindelijk gebeurt de hele cyclus zich herhaalt. Klein voorbeeld, een zekere Anton Mussert welke NL regeeerde terwijl het bezet was werd uiteindelijk ter dood veroordeeld wegens hoogverraad omdat hij de NLse souvereiniteit had verkwanselt voor een ”Verenigd Europa”…..

   Ik denk dat we out of the box moeten denken voor een meer duurzame oplossing.

   Groeten,
   Hugo

   • @Hugo…

    Klopt… er moet een duurzame oplossing komen, maar daarvoor moet eerst deze hele matrix worden beëindigd. Dan kunnen we zonder invloed van de satanisten ‘out of the box’ gaan denken/leven.

    Misschien dat we door alle trauma gaan herinneren dat we taal echt ALLEEN nog maar praktisch gebruiken, zodat we alle energie kunnen gebruiken om te letten op liefdeloos of liefdevol, duister of licht, angst of liefde, lage of hoge vibratie. Taal is alleen maar nodig als er een lage vibratie is… als we de lage vibraties zo veel mogelijk opheffen, wordt taal steeds minder belangrijk tot taal alleen nog maar nodig is in noodgevallen. Maar eerst moet de matrix eindigen en dat is gigantisch, duizenden jaren van opgestapelde foute programmering obv leugens en hele agenda’s om ons dommer dan dom te maken.

 2. @Peter de groote

  Haha ik dus ook. Ik.moet wel zeggen dat ik wel steeds meer sympathie krijg voor die lui.

  De wet van god staat op nummer 1 bij hun of ze nu onderdrukt worden, vervolgt of doodgeschoten worden dat maakt hun niet uit.

  Hun geloof staat op nummer 1. Daar kunnen wij hier in het westen wat van leren.

 3. Fond ga lekker troetelen met soros en clausie schwab. Leer je geschiedenis. Ze hebben nergens recht op .land is gejat en t zijn viezerikken had ome adolph ook al in de gaten . Er zijn zeggen ze 6 miljoen joden gestorven , maar ruim 20 miljoen russen voor de vrijheid. En waar gaat de overwinning naar toe naar die stink usa . Ga je inlezen.overal waar usa komt is t een teringzooi en waarom . Alleen maar als er iets te halen valt .

 4. De Houthis uit Jemen hebben het Amerikaanse onbemande onderwatervoertuig “Remus 600” veroverd

  Dit apparaat wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde onderwaterverkenningseenheden in de Verenigde Staten.

  Ze zijn goed bezig, de VS krijgen het steeds lastiger.

 5. Prachtig. Zij staan voor hun volk. En het hypocriete zgn democratische Westen staat achter een moordenaar, die op de Palastijnen een pure genocide pleegt.
  Het is toch geen wonder dat steeds meer landen het Westen de rug toekeren. De wereldheerschappij voor usa en en de meelopers is OVER en UIT.
  En dat is de eigen schuld van het Westen. Ipv op een faire manier met elkaar om te gaan is de tijd van binnenvallen, leegplunderen en in chaos achterlaten voorbij.
  Arm volk in het Westen die deze waanzin niet steunt en nu meegesleurd wordt in de ondergang van het Westen. Met “dank” aan de krankzinnige politici.

 6. Voorlopig zie je dit soort berichten alleen op deze kanalen. M.a.w. zo’n 95% van de slaapkoppen lezen of weten dit dus niet. Die slapen gewoon door, of het interesseert ze gewoon niet of hebben het volste vertrouwen in de (nep) suprematie van het westen (gebaseerd op Hollywood misleiding). Er zal dus weinig weerstand komen vanuit de bevolkingen. Daarom gaan meelopende landen zachtjes maar zeker naar de verdommenis. En ze verdienen het ook, hoogmoed komt voor de val.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in