Anders twee handen op één buik, nu plotseling tegenstrijdige aanbevelingen voor Boosters: WHO-directeur Ghebreyesus (r.) met virusmoeder Merkel (Foto: Imago)

De verwarring die wordt veroorzaakt door tegenstrijdige signalen en berichten van ambtelijke en politieke autoriteiten in het kader van de vaccinatiecampagne neemt een steeds duizelingwekkender omvang aan. Terwijl politici in Duitsland de Booster tot een redding verklaren – onder het motto: “Laten we de vlucht naar voren maken, wat bij twee pogingen mislukt is, zal bij de derde wel lukken! – en “Boostervaccinaties” voor iedereen  hebben doorgedrukt, met mobiele vaccinatiebussen, inderhaast gereactiveerde vaccinatiecentra, ziekenhuizen die al overvol zitten vanwege de vaccinwilligen en vaccinartsen-premies die vanaf maandag met wel 80 procent zijn gestegen: gooit plotseling de WHO roet in het eten – en wijst Boostervaccinaties categorisch af. Het hoofd van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, noemt de Boosters voor gezonde mensen zelfs een “schandaal”. Hij was ook gekant tegen de vaccinatie van gezonde kinderen en adolescenten, schrijft Theo-Paul Löwengrub.

Degenen die nu tegenwerpen dat de stem van de WHO geen bindend effect heeft: geen sprake van! Het was dit VN-agentschap, dat onder de controle stond van sinistere touwtrekkers en lobbyisten, dat, door een anders onopgemerkt gewoon virus tot “pandemie” uit te roepen, onze hele beschaving in de ergste crisis van haar recente geschiedenis stortte en het wereldwijde gezondheidsbeleid in een overdreven allergische reactie deed belanden die tot op de dag van vandaag niet is afgenomen, integendeel.

Dus ondanks (of misschien vanwege?) de exploderende coronabesmettingscijfers in Europa, “veroordeelt” Ghebreyesus nu plotseling Boostervaccinaties voor gezonde gevaccineerden – terwijl ze in Duitsland worden aangeprezen als de laatste strohalm en de sleutel tot het koninkrijk der hemelen. De autoriteit die om onverklaarbare redenen de bal aan het rollen heeft gebracht voor de zogenaamde pandemie, gaat daarmee in tegen het politieke richtsnoer van alle regeringen die al bijna twee jaar lang een ogenschijnlijke wereldwijde gezondheidscrisis beheren volgens de regels van deze zelfde autoriteit – van telmethoden tot PCR-tests tot vaccinatiecampagnes.

  De Omicron Fraude - De WHO zegt nu dat het "super-mild" is

Zal de pandemie nu worden afgeblazen?

Betekent dit dat de hele pandemie zal worden afgeblazen wegens duidelijke inconsistenties en dus gerede twijfel? Nee, helemaal niet. Het betekent alleen dat de linkerhand niet meer weet wat de rechterhand doet en dat de toenemende lobbybelangen nu blijkbaar al openlijk met elkaar in botsing komen. Je hoeft niet eens naar het niveau van de VN te gaan om getuige te zijn van de paradoxen die ons hier worden voorgespiegeld. Het volstaat een blik te werpen op de tegenstrijdige verklaringen van de Duitse regering en de deskundige nestor Dr. Drosten: men spreekt van een pandemie van de ongevaccineerden, Drosten ontkent dat het een pandemie van de ongevaccineerden is. Intussen is de hoofdneuroloog van de Charité al bezig met het vermoorden van logica in afzonderlijke afleveringen van zijn NDR coronavirus podcast: Enerzijds zegt hij dat de vaccinatie is ontwikkeld voor een virus dat door verdere mutatie niet meer bestaat. Een paar zinnen later raadt hij gevaccineerden opnieuw hartstochtelijk aan zich te Boosteren en op te frissen. Het wordt niet gekker dan dat.

Voor Ghebreyesus heeft de afwijzing van Boosters eerder een andere reden: hij benadrukt dat het vaccineren van kinderen geen zin heeft zolang gezondheidswerkers en bijzonder kwetsbare personen “…in armere landen nog steeds wachten op hun eerste vaccinatiedosis”. De directeur van de WHO is dus waarschijnlijk meer begaan met het evenwichtige geluk van de hele mensheid – in de zin van de productiebedrijven: niemand zou de derde spuit moeten krijgen zolang anderen niet eens de eerste hebben. En de chef van de WHO laat nog een veelzeggende zin los: “Geen enkel land kan zich zomaar uit de Covid 19-pandemie vaccineren!” Is dat tot nu toe niet de centrale belofte van de vaccinatiecampagne geweest? Eén ding is duidelijk: met de huidige vaccins is er zeker geen sprake van een “eruit vaccineren”. Maar dat hoeft ook geen enkel land te doen. Wat echt nodig is, is iets heel anders: een terugkeer naar het helaas vergeten of onderdrukte, meest doeltreffende instrument om virussen te bestrijden: het natuurlijke menselijke immuunsysteem.

  WHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO beveelt genetische manipulatie van mensen aanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom kan niemand uitleggen hoe deze 14 kinderen stierven nadat ze ingeënt waren?
Volgend artikelEr wordt al lange tijd gewaarschuwd tegen herhaald gebruik van mRNA-preparaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Maar dat laatst genoemde gaat natuurlijk niet gebeuren want dan komt het ultieme winst model van de Pharma Maffia in gevaar … voor deze criminele kliek on de hoede van de chazar cabal heeft het natuurlijke menselijke immuunsysteem sowieso afgedaan … althans wat het Goyim betreft natuurlijk.

 2. Ik weet gewoon niet wat ik hiervan moet denken. Het WHO heeft juist de aanzet gegeven om de mensen zover te krijgen om te prikken. En dat terwijl ze zelf wilden om de wereld populatie te doen dalen. Maar nu…ik denk dat er angs is ontstaan nu er zoveel mensen met de uitwerking van deze gen therapie echt is. Maar vertrouwen in het WHO is bij mij weg. En dan nog. Ik vertrouw ook niet meer op de regeringen. Niet het onze. Maar ook anderen landen. Het moet ergens duidelijk zijn geweest waar dit naartoe leid en dat is willens en wetens door iedere goedgelovige ziel aanvaard. Ik ben er notabene vriendschappen door verloren. Naast de oudjes die plotseling verdwenen vlak na die prik. Maar misschien maakt het een beetje verschil. Laat het dan snel zijn. Voor we weer een lockdown hebben die al gepland staat trouwens. Ik wil ook afentoe nog genieten. Maar dat is niet gegund. Maar ik laat me niet manipuleren die rot prik te nemen. En nu kan je geen qr code meer krijgen zonder prik. Dus is dat discriminatie of wat.

  • Ik laat me evenmin manipuleren, Die troep komt er bij ons niet in, Dan maar geen QR code, die App komt ook niet op mijn telefoon.
   Ik wil niet eens aan een dergelijk controlesysteem meewerken.
   Het is pure ‘gezondheidsdiscriminatie’
   Dan maar geen ‘leuke’ dingen buiten de deur, eindelijk tijd voor een paar goede boeken bijvoorbeeld?

   • hahaha ja en dat eten in al die restaurants is ook niet te vreten kan ik zelf beter thuis maken.. en betere wijn kopen voor aanzienlijk minder en gezelligheid?? tjemig iedereen slaat elkaar in elkaar in de kroeg en op het terras wow koffie 3e gebakkie 5e tjemig koop ik een hele maaltijd met dessert voor…..en films kijken kan ook thuis = ook gezellie…..kan je nog eens plassen wanneer jij het wil…. ipv naast een stinkende zweet sok in de bioscoop die langs je moet naar de plee… 🙂

    • Zeg het maar niet te hard want dan rukken ze je je gezellige huis uit de doodskampen in. Wat? Jij nog steeds geen spuit en lekker thuis gebak eten?? Je zal het leren! Hahaha! Kiek maar uut…je buurman loert.

 3. Of er zal misschien iets ergers gebeuren in de wereld dat ze misschien daardoor het vaccin niet meer nodig hebben voor de wereldbevolking te doen krimpen

  • Het zou kunnen zijn, dat met die QR code voor je werkplek ervoor kan zorgen dat dan mensen zich liever laten ontslaan, dan de prik indirect verplicht te krijgen. Het ongevaccineerde aantal is veel groter dan het zogenaamd voor gespiegeld wordt door de regering. Het wordt geschat op 30%, als dat aantal weg zou vallen staat de maatschappij abrupt stil. Maar als zij ook daar parallel aan de booster prikken uitrollen, waardoor nog eens 10 tot 20% weg zou vallen en er is een geplande extreme kou en sneeuw rond december/januari verwacht, dan lopen alle aanvoer transporten zo wie zo vast met alle gevolgen van dien. Dan hebben boosters niet zoveel zin meer. Ze kunnen dan ook het 5G op hogere frequenties zetten voor de nodige doden. Voor welk scenario er gekozen wordt is nogal vaag. Maar zorg dat je genoeg voedsel e.d. in huis hebt, mocht het zover komen.

   • Iedereen was jaar geleden ongevaccineerd…..en velen hebben gewoon corona gehad zonder al te veel verschijnselen….een komplete massa hysterie ,want er gaan er dood aan… er zijn meer doden aan griep…

 4. “To share is to care” hè ?
  ■ Safe (placebo) vaccins for Israël ? :
  https://christiansfortruth.com/more-evidence-israelis-are-using-placebo-covid-vaccines-and-have-changed-pcr-test-to-prove-vaccines-are-working/
  ■ Covid-19 / Paul Craig Roberts : “The Vaccine Is Killing More People than Covid” :
  https://www.paulcraigroberts.org/2021/11/10/the-vaccine-is-killing-more-people-than-covid/
  ■ Rabbi Yosef Mirachi : “6 billion people don’t deserve to live” :
  https://www.bitchute.com/video/THF7YvumElPU/
  ■ Covid-19 / British Medical Journal bevestigt : geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/british-medical-journal-bevestigt-geen-pandemie-van-ongevaccineerden-maar-van-vaxxers/

 5. O ja, zegt de naam Mordechaï Levi u iets ?
  Nee ?
  Hint : hij was van beide kanten een kleinkind van een rabbi !
  Zegt z’n naam u nog steeds hélemaal niets ?
  Goh…

  Maar natuurlijk heeft iedereen wèl eens van Kareltje Marx gehoord hè ?
  Ik bedoel, zèlfs in Nederland ! Toch ?

  Oké, er ging zojuist een belletje af mag ik hopen ?!

  En als ik u nou eens zeg dat het om één en dezelfde persoon gaat ?
  Tik anders z’n naam maar eens in op wikipedia hihi

  Maar ik stop er nu mee.
  Iets met “water en zee”, u kent ’t spreekwoord vàst wel.

 6. Ik stel voor… laten we de grootste partij van Nederland niet meer op stemmen en tracht via communicatie merendeel van de leden hun lidmaatschap laten opzeggen> dan verliezen ze hun zetels en kan de 2G niet worden doorgedrukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Alstublieft ongevaccineerden >gewoon simpel niet op stemmen dan valt het kabinet en krijgen we hopelijk een humaner stel politici.. die wel ziekenhuizen gaat bouwen en de corona passen afschaffen corona medicijnen aanschaffen en het dwangmatige reklame voor vaccinatie weg te halen zodat indien iemand dan toch corona verschijnselen krijgt er ingegrepen kan worden met medicijnen> ipv meteen naar de IC en daar als een test monster aan de be-ademing….???van de 500 op de IC’s gaan er 20 dood?? en kennelijk had er 18 zware onderliggende klachten en zwaar obesitas>> we eten te ongezond en dan opeen komt zo’n virus en hoppa alle ziekenhuizen overspannen… de regering heeft geen inzicht in de bevolking gezond te krijgen,omdat zij zelf ook erg ongezond eruit zien……

 7. Nou, laat ik mijn gok hier ook maar wagen. Het achterliggende idee is sluwheid: eerst wat vertrouwen terug winnen door die WHO crimineel, vooral dat van de kindjes en schandaal spreken komt erg goed binnen bij de kudde. Het argwaan verdwijnt. Dan komt de volgende plandemie, de 5g kraan gaat weer hard open. Dan komt het “nieuwe vaccin” v Bill dat lang alweer klaar staat. Dan rennen de schapen weer op de trog af. En rennen een hoop niet-vaxxies ook mee. Ik hoop dat het niet zo is. Ik zeg alleen Trust No One en vraag je af waarom ze iets zeggen en plotseling van koers veranderen. Het is nooit zomaar of uit stupiditeit.

 8. Hee, wat denken jullie van deze complottheorie die ik vandaag op het strand bedacht… wat de zon niet doet met je hoofd, nog erger dan de gifspuit. Die boosters, ze weten al lang dat die ook geen ruk doen, net zoals de gifspuit niet, dus nu kunnen ze het vertrouwen van de meute weer winnen door ze te (s)lijmen. Maar omdat het nooit ging om bescherming tegen de eoa “pandemie” maar om de fundamentele verandering van de kern van de mens, moet er een andere manier komen om het programma door te zetten. Bill Gates of Hell heeft dat al aangekondigd (zie FN artikel). Dus wat gaat er komen? Yesssssss! Een USB draadje in het achterhoofd, waarmee elke dag aansluiten op je computer met MS Brainchain V0.1, en hoppa! Je bent immuun voor welke ziekte dan ook. Daar dient het dan zogezegd voor, maar je weet nu wel beter – het gaat om je hersenen vastknopen aan het internet en de aansturende satelliet. Als de Brainchain software merkt dat je niet denkt volgens de bazen, dan ga je alsnog dood, via de USB, en dat komt dan zogenaamd door de “onderliggende kwalen” die je toch al had. Of gewoon puur toeval.

 9. Ah, gevonden.
  Ik vrees dat de klemtoon van dat artikel wat anders is, of lees ik dit verkeerd?
  Mijn Duits is niet meer wat het ooit is geweest.

  “Elke dag worden er wereldwijd zes keer meer boostervaccinaties gegeven dan de eerste doses vaccin in lage-inkomenslanden. Dit is een schandaal dat nu moet worden gestopt”.

 10. Ik denk dat de korte termijn vaccinatie schade groter is dat men had verwacht en te groot om te ontkennen dreigt te worden. Dit zou dat het einde beteken van de gifspuit. Nee even pas op op de plaatst zodat het aantal doden en gewonden niet te veel opvalt. Daarna gaan we wel verder voor een volgende prik tegen een z.g. nieuwe variant die deze doden en gewonden veroorzaakt. (Ahum)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in