Er is overvloedig bewijs van regelrechte politieke fraude. Een nieuwe variant die in Zuid-Afrika is ontdekt, wordt gebruikt om een nieuwe golf van beperkingen en schendingen van de fundamentele mensenrechten te rechtvaardigen, schrijft Prof. Michel Chossudovsky.

De Omicron (B1.1.529) variant werd door de “technische adviesgroep” van de WHO onmiddellijk gecategoriseerd als een Virus of Concern (VOC), d.w.z. een “zeer besmettelijke” variant van SARS-CoV-2.

Dat gebeurde op vrijdag 26 november op het hoofdkwartier van de WHO in Genève. Dit is hun gezaghebbende verklaring:

… In de afgelopen weken is het aantal besmettingen sterk toegenomen, wat samenviel met de ontdekking van de B.1.1.529-variant. De eerste bekende bevestigde B.1.1.529-infectie was afkomstig van een monster dat op 9 november 2021 werd verzameld.

Deze variant [omicron] heeft een groot aantal mutaties, waarvan sommige verontrustend zijn. Voorlopig bewijs suggereert een verhoogd risico op herinfectie met deze variant, in vergelijking met andere VOC’s. Het aantal gevallen van deze variant lijkt toe te nemen in bijna alle provincies in Zuid-Afrika.
(nadruk toegevoegd)

De TAG-VE (Advisory Group on SARS-CoV-2 Virus Evolution bestaat uit zorgvuldig geselecteerde deskundigen van medische scholen, stichtingen, VN-organisaties, enz. WHO-personeelsleden maken er geen deel van uit.

Naar alle waarschijnlijkheid heeft de Gates Foundation (die een belangrijke bron van financiering van de WHO vormt) een sleutelrol gespeeld bij de selectie van de benoemden voor de TAG-VE.

De aanbevelingen van de TAG-VE zijn “adviserend”. Zij vormen geen officiële verklaring namens de WHO.

De Omicron Angstcampagne

Het TAG-VE advies van november werd vervolgens door regeringen en de media gebruikt om gedeeltelijke lockdowns en beperkingen op vliegreizen te rechtvaardigen. De omicron-angstcampagne kwam in een stroomversnelling. De verklaarde bedoeling was om “levens te redden”.

In de woorden van Dr. Anthony Fauci, in een tegenstrijdige verklaring Omicron “is al in de Verenigde Staten maar moet nog worden ontdekt. Wanneer je een virus hebt dat deze mate van overdraagbaarheid vertoont en je hebt reisgerelateerde gevallen die ze al op andere plaatsen hebben opgemerkt, wanneer je een virus als dit hebt, gaat het bijna altijd de hele wereld over,” (NBC, 26 november 2021)

  Twee vrouwen verlamd uren na inname Pfizer COVID-19 vaccin

Ondertussen stortten de aandelenmarkten in, gekoppeld aan een stijging van de aandelen van de Big Pharma vaccin conglomeraten.

Het WHO TAG-VE advies droeg ook bij aan het voortdurende faillissement van de luchtvaartindustrie wereldwijd, waardoor zakelijke transacties, internationale grondstoffenhandel en productie werden ondermijnd.

Op Wall Street heersen manipulatie, voorkennis, voorkennis en speculatieve handel. Het Omicron Virus of Concern (VOC) heeft bijgedragen tot een sterke stijging van Big Pharma aandelen. CNN Zaken.

 

Omicron Chronologie

Vrijdag 26 november

Het TAG-VE advies werd vrijgegeven door de WHO

Zondag 28 november

Twee dagen na het TAG-VE advies, op zondag (28 november) in Geneve, gaf de WHO een verklaring uit met de titel Update on Omicron

Deze was in allerijl opgesteld na het TAG-VE-advies van vrijdag. Zij werd op zondag gepubliceerd.

Hoewel de officiële WHO-update over Omicron vrijwel onopgemerkt is gebleven, ontkracht zij het advies van de technische adviesgroep (TAG-VE) van 26 november en de verklaringen van de directeur-generaal van de WHO, Dr. Tedros.

Ook wordt het besluit van de (TAG-VE) groep om de Omicron-variant als een Virus of Concern (VOC) te categoriseren, weerlegd.

Hieronder staan uittreksels van de Update. Om de volledige tekst te lezen, klik hier.

Ernst van de ziekte:

Het is nog niet duidelijk of infectie met Omicron ernstigere ziekte veroorzaakt in vergelijking met infecties met andere varianten, waaronder Delta.

Uit voorlopige gegevens blijkt dat het aantal ziekenhuisopnames in Zuid-Afrika toeneemt, maar dit kan eerder te wijten zijn aan een toenemend aantal mensen dat besmet raakt, dan aan een specifieke besmetting met Omicron.

Er is momenteel geen informatie die erop wijst dat de symptomen die met Omicron worden geassocieerd, verschillen van die van andere varianten. …. (nadruk toegevoegd)

Maandag 29 november 2021

Rapporten van medici in Zuid-Afrika bevestigen ondubbelzinnig dat het TAG-VE advies vals is.

  Tienduizenden COVID-19 vaccinpatiënten vechten tegen censuur om hun verhaal aan het publiek te vertellen

Volgens Dr. Angelique Coetzee, een Private Practitioner en voorzitter van de South African Medical Association,

“Wat we klinisch zien in Zuid-Afrika – en vergeet niet dat ik in het epicentrum hiervan sta, waar ik mijn praktijk heb – is extreem mild, voor ons [zijn dit] milde gevallen. We hebben niemand opgenomen, ik heb met andere collega’s van mij gesproken en zij geven hetzelfde beeld.” (Zie video-interview op CNBC)

Video: Interview met Dr. Angelique Coetzee

Ondanks het TAG-VE advies heeft WHO personeel zich verzet tegen de verstoring van het vliegverkeer.

“De regionale directeur van de WHO voor Afrika, Dr. Matshidiso Moeti, roept landen op om “de wetenschap te volgen” en de internationale gezondheidsregels te volgen om geen reisbeperkingen te gebruiken”.

In een artikel met de titel “Opluchting in Zuid-Afrika omdat Omicron-variant ‘supermild’ blijkt te zijn” stelt de auteur het volgende:

De WHO en deskundigen op het gebied van het Coronavirus zijn er steeds meer van overtuigd dat de nieuwe Omicron-variant ‘super mild’ is en tot nu toe nergens in Zuidelijk Afrika heeft geleid tot een stijging van het aantal sterfgevallen door Covid.

De WHO riep landen vanmorgen op om reisbeperkingen op te heffen en een einde te maken aan de massahysterie, en in plaats daarvan voorzichtig optimistisch te zijn nu steeds meer berichten uit Zuid-Afrika erop wijzen dat de nieuwe Omicron-variant niet dodelijker is dan de vorige Delta-variant.

In feite zijn er geen meldingen van ziekenhuisopnames of sterfgevallen als gevolg van de diagnose van iemand met Omicron.

De meeste patiënten hebben alleen last van zware hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en een hoge polsslag, aldus ziekenhuizen en medici in Zuidelijk Afrika. (Michiel Williams, 6 december 2021, nadruk toegevoegd)

Volgens Dr. Catherine Smallwood, Senior Emergency Officer bij het Regionaal Bureau voor Europa van de WHO met betrekking tot reisbeperkingen:

29 november 2021

Het standpunt van de directeur-generaal van de WHO, Dr. Tedros, is een politiek bedrog, volledig in strijd met zijn eigen personeel:

Hier de verklaring van Tedros van 29 november

Dinsdag 1 december 2021

De directeur-generaal van de WHO houdt dan een persconferentie over de Omicron Variant.

“Het opduiken van de Omicron-variant heeft begrijpelijkerwijs wereldwijd de aandacht getrokken.

Ten minste 23 landen uit vijf van de zes WHO-regio’s hebben nu gevallen van Omicron gemeld, en we verwachten dat dit aantal nog zal groeien.

De WHO neemt deze ontwikkeling uiterst serieus, en dat zou elk land moeten doen.

Maar het zou ons niet moeten verbazen. Dit is wat virussen doen.

En dat is wat dit virus zal blijven doen, zolang we toestaan dat het zich blijft verspreiden.

We komen steeds meer te weten over Omicron, maar er valt nog steeds meer te leren over het effect ervan op de overdracht, de ernst van de ziekte en de doeltreffendheid van tests, therapeutica en vaccins.”

Afsluitende opmerkingen

Het door de WHO gesponsorde TAG-VE advies is nep. Het dient politieke belangen. Het geeft niet het standpunt van de WHO weer.

Het heeft bijgedragen aan het voeden van de angstcampagne, grotendeels met het doel om een nieuwe golf van repressieve Covid-19 beleidsmaatregelen te rechtvaardigen, inclusief de brute handhaving van het vaccinatiemandaat.

Ironisch genoeg werd het TAG-VE advies 2 dagen later onmiddellijk weerlegd door de WHO in een officiële “Update”.

Corruptie binnen de hogere echelons van de WHO.

Verdeeldheid binnen de WHO?

De directeur-generaal van de WHO, Dr. Tedros, zou moeten aftreden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalige WHO-wetenschapster uit Noorwegen: Er is geen pandemie, alleen leugens en bedrog!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe ware bedoeling achter de krankzinnige poging om elk kind ter wereld in te enten tegen een virus dat hen niet zal schaden
Volgend artikelGeen prik geen eten mandaten landen stilletjes in Canada
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Hoe schatten jullie FvD in? Het is de partij die als enige dit alles bestrijd en in twijfel trekt. Uiteraard raakt het alleen feiten aan en dit zou een mooie zijn. Maar ik geloof de peilingen niet. Zeker omdat Baudet zijn partij lijkt te willen vernietigen. Ondanks Baudet is pvD wel een optie voor meer dan wat is het, 4 zetels lijkt me zo.
    Ben benieuwd wat jullie denken.

    Groeten,
    Hugo

  2. Juist Rene. ?
    Hugo FvD is echt de enige partij die voor het volk opkomt. Ze hebben nu al zoveel leden. En ook goede mensen erbij gekregen in de partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in