Booster, opfrisser, herstel van bescherming – zo wordt de derde dosis momenteel verkocht. Het wordt voorgesteld als de enige manier om nieuwe infecties en ziekten te voorkomen bij mensen die al gevaccineerd zijn. Er is geen risico- en effectbeoordeling. Tegelijkertijd zijn er sinds ten minste 2016 waarschuwingen over de gevaren van herhaald gebruik. Profylaxe zou ook mogelijk zijn, bijvoorbeeld met vitamine D en zink, maar daar is niets mee te verdienen, bericht Tkp.at.

Moderna kreeg al veel eerder forse kritiek, bijvoorbeeld in het medisch specialistisch tijdschrift Stat. Stat is een Amerikaanse op gezondheid gerichte nieuwswebsite die in november 2015 werd opgericht door John W. Henry, de eigenaar van de Boston Globe.

Zoals eerder gemeld, heeft Stat al verschillende keren problemen gehad met Moderna. Het is afgeschilderd als een bedrijf met twijfelachtige producten en een Rambo-management. Twee artikelen gaan ook in op de gevaren van de technologie en de toxiciteit bij herhaald gebruik.

Meervoudige aanwendingen zijn problematisch. Bijwerkingen komen bij elke dosis vaker voor en worden gevaarlijker, soms zelfs aanzienlijk. Zo heeft Taiwan onlangs de tweede vaccinatie met het Pfizer-preparaat bij adolescenten opgeschort omdat het risico van hartspierontsteking bij de tweede dosis 10 keer groter is dan bij de eerste.

In een artikel van 13 september 2016 ging men vooral in op de managementstijl van CEO Stéphane Bancel, zoals de titel al doet vermoeden: “Ego, ambition, and turmoil: Inside one of biotech’s most secretive startups”, (Ego, ambitie en onrust: Een kijkje in een van biotech’s meest geheimzinnige startups). Maar het waarschuwt ook voor de gevaren van herhaaldelijk gebruik van mRNA:

  COVID-propaganda: Zwaarlijvige Groene Partij-kandidaat eist nieuwe lockdowns, afgedwongen door het leger

“De meest revolutionaire behandelingen die de miljarden dollars markt voor eiwit-therapieën zouden kunnen uitdagen, zouden inhouden dat gedurende vele jaren herhaaldelijk mRNA wordt toegediend, zodat het lichaam van de patiënt eiwitten blijft produceren om de ziekte op afstand te houden.”

“De toediening – dat wil zeggen het inbrengen van het RNA in de cellen – is in het hele veld al lang een probleem. RNA-moleculen vinden het moeilijk om alleen hun doelen te bereiken. Ze werken beter wanneer ze zijn verpakt in een transportmechanisme, b.v. in nanodeeltjes uit lipiden. Deze nanodeeltjes kunnen echter tot gevaarlijke bijwerkingen leiden, vooral als een patiënt gedurende maanden of jaren herhaalde doses moet innemen.”

“Novartis heeft het verwante gebied van RNA-interferentie opgegeven wegens bezorgdheid over toxiciteit, evenals Merck en Roche”.

Op 10 januari 2017 verscheen een ander artikel onder de veelzeggende titel “Rijkelijk gefinancierd Moderna treft veiligheidsproblemen in gewaagde poging om geneeskunde te revolutioneren” waarin de problemen duidelijk aan de orde komen, vooral bij herhaald gebruik:

“Om mRNA-moleculen tegen de natuurlijke afweer van het lichaam te beschermen, moeten geneesmiddelenontwikkelaars ze in een beschermend omhulsel verpakken. Voor Moderna betekende dit het verpakken van de Crigler-Najjar therapie in nanodeeltjes gemaakt van lipiden. Voor de chemici van het bedrijf vormden deze nanodeeltjes een grote uitdaging: Als de dosering te laag is, krijg je niet genoeg enzymen om de ziekte te beïnvloeden; als de dosering te hoog is, is het geneesmiddel te giftig voor de patiënten”.

De toxiciteit van de voor de procedure benodigde lipide-nanopartikels is welbekend.

“Maar Moderna kon haar therapie niet laten werken, volgens voormalige werknemers en medewerkers. De veilige dosis was te zwak, en herhaalde injecties van een dosis die sterk genoeg was om effectief te zijn, hadden in dierstudies verontrustende effecten op de lever”.

  Pfizer bezorgde mijn zoon een gezichtsverlamming - Een persoonlijk verhaal van Ab Gietelink

Toxiciteit is ook aangetoond in dierstudies.

“Dit zet ook vraagtekens bij de waardering van Moderna, die door Pitchbook op 4,7 miljard dollar wordt geschat. Het bedrijf heeft bijna 2 miljard dollar in contanten ontvangen van investeerders en partners. Maar het deed dat door een revolutionaire technologie te beloven die veilig genoeg is om herhaalde doses mRNA af te leveren.”

De geneesmiddelen die het bedrijf nu op de markt brengt, zijn daarentegen bescheidener en berusten op eenmalige toediening van mRNA. Naast de vier vaccins is er een klinische proef in een vroeg stadium gericht op hartziekten, die vorige maand door partner AstraZeneca is gestart. Deze behandeling bestaat uit een enkele dosis en maakt geen gebruik van het lastige omhulsel van nanodeeltjes.”

Als het om vaccins gaat, zijn we momenteel bij drie doses en is er nu sprake van een “vaccinatie-abonnement” voor een injectie om de 4 tot 6 maanden. Wat dit betekent voor de gezondheid wordt genegeerd met tunnelvisie op een enkele potentiële ziekte. Onschadelijke profylaxemethoden die doeltreffend zijn tegen alle infecties van de luchtwegen worden niet eens in overweging genomen. Dit is een mensvijandige “geneeskunde” van de laatste orde, die indruist tegen het Hippocratische beginsel “als eerste geen kwaad doen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Opzienbarende Britse gegevens vernietigen hele onderbouwing voor vaccin-pushVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoor hoor: De WHO spreekt zich strikt uit tegen Booster vaccinaties
Volgend artikelNederlands kabinet bereidt invoering zware sancties voor ongevaccineerden voor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat de overheid middels de QR organiseert en eist dat de burgers zich keer op keer met dit vergif laten injekteren kan alleen maar uitgelegd worden als een opzettelijke poging tot GENOCIDE.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in