De terroristische aanslag in Parijs, waarbij geschiedenisleraar Samuel Paty werd onthoofd door een 18-jarige Tsjetsjeen, houdt verband met de massale en ongecontroleerde immigratie in Frankrijk, aldus György Bakondi, de belangrijkste veiligheidsagent van de Hongaarse premier.

“De dreiging van terrorisme is hoog in Frankrijk. Er zijn in het recente verleden ook verschillende terroristische aanslagen gepleegd”, aldus Bakondi. Hij merkt op dat Frankrijk er niet in geslaagd is om de dreiging van terroristen die het land binnenkomen te verminderen, meldt Magyar Nemzet.

Ook is aan het licht gekomen dat Polen met zijn strenge immigratiebeleid de asielaanvraag van de Tsjetsjeense moordenaar Abdoullakh Abouyedovich Anzorov tien jaar geleden heeft afgewezen. Hongarije en Polen worden hard bekritiseerd omdat ze weigeren migrantenquota’s te aanvaarden, maar de feiten wijzen erop dat deze landen vrij zijn gebleven van terroristische aanslagen door de reden dat ze massale migratie verwerpen en zullen blijven afwijzen, meldt Remix.

In Frankrijk zijn sinds 2015 meer dan 250 mensen gedood bij terroristische aanslagen, in hetzelfde jaar dat Hervé Cornara door een islamitische terrorist werd onthoofd – een zaak die uit het publieke geheugen is gewist, maar die sinds de onthoofding van Paty een nieuwe betekenis heeft gekregen.

Vorige maand heeft de 25-jarige Pakistaan Zaheen Hassan Mahmoud buiten het voormalige pand van het satirische tijdschrift Charlie Hebdo twee mensen ernstig verwond vanwege het besluit om de profeet Mohammed-cartoon opnieuw te publiceren, die voorheen tot de terroristische aanslag van 2015 heeft geleid waarbij elf mensen om het leven kwamen. Mahmoud, die door zijn vader werd geprezen voor zijn aanslag, bekende te hebben gelogen over zijn leeftijd toen hij in 2018 voor het eerst in Frankrijk aankwam, hij gaf toe dat hij niet 18 maar 25 jaar oud was.

  Orbán: 20% van de Europese bevolking zal in 2050 moslim zijn, maar Centraal-Europa kiest voor een andere weg op het gebied van migratie

De Rassemblement National voorzitster Marine Le Pen misprees het Franse immigratiebeleid als reactie op de aanval van Mahmoud en zei dat alle niet-begeleide minderjarigen in Frankrijk gedeporteerd zouden moeten worden naar hun land van herkomst vanwege hun kosten voor de staat en de dreiging die zij vormen in termen van misdaad en terrorisme.

Frankrijk, met de grootste moslimbevolking van Europa, wordt geconfronteerd met snelle demografische veranderingen en men vreest dat het terrorismeprobleem alleen maar zal toenemen.

Tijdens zijn interview wijst Bakondi er ook op dat de Coronavirus-epidemie in de herfst en de winter tot een ernstige situatie zou kunnen leiden. In dergelijke gevallen is de kwestie van de beveiliging van de grenzen van het grootste belang, ook voor Hongarije.

Hij zegt dat de Europese Unie denkt aan één enkel grensbeheer, maar ondanks de dreiging voor de landen wordt het plan voortdurend vertraagd.

“De bescherming van de bevolking en de instandhouding van de gezondheidszorg vereisen dringende maatregelen”, aldus Bakondi.

Orbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite

Vorig artikelHet Coronavirus-vaccin kan je AIDS geven, zeggen wetenschappers
Volgend artikelNa onthulling over Biden-clan – Twitteraccount van New York Post gesloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Lijkt mij volkomen juist wat de veiligheidsagent van de Hongaarse premier beweert. Heel normaal en reëel gedacht; klinkt toch heel anders én beter als wat wij in Nederland steeds moeten horen van de Haagse Wauwelaars.

 2. THEY ALL KNOW …

  The Organization of Islamic Cooperation: Free Speech Implica – Hudson Institute – 17/01/2014

  ‘”Islamophobia” is a widely used yet vague and controversial term referring to anti-Muslim bigotry. In recent years, identifying, monitoring, reporting on, and working to ban Islamophobia worldwide has been a major focus of the Organization of Islamic Cooperation (OIC).
  The OIC is an international body of 56 member states that is based in Saudi Arabia and active within the United Nations. While the United States has formally recognized its work in the past — US ambassadors have observ’

  https://www.youtube.com/watch?v=ThoANocoGxw

 3. Stephen Coughlin, Part 5: The Role of the OIC in Enforcing Islamic Law – securefreedom – 28/08/2012

  ‘Over more than a decade following 9/11, MAJ Stephen Coughlin was one of the US government’s most astute and objective analysts, and an expert in the connections between Islamic law, terrorism and the jihadist movement around the globe.

  Through knowledge of published Islamic law, MAJ Coughlin had an demonstrated ability to forecast events both in the Middle East and domestically and to accurately assess the future threat posture of jihadist entities before they happen.

  He has briefed at the Pentagon, for national and state law enforcement and intelligence agencies, and on Capitol Hill for Members of Congress. Today, he is a Senior Fellow at the Center for Security Policy. His book, Catastrophic Failure, will be released in late 2012.

  With this series of presentations, the general public has access to a professional standard of intelligence training in order to better understand the jihadist threat.’

  PARTS OF THIS SERIES:

  (1) Lectures on National Security & Counterterror Analysis (Introduction)
  (2) Understanding the War on Terror Through Islamic Law
  (3) Abrogation and the ‘Milestones’ Process
  (4) The Muslim Brotherhood, the Arab Spring & the ‘Milestones’ Process
  (5) The Role of the Organization of Islamic Cooperation in Enforcing Islamic Law

  https://www.youtube.com/watch?v=JkAZUvQAzkc

 4. De veiligheidsagent van de Hongaarse premier heeft voor 100% gelijk, maar ja Nederland zit vol met linkse collaborateurs die de hielen van de islam likken !!

 5. https://nl.wikipedia.org/wiki/Herr_Biedermann_und_die_Brandstifter

  Dawg’15: “‘Herr Biedermann und die Brandstifter’ was oorspronkelijk bedoeld als radiohoorspel (1955) en later bewerkt voor toneel (1958).
  Dit werk is ook wel uitgelegd als een parabel of gelijkenis over de opkomst van het nationaalsocialisme en als een waarschuwing tegen Verrtauensseligkeit. De hoofdpersoon Biedermann is een wat naïeve man die boud vindt dat brandstichters moeten worden opgeknoopt. Doordat hij het tegelijkertijd echter ook ongepast en ‘onbeleefd’ vindt argwaan te tonen, wordt desalniettemin onder zijn eigen ogen door ongenode gasten zijn woning volgestouwd met vaten benzine en uiteindelijk reikt hij zelf eigenhandig de lucifers aan waarmee dan het huis en zelfs de hele stad in vlammen opgaan. Iemand die zelf niet eens lucifers op zak heeft, zo luidt Biedermanns onnozele ‘redenering’ , die kan toch geen brandstichter wezen?”

  Wie zijn toch die gasten en onnozelen en waar kwamen ze vandaan? En waarom overal die vreemde (vijandige en naieve) ideeen? Wie faciliteerden dat, hoe kwamen die gasten aan zulke motivatie, plannen en spullen? Wie is nu wie, wiens huishouden en eigendom moet stuk, liefst zonder verzet?
  Of is er een overtreffende parabel met (via dichterlijke vrijheid) onnozele gast, die gasten ontvangt, die eerder onnozelig waren en komen we weer terug op (eerder) faciliteren?

 6. Ik woon nu in Hongarije en hier is geen moslimterreur, geen “jongeren” met daarbij de bekende verzwijging door een regering van hun moslimcultuur, hun misdaden, hun geweld en afkeer van de westerse samenleving.

 7. Als we een wapen hebben, dan is er enerzijds dit wapen, en anderzijds diegene die het wapen hanteert. De Islam is het wapen. Het gaat hier niet om een godsdienst of een ideologie, maar om een bloedig terreursysteem, dat heel wat gelijkenissen vertoont met het communisme en soortgenoten. Islam =250 miljoen doden, communisme e.a. = 150 miljoen doden !!! Samen = ongeveer 400 miljoen doden. Wat moet hier nog aan toegevoegd worden. Belangrijker is zich dan te richten op diegenen die dit wapen hanteren, en dan komen we terecht bij het Coudenhove Kalergi plan en diegenen die er achter schuil gaan. Dit is natuurlijk een levensgevaarlijk domein, en ik wil de redactie niet in de problemen brengen, maar een kleine tip : we zitten in het 7de Millennium volgens een bepaald boek.. de periode van de definitieve machtsgreep !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in