Na onthulling over Biden-clan – Twitteraccount van New York Post gesloten

3
Fotocollage New York Post

Op woensdag 14 oktober liet de New York Post de bom vallen op Hunter Biden en zijn vader, de Democratische presidentskandidaat Joe Biden. Degenen die probeerden het artikel te delen op Facebook en Twitter werden geconfronteerd met een foutmelding toen de platforms de tekst censureerden. Sindsdien is ook het Twitteraccount van de krant gesloten.

In een NYP artikel dat woensdag door Fox News werd hergepubliceerd, staat dat een van de oudste kranten van de VS op Twitter het zwijgen is opgelegd vanwege de berichtgeving over de computer van Hunter Biden en de inhoud ervan.

Sinds afgelopen woensdag is het Twitteraccount van de krant bevroren en dat blijft zo, tenzij men de tweets met links naar artikelen over de Biden-clan verwijdert.

Tegelijkertijd wordt opgemerkt dat mensen als Louis Farrakhan, Richard Spencer, Ali Khamenei, Nicolas Maduro en O.J. Simpson zonder enige beperking mogen tweeten.

Het is kwalijk dat de New York Post nog steeds uitgesloten is van hun Twitter voor het melden van het nieuws, terwijl moordenaars, dictators en racisten nog steeds actief zijn. Het is alsof deze andere accounts de narratief promoten die de stafmedewerkers van Twitter willen horen en de Post niet doet. Onthoud, als je een beruchte vreselijke persoon op Twitter bent, ben je in orde zolang je Trump haat en hem slecht afschildert, zegt politieke satiricus Tim Young, die zijn merk op Twitter heeft opgebouwd.

Volgens Dan Gainor, vicepresident van het Media Research Center, is het vrij duidelijk dat Twitter de verkiezingen van november probeert te beïnvloeden en dat de mainstream media het prima vinden.

Opnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man – drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer

  Verborgen camera binnen Facebook: "Als iemand een Trump-pet draagt, verwijder ik die wegens terrorisme"
Vorig artikelHongarije: De onthoofding van Samuel Paty is het gevolg van immigratie
Volgend artikelYouTube censureert Coronabeleid kritische medische experts
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. En de berichtgeving word nu echt absurd….
  https://www.rt.com/usa/504321-kannapolis-arrest-biden-assassination/

  19 jaar oud, in het bezit van 507.000 dollar, een aantal rijbewijzen, checklist om Biden af te stempelen en een busje vol met wapens en explosieven…..
  Toen ik 19 was had ik geen 100 gulden over in de maand, was een pistool onmogelijk aan te komen ( nog immer maar ik heb denk ik de verkeerde kennissen kring ofzo) en explosieven enkel met oud en nieuw maar dat noemden we toen rotjes…..rijbewijs……hahahaha…gewoon rijden toen, hoezo waisda?
  …..dus we spreken hier over een 19 jarige genie….die zeer waarschijnlijk “geframed” word door pro Biden figuren en de pers. Over een jaar zal blijken dat het een zwakbegaafde was die per vergissing is aangehouden voor het bezit van 15 supersoakers op de achterbank van zijn moeders auto met een Maga petje en een Monopoly spel op schoot….

  Dit soort berichtgeving is pure propaganda en zal ongetwijfeld zaterdag in de Nederlandse kranten staan en als feit worden verkocht…te absurd om nog geloofwaardig te zijn, tenzij je wil geloven. Zo werken godsdienst en anale sex immers ook, je moet het willen, “ervoor open staan”, dan is het gewoon mogelijk….och arme Biden….

  Ik ben tot de conclusie gekomen dat de grootste persoonlijkheid uit de menselijke geschiedenis uit Oostenrijk kwam en Adolf Hitler heette. Waar je ook komt weet iedereen wie het is, onze politiek word 75 jaar na zijn dood nog dagelijks beïnvloed in het taalgebruik en er is geen Nederlander of Nederlandse die niet minstens eenmaal in zijn of haar leven al dan niet openbaar ofwel prive de Hitlergroet heeft gebracht aan een spiegel of een bekende….of een overheids functionaris….

  Volgens mij spreekt niemand dagelijks over Napoleon of Julius Caesar, Ghandi of Hildegard Von Bingen, is Von Clausewitsch onbekend en denkt de helft van de bevolking dat Pytagoras iets te doen heeft met gazon en boerenbond…

  Adolf dus als meest bekende mens ooit bewezen geleefd…

  …en voor wie Jezus roept, laat me maar bewijzen zien. Tastbare bewijzen, getuigen die wijn en brood hebben gehad….

  • Nee hoor, ik heb nog nooit een hitler groet voor de grap gemaakt.
   Nooit de zin daarvan ingezien of begrepen.

   En werkelijk elke dag krijg je op tv documentaires te zien over de 2WO.
   Soms uren en uren achter mekaar. Vooral op de documentaires zenders zo als History, Discovery.
   En volgens mij is er meer tijd in uren aan documentaires gemaakt om uit te zenden dan dat de hele 2WO bij elkaar geduurd heeft.
   Je wordt er mee dood gegooid op tv, kijken doe ik het lang niet meer.
   Nou weet ik het wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in