Het aantal geboorten in Hongarije is dit jaar met 20 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode van het jaar daarvoor.

De vice-voorzitster van de Hongaarse politieke partij, Ons Vaderland Beweging, heeft gewaarschuwd dat de geboortecijfers van haar land sinds het begin van dit jaar een plotselinge en drastische daling hebben vertoond. Deze enorme dip komt bijna negen maanden na de eerste golf van de covid “vaccins”, bericht Rairfoundation.com.

Tijdens de toespraak van Dóra Dúró op 27 juni 2022 in de vergaderzaal van het nationale parlement heeft zij erop gewezen dat het aantal geboorten in Hongarije dit jaar met 20 procent is gedaald ten opzichte van dezelfde periode van het jaar daarvoor. Bovendien is ook het nationale vruchtbaarheidscijfer gedaald:

Csaba G. Tóth, een onderzoeker aan het KRTK-Instituut voor Economie, wijst erop dat deze drastische daling slechts negen maanden na het begin van de massavaccinaties tegen Covid in Hongarije kwam.

Europarlementariër Dúró, die sprak over het aanmoedigen van het krijgen van kinderen, vestigde de aandacht op de verslechterende demografische indicatoren en vroeg zich bezorgd af of die verband houden met de verspreiding van de experimentele mRNA-behandelingen. De leider wees op de daling van het aantal geboorten en de plicht van de staat om te onderzoeken of deze “brute daling” met deze factor verband houdt:

Ons Vaderlands Beweging is de enige partij die zich tegen de invoering van verplichte vaccinatie heeft verzet. Wij zijn nog steeds de enige partij die pleit voor het beleid om het probleem eerlijk onder ogen te zien, ook al is het de plicht van de staat om te onderzoeken of deze brute daling met die factor te maken heeft.

  Capillair leak syndrome bloedziekte - Een andere bijwerking van AstraZeneca's COVID-19 vaccin

Om de bevolking van de Hongaren rond de 10 miljoen te houden, legt Dúró uit, zou iedere vrouw in de vruchtbare leeftijd vier kinderen moeten krijgen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewijs dat het Covid-19 Vaccin programma Genocide isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetsvoorstel in Rusland ingediend om Poetin noodbevoegdheden te geven; plaatst de defensie-industrie in “staat van oorlog”
Volgend artikelWesten lokt opzettelijk nucleaire Derde Wereldoorlog uit als deel van de Grote Reset van de Elite
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. ENKELE VRAAGJES! (die toch essentieel zouden moeten zijn bij dergelijke berichten)
    1. Start deze geboortedaling steeds ongeveer 9 maanden na het begin van vaccinatie, meerbepaald vaccinatie van jonge vrouwen .
    2. Is deze start dan analoog verschillend in de diverse landen navenant hun verschillende startdatum van vaccinatie van jonge vrouwen
    3. Is het percentage minder geboorten in overeenstemming met het percentage gevaccineerde jonge vrouwen?
    4. Is er wel sprake van een normaal geboortecijfer bij NIET-gevaccineerde vrouwen?

  2. Op vakantie gaan naar landen waar een heel groot deel van de bevolking is geprikt met het gift is levens gevaarlijk niet dat het hier beter gesteld is maar nu het gevaar nogmaals gaan op zoeken is voor mij een brug te ver, denk eraan de gevaccineerde zijn een bedreiging voor onze gezondheid alleen ons immuun systeem kan ons wappies redden en ik raad jullie aan neem geen bloed of geeft geen bloed aan deze hersen loze wezens wees alert er is op dit moment zoveel over de gehele wereld gezondheid problemen naar de gift injecties die door de elite en de macht hebbers ons zijn op gedrongen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in