© britni scott op Unsplash

Wij weten allemaal wat de oorzaak is, en nee, covid infecties zitten daar niet tussen.

Taiwan:

Wordt Taiwan ontvolkt?

Een “ondenkbare”, 26-sigma daling van het geboortecijfer in Taiwan verminderde het aantal geboorten met 23,34% in mei 2022, vergeleken met een jaar geleden.

Hooggevaccineerd Taiwan had tot deze maand mei geen Covid, dus wat is de schuld van het tekort aan baby’s?

Duitsland:

Een ongekende daling van het aantal geboorten in de 1e Kwartaal. In de voorgaande jaren waren de geboorten vrij constant, zelfs de lockdown van 2020 heeft geen merkbare sporen nagelaten.

Een mogelijke verklaring ligt hier -> 1/3

Dit is wat wij normaal in Duitsland hebben:

Over het algemeen zijn de geboortecijfers van jaar tot jaar verrassend stabiel, met cycli op lange termijn. Er zijn seizoenspieken en -dalen die vrij betrouwbaar zijn. Elke vroedvrouw weet dat.

Maar dit is ver buiten het normale.
Grote rode pijl tijd.

Ambtenaren proberen iedereen te kalmeren… Niet bij ons!

VK:

En het is niet alleen Duitsland. Dit is een daling van 8%, nog voordat de cijfers van maart 2022 in de rapporten over het toezicht op vaccins van @UKHSA worden vrijgegeven.

En ja, u kunt zeggen “maar het is pas 2 maanden” – dus laat de laatste gegevens maar eens zien. De UKHSA heeft ze. https://t.co/JkwkFoRY8qpic.twitter.com/lQ7IpkQogI

North Dakota, VS:

Er zijn geen toevalligheden…

Er zijn geen toevalligheden, alleen de illusie van toeval.

“…Als we nu echt goed werk doen met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat (bevolkingsaantal) misschien wel met 10% of 15% verlagen…”

Hier is de hele clip:

Wij weten allemaal wat de oorzaak is, en nee, covid infecties zitten daar niet tussen.

Via Strangesounds.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Niemand komt ons redden! “De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesten lokt opzettelijk nucleaire Derde Wereldoorlog uit als deel van de Grote Reset van de Elite
Volgend artikelSinds de invoering van het COVID vaccin zijn allerlei ziekten weer de kop gaan opsteken. Waarom? Omdat de COVID vaccins AIDS veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. De oorzaak de economische crisis, geen geld en geen toekomst voor onze kinderen in een wereld met ernstige vervuiling, onderdrukking en geen vrijheid meer. Wie durft kinderen te krijgen onder deze omstandigheden? En niet door vaccinatie.

  • De kinderen zijn dat niet schuld maar het laf volk zij laten zich als vee vol spuiten met van alle giftspul en ze willen maar de goede idioten uithangen en lopen naar de GGD en daar worden ze geruimd en dan zijn ze ook nog trots dat ze hun kinderen ook hebben laten vermoorden, ik ken inmiddels mensen die naar de prik hun leven zijn kwijt geraakt en veel pijn lijden aan hun ledenmaten en hart problemen vertonen wat ze allemaal een paar dagen van te voren niet hadden, dus wil je dood laat je maar dood spuiten door dat elite volk schijthuizen.

 2. Onvruchtbaarheid en vervuiling gaan hand in hand. De Covid spuit is een vorm van directe vervuiling van het lichaam…

  Moderne geneeskunde bestaat uit verschillende takken, maar genezen is daarin minimaal vertegenwoordigd. Het meeste is symptoom bestrijding en onder drukking. Genezen is economisch gezien vanuit de Pharmaceuten geen winstfactor.

  De enigen die baat hebben bij gezonde mensen zijn de mensen zelf en een overheid die ten dienste staat van de bevolking en de kosten draagt van de gezondheid zorg. Al die anderen in de zorg zijn voor hun brood afhankelijk van ziekte en verwonding, van pijn en fysieke problemen. Dat velen in de zorg graag medemensen willen helpen staat haaks op het systeem dat we nu hebben…..een beetje zoals VVD ers die stemmen voor orde en veiligheid en ondertussen een dictatuur steunen die ons juist kapot wil en omvolkt…

  God willen dienen door de duivel te vereren…

  Privatisering van zorg is eigenlijk het genezen weghalen uit de geneeskunde opdat winst kan worden gemaakt…..

 3. De gevolgen komen inderdaad door de smerige gifspuit, het grote experiment, en niet door de eoa ‘virus’ die ‘covid’ veroorzaakt (ja, ja, we WETEN dat er veel mensen zwaar ziek zijn geworden, maar dat komt ook door de ‘gewone griep.’ Ze lagen bovendien allemaal achter gesloten deuren, met intubaties die wie-weet-wat naar binnen brachten, en ze waren meestal al ouder en verzwakter).

  Maar HOE de gifspuit en WAAR de gifspuit deze gevolgen veroorzaakt en WAAROM dit grote experiment uitgevoerd wordt, daar wordt nog steeds niet over gerept!!!!! En zolang dat niet aangekaart wordt, dan komen we niet verder. En gaat het gebler alleen maar over “ontvolking” en “genocide” bla bla bla.

  Want want ze motiveert om die gifspuit in de hele bevolking te duwen, dat is van belang. En het gaat niet om ‘genocide’ – dat kan ook op een andere manier – (weliswaar, de doden die vallen, die zijn mooi meegenomen voor de globalisten. Dat wel.)

  Ze wisten jaren van te voren al dat het experiment veel slachtoffers zou gaan eisen, gezien het feit dat alle test-dieren stierven aan de rotzooi. Maar als je gaat knoeien met DNA om hersenstructuren aan te vallen, dan krijg je problemen. Uiteraard.

  Maar verder maakt het mij ook geen worst meer uit, dat iedereen maar meestampt en meebrult met het riedeltje-van-de-dag. Mensen zullen dat altijd blijven doen, en iedereen die de echte zenuw aanraakt wordt een complotdenker genoemd, of een ‘new ager’ of weet ik wat voor flauwekul. Dus. Zing en stamp gerust verder met het huidige riedeltje. Of haal nog een boestertje.

  Vrede zij met u allen.

  In het geval je meer wil weten:
  zonder.reden.substack.com

 4. Natuurlijk niet alleen die spuit.
  Ook als de gewone mensen geen vertrouwen hebben in de overheid: minder koters.
  Ook bij inflatie, stijgende huisprijzen: minder koters.

  En de gewone mensen weten ondertussen dat zij alleen maar productie- en stemvee zijn
  ———————————
  Er was 50 jaar terug in NL al eenconcensus onder gewone mensen; 2 koters maximum; meer is volledig asociaal/crimineel.

  • Pierre, klopt. Maar met de spuit gaat het sneller, en kun je de mensheid uiteindelijk ook beheersen, zodra je experiment de juiste resultaten begint te leveren. Dan weet je precies hoeveel mensen je moet inspuiten en met hoeveel om hun physiologische processen te uit te schakelen. De pijnappelklier heeft direct te maken met de voortplanting en de fertiliteit. De S antigenen die door de mRNA gifspuit aangemaakt worden, verstoren de werking van de pijnappelklier, en daarmee alle processen waar die klier invloed op heeft, en dat zijn er nog al wat.

   Het wordt hoog tijd dat dit eens aangekaart wordt door de ‘gevestigde experts’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in