In de Russische wetgevende macht is een wetsontwerp ingediend dat president Vladimir Poetin noodbevoegdheden zal geven, die de Russische defensie-industrie in een 24/7 “staat van oorlog” zal brengen en de basis legt voor een ALGEMENE MOBILISATIE dienstplicht van het Russische volk, voor oorlog, schrijft Hal Turner.

In het wetsontwerp is sprake van “militaire operaties in het buitenland”, terwijl ook Oekraïne, Luhansk en Donetsk genoemd worden.

De bedoeling van het wetsontwerp is duidelijk om President Poetin de wettelijke bevoegdheid te geven om de Russische militaire operaties uit te breiden tot buiten Oekraïne, waarschijnlijk als reactie op vijandige acties van Litouwen dat de Russische enclavestaat Kaliningrad blokkeert, en nu van Noorwegen dat voedsel en voorraden voor Russische mijnwerkers op de Svalbard Archipel blokkeert.

Litouwen heeft gisteren aangekondigd dat het vanaf 10 juli een totale blokkade van Kaliningrad zal uitvoeren.

De Litouwse premier Ingrida Šimonytė zei dat het land de voorwaarden van het vierde sanctiepakket van de EU tegen Rusland zal blijven uitvoeren en de doorvoer van andere goederen door de regio Kaliningrad zal stopzetten vanaf 10 juli, wanneer de beperkingen van kracht moeten worden.

Wetende dat dit oorlogsachtige problemen zou veroorzaken, was een Litouws parlementslid brutaal genoeg om Moskou – tweemaal – te waarschuwen het Verdrag waarbij de onafhankelijkheid van Litouwen in 1991 werd erkend, niet op te zeggen! Het lid van de Seimas (Parlement) van Litouwen, Matas Maldeikis, vroeg Moskou om “de voorouderlijke gronden van Smolensk” aan Vilnius terug te geven.

Hij heeft er in juni zelfs twee keer om gevraagd!

Hij zei: “Als Rusland zijn erkenning van de onafhankelijkheid van Litouwen in 1991 herroept, zal Litouwen het Polyanovka-verdrag van 1634 herroepen en eisen dat Rusland alle bezette gebieden aan het Groothertogdom Litouwen teruggeeft. Smolensk is Litouwen!

  Niet mogelijk

De situatie met externe landen die nu landclaims tegen Rusland doen en tegelijkertijd de Russische exclave Kaliningrad blokkeren, heeft ervoor gezorgd dat de Russische wetgevers en de Russische leiding dit zien als een georganiseerd Navo-project, zowel in het geval van de Baltische staten als in het geval van Noorwegen, en bereid is militair te reageren als Litouwen de uitsluitingen tegen Kaliningrad niet opheft en Noorwegen de blokkade van voedsel tegen Spitsbergen niet opheft.

Volgens informatie heeft de Russische regering een wetsontwerp ingediend om de uitvoerende macht, dat wil zeggen de president van Rusland en de Russische regering, speciale bevoegdheden te geven.

Het wetsontwerp is ingediend bij de Staatsdoema.

Er worden wijzigingen van de Defensiewet voorgesteld. De Russische regering vult de wet aan met het artikel “Het verzekeren van de uitvoering van antiterroristische en andere operaties door de strijdkrachten van de Russische Federatie, andere troepen, militaire formaties en instanties buiten het grondgebied van de Russische Federatie “.

In de toelichting staat dat dit onder andere een “speciale militaire operatie op het grondgebied van Lugansk, Donetsk en Oekraïne” omvat.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Rusland bereidt nucleaire aanval voor vanuit Kaliningrad tegen Europese/NAVO-doelwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropese Unie veroordeelt honderden miljoenen tot eeuwige armoede na aanneming van nieuwe “koolstofuitstoot”-wet
Volgend artikelHongaars parlementslid brengt drastische daling van geboortecijfers in verband met massale “vaccinaties” tegen Covid (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Litouwen is een ministaatje met–als ik het goed heb–5 millioen inwoners. Zij doen wat de Botox Fokhobbit opdraagt; ze hebben geen eigen wil meer.

   Datze een slapende beer porren, dat interesseert ze pas als die wakker wordt…

 1. 10 jaar geleden dacht ik dat er nooit meer oorlog zou komen, mensen waren wel slimmer zo dacht ik. Dit alles na de schok die ik heb mogen ervaren de afgelopen herfst/winter waarbij ik de NSB ers in de ogen heb mogen kijken bij de ongekende dwang rondom de mRNA prik.

  • Het begon al eerder. Sluiten van Fokker, op stiekum verzoek van Mofrikana; de invoering van de Euro, in 1995 verdrag van Barcelona, 1995 nepbescherming van Srebre nica en het niet vermelden dat het een wraak actie was voor de moord op honderduizenden Setrven door moslims in WO2, meewerken aan de fraude door Nato, toelaten van kuddes moslims, en nog veel meer.

 2. Russische lucht- en ruimtevaarttroepen vielen Snake Island aan met fosforbommen, – Opperbevelhebber van de strijdkrachten van Oekraïne

  Op de avond van 1 juli hebben Russische vliegtuigen fosforbommen gedropt op het eiland Zmeiny, zei Valery Zaluzhny, opperbevelhebber van de strijdkrachten van Oekraïne.

  “Vandaag, rond 18.00 uur, lanceerden een paar Su-30 VKS-vliegtuigen van de RF Armed Forces tweemaal een luchtaanval met fosforbommen op het eiland vanaf het vliegveld van Belbek”, schreef hij en publiceerde een video met een “staking”.

  Blijkbaar is de opperbevelhebber van de strijdkrachten van Oekraïne slecht thuis in wapens, want wat er op de video gebeurt, lijkt helemaal niet op het gebruik van fosforbommen.

  t.me/RVvoenkor

  • Wat verwacht je van een bevolking, die zo stom is op de zittende machthebbers te stemmen en mee te werken aan massamoord op Russen?

 3. Nu ben ik een beetje verward. In het onderstaande artikel die gisteren gepubliceerd is op Frontnieuws staat dat Litouwen na Russische druk de route naar Kalliningrad weer open zal stellen, zie:

  https://www.frontnieuws.com/eu-zal-litouwen-naar-verwachting-openstellen-voor-russische-doorvoer-na-militaire-dreigementen/

  En dan hebben we nu dit artikel waarin eigenlijk wordt gesteld dat Litouwen uit is op een totale oorlog en weer alles wil gaan blokkeren. Weet iemand nou wat er werkelijk aan de gang is?

  • Euh in die landen veranderd alles als een vrouwe
   Die schoenen wisselt op een dag🤣🤣🤣
   Net als men stelt dat erdogan toestaat dat finland en zweden bij de nato mogen. Turkije weet heel goed dat dit nog jaren gaat diren en ze wilden alleen een deal afdwingen aangaande de katholieken die tegen turkijke aanwonen. Erdogan is een fuckhead op dat gebied en die durft morgen weer te zeggen dat hij het niet eens is…..ze roeptoeteren daar maar wat aan de russische grenslanden. Omdat niemand echt het roer in handen heeft in die landen , behalve schijt erdogan . Er word teveel in de oren gefluisterd wat ze moeten doen en zeggen door imf who imf en dan krijg je verschillende roeptoeters en verschillen de handelingen. En zo weten wij het natuurlijk ook niet meer.
   Kijk maar naar ons schwabinet hoe vaak die de sok omdraaien , hoe die maar past.

   • Het hele westen is pissed off tegen Rusland; maar waar was de verontwaardiging, toen de Turkies de grens met Syrie overstaken en Koerden en katholieken uitmoordden? (en dat nog doen)
    En dat ze complete Isis eenheden in hun “leger”opnamen?

 4. Het feit blijft bestaan lijkt mij dat deze gewenste oorlog door de Navo vooral lang moet blijven duren, het ergste is dat de gewone burgers, soldaten er letterlijk onder lijden, kan er alleen maar depri van worden, wat ik niet toestaan want ondanks dat ik mijn ogen/oren niet dicht heb moet je als individu er het beste van maken, straks ga ik lekker hardlopen, een 10 km tegen de kanker, muziekje op en gaan, blij dat je gezond bent en dit kunt doen voor de zieken en de ons ontvallen familie/vrienden en bekenden, die oorlog is vreselijk maar dat zijn zij op andere plekken ook, zij krijgen minder aandacht, of bijvoorbeeld de illegale bezetting van het Palestijnse volk, daar zijn nooit sancties voor, meten met 2 maten noemen we dat !!!

 5. De NAVO doet er alles aan om Rusland uit te dagen, om zo de gewenste oorlog tegen Rusland kunnen beginnen. Niet om te winnen, maar om heel de EU in puin te laten schieten. Het probleem is dat Poetin niet echt wil happen op de zo duidelijke vallen van het westen. Daarom zullen er steeds meer provocaties volgen, tot het absurde toe. Omdat heel de EU failliet is en zo alle bewoners alles kwijt raken. Want als de EU burgers er achter komen, dat onze eigen regeringen zogenaamd onze pensioenen hebben vergokt op de beurzen, maar in werkelijkheid achter over hebben gedrukt voor zich zelf d.m.v. zogenaamde rekenrentes tot negatief toe, om zo de o.a. Nederlandse miljarden pot leeg te kunnen plunderen. Dat al onze betaalde belastingen niet meer legaal zijn, om ze te mogen incasseren, daar de bevolkingen niet meer eigendom zijn van de staat, maar vrije mensen zijn. Dat de staten iedere bewoner zijn geboorte trusts moesten uit betalen al in 2016. Al dit soort financiële verplichtingen van de staten komen zij met een oorlog dan onderuit, als hier een oorlog uitbreekt, door eigen uitlokking. Maar dat laatste wordt natuurlijk verzwegen in de media. Rusland verketteren is al heel lang aan de gang in de media en als jij daar iets van zegt. Ben jij een Poetin spion en een landverrader. Het kan zelfs zo ver oplopen, dat jij daardoor in de gevangenis beland en aangezien wordt als staatsvijand nr. 1 vanwege opruiing en haatzaaien tegen het volk. Want zodra jij de echte waarheid verkondigd wordt dat als een rechtstreekse aanval op de zogenaamde democratie gezien door de criminele syndicaat AZR wat we ook wel volksvertegenwoordigers noemen. Als het volk nou eens gaat beseffen dat zij alle macht hebben en dat de politici in opdracht van het volk moet werken en niet andersom. Dan zal het een stuk rustiger worden met dat oorlogsdreigingen en andere zelf veroorzaakte crisissen en ook een zonnige toekomst zonder de betuttelingen van de EU en geen massale immigratie meer. Het land is van het volk, niet van de politici die het verkocht hebben aan de hoogste bieder.

 6. De Nato is een billemaat van de pedo Biden–zij doen het vuile werk voor hem.
  Zo is dat al 50 jaar….

  Wij moeten uit de Nato. Om ons heen Belgie, England, Duitsland. verwachten we oorlog met Andorra??
  Onze soldaten terug uit Afrika en andere landen, uit de Nato.
  We hebben niks verloren in andere landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in