Tijdens zijn jaarlijkse optreden in Davos kon Microsoft-oprichter en zelfbenoemd wereldgezondheidstsaar Bill Gates een giechel niet onderdrukken toen hij toegaf dat COVID-19 vaccins niet lang werken en niet goed werken bij het tegenhouden van infecties, schrijft Baxter Dmitry.

“De vaccins hebben weinig werkingsduur, en ze zijn niet goed in het blokkeren van infecties,” gaf Bill Gates toe aan de menigte van globalistische elites.

Wat doen de vaccins dan wel? Veel mensen zijn de afgelopen twee jaar gecanceld omdat zij precies dat zeiden wat Gates nu eindelijk toegeeft. De mainstream media en zogenaamde factcheckers hebben iedereen vernietigd die het gewaagd had kritiek te hebben op de Big Pharma injecties. Maar nu, zo lijkt het, begint de waarheid over de vaccins aan het licht te komen.

Gates is niet de enige die de vaccins afwijst. Alert Bourla, CEO van Pfizer, verklaarde aan het Economisch Wereldforum in Davos dat er een overschot van 7.000.000.000 doses van zijn COVID-19 vaccin in opslagplaatsen over de hele wereld ligt. Zijn reden voor dit enorme overaanbod?

Volgens de Big Pharma baas zijn er niet “genoeg opgeleide bevolkingsgroepen die geloven dat de vaccins het goed doen.”

Kan iemand ondertussen uitleggen wat er aan de hand is met de nek van de Pfizer CEO? Is hij een hagedis?

CV19 vaccin is een moordcampagne - Dr. Sherri Tenpenny


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Nieuwe Normaal begint te bijten
Volgend artikelWesterse huurlingen in Oekraïne riskeren doodstraf
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. ” Volgens de Big Pharma baas zijn er niet “genoeg opgeleide bevolkingsgroepen die geloven dat de vaccins het goed doen.””

  Ach arme farmaffia, jengelend verwachten dat wij niet onopgeleid willen worden genoemd en nu hard naar de priklokatie rennen???

  T is om te lachen die ontspoorde bende.

 2. Van het opblazen van zijn nek op het video filmpje lijkt alsof het iemand anders is met een latex masker op. Als het latex masker bij de neus het niet exact goed zit, wordt de uitademde lucht naar beneden gedrukt waar het weg kan onder het masker. Bij de nek krijg je dan een opzwellend effect bij elke uitademing. Zoals op het filmpje te zien is.

  Wat er bedoeld wordt met dat er te weinig opgeleide mensen zijn, om het nut van de vaccins in te zien. Is dat lagere opgeleiden en/of analfabeten meer vertrouwen op natuurlijke huis/tuin en keuken wijsheden, die zij van generatie op generatie overgedragen is. Zodra je gemeenschap staatsonderwijs krijgt, worden deze wijsheden afgeleerd en daarvoor in plaats wordt aangeleerd dat je moet vertrouwen op de westerse medische wetenschap. De mensheid mag vooral niet meer voor zich zorgen en zich zelf genezen, iedereen moet afhankelijk worden van de staats medische wetenschap, die vervolgens gaat bepalen wat goed voor jou is en wat niet. Het is een algemeen feit, van hoe hoger iemand is opgeleid, hoe trouwer en volgzamer hij/zij aan de staat is. Uitzonderingen daar gelaten.

  • Er und viele anderen die Mann im tv sehen kann sind nicht Menschen, das sind drakonische Wesen. Es gab schon in den 80ger eine tv Serie “V” die Besucher. Gib’s als Neuauflage bei Netflix. Das sind die die das sagen haben in Europe und USA! Und diese Tatsache kommt auch raus gerade auf viele Ebenen. Fast keine im tv ist echt erst recht in USA . Die sind aber global .

 3. Laat dit nieuws maar elke dag en elk uur te zien zijn bij de Nationale, Onzin Serveerders.
  Dan is het snel afgelopen met het vax-geloof bij de massa.

 4. Die vaccins helpen wel als die van plan was om de aarde te ontvolken Dus stop moordenaars die zich als diender van de gezondheidzorg willen voordoen Het vervelende is dat de schapen de geldwolf blijven geloven!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in