Deense regering nieuw doel: “NUL asielzoekers”

11
De Deense premier Mette Frederiksen © Arbeiderpartiet (CC BY-ND 2.0)

De Deense sociaal-democratische regering heeft nu een nieuw doel gesteld voor haar immigratiebeleid: Helemaal geen asielzoekers, meldt Ekstrabladet. Het land moet een nul-visie hebben.

Het was vrijdag in de Folketing dat de Deense premier Mette Frederiksen een nieuwe doelstelling voor immigratie presenteerde.

Denemarken zal helemaal geen asielzoekers opvangen. Men zal uitgaan van een nul-visie.

“Dat is ons doel. We kunnen geen belofte doen van nul asielzoekers, maar we kunnen het wel als visie hebben. We willen een nieuw asielsysteem, en we zullen doen wat we kunnen om dat uit te voeren”, zei ze in het parlement.

De premier bekritiseerde ook vorige regeringen omdat ze onvoldoende strenge eisen aan immigranten stelden, zoals onderhoudsvereisten en eisen om zich aan te passen aan de Deense waarden.

Nu moet het aantal immigranten omlaag, anders verliest Denemarken zijn samenbindende kracht, aldus Frederiksen.

In een interview met Jyllands-Posten op donderdag wijst men specifiek immigratie uit moslimlanden aan als bijzonder problematisch.

“Denemarken moet zich niet aanpassen aan de islam. De islam moet zich aan Denemarken aanpassen”.

Vorig jaar werden in Denemarken 1.547 asielzoekers geregistreerd, het laagste aantal sinds 1998, schrijft Ekstrabladet.

Het aantal van vorig jaar is minder dan een tiende van het aantal dat tijdens de asielgolf in 2015 kwam. Toen werden 21.316 asielzoekers geregistreerd in Denemarken.

Deense premier belooft harde actie tegen intimiderende “niet-westerse” jonge mannen: “We gaan jullie jassen, horloges en mobiele telefoons afpakken”

  Denemarken: Immigranten die geen godsdienstkritiek accepteren worden aangemaand het land te verlaten
Vorig artikelWHO helpt Biden: snel dalend aantal Corona-positief foutmeldingen in de toekomst – dankzij gewijzigde PCR-testcriteria
Volgend artikelHonderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-project
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Dat zou heel europa moeten doen.
  Om te beginnen: alle aanvragen uit veilige landen niet in behandeling nemen–onder geen voorwaarde.
  Dan: geen documenten; geen aanvraag moegelijk.
  Dan: geen nbegeleide “minderjarigen zodedocumenten meer
  Dan: “vluchtelingen”uit landen die inmiddels veilig zijn geworden: retour, plank gas.

  Da’s een begin; van de weg retour naar normaliteit

 2. respect voor zij die komen om te werken, maar alle import profiteurs en gespuis terug naar afzender, genoeg sociale profiteurs in europa, niet pamperen, maar voorbeelden stellen, met denemarken als voorbeeld voor europa…..

 3. Nederland telt al een groot aantal werkelozen, bankhangers en laaggeschoolde arbeiders die op een uitkering aangewezen zijn, groot aantal asielparasieten zitten al thuis in hun op voorkeur gekregen huis.

  Begrijp niet dat veel Nederlanders tevreden zijn wat de politiek ons Nederlanders decennia lang deze chaos-theorie aandoen.

  • Zijn het dan de mensen die hier mee ingestemd hebben?
   Zo als er wel vaker niets gevraagd wordt aan de bevolking om iets door te drukken waar niemand op zit te wachten.

   • Iets van 500 strijders komen er elke week hier binnen.
    Waarna ze ergens onder gebracht worden.
    En als ze dan een afwijzing krijgen te horen, dan rennen ze de straat op met een mes om een willekeurige fietser dood te steken.
    Verblijf is dan gegarandeerd in een TBS kliniek met alle verzorging er bij.
    Met altijd een kleine hoop om je weer terug te plaatsen in de maatschappij.
    En dat is dan nooit meer waar je vandaan kwam maar een huisje van alle gemakken voorzien en een uitgebreide hulpverlening om je zaakjes te regelen.

 4. Op 1 december 2020 had 24,6 procent van de bevolking een migratieachtergrond. Daaronder vallen zowel mensen die in het buitenland zijn geboren (de eerste generatie), als degenen die in Nederland geboren zijn en van wie ten minste een van hun ouders immigrant was (de tweede generatie). De herkomstlanden zijn heel divers, en de migranten zijn al heel lang of nog maar kort in Nederland.

  Hoeveel illegaal verblijvende asielparasieten daar kan men alleen zijn vermoedens op los laten, die cijfers krijg je niet te horen van het CBS.

  We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt

  – Albert Einstein

 5. We zijn verplicht om iedereen te helpen. Maar…. geen aanpassing = naar huis. De kleinste overtreding, al is het maar het winkeldiefstalletje = naar huis.
  Nooit een permanente Nederlandse nationaliteit geven, Bij normaal gedrag elke 5 jaar laten verlengen en betalen.
  Echt Nederlander worden ze nooit door cultuurverschil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in