Meer dan 30 sterfgevallen van jonge, gezonde Canadese artsen kunnen niet anders verklaard worden dan dat zij gedood werden door het vaccin. Stew Peters heeft een aflevering gedaan waarin hij de sterfgevallen van Canadese dokters onderzocht nadat de vaccinmandaten waren uitgerold. Maar hier is nieuwe info die nog schokkender is, schrijft Steve Kirsch.

Kijk naar deze aflevering van Stew Peters waarin gesproken wordt over het toegenomen aantal jonge artsen dat in Canada sterft:

In principe kunt u de sterfgevallen van Canadese artsen bekijken op www.cma.ca/memoriam.

Deze tweet trok mijn aandacht:

Maar de cijfers voor 2019 zijn misleidend, omdat het maar een deel van 2019 weergeeft. Het volledige aantal was waarschijnlijk rond de 170 voor dat jaar. Het aantal sterfgevallen onder dokters in 2021 lijkt dus ongeveer het dubbele van normaal te zijn, maar verontrustender is de leeftijd van overlijden. Ik ben bezig met een volledige analyse en zal de spreadsheet publiceren, zodat u dit zelf kunt zien.

Ze hebben eerdere sterfgevallen verwijderd omdat het, volgens het CMA, “te moeilijk was om die gegevens bij te houden”. Dat is onzinnig. Dus laten ze alleen recente sterfgevallen zien. Maar niets sinds de laatste booster die in Canada bij de dokters uitgerold is. Waarom? Omdat ze “het erg druk hebben gehad met andere projecten.” Ze beweren dus dat ze niets verzwijgen. Dat is fijn om te weten dat het gewoon een probleem met de middelen is.

Wat de gegevens zeggen is verontrustend en het is in het volle zicht en het is voor iedereen gemakkelijk na te gaan. Ik ben er zeker van dat het CMA er uiteindelijk naar zal kunnen kijken wanneer zij meer middelen heeft. Het is best belangrijk, want het doodt de artsen die het CMA geacht wordt te beschermen. Ik weet niet wat belangrijker is dan dat.

  Italiaanse actrice waarschuwt dat 18 maanden na inname "vaccin" mensen als vliegen zullen sterven (UPDATE)

Herinnert u zich mijn artikel over mijn Canadese doktersvriend die mij vertelde dat hij zich niet kan herinneren dat er in Canada de laatste 30 jaar een jonge dokter gestorven is? (Zie Frontnieuws Veertien jonge Canadese dokters sterven na het krijgen van de prik Normaal zouden dat er ~0 zijn in 30 jaar) Het blijkt dat hij gelijk had. U kunt kijken naar de gegevens van 2019 en 2020 die nog op de site staan, waaruit blijkt dat de artsen die sterven bijna altijd 85 jaar of ouder zijn.

Hoe kan het dan dat er nu meer dan 30 sterfgevallen zijn van jonge artsen in Canada die kort na de prikken gestorven zijn? Ik weet dit uit een zeer betrouwbare bron; de details van die sterfgevallen zullen over ongeveer een week worden vrijgegeven.

Zoals u kunt zien in de overlijdensberichten van het CMA, is dat sterftecijfer voor jonge artsen zo goed als onbestaande. Er moet dus iets zijn dat al deze dokters gemeen hadden en dat hen gedood heeft. Het zou wel bijzonder dodelijk moeten zijn om deze jonge gezonde artsen te doden. Het tijdstip van overlijden is sterk gecorreleerd met de inenting. Het lijkt erop dat al de mensen die jong gestorven zijn, onlangs gevaccineerd zijn. Hmmm….

Ik vraag me af wat dat zou kunnen zijn? De Canadese gezondheidsautoriteiten zijn stomverbaasd.

Als u een hypothese hebt, kunt u die aan het CMA voorstellen op hun recente Twitteraccount of Facebookpagina.

Ik ben er zeker van dat ze blij zullen zijn van u te horen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Dokter vaccindood pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

  Hier is het HARDE BEWIJS dat COVID-prikken opzettelijk ontworpen zijn om ongeboren baby's te doden

Lees meer over:

Vorig artikelVan radio-onderschepping aan het zuidelijk front van de Oekraïense strijdkrachten: “Tiende, wij zullen de volgende beschieting mogelijk niet overleven”
Volgend artikelEuropees energiebeleid: Van het ene probleem naar het andere slingeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

    • Daarom zijn oudjes ook zo’n gemakkelijk slachtoffer. Niemand kijkt er raar van op als die ‘opeens’ doodgaan. Op zo’n vaccinatie-dag zijn er hier meerdere doodgegaan en hun kinderen doen er niet moeilijk over, zijn alleen wat verbaasd omdat hun ouder eigenlijk helemaal niks mankeerde. Dat hun andere ouder een paar weken later ook plotseling doodgaat doet nog steeds geen belletje rinkelen.
     Het zullen je kinderen maar zijn.

 1. Ik denk dat ze allemaal zijn overleden aan Karoshi (Japanse term voor ‘dood door overwerk’ ).
  Al die jonge artsen hebben natuurlijk overuren moeten maken om zoveel mogelijk patienten te prikken en om ze te overtuigen de prik toch vooral te nemen.
  Combineer dat met de verschrikkelijke stress van patienten die toch weigerden en de verschrikkelijke stress vanwege de toenemende aantallen mensen die geen maskers willen dragen, en de stress vanwege toenemende gezondheidsklachten door klimaatverandering en daar is het antwoord.
  Heeft niks met de prikken die ze hebben gehad te maken, eerlijk waar niet. Want die waren uitzonderlijk goed getest en hardstikke veilig, echt waar. De pharmaceutische industrie zou nooooooit iets verkopen dat slecht voor mensen is, of onvoldoende getest, dat zijn filantropische instellingen die het allemaal uit de goedheid van hun hart doen. Toch?

  (Voor de anderhalve debiel die het nog niet doorhad zal ik een hintje geven; zoek het woord sarcasme op. Neem voor de zekerheid een woordenboek dat meer dan 2 jaar oud is, misschien is de definitie onlangs aangepast).

   • De reactie, ja. Karoshi is echter een daadwerkelijk Japans woord en ook de betekenis die ik heb gegeven is correct. Binnen Japan is het lang een vrij veel voorkomende manier van overlijden geweest en werd over het algemeen gezien als vrij eervol omdat men letterlijk alles had gegeven.
    De Nederlandse uitspraak ‘van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan’ is wat dat betreft dan ook onjuist. Maar de Japanse (of beter gezegd oost-aziatische) werkethiek is dan ook wel een tikje anders dan de westerse.

     • Dutch work efficiently and effectively as they received good professional training. Next to a Polish they don’t need as much time to reach the same goal. Polish work long hours because they get heavily underpaid. In most cases they are half as efficient and effective as Dutch and poorly trained resulting in low quality results.

 2. Een Canadese arts sloeg alarm over het Wuhan-coronavirus (COVID-19) -vaccin nadat 13 artsen stierven na de uitrol van het schot.

  De in Alberta gevestigde arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis maakte deze waarschuwing toen hij voorspelde dat er “nog veel meer sterfgevallen zullen komen” vanwege de COVID-19-vaccins.

  “Ik heb nu 13 Canadese artsen ‘plotselinge sterfgevallen’ gevolgd. Dit is veruit de meest complete dataset die ik ooit heb gezien,” zei hij.

  Volgens Makis stierven drie artsen tijdens het sporten – twee tijdens het zwemmen en één tijdens het hardlopen.

  Twee van de drie artsen die tijdens fysieke activiteit overleden, waren atleten van zeer hoog niveau. Dr. Candace Nayman, 27, was een triatleet, terwijl Dr. Paul Hannam, 50, een Olympische zeiler was.

  Drie van de 13 artsen stierven ondertussen onverwacht ‘in hun slaap’.

  Twee artsen stierven aan agressieve kankers die het afgelopen jaar waren ontstaan. Dr. Jakub Sawicki ontwikkelde stadium vier maagkanker 11 maanden na vaccinatie, terwijl Dr. Lorne Segall stadium vier longkanker ontwikkelde een jaar na injectie.

  Ondanks de verschillende omstandigheden van hun dood, wees Makis erop dat alle 13 artsen werden geïnjecteerd met ten minste drie COVID-19-vaccindoses “vanwege illegale vaccinmandaten.”

  “Onthoud: dit zijn jonge, gezonde individuen die altijd als eerste in de rij staan om geprikt te worden. De overgrote meerderheid van de artsen krijgt deze zomer en herfst hun vierde en vijfde prik. Helaas verwacht ik dat er nog veel meer doden zullen vallen.”

  Volgens LifeSiteNews waren de 13 artsen die stierven als gevolg van de COVID-19-vaccins tussen de 27 en 62 jaar oud. Mannen van middelbare leeftijd vormden de grootste demografie, voegde de outlet eraan toe. (Gerelateerd: Tachtig procent van degenen die sterven aan “covid” in Canada zijn volledig geprikt.)

  Terwijl de vaccindoden in november 2021 begonnen, vonden zeven van de dodelijke slachtoffers plaats in juli 2022 – kort nadat de vierde COVID-19-vaccindosis op grote schaal beschikbaar kwam in heel Canada.

  Veel meer artsen stierven aan de COVID-injecties, maar kregen geen dekking
  Ondernemer Steve Kirsch stipte de kwestie van de 13 Canadese artsen aan die stierven als gevolg van de vaccins in een Substack-post van 7 augustus.

  Hij verwees naar de eerdere groep artsen die Makis in zijn Gettr-post citeerde, maar voegde twee extra dodelijke slachtoffers toe die respectievelijk in maart en augustus stierven.

  Dr. Bradley James Harris stierf op 14 maart, waarbij Kirsch zei dat het overlijden van de arts “onopgemerkt bleef”. Een necrologie voor Harris beschreef hem als “een ongelooflijke levenslust, het ontmoeten van nieuwe mensen en het delen van verhalen.” Buiten de medische praktijk had de overleden arts “een diepe interesse in ambachtelijk bier en de wetenschap van het brouwen.”

  Dr. Vincent Chi Wai Mak stierf ondertussen op 3 augustus. Mak, die zijn roots heeft in Hongkong, emigreerde in 1988 naar Canada. Een necrologie voor de overleden arts beschreef hem als “een man met vele passies en talenten” – inclusief zingen en het spelen van het keyboard en gitaar.

  Kirsch klaagde dat ondanks deze vaccindoden, Canadese artsen “het ‘veilige en effectieve’ verhaal zullen blijven geloven, omdat dat is waarvoor ze zijn opgeleid – de autoriteiten vertrouwen.”

  “Mijn doktersvrienden in Canada kunnen gewoon niet geloven hoe gehersenspoeld [hun] collega’s zijn. Nul sterfgevallen in 30 jaar, nu ineens – [verschillende] sterfgevallen in negen maanden, elk kort na hun schoten, “zei hij.

  “De Canadese [artsen] zullen de [statistieken] blijven negeren, de ‘factcheckers’ geloven en in de rij staan voor de opnames. In de volgende ronde wordt het nog erger.”

  Volgens de ondernemer is het enorme aantal vaccindoden onder artsen alleen al in die categorie simpelweg te hoog. De artsen die allemaal kort na hun vaccinatie stierven, betekenden dat het hoogstwaarschijnlijk was dat het COVID-19-schot zelf hen doodde door “hun bestaande medische toestand te versnellen, een nieuwe medische aandoening te creëren of [een] mysterieuze plotselinge dood te veroorzaken.”

  “Hoewel het kan zijn dat een of misschien twee van de sterfgevallen gewoon toeval waren, is de kans groot dat de rest dat niet was. Zo’n patroon is nog niet eerder voorgekomen.”

  Bron: https://vaccinedeaths.com/2022-08-10-canadian-doctor-13-colleagues-dead-covid-vaccine.html.

  VaccineDeaths.com heeft meer verhalen over dodelijke slachtoffers die verband houden met de COVID-19-vaccins. Bekijk deze video van een gevaccineerd individu in China dat plotseling instort en sterft op een treinstation;

  https://www.brighteon.com/d2257648-0db7-497d-9a0a-ab8f02d3c8d3

 3. Die dokters met kanker is ook door de de gifvax hoor. Tel ze maar gewoon mee. Ik vermoed dat wij hier in het najaar ook veel doden gaan krijgen .
  By the way, iemand?, deze week word begin van de derde week dat ik geen ambulances meer hoor.
  Nu gwee vollenw eken geen enkele ambulance meer gehoord waardoorvoor tussen de 3 tot 5x per dag. Zouden ze hun geluid niet meer mogen aanzetten. Ik woon dicht tegen knooppunten waar verkeer in en af een ring komt met stoplichten en de ambulance vliegen daar altijd met lawaai doorheen . Is er iemand die het ook mee maakt?

  • Ik heb dat ook gehoord in het begin bijna 2 jaar geleden dat er dagelijks meer ambulances omderweg waren.

   Gisteren daar waar ik woon 2x op zondag.

   Mijn buurvrouw is boven de 80 jaar en fit als een hoentje en ik denk 1x geboostert en zeer aardig…maar om geen onenigheid te krijgen vermijden we discussie over dit thema.
   Ik vrees echter dat ze er over een paar jaar niet meer zal zijn. Sterker nog we hebben haar aangeraden gauw op vakantie te gaan. Ze had er zin in en ze is nu nog fit. Wat moet je anders zeggen?

  • SWS ook door die prik… dat die 2 /3 dokteren ineens K hadden.. staat er ook hé… die hadden dat INEENS in 2021 opgelopen…(als diagnose).

   V.w.b. de ambulances…. ja…Ik merk dit ook wel op ja…
   Ik hoor er nu nog wel 2 á 3 per dag maar was voorheen 5 á 6 per dag.

   Het zou me echt niets verbazen als ze de sirene uit zetten en met zwaailichten rondrijden. Nog niet gezien… maar het is niet eens zo’n gek idee wanneer het hele land het begint op te merken en zelfs de hoog ambtenaar van de Ambulance vereniging erop wordt aangesproken.. ik bedoel why not ?

   Complot? Uhhh volgens mij gewoon logisch nadenken…… zij zijn in alle staten hebben we toch wel ingezien de laatste periode?

 4. Het schot is wel heel erg direct uit het Engels vertaald. Zou er niet gewoon: het spuitje/prikje/inenting bedoeld worden? Ook stoort het mij nog wel eens dat men pleegt te schrijven: Hij werd 72 jaar. Ik hou het liever op: Hij is 72 jaar oud geworden (andere leeftijden zijn natuurlijk ook van toepassing). Ben ik nu een muggenzifter of een prins op de erwt? Ik ben wel een taalpurist. Nu ben ik zo afgeleid van het verhaal dat ik het opnieuw moet lezen.

  • Hoi Marttheman… ik weet niet wat “het schot” is.
   Artikel op FN?
   Mijn stuk bericht? (is letterlijk vertaald van ENG naar NL dus kan wel kloppen).

   Verder; je bent geen muggenzifter… sterker nog.. de meeste mensen zijn op hun 20ste al overleden en worden begraven op hun 80ste … dus kunnen nog wel wat definities bij “hoe oud geworden” versus “is x jaar oud geworden”… OUD is ook maar een term hé….. zo kennen we nog wel even doorgaan… 😉

 5. Een Statistiek van Canada zie ik niet zoals bij Israël eerder. In FN

  Met deze hoeveelheid overledenen in Canada ben ik wel benieuwd.
  bloedtesten ter vergelijking landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in