Bron: York Funeral Home & Miramichi Valley Chapel

Neurochirurg Dr. Ryan Buyting, 26 jaar, is de zevende Canadese arts die in de afgelopen twee weken is omgekomen. In totaal zijn er dertien gestorven.

Naarmate de tijd verstrijkt, stijgt het dodental onder de Canadese medici, bericht Jim Hoft.

Een andere Canadese arts, Dr. Ryan Buyting, coassistent neurochirurgie bij Alberta Health Services (AHS) die slechts 26 jaar oud was, is op 26 juli 2022 overleden, volgens zijn familie.

“Het is met grote droefheid dat wij het verlies bevestigen van onze geliefde zoon Ryan Mackenzie Buyting op 26 juli 2022,” luidt een vermelding in zijn overlijdensbericht. “Hij werd geboren op 6 augustus 1995, als zoon van Rob en Karyn (Broad) Buyting, en was een liefhebbende broer van Jon en Lauryn.”

“Ryan was hartstochtelijk, vriendelijk, intelligent en bedachtzaam. Zijn werkethiek was uitzonderlijk en hij blonk uit in alles wat hij zich ten doel stelde. Hij leefde naar sterke waarden. Hij vereenzelvigde zich met de Stoïcijnse filosofie en streefde ernaar “De Vier Overeenkomsten” na te leven: Wees onberispelijk met je woord, neem nooit iets persoonlijk, maak nooit veronderstellingen en doe altijd je best,” aldus zijn overlijdensbericht.

“Sommige mensen geloven niet in helden. Maar ze hebben mijn broer niet ontmoet,” schreef Ryans zus, Lauryn Buyting op haar social media-account.

“Bedankt dat je me hebt geïnspireerd om elke dag een beetje meer in mezelf te geloven en dat je me zoveel redenen hebt gegeven om te glimlachen. Iedereen die mij kent, weet hoeveel mijn broer voor mij betekende en hoezeer dit verlies mijn leven en mijn familie zal beïnvloeden,” voegt zij eraan toe.

  Zweden injecteren vaccinpas als chip in het lichaam

Zijn dood is niet officieel toegeschreven aan een specifieke reden, maar er circuleren online speculaties dat hij volledig gevaccineerd was.

Dr. William Makis MD, kankeronderzoeker aan de Universiteit van Alberta en Nucleair Geneeskundige in dienst bij het Cross. Cancer Institute (CCI) van Alberta Health Services (AHS) zegt dat de Canadese medische scholen eisen dat alle studenten en coassistenten volledig gevaccineerd zijn.

Dr. Makis is ook de auteur van 100+ peer-reviewed medische publicaties.

“Ik heb zojuist vernomen dat Dr. Ryan Buyting, 26 jaar, die een veelbelovend medisch student van Dalhousie was en net begonnen was aan zijn Neurochirurgie-residency bij Alberta Health Services in Edmonton, Alberta, “plotseling overleden is,” schrijft hij.

“Canadese medische scholen eisen dat ALLE medische studenten en coassistenten volledig gevaccineerd zijn (drievoudig gevaccineerd) om hun opleiding te kunnen voortzetten. Ik heb al eerder verklaard dat de verantwoordelijken (met inbegrip van de decanen van de medische faculteiten) strafrechtelijk vervolgd moeten worden en lange gevangenisstraffen moeten krijgen,” voegt hij eraan toe.

Op 18 juli publiceerde AHS een nieuwsbericht waarin stond dat zij de COVID-19 immunisatie niet langer zullen eisen als voorwaarde voor tewerkstelling.

“Alberta Health Services (AHS) trekt zijn beleid inzake de immunisatie van werknemers voor COVID-19 in, met ingang van 18 juli, wat betekent dat gezondheidswerkers van AHS niet langer verplicht zullen zijn zich te laten immuniseren voor COVID-19 als arbeidsvoorwaarde,” kondigde AHS aan.

In de afgelopen twee weken is Canada in kennis gesteld van zeven sterfgevallen onder artsen, waarvan de meest recente die van Dr. Candace Nayman is, zoals gerapporteerd door The Gateway Pundit.

  Hartstilstand van voetbal-ster Eriksen - hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenning

Alle vijf artsen waren gevestigd in de Greater Toronto Area, en drie praktiseerden in hetzelfde ziekenhuis. Dr. Mazlouman komt uit Saskatchewan, Dr. Buyting komt uit Alberta.

Naam en datum van overlijden:

Dr. William Makis MD heeft dertien Canadese artsen opgespoord die gestorven zijn.

“Ik heb nu 13 Canadese dokters “plotselinge sterfgevallen” getraceerd (dank aan iedereen die info heeft bijgedragen). Dit is verreweg de meest complete gegevensverzameling die ik ergens gezien heb. Drie artsen stierven tijdens het sporten (twee zwemmen, één hardlopen), twee van hen waren atleten van zeer hoog niveau. Drie artsen stierven onverwacht “in hun slaap”. Twee artsen hadden ook agressieve kanker die in het afgelopen jaar was ontstaan. Zij waren allemaal minstens drievoudig gevaccineerd wegens illegale vaccinatiemandaten. Vergeet niet: dit zijn JONGE gezonde personen die altijd als eerste in de rij staan om geprikt te worden. Verreweg de meesten zullen deze zomer en herfst hun 4e en 5e prik krijgen. Helaas verwacht ik dat er nog veel meer sterfgevallen zullen volgen,” schrijft hij.

Bron: Dr. William Makis MD/Gettr

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vijf artsen bezwijken aan hun eigen medicijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Cardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns

Lees meer over:

Vorig artikelWIJ EERST: De meeste “voedselterugroepacties” tijdens de pandemie zijn eigenlijk voedingsmiddelen die omgeleid worden naar opslagbunkers van de regering voor de rijken en de “elite”
Volgend artikelNederlandse boeren gaan nog steeds sterk door, media zwijgen grotendeels (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Ik begrijp niet dat dokters zo dom kunnen zijn om zich in te spuiten met die rommel.
  Blijkbaar hebben de jonge dokters geen gezond verstand meer. Wijlen mijn huisdokter was een stuk slimmer mij gedacht.
  Maar die zijn stilaan allemaal bijna verdwenen, spijtig genoeg.
  Als je u als dokter zo laat vermoorden, sorry geen medelijden.

  • Ze vertrouwden hun ‘meesters’ die wat hen opgeleid hebben, die welke ze zouden moeten kunnen vertrouwen…
   Wellicht zijn die ook zelf misleid door weer hun ‘meesters’ to many to mention.

   Diep Triest allemaal, het ergste is het ware vuil op aarde blijft gewoon doorgaan, die waarvan ze vinden dat er teveel van zijn, worden preventief ‘geruimd’ die hebben ‘hun’ niet meer nodig en zouden lastig kunnen worden met hun kennis van (die ze helaas niet hebben gebruikt voor/tijdens de Genjecties) en zich kunnen vereinigen met collega’s welke er vele van zijn…. thin out the herd?

 2. ‘ neurochirurg ‘ 26.

  poeh, kun je daar bij de lokale LOI een versnelde opleiding doen of zo ?
  Hier was je vroeger rond de 35 a 40 voor je volledig gecertificeerd was als neuro – of hartchirurg.

  • Je mag het satanisch vinden en ik snap sommige reacties wel. Deze dommert want dat is het gewoon heeft denk ik onbewust gekozen om de corrupte medische industrie te dienen. Hij kan zelf iig geen slachtoffers meer maken.

   Is het sneu dat ze mensen zo misleiden? Jazeker is dat zo maar ondanks dat het onbewust is zijn zij wel een gevaar. Dus ja, ik kan er ook niet heel erg mee zitten als ze dan zichzelf opruimen.

   En ik ben het ook wel zat al die wegkijkers die alles goed praten waar nooit iets waar is en dat zal hier nooit gebeuren types. Als het allemaal toch komt en gebeurd is het anders dan jij zei volgens hen en is er ook een reden toe….

   Dus ik moet helaas concluderen dat de satanisten best een puntje hebben met nutteloze mee-eters. Heel jammer en kut want het gros, ik denk zelfs mijn hele familie is afgevuld. Ze willen geen eigen verantwoording nemen en zaken toetsen, in vol geloof doen ze wat gevraagd wordt.

   Vind ik het leuk? Nee. Had ik het graag anders gezien? Ja absoluut maar dit is waar we mee moeten dealen en de godganse dag tref je die zeloten die mij waarschijnlijk een gevaar vinden en dood wensen zo niet op zijn minst ernstig ziek.

   Ik kan af en toe harde uitspraken doen en dat is ook emotie, of ik dat echt meen is een 2e. Ik zeg meer dan dat ik zou doen op bepaalde vlakken en soms heb je wel eens een slechte dag. Ik zou anderen nooit iets aandoen tenzij ze mij bedreigen dan gaat de ander en niet ik.

   Dus ik snap ook de frustratie waar dit uit wordt geboren, mede door de onmacht. Als je mensen wilt waarschuwen hebben ze zich zo laten trainen door de MSM dat ze je wegzetten als gevaar, dom en volslagen idioot. Ze duwen zelf de waarheid en hun bevrijding weg en dan ben ik er ook klaar mee, ik ben geen oppas en laat me niet voor idioot uitmaken. Dan ga je maar want als mensen er zo in staan kan ik toch niets meer doen en succes met je keuzes denk ik dan.

   Nogmaals, ik zou het graag anders zien maar snap het wel

  • Ik heb medelijden met de ingespotenen. Omdat velen van hen misleid zijn, of zoals veel ouderen helemaal geen keuze kregen, en veel ouderen vertrouwen hun artsen dus als ze al een keuze kregen en valse informatie kregen is dat niet hun fout.
   Toch rouw ik niet om hun dood. Dat heeft niks te maken met satanisme, maar met het simpele feit dat ze een gevaar zijn voor zichzelf en anderen.
   En met artsen heb ik vrijwel geen medelijden, ze zijn intelligent genoeg om zelf onderzoek te kunnen doen, hebben meer toegang tot medische data dan de gemiddelde persoon EN zijn verantwoordelijk voor het welzijn van hun patienten. Dus mag men verwachten dat ze ook inderdaad onbevooroordeeld naar de data kijken ipv domweg de regeringsrichtlijnen en de wensen van Big Pharma te volgen. De meesten volgen die lijnen echter wel en zijn daarmee ook een gevaar voor anderen. Meer nog dan de gewone mens omdat ze willens en wetens meewerken aan het inspuiten van rotzooi waarvan de lange termijn gegevens niet bekend zijn en de korte termijn gegevens die beschikbaar waren absoluut rampzalig waren.
   Wat betreft diegenen die nu nog steeds de prikken promoten en accepteren; sorry, maar je kunt geen onwetendheid meer claimen. Hooguit de onwil of luiheid om zelf onderzoek te doen en daar kan ik geen medelijden mee hebben.
   Niks satanisme, maar ik hoop echt dat er zoveel mogelijk ingespotenen zo snel mogelijk overlijden. Ik heb me ermee verzoend dat een groot deel van mijn familie en kennissen spoedig zullen overlijden. Dat is nu eenmaal zo en daar moet je mee leren leven. Dat geeft namelijk de mogelijkheid om verder te kijken
   en daarna weer verder te gaan en als het ergste over is de schuldigen bij de strot te grijpen en wat mij betreft in het openbaar op te hangen. Ja, ik wens dat dat nu al zou kunnen, maar ik moet leven met de werkelijkheid, niet met wensdromen. Daar heb ik namelijk geen tijd voor.

   • Wow…..

    ” Niks satanisme, maar ik hoop echt dat er zoveel mogelijk ingespotenen zo snel mogelijk overlijden. Ik heb me ermee verzoend dat een groot deel van mijn familie en kennissen spoedig zullen overlijden. Dat is nu eenmaal zo en daar moet je mee leren leven. Dat geeft namelijk de mogelijkheid om verder te kijken
    en daarna weer verder te gaan en als het ergste over is de schuldigen bij de strot te grijpen en wat mij betreft in het openbaar op te hangen. Ja, ik wens dat dat nu al zou kunnen, maar ik moet leven met de werkelijkheid, niet met wensdromen. Daar heb ik namelijk geen tijd voor.”

    Ik denk er ook zo over.

 3. Tjah als dokter moet je beter weten zou je denken.
  Maar ja de domheid van de mens kent geen grenzen.

  Ik zou zeggen goed dat hij dood is. Ik zou echt niet zo’n domme huisarts willen hebben.

 4. De meeste artsen zijn stom, daarom ook dat ze zichzelf hebben ingespoten! En om niet alleen te zijn vergiftigd, zoveel mogelijk idiote schapen ingespoten. Dankzij het systeem van vergoeding per spuit, zoveel mogelijk onnozel zielen ingespoten. Plus 5 jaar vroeger op pensioen beloofd

  Ze kunnen hun omdraaien in hun graf, naar hun pensioen kunnen ze fluiten 😁😁😁

  Geen compassie, eigen schuld dikke bulten !!!

 5. Dit waren wel heel slechte Baches voor deze artsen……

  Prof Theo Schetters heeft een onderzoek gestart naar de “ over “ sterfte cijfers.
  Met zeer opmerkelijke resultaten.
  Te zien op café Weltszmerts vanaf 50 min wordt het interview interresant.

 6. Er staat boven iets over zijn karakter.
  Stoicijns. Ging nooit uit van veronderstelligen.
  Was bedachtzaam.
  Een aanvulling;
  Was gehoorzaam . dacht niet diep zelfstandig na.
  Nam dus zonder gedegen onderzoek de set injecties.
  Het gaat hem goed in in het leven tussen dood en nieuwe geboorte!

 7. Listen to your soul and how to do soul research. You finally understand where you come from and where you are going in these turbulent times. You remember why you are here right now, at a crucial stage of human development. https://medium.com/@createyourownworld/distinguish-lies-from-truth-7a50cf7eb8a1 Body is impermanent but your behaviors are copied over from one body to another and remain standing, having redeemed good karma and restoring balance in this life.

 8. Tja, ik vraag me af hoeveel van de schrijvers zichzelf vroeger hebben laten inenten voordat ze naar het buitenland vertrokken, als kind zijn ingeent en zelf hun kinderen hebben laten inenten. Alles over de inhoud van deze ‘ínentingen’ was bekend, als je je er maar in wilde verdiepen. Ook van de gewone inentingen zijn mensen gestorven, zijn ziektes ontstaan. Heeft u wel eens gehoord van ALS, waar komt dat vandaan? Heeft u wel eens gehoord van wiegedood? Autisme? ADHD? De Heere Jezus bad aan het kruis: “Vader, vergeef het hun, want zij weten niet wat zij doen.” De Heere Jezus was de enige die de geest van alle demonen heeft weerstaan, zij hadden op Hem geen vat. Alle boze geesten zijn op hem aangevallen, de geest van afwijzing, boosheid, leugen, angst enzovoorts heeft Hij allemaal weerstaan en Hij bad zelfs voor degenen die niet wisten wát zij deden. Maar voor de mensen die willens en wetens de mensen opstookten en het volk verleidden, het adderengebroed, bad Jezus niet. Zij wisten wél wat zij deden en gingen voort in hun boosheid en zij gingen ten slotte ten onder.

 9. Proces van bewustwording in het covid verhaal vind ik extreem gesteld als het gaat om kids.
  Maar laat wel zien van a tot z, waar het mis is gegaan. Door de 100+ jaren globalisten agenda. Tweeverdieners, als alleenstaande kun je met kid(s) niet rondkomen.
  Geen tijd en aandacht om na te denken/ goede keuzes te maken.
  Onderwijs is gericht op brainwash programmering. (Fam cirkel)
  De mens als samengaan van ei-zaadcel dna hopelijk in goede leefomstandigheden ( huis, voedsel, ruimte geestelijk spiritualiteit ) is voor weinigen weggelegd.
  De verklaring universele rechten van de mens komt ‘niet’ tot uitdrukking.
  Overheid is een brainwash instituut,
  Leuk lokpapier destijds.
  Wij als mens zijn weggegeven aan private brainwash ondernemingen voor 💴 het kwalijke is dat de mens, is geworden tot een brainwash product , door de overheid en ( gebrainwasht) familie nest; religies zijn brainwashing.
  Onderscheid gekleurd en blank is brainwashing ,
  De overheid, lijkt een zeer kwaadaardige entiteit . Een slecht voorbeeld bwv ouder die voor zijn bewoners zorgt in een huis 🇳🇱
  Holle vaten omgeven door zelfverheerlijking, zit WEINIG /NIETS in dit (familie graai cultuur) volk . Slecht voorbeeld doet slecht volgen.
  Als het tuintje en de auto er mooi uitziet , kleding van bekend ontwerper lijkt men “ het goed voor elkaar te hebben”
  triest voor nieuwkomers / de kids die kansen missen – ontwikkeling op diverse terreinen in deze fractie die men op deze aarde is; door vooroordelen ( brainwash)
  holle vaten die men overheid noemt uit een carroussel hoe rotter het gedrag hoe groter, je bankrekening is.

 10. Beste Mensen

  Deze doktoren hebben allen een meerdere
  Vervolgens hebben die meerderen een opdrachtgever

  Dezen laatsten de doktoren zijn dus helaas de ongelukkigen
  Ze moesten zogenaamd het goede voorbeeld geven
  Onder valse voorwendselen

  Terwijl de directeur bekend als Satan of Shaytaan er drommels goed van op de hoogte is

  Deze opdrachtgevers hebben allen tezamen èèn Directeur
  Zie maar als een voortgezet onderwijs school
  Met conseges toezichthouders leraren allerlei incusief doolhofjes stichters
  Dus verspreiders van het valse geloof onder de dekmantel naam het enige Echte
  Daar zijn er velen van .
  Maar er is maar èèn Directeur
  Die beslis als laatst en keurt Goed of Slecht
  Shaytaan /Satan

  Immers boekenwurmen kennis studie gaat nooit hoger dan dat niveau

  Dank U

  • Zo is dat en het is de Satan / Shaytaan – en onder welke naam deze dan ook opereert door de eeuwen en culturen heen – die spoedig voor eeuwig zal branden. Het onderkruipsel welke op de troon wenst te zitten waarop hij geen enkel recht heeft en ´m niet is en zal worden gegeven. Hij is de grootste leugenaar van alle leugenaars en zo doortrapt dat hij zand weet te strooien in vele ogen. Er zijn hele mooie plaatjes te vinden waar Boeddha omringt is met de Slang. Mijn ouwe moeder welke het hindoeïsme aanhangt, is ervan overtuigd dat de duivel niet bestaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in