Dit is een lijst van alleen maar de dokters waar mijn bevriende arts in Canada passief van gehoord heeft. In de afgelopen 30 jaar heeft hij nog nooit van één zo’n sterfgeval gehoord. Niet één. Nu zijn het er 14, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

Een bevriende arts in Canada hoorde over 14 sterfgevallen van Canadese artsen in de afgelopen 9 maanden. Hij is al 30 jaar in de praktijk. Hij heeft nog nooit van zulke sterfgevallen gehoord. Nul. Waarom hoort hij nu ineens van zoveel sterfgevallen, en deze sterfgevallen gebeuren allemaal heel kort na de vaccinatie.

De factcheckers verzekeren ons allen dat dit gewoon toeval is. De Canadese artsen blijven geloven wat hun gezegd wordt te geloven. Ik voorspel dat de volgende inentingen nog erger zullen zijn.

Helaas denk ik niet dat de Canadese artsen hier ooit achter zullen komen.

Inleiding

De Canadese artsen blijven in de rij staan om de injecties te krijgen om beschermd te worden tegen een ziekte die gemakkelijk te behandelen is met een combinatie van medicijnen met weinig tot geen bijwerkingen.

Een bevriende arts in Canada heeft passief de vroegtijdige dood van artsen in Canada gadegeslagen, kort nadat zij gedwongen waren de derde en vierde dosis van het vaccin te krijgen. Hij stuurde mij de onderstaande beelden die hem toegestuurd zijn. Hij onderzoekt deze niet pro-actief. Er zijn er waarschijnlijk nog veel meer waarvan hij niet op de hoogte is.

Wat verbijsterend is, is dat dit een vaccin is dat volgens deze CDC studie het bijna onmogelijk maakt dat u na de prik sterft. Toch zijn deze artsen allemaal kort na de prik gestorven.

  Macron in paniek over "DNA diefstal" en weigert Covid-test voor Poetin ontmoeting

Blijkbaar heeft geen van de sterfgevallen aandacht gekregen in de Canadese mainstream media, dus ik vond dat u ervan op de hoogte moest zijn.

Er was berichtgeving over zes recente sterfgevallen in Health Impact News: 6 Canadese artsen overleden binnen 2 weken nadat 4e COVID Booster Prikken voor werknemers waren begonnen in één ziekenhuis.

Laat ik heel duidelijk zijn. Het kan niet zo zijn dat 6 Canadese doktoren binnen 2 weken na het vaccin sterven als er niet iets mis is met de prik. Punt uit. Elk van deze gevallen is een zeer zeldzame gebeurtenis. Dat ze zo gegroepeerd zijn is een zeker teken dat de vaccins hen gedood hebben. Elke eerlijke wetenschapper zou met deze hypothese beginnen als de meest voor de hand liggende hypothese en die alleen verwerpen als er dwingende bewijzen van het tegendeel zouden zijn.

14 sterfgevallen van jonge artsen in de laatste 9 maanden, allemaal kort na de prik

Vanaf 6 augustus 2022 weet mijn doktervriend alleen van deze 14 sterfgevallen dit jaar.

Raad eens hoeveel soortgelijke sterfgevallen (jonge artsen die onverwachts sterven) hij in de afgelopen 30 jaar in de praktijk heeft opgemerkt? Yup, nul.

Kortom, dit vaccin is een ramp en het bewijs ligt in het openbaar.

Zullen ze stoppen met de injecties? Natuurlijk niet.

Volgens de factcheckers is geen van deze dokters aan de injecties gestorven, zij zijn allemaal aan andere oorzaken gestorven. Duh. Het vaccin doodt altijd mensen door hun hart, hersenen, enz. stil te zetten, dus het lijkt altijd alsof ze aan iets anders gestorven zijn, want dat is ook zo.

  De volgende "grote pandemie": Publiek wordt nu al schrik aangejaagd met astronomische sterftecijfers

Maar wanneer normaal gezonde mensen plotseling zo snel na elkaar sterven, bent u totaal onoprecht als u het vaccin uitsluit als de waarschijnlijke aanstichter van de dood.

Waar de factcheckers niet op wijzen, is dat in veel gevallen de ziekten vaak eerst begonnen na de eerste vaccininjectie, en dan erger werden met opeenvolgende injecties. Op de een of andere manier missen zij altijd dat punt dat het vaccin de dood versnelde. Het feit dat al deze dokters in een onmiddellijk tijdsbestek van de injecties gestorven zijn, is gewoon te veel toeval.

De Canadese dokters zullen het “veilig en doeltreffend” narratief blijven geloven, want daar zijn zij voor opgeleid: de autoriteiten vertrouwen

Mijn doktervriend in Canada kunnen gewoon niet geloven hoe gehersenspoeld zijn collega’s zijn. Nul sterfgevallen in 30 jaar, nu ineens 14 sterfgevallen in 9 maanden, die elk kort na hun injecties gebeuren. Komaan. Dat is geen pech. Geen sprake van.

De Canadese dokters zullen de statistieken blijven negeren, de “factcheckers” blijven geloven, en in de rij blijven staan voor de injecties. Bij de volgende ronde zal het nog erger worden.

14 Canadese artsen die gestorven zijn nadat ze het vaccin gekregen hadden

Vincent Mak

Mijn vriend heeft hem gekend. Wordt hier en hier behandeld.

Niet alleen artsen worden getroffen

Artsen, atleten, beroemdheden zijn allemaal erg zichtbaar.

Maar dit “probleem” overkomt zowat iedereen die zich bewust is van wat er om hem heen gebeurt.

Lees dit bericht van Anita Jader. Het is maar één voorbeeld. Hebt u ooit in uw leven een post als deze gezien? Denkt u dat dit “normaal” is?

  Taiwan: 79% van Covid-gevallen zijn mensen die "gevaccineerd" zijn

Samenvatting

Dit is een gedeeltelijke lijst. Er staan er meer in de commentaren.

Het belangrijkste punt is dat het aantal gebeurtenissen in de categorie artsen gewoon te hoog is. Deze dokters die allemaal kort na de prik sterven, suggereert dat een meest waarschijnlijke hypothese is dat de prik hen gedood heeft, b.v. door hun bestaande medische toestand te verergeren, of een nieuwe medische toestand te creëren, of door een mysterieuze plotselinge dood.

Hoewel het dus zou kunnen dat één of misschien twee van de sterfgevallen gewoon toeval waren, is de kans groot dat de rest dat niet was.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nooit in mijn leven heb ik zulk volslagen dom, laf en verraderlijk volk gezien als de laatste twee jaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinpusher Dr. Tedros van de WHO is ongevaccineerd (Video Nederlands transcript)
Volgend artikelDe Oekraïne-mythe brokkelt af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik heb in de loop van vele jaren vele verschillende dokters privaat kennen geleerd en heb daarbij zo eniges kunnen leren. Dokters zijn geen goden in wit en alom wetend. Ze zijn net zoals een automechaniker of televisie reparateur opgeleid om ziektes op een bepaalde manier en met bepaalde medikamenten te behandelen. Heel weinigen zijn in staat om uit de box te denken en alternatieve methoden te proberen. Wat echter heel belangrijk is dat de verdere opleiding in de loop van hun karriere van de pharmaceutische industrie wordt gefinancieerd die natuurlijk de “behandelingen” en medikatie in hun interesse manipuleert. Dokters hebben niet de mogelijkheid zelfstandig dingen te onderzoeken en moeten ervan uitgaan dat ze de best mogelijke informatie hebben bekomen. We hebben gezien wat dit heb veroorzaakt in de nu 2 1/2 jaar durende massen Covidhysterie en psychose. Er waren wel een paar artsen dewelke kritiek hebben geuit, maar met die hebben zoveel tegenwind bekomen en hebben zelfs beroepsverbod opgelegt gekregen, zodat elke afwijkende mening van het regeringsnarratief snel in de kiem gesmoort werd.

   • Zo is dat. Dokters zijn een groot deel van het probleem. Moordenaars voor de overheid. Ze worden er voor betaald. in 2021 verdienden huisartsen gemiddeld 65.000 euro per praktijk aan het vaccineren.

 2. Mooi. Opgeruimd staat netjes. Het waren collaborateurs die meewerkten aan het uitroeien van mensen. Mooi dat het hen zelf overkomen is. Goed voorbeeld doet goed volgen.

 3. Die framboos zei het al in 1981 of zo, adviseur v Mitterand. Na de gehandicapten en idioten, zullen de dommen zelf om hun euthanasie prikje smeken…
  Ik wist niet dat hij dat toen al gezegd had maar voelde haarfijn aan dat het prikje niet deugd.
  Maar de totale vernedering en beschamen van de”anti-vaxxers” zal ik nooit vergeten of vergeven. In een vloek en een zucht was dit gave landje een priktatuur. Gadver de gadver wat heb ik daar een nare smaak aan overgehouden, de deugschapen/kruipslaven die je continue wezen hoe slecht ik was voor het niet dragen van een bekpamper etc.
  Volle kracht: the great resist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in