Voormalig Pfizer-chef Mike Yeadon, bekend om zijn kritische houding tegenover covidmaatregelen, tests en vaccinaties, heeft op 6 november op Telegram alle ongevaccineerden opgeroepen om door te zetten. Hij heeft ook commentaar geleverd op de rol van de huidige Pfizer-chef Albert Bourla (die, in tegenstelling tot berichten van sensatiebeluste mediaportalen, vrijwel zeker niet in de gevangenis is beland).

Ik mag of vertrouw deze persoon niet, die Ian Read opvolgde (die ik enigszins kende), maar hij kan wijzen op volledig transparante wetenschappelijke en zakelijke carrière die zijn duizelingwekkende opgang naar de dubbele rol van CEO & Uitvoerend Voorzitter van Pfizer, Inc. onderstreept. Hij staat graag in de schijnwerpers en is vaak te zien op de Amerikaanse televisie. Zijn meest recente optreden was dat hij zijn vreugde uitsprak over hun nieuwe antivirale medicijn Covid19. (N.v.d.r.: het gaat om het product dat gisteren door de wereldpers werd bejubeld).

Behandelingen met kleine moleculen ontkrachten toch volledig de hoe dan ook onlogische vaccinpaspoorten? Zelfs als de VaxPass een correcte logica zou hebben gehad (wat niet het geval is, aangezien noch klinische infectie noch overdracht wordt voorkomen … en daarom is het ongeloofwaardig dat ernstige gevolgen kunnen worden beperkt); als een vijfdaagse kuur van twee pillen per dag nu kan worden gebruikt om een theoretisch vergelijkbaar klinisch voordeel te bereiken, wie zou dan bij zijn volle verstand een vaccin nemen? Of een booster?

Vaccins, zelfs goede, zorgen voor een permanente verandering van je immuunsysteem. Dat is de bedoeling. Dat is hoe ze werken (als ze dat al doen).

  Noordse gezondheidsautoriteiten: Vaccin verhoogt 15 maal het risico op hartontsteking

Een veilige en effectieve behandeling met kleine moleculen spoelt binnen 5 halfwaardetijden uit (tweemaal daags gegeven is de halfwaardetijd waarschijnlijk uren, geen dagen), met één groot voordeel: u komt nog steeds in contact met de ziekteverwekker, als die inderdaad bestaat, en u zult de infectie voltooien met normaal verworven, natuurlijke immuniteit. Klus geklaard.

Dus wat hier gebeurt kan gezien worden als het begin van het einde. Ik zeg dit met grote voorzichtigheid, maar ik zie niet in hoe de wereldwijde misleiding nog veel langer kan doorgaan.

Laat je niet vaccineren. Geef niet toe.

Houd voet bij stuk.

Mike

Dr. Mike Yeadon


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar Tirannie

Vorig artikelStudie: Mensen die Johnson & Johnson COVID-19 vaccin kregen, hebben meer dan drie keer het risico op bloedklonters
Volgend artikelBegrafenisondernemer spreekt zich uit over zijn observaties in de afgelopen 2 jaar – Er zijn “10 keer meer dode baby’s”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Mag / mogen toch de wens / EIS , uitspreken, dat IEDERE MACHT én Mediageile wellusteling / Despoot hier voor gaat bloeden , Neurenberg 2 0 of TRUMP zijn GITMO van HOOG tot laag, nu weer op de pc demo in Salzburg, en door mijn straat / gracht Amsterdam , opwarming Aarde, zeg dat tegen van Leijen, 80 km a afstand PRIVE JET. STOM KUDDEVOLK. Neem nog ’n prik .

  • Ja ik begrijp je frustratie , maar datis nu hetkaf van het koren scheiden. Nu ga jij je familie n vrienden pas echt leren kennen….

   • Familie, vrienden, collega’s..kinderen (18+), we gaan ze allemaal leren kennen. Hun mind-set. Hun Zielsprint.. positieve energie of negatieve energie.. Oplossingsgericht of “de makkelijke weg willen kiezen” en ook.. “dicht bij jezelf blijven” versus “niet onder willen doen voor anderen” mind-set.

    Want dit hele gebeuren gaat helemaal nergens meer over. De argumenten die men geeft “ik doe het voor de ander” gaat weer keihard onderuit als ze in dezelfde zin zeggen: “ik neem het “vax” omdat ik dan niet érg getroffen wordt ALS ik Covid krijg”… dus voor hunzelf. En daarbij… ik ken zoveel mensen die al Covid gehad hebben en er niks van gemerkt hebben! Een snottebel in de familie en GELIJK naar de teststraat. Aandachttrekkers zijn het. En dát komt nu uit. Mensen die zichzelf als slachtoffer zien en zogenaamd voor de ander leven maar ondertussen geen enkel begrip kan opbrengen voor mensen die zuinig op hun lichaam zijn, om uiteenlopende redenen (religie, allergieën, etc.) maar dan nog… al heeft iemand niet een “legitieme reden” om zich niet te laten vax.. het is een gevoel waar een ieder RECHT op heeft. Geboorterecht! Dus mensen laten anderen niet in hun waarden en zien liever de ander ook lijden dan dat het goed met ze gaat. MISERY LOVES COMPANY. Ongelooflijk en walgelijk vind ik het. Enfin, alles komt nu uit en er blijft (gelukkig!!) bij mij bar weinig mensen over waar ik nog mee door 1 deur kan als het om dit onderwerp gaat. Gesloten ogen hebben die mensen. Volop laten injecteren en lekker met vakantie in mei,juni,juli,augustus… en nog wel naar DIE landen waar het “virus is uitgebroken” zoals Italië en nu lekker bekomen van de vakantie….komen ze tot bezinnen…. pijntjes komen op.. hartfalen… mensen vallen dood tijdens fietsen…lopen een sloot in…krijgen orgaan infecties… HET PAARD VAN TROJE was de zogenaamde oplossing. wal-ge-lijk. Maar blijkbaar moeten we hier doorheen. En is het DE TIJD dat mensen zichzelf openbaren. Discussies hebben geen nut met die mensen. Oogkleppen hebben ze op. Want anders moeten ze een keer ERKENNEN dat ze zichzelf veel te lang voorbij geleefd hebben. Ze bewijzen dat al, door mee te doen aan de groepsdruk. En zonder onderzoek zichzelf met dit geheel nieuwe “vaxx” te injecteren. De maskers vallen af… en er gaat nog veel meer vallen…. wij staan AL DIE TIJD nog rechtop. FIN.

 2. Tsja die pillen, die hoef ik ook niet. Ik geloof er allemaal helemaal niets van. Wat voor’n duistere troep zou daar in zitten wat ze heel graag in ons lichaam willen stoppen? Ik vertrouw die hele farma niet meer, ik zal nooit meer medicatie nemen. Ook het eten uit de supermarkt vertrouw ik niet meer. Zelfs het water uit m’n kraan. Op naar een 100% zelfvoorzienend leven…

  • Kan jij zelf een koe of een varken slachten dan, of heb je er hoe dan ook ruimte voor
   Ik denk dat het verdomd moeilijk is om zelfvoorzienend te leven, of je moet geboren zijn in de jungle van brazilié

  • Eens met jou!! Spooked.
   Zelfvoorzienend leven is zo moeilijk niet.
   Zorg voor een goed waterfilter systeem (met keramische bol + HP ring + zuiverende stenen + 4 dubbele filter)
   Zorg ervoor dat je ergens een kas kunt huren of moestuin hebt voor jezelf, of in de tuin met goede vruchtbare grond of mestgrond, of BINNEN zoveel mogelijk groenten kunt maken.
   Maar éérst; stoppen met al die vleessoorten, zware metalen producten en begin te wennen aan LUCHTIG eten. In plaats van een 4 gangen menu.. met cola en sinas… water, zoveel als mogelijk, tot het je keel uit komt.. en ook water met smaakjes… en groenten lekker beginnen te vinden. Peulvruchten… al neem je een perenboom in huis! Nu het nog kan, inkopen bij de Hornbach hahaha.
   We zijn oververzadigd met al het eten wat we naar binnen werken. Het wordt tijd dat we goed voor onze motor (darmen, lever, nieren) gaan zorgen… zodat we ook geen rare galstenen ontwikkelen, die weer tot ziekten leiden. We moeten onszelf transformeren lichamelijk en dát is gééén kleine klus…. er is een tijd van oververzadigd leven geweest.,.. hebben we eeuwen gehad nu.. en er is (nu aangebroken!) een tijd van BEWUST eten en drinken… nou er valt véél af hoor… niet alleen flatten the curve van ons lichaam (buik bijv.) maar ook qua eten… bewerkte voeding,, snoep, koek, vlees, vis… alle GMO troep. We gaan detoxen en daar alleen al door gaan mensen een eind aan hun leven willen maken. Het is te intens na al die jaren gif voeding te hebben gehad. Hélemaal zelfvoorzienend gaan we niet voor elkaar krijgen… maar daarvoor hebben we elkaar straks allemaal nodig… en ook dát kunnen velen niet (hulp inschakelen) door trots. Dus we gaan nog een héle bijzondere tijd tegemoet!! Op alle fronten… ik houd mijn hart (en Ziel!) vast… weet zelf ook even niet helemaal hoe ik het zou aanpakken… op een hut op een heuvel wonen is geen optie. We MOETEN hierdoorheen… en we kunnen het aan!

   • Voor je vitamine B12 kun je kippen gaan houden voor je eieren en het vlees en/of konijnen jongt flink door. Moet je even een cursus slachten doen of laat je dat door een plaatselijke slager doen. Of met het hengeltje vissen vangen in de plassen en rivieren. mogelijkheden zat. In de natuur/bos kun je nog veel eetbaar voedsel vinden. Je zult wel eerst wat kennis op moeten doen, wat eetbaar is en wat niet. Want bij de meeste is die kennis er nooit geweest. Voor mensen met de bloedgroepen A, B en AB kunnen 100% op enkel plantaardig voedsel leven, voor de nul of O bloedgroep moeten zij voldoende vlees eten, dit heeft te maken dat hun darmstelsel iets korter is dan bij andere bloedgroepen. Deze bloedgroep heeft ook meer behoefte aan ijzer, zink en vitamine B3, B6 en B12 dan de andere bloedgroepen.

    • Koop bij een buitensportzaak een Sawyer waterzuiverings module, de goedkoopste (mini squeeze) kost 40.- en gaat 270.000 liter mee! Die van 70 of 80.- loopt nog sneller door.
     Vorm voedselcollectieven en vraag een boer om voor jullie te produceren. Dat is een win-win situatie, (want een boer krijgt normaal maar 1 ct per kilo uien, Albert Heijn pakt de winst!)
     Laat een Rocket-stove lassen; daarmee kan je een maaltijd koken op slechts een paar twijgjes en takken. (voor het geval er een energie black-out is.)

 3. Rutte, De Jonge en Grapperhaus voelen zich onaantastbaar omdat ze weten dat Justitie en daarmee de Rechtspraak en daarmee de rechters 100% achter hun agenda staan. Nooit zullen ze deze drie criminele politici veroordelen.
  Momenteel zijn er meer dan 3.500 geregistreerde vaccinatiedoden en vele duizenden met permanent letsel te betreuren. Allen geregistreerd of aangemeld bij het LAREB en Meldpuntvaccinatie. Statistici geven aan dat slechts 10% wordt gemeld dan wel geregistreerd. De werkelijke aantallen zijn daarmee schrikbarend hoger. Ook de mainstreammedia die alles weten zwijgen in alle toonaarden.
  I.p.v. de vaccinatie campagne op te schorten om een en ander te onderzoeken zetten ze in op nog meer maatregelen, nog meer beperkingen, nog meer angst en nog meer vaccinaties. Niets mag de vaccinatiebereidheid onderdrukken. Het feit dat mensen sterven of ernstig ziek worden nemen ze op de koop toe.
  Zwaar crimineel gedrag waarop ze aangesproken dienen te worden. Maar wie doet dit? Niemand durft! Iedereen zwijgt omdat ze bang zij voor de represailles, aangestuurd vanuit de overheid.

  • Precies, ze gaan écht over lijken…letterlijk.
   Maar 1 ding is zeker…. dit gaat niet langer voortduren. Het is onrechtvaardig hoeveel mensen hieronder lijden. De schade die mensen lichamelijk oplopen is immens! En ook het verzwijgen van de mensen rechten. Ik alleen al ken zoveel mensen die naar het ziekenhuis moeten door bijwerkingen en ineens aan allerlei anti-biotica zitten…. ziekenhuizen verdienen bakken vol geld aan hun terugkerende “klanten” uhh ..patiënten. Een patiënt geholpen is een klant verloren hé. Daarbij.. mensen worden wakker dat ze voor de gek gehouden zijn maar ook….dat ze zichzelf voor de gek gehouden hebben! Wilden er niet aan geloven. Tot ze nu ziekenhuis rekeningen gaan moeten betalen voor de zorg en hulp. De infecties die ze krijgen en van water naar de zee dragen vicieuze cirkel waar ze in belanden… “moeder plots overleden toen ze aan het fietsen was, ze was kerngezond” – ja idd… kerngezonde mensen hebben gekozen voor gif. En nu gaan ze de gevolgen ervan inzien en beleven. het is een héle dure prijs. Letterlijk en figuurlijk. Maar…. ik geloof erin dat het recht zal zegevieren. Want je zag hoe snel het ging met die Epstein en Weinstein (werd ook jarenlang complot genoemd, dat het smerige pedo’s waren.. en misbruikers.. en voíla… opgesloten en alles is getraceerd…zo ook “free Britney” movement werd ook jaarenlang als complot genoemd… en voíla…toen kwam Instagram en gingen mensen persoonlijk in contact met haar komen…er kwam er een advocaat die écht gaat helpen en álles is ontrafeld… dat kind is jarenlang misbruikt door haar zusje en eigen vader.. rechten afgepakt en afgeschilderd als gek etc.etc.) het kan héél snel gaan. Het lijkt een oneindige/ niet te winnen strijd maar het Lot is machtig mooi…. voor we het weten, zijn ze opgerold, …..die takkenzooi!

 4. Heeel simpel appelmoes in neusgat> laten testen dan met namaak positieve testuitslag …na 3 weken wel ff opnieuw bij GGD testen en dan een QR code voor een jaar krijgen lachuuu

 5. Whisfull thinking al deze gasten met hun welgoedgemeende ideén ..
  Wie van jullie heeft de moed gehad om een dier af temaken ?
  Ik zelf heb het meerdere keren kunnen aanschouwen op het platteland in frankrijk .
  Heb zelf persoonlijk meegeholpen een schaap naar de andere kant te helpen ..
  Deze persoonlijk met een zware balk op zijn test geslagen omdat de oetlul die er mee bezig was een bot mes hanteerde om het schaap de strot door te snijden .. Ik heb in een kleine stal meegemaakt hoe een dronken gevraagde zigeuner een varken afmaakte tewijl de eigenaar met een stok dat dier in zijn mond op de grond drukte waarop dat dier behoorlijk bloede en gilde , zijn broertje liep buiten te gillen van angst .. ikzelf heb een haan ondersreboven aan een tak gehangen en met een mes door zijn gehemelte in zijn hersens te drukken .. vergeet nimmer meer de oogopslag . Of ik heb konijnen naar de buurvrouw gebracht .. hoor je de doodsgil van deze dieren konijnen doen dat .
  DE crux ?/ al die gasten met hun postings boven beschreven .. lekker lullen .. ga er maar aanstaan .
  Fijne dag .. koffie ?

 6. PP.s Mischien haalt de beheerder deze link weg ..
  Oasis waterzuiverings tabletten – 20-25 liter drinkwater per tablet + LevinQ Handschoenen – Wit

  Bij Bol .
  Ik heb net een zooi besteld .. kan uit het kanaal water scheppen .
  Water is prima er groeit zomers waterlelies betekend dat het water ok is .
  Bereid je voor op een koude winter ..

 7. Dat die spuit een gifspuit is staat als een paal boven water. Een antivirus (gedeeltelijk dood virus) zit er niet meer in, alleen nog maar verwoestende GEN technologie. Je leest veel berichten uit het buitenland over de vele doden die er al zijn gevallen. In ons land merk je helemaal niets, ook niet op sites als deze. Alleen maar buitenlandse ellende aangaande de spuit. In de krant zie ik niet meer dan 4 a 5 overlijdensberichten zoals al vele jaren het geval is. De explosie aan overlijdensberichten zou nog deze winter komen. Ik moet het nog zien. Dus wat Nederland betreft kan ik er geen peil op trekken. Je hoort ook nooit mensen zo in de trant van; Die en die is plotseling na zijn spuit erg ziek geworden of is een tijdje daarna overleden. Het enige wat die sufkoppen kunnen zeggen is; je bent stom dat je je eigen niet laat vaccineren want het is een zeer besmettelijk en dodelijk virus. Het laatste gekijk een kopie wat Rutte zei bij zijn eerste TV optreden.

 8. (die, in tegenstelling tot berichten van sensatiebeluste mediaportalen, vrijwel zeker niet in de gevangenis is beland).

  Websites opgericht voor de waarheid belachelijk te maken !!! Zoals bataafse courant !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in