De Covid-pandemie was helemaal geen pandemie, maar een wereldwijde strategische operatie om de mensheid onder controle te krijgen die al tientallen jaren in de planning zat.

Maar geloof me niet op mijn woord. Dit komt rechtstreeks uit Moskou, het resultaat van een onderzoek van de Russische militaire inlichtingendienst naar de werkelijke oorsprong van de pandemie en naar de schuldigen van deze misdaad tegen de mensheid, schrijft Baxter Dmitry.

De mainstream media, die loyaal zijn aan de mondiale elite, zijn vastbesloten om deze informatie onder het tapijt te vegen. En dat is geen wonder, want de bevindingen van de Russische militaire inlichtingendienst bewijzen dat de mainstream media en westerse regeringen het volk al jaren hersenspoelen met nepnieuws en gevaarlijke desinformatie.

Volgens de Russische generaal “is dit coronavirus en de zogenaamde pandemie helemaal geen pandemie. Het is een wereldwijde strategische operatie om de mensheid te controleren. De zionisten en de financiële machten van deze wereld willen de bevolking reduceren! Ze willen ongeveer 100 miljoen van henzelf en ongeveer een miljard om hen te dienen.”

De Covid-pandemie was gewoon de laatste in een lange reeks van globalisten zwendelpraktijken, ontworpen om mensen angst aan te jagen en geleidelijk hun vrijheden af te nemen.

Het World Economic Forum heeft toegegeven dat de pandemie een generale repetitie was voor een veel grotere wereldwijde catastrofe. Volgens Schwab zullen de miljarden schapen die zich hielden aan de draconische lockdown beperkingen en vaccinmandaten ook voldoen aan het komende sociale kredietscore schema.

We hebben nieuws voor Klaus Schwab en zijn trawanten in het WEF. De mensen worden wakker en zullen zich niet neerleggen bij toekomstige globalistische dictaten.

  Ze logen over het vaccin: Video laat zien hoe je bedrogen werd

In 1999 liet Bill Gates een spel maken voor Microsoft Windows genaamd “Omikron.” Het ging over demonen die zich voordeden als mensen om hun zielen te oogsten.

Klinkt Omikron bekend? Ja, zoals de Covid-variant. Je weet wel, de variant die de elite gebruikte als excuus om mRNA-vaccins verplicht te stellen en de planeet in een gevangenis te veranderen.

De elite heeft hun plannen voor de mensheid al tientallen jaren voorspeld. Het heet voorspellend programmeren, of Openbaring van de Methode.

Dit concept is afkomstig uit oude Rozenkruisersteksten en verklaart waarom de elite de massa’s blootstelt aan duistere realiteiten, vaak op een verhulde en slinkse manier, om impliciete acceptatie van de massa’s te krijgen.

Zodra deze verborgen waarheden stilletjes en op bedrieglijke wijze aan het publiek worden onthuld en op algemene apathie en onverschilligheid worden onthaald, worden ze genormaliseerd en ingebed in het collectieve onbewuste van de samenleving. Neem bijvoorbeeld de sluipende agenda van de wereldwijde elites om kinderen te seksualiseren en pedofilie te normaliseren.

We worden al jaren gewaarschuwd voor dit proces en nu kan iedereen die oplet het voor zijn ogen zien. Sommige occultisten vergelijken dit normalisatieproces met het alchemistische “Great Work” waarbij de wereld wordt “getransmuteerd” volgens de wil van de occulte elite.

Er is slechts één probleem voor de globale elite en hun occulte rituelen. Wij, de mensen, worden wakker en stemmen niet meer in met hun duistere Satanische agenda.

We kunnen niet toestaan dat de globalisten en Big Pharma bedrijven wegkomen met moord. Aangezien we weten dat de elite deze misdaad al tientallen jaren heeft gepland en ze vastbesloten zijn om de wereld te ontvolken, is het tijd om hen ter verantwoording te roepen.

  Dr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccins

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

SLOW MOTION GENOCIDE: Oversterfte stijgt met 40% overal ter wereld na introductie van covid “vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNew York Times: “Alsof de poorten van de hel zijn geopend” – Iets maakt het Oekraïense leger doodsbang
Volgend artikelKatt Williams beaamt dat Hollywood wordt geleid door pedofielen: “Het zijn allemaal kinderverkrachters”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • De Omicron-verbinding met hekserij, satanisme en farmaceutische producten

   Pharmakia of Pharmakeia betekent Hekserij en Hekserij Strongs Nummer G5331

   Galaten 5:20 “Hekserij” – Openbaring 9:21 “Toverijen” – Openbaring 18:23 “Toverijen”

   In 1963 werd de Italiaanse film Omicron uitgebracht. Het ging over een buitenaards wezen die het lichaam van een persoon overnam om de planeet te verkennen voor een toekomstige invasie! DEMONEN BEZIT! Het werd geproduceerd door LUX Films, wat zich vertaalt naar Lucifer!

   In 2013 werd de film The Visitor from the Planet Omicron uitgebracht. Verhaallijn? Een buitenaards wezen komt naar de aarde met een botanisch virus, maar een moedige weduwe uit Arizona weet hem voor zich te winnen met haar verse gerechten uit de tuin, en probeert vervolgens de corrupte regering omver te werpen die hem daartoe heeft aangezet.

   https://mail.niburu.co/het-complot/16898-wat-wist-david-bowie-over-omicron

   • WHO bestempelt nieuwe coronavariant als zorgelijk en krijgt naam omicron

    Toen ik voor het eerst naar een tv-programma keek, verwijzend naar de Griekse taalcode, was dat een openbaring voor mij. Alles wat ik hoorde, was zo vertrouwd, niet omdat het over mijn taal ging, maar omdat al deze kennis die ik via mijn vakgebied heb verzameld, al deze kennis die kunst met de natuur verbindt, voor mijn ogen tot leven kwam. Plots zijn de letters omgezet in «ideogrammen», die niet alleen (volgens de Code) een eenduidige betekenis-interpretatie hadden, maar ook hun grafiek deze betekenis uitstraalde en er kon geen andere vorm voor elk zijn, in om hun gevoel te bevestigen.
    Op dit punt zou ik u enkele voorbeelden moeten geven: wanneer we een ruimte willen definiëren, zelfs “met een gebaar”, maken we een cirkel. Als je onze moderne tijd uitsluit dat mensen geen contact hebben met de natuur, hebben de oude nederzettingen, de primitieve hutten, onze planeet (als thuis), zelfs het menselijk gevoel voor ruimte, «vanaf de moederschoot», de vorm van een cirkel.
    Dus de letter die ruimte beter zou kunnen beschrijven, is Ο (Omicron), wat volgens de Griekse taalcode een bepaalde ruimte of gebied van alle groottes betekent.
    Een andere letter, ten opzichte van O als grafiek, is Φ (Phi). Letter Φ beschrijft een spatie ( Ο ), die wordt «gehalveerd» door een verticale lijn. Dus, voordat we Φ . decoderen, zullen we eens kijken naar deze regel, die een Ι (Iota) is. Een verticale lijn als optische symboliek in Art-Nature veld, is een lijn van actie en beweging, ook gezien het feit dat het menselijk oog in zijn optische veld van boven naar beneden “leest”. . Volgens de Griekse taalcode beschrijft Ι de afdaling van een kleine hoeveelheid kracht, licht of straling die constant zorgt voor… …
    Dus als we onze zin afmaken om de letter Φ te begrijpen , zeggen we: ( Ι ) de afdaling van een kleine hoeveelheid kracht, licht of straling die constant ( Ο ) een ruimte levert . Dit is precies de codebetekenis van licht, zoals, volgens Dr Simaioforos, Φ het Licht betekent.
    De letter Ρ (Rho) staat voor een ruimte Ο , waaruit de straling van een Ι (Iota) “vloeit”, dus Ρ betekent terecht de stroming ( Ρ = stromen van energie, straling, vloeistof).
    Wanneer kinderen de zon tekenen, maken ze een cirkel met stralen (net als de onderstaande vormen):

    De letter die de zonnestraling precies uitdrukt, is Λ (Lambda), en wordt zo gedefinieerd door de Griekse alfabetcode, als Λ = zonnestraling en vloeistoffen in de natuur (wanneer wordt verwezen naar krachten op aarde). Wanneer we de vorm van Λ (Λ-Δ) sluiten, creëren we een driehoek, net als een dynamisch energieveld en ontstaat de letter Δ (Delta) die, volgens de Code, Δ uitdrukt = Krachtkracht die construeert en creëert .
    De letter Α (Alpha) betekent de Primaire Kracht en schematisch is het een complexe letter, omdat Λ en Δ zijn ingebed. Dit laat zien dat we deze Primaire Kracht waarnemen door zonnestraling.
    De briefΕ (Epsilon), door code, drukt het gevoel uit van beweging-beweging-cursus-expansie en het is gemakkelijk te begrijpen, als we bedenken dat wanneer we iemand van ver bellen, we het gebruiken, (Hey… jij! Hey Alex…) . Dus bij fonetisch gebruik van Ε … en soms, samen met een gespannen van onze handen naar iemand toe, toont het de inspanning van ons bestaan om uit te breiden en te communiceren met de persoon die weg is.
    Wat betreft Μ (Mu), in vorm, toont twee Lambda (ΛΛ) verenigd, wat overeenkomt met de volgende informatie: Dubbele hoeveelheid zonnestraling leidt tot een dergelijke condensatie van materie, zodat we dingen en wezens kunnen zien. Inderdaad, volgens de Griekse alfabetcode is Μ de Zichtbare Natuur.
    Volgens de filosofie van deze Code zijn de medeklinkers verdeeld in twee groepen, de hemelse en de aardse (zie gerelateerde tabellen op http://www.ramafa.gr ). Dit helpt ons conceptueel de acties en eigenschappen van letters te scheiden.
    De letter Τ (Tau) betekent volgens de Code Τ = Consolidatie, Firmament van krachtstraling, dus als aardse medeklinker verwijst de horizontale lijn naar het grondniveau. Alle kracht die deze letter regeert, werkt onder het aardoppervlak, maar door de concentratie van het aarden materiaal wordt deze kracht geconsolideerd.
    Π(Pi), volgens de Code is het een hemelse medeklinker, dus de horizontale lijn verwijst naar het hemel-hemelniveau. De twee verticale lijnen zijn de energieleveranciers en omringen alles wat “onder Zijn bescherming” is. De letter Π betekent in de eerste plaats Vader God en in de tweede plaats Vuur – het eerste element van de schepping.
    De letter Θ (theta) beschrijft een ruimte ( Ο ) doorsneden door een horizontale lijn. Deze lijn drukt een niveau uit (bijvoorbeeld: de horizon).
    Als we door een telescoop naar de horizon kijken, zien we een Θ, waarbij Θ volgens de Code Kijken betekent.
    Ζ (Zeta), door vorm, beschrijft de kracht van de bliksemschicht die de aarde oplaadt en volgens de code van Dr Simaioforos, Ζis Leven en Warmte-Warmte.
    De letter Υ (Upsilon), met zijn vorm als een trechter, drukt Υ = Concentratie, Accumulatie van stralingsenergie uit, door zijn codebetekenis.
    De letter Η (Eta) is twee Ι jota verenigd (Ι+Ι), dus in dit geval sluiten we de volgende informatie uit: Aangezien Ι de afdaling beschrijft van een kleine hoeveelheid kracht, licht of straling die constant levert… wanneer deze kleine hoeveelheid groter wordt, wordt het ook zichtbaar.
    Volgens de Griekse alfabetcode betekent Η verschijning-openbaring.
    Rekening houdend met het feit dat taal een levend organisme is, kunnen we ons voorstellen dat het “vlees en botten” heeft. Dit deel van “botten”, dat de hoofdstructuur van een woord is en de basis van de betekenis ervan, wordt gespeeld door de medeklinkers. Dus het deel van het “vlees”, dat de stem en het licht van het woord is, wordt gespeeld door de klinkers. De Griekse taal heeft meer klinkers dan welke andere taal dan ook, dus als we in het Grieks praten, stralen we meer licht uit en gebruiken we alle 7 kleuren. We horen 7 muzieknoten, we zien 7 kleuren, we hebben 7 energiecentra en de klinkers van het Griekse alfabet zijn 7.
    Als we de menselijke wervelkolom tellen, realiseren we ons dat de halswervels die overeenkomen met de stembanden 7 zijn (net zoveel als de klinkers van het Griekse alfabet), terwijl de borst- en lendenwervels 17 zijn (net zoveel als de medeklinkers…). Het menselijk lichaam heeft dezelfde verhouding van water tot aarde, terwijl het aantal dagen van het jaar 10 keer meer is dan de temperatuur van de mens (gemeten in Celsius-schaal).
    Het menselijk lichaam is gestructureerd volgens de natuur en de fysieke wetten van onze planeet. Dus als we bewust een taal gebruiken die deze wetten weerspiegelt en gehoorzaamt, leven we in betere verhoudingen met elkaar en onze omgeving, worden we slimmer en bewandelen we de snelweg van de filosofie, de moeder van alle wetenschappen, ongeacht het opleidingsniveau van elk, wat een weg is naar verbetering van een persoon, van mens tot “Anthropos”.
    Naar mijn mening is de Griekse taal de zonnetaal die de geest van mensen verlicht. U hoeft geen Grieks staatsburger te zijn of geboren te zijn in een land genaamd Griekenland om EΛΛHN te zijn . Elke zoeker naar de Waarheid op deze planeet heeft, met behulp van zijn logica, het potentieel om ΕΛΛΗΝ te worden .
    Door het woord zelf kunnen we leren wat ΕΛΛΗΝ betekent, wat “het verlichte geest-intellect” is.
    Na het decoderen van de letters, met behulp van de Griekse taalcode , wordt de betekenis van het woord onthuld:
    Ε = Beweging-Beweging-Koers-Uitbreiding van
    ΛΛ = een dubbele (grote) hoeveelheid Zonnestraling (verlichting)
    Η = dat wordt onthuld
    Ν =in de geest en door de wet.
    Wij zijn de gezegende generatie mensen, die in staat zijn gebruik te maken van de Wijsheid van onze voorouders, niet alleen de erfenis van 2.500 jaar oud, maar ook allemaal heel oude -ver terug in de tijd- geschriften, mythen, namen en woorden, die in het geheim kosmogonisch filosofische, theologische en wetenschappelijke Kennis-informatie, reizen in de tijd, verborgen voor ons om te ontdekken…

 1. Geweldig dat Rusland aan de zijde staat van de wereldbevolking, de laatste supergrootmacht die in navolging van het toemalige Duitse rijk deze zionisten duivels met meelopers en verraders een reis naar de hel gaat bezorgen.

  • Juich niet te snel want Rusland deed ook mee om injecties te ontwikkelen en Rusland heeft nog steeds niet het verdrag met de WHO opgezegd !

   • (Strikt) Persooonlijk vermoed, denk, hóóp ‘k dat VLady VLadimirovitch Putin zich omstreeks en juist vanàf ’t lanceren van ’t c°j°na-narratief, beginnen rekenschap geven is van de èchte diepgang en draagwijdte, EN OOgmerk van héél die demonische cirque ! ‘k Denk dat Patriarch Kyril overigens ’n héél positieve en begenadigde dynamische inspiratiebron is in dezen ! Méér nòg, dat hij toén – wat ik vurig hoop !! – ook tot de slotsom kwam dat dàt vvv💀FCKf de ultieme ‘emprise’ en ‘belaging’ van de Mensheid en Volkssouvereiniteit inhoudt ….. M.a.w., toén die fck’n c°j°najabs jammergenoég ook in R🌸ssiya ( en in Magyar Ország, Hongarije trouwens ook ) al ’n tijd´je in zwang waren …..

    ‘k Zou ànders niét goéd beseffen dat ’n Volksleider als Vlady er één is, ná, actuéél, sinds 2O23 overigens, totaal verguisd en verfoeid en geháát wordt door Zw💀b, H💀TO, ☠&🐍 consortio, zijn VOLK hieráán vèrder nog onderwerpen zou !! !?? Laat ons hopen dat m’n hypothese en vermoeden 1.OOO %% de enige juiste is, want ànders moeten we van ‘àndere kanten’ ook nog belaging vrezen … !

    “* Vero Nihil Verius *” “* Nemo Me Impune Lacessit *” Tijdloos

    • Hier schrijft een ”hogere gestudeerde”,zo te lezen, maar ik volg hem aardig en ben het met hem eens als gepensioeneerde KVD machinist.

 2. als dit mede t officiele russische standpunt is, dat dit geweldig nieuws!! poetin leek met zijn sputnik prik, geen mrna prik!!, ook een cojona gelovige te zijn, maar dit… nogmaals geweldig!

  • Die Sputnik prik was inderdaad geen mrna-prik. Het was voornamelijk een mengsel van vitamines C en D, om de weerstand te verhogen, gecombineerd met een soort van reguliere griep-prik.
   Een dergelijke prik geeft in ieder geval het aan de mens eigen immuniteitssysteem een boost, wat geen kwaad kan. En zeker in de eerste tijd van de covid-waanzin geen gek idee.

   • Jammer dat die hier nooit goedgekeurd was.
    Maar we hebben het ook zonder prik prima “doorleefd”.
    Kon je al vrij snel zien, Rusland in oorlog minder oversterfte dan de Pfizer en Moderna landen.

 3. Mooi dan. Maar nog steeds niet waar het echt om ging. Rusland spoot Sputnik in want je moet je mensen rustig houden. Dus heilig water ipv gif. Ze weten echt wel wat er speelt. En een stevige bevolking van tevreden mensen doet wonderen voor de economie. Geen nutteloze vreters en WEFfers.

 4. deze sputnik prik was trouwens niet geldig hier in de westerse landen…..
  die had ik dan nog wel genomen als het zou moeten.

 5. Deze Russische leger-woordvoerder heeft gelijk.
  Het was een geplande namaak “pandemie”, om een injektie-operatie uit te kunnen voeren.
  Kijk maar naar ‘Event 201’ door WHO, WEF, Pharma, regeringen, bestuurders, enz; oktober 2019, N.Y.

 6. en als we niet oppassen komt deze griep-covid uitbraak weer in aanmerking om een pandemie te worden . Nog een maand en ze sluiten ons weer op !!!

 7. Op het Novus Ordo Seclorum (NOS) zijn ze al weer bezig HCQ en Ivermectine zwart te maken. Ze zijn natuurlijk weer met snode prikplannetjes bezig, dat lijkt me een juiste gevolgtrekking.

 8. Edwin Vissers, Mooie uitleg over het Griekse alfabet.
  Bedankt.
  In de techniek en wiskunde komen deze letters ook veel voor.
  Geregeld mee te maken gehad in de jaren 60 op de UTS Hendrick de Keijser richting Werktuigbouwkunde.

 9. Hoe gaat het daar met de oversterfte dan?
  Die het gevolg zou moeten zijn van de Sputnik prik, of hebben ze zich ook laten misleiden door de BIGFARMA???? Waarheid wordt zeker uit RUSLAND nogal gecensureerd, maar dat is geen nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in