Een Holocaust-overlevende genaamd Vera Sharav sprak met de Duitse advocaat Dr. Reiner Fuellmich over de gelijkenissen tussen Nazi-Duitsland en de hedendaagse globale elite.

Sharav detailleert hoe de propaganda campagnes van het Duitse medische establishment lijken op de huidige COVID-19 angsttactieken, bericht newswars.com.

“Mijn perspectief is anders dan dat van anderen. Als kind dat het nazi-terreurbewind overleefde, leerde ik onuitwisbare lessen over de aard van het kwaad. Ik ken de gevolgen van gestigmatiseerd en gedemoniseerd te worden als zijnde een ‘verspreider’ van ziekten'”, begint ze.

“Mijn perspectief is geïnformeerd door mijn ervaring, door de historische gegevens, en door het empirisch bewijs. Wij waren verplicht, zoals de Duitsers weten, een gele Davidsster te dragen om ons te identificeren, om Joden te segregeren. Uitsluitingswetten weerhielden de familie van het normale leven, van het bijwonen van gewone activiteiten. Onze eigendommen werden in beslag genomen. Het werd ons verboden deel te nemen aan alle educatieve, religieuze en culturele bijeenkomsten. Reizen was verboden voor Joden, dus er was geen ontkomen aan”, zegt ze.

“Deze pijnlijke herinneringen uit mijn kindertijd maakten me gevoelig voor de dreiging die uitgaat van de huidige beperkende regeringsdictaten”, vervolgt ze.

Vera merkt op dat reeds in 1776 een arts en ondertekenaar van Amerika’s Onafhankelijkheidsverklaring genaamd Benjamin Rush waarschuwde voor de dreiging van het medische establishment dat wat hij noemde een undercover dictatuur zou organiseren.

“Onder het nazi-regime werden morele normen systematisch uitgewist. De medische professie en instellingen werden radicaal getransformeerd, academische wetenschap, het leger, de industrie en de klinische geneeskunde waren net als nu nauw met elkaar verweven”, legt ze uit.

  12.000 leden van de Amerikaanse luchtmacht, waaronder elitepiloten, hebben de inentingsplicht geweigerd en de deadline nadert nu

Met behulp van “bedreigingen voor de volksgezondheid” vernietigden de nazi’s het sociale geweten tot het punt dat schendingen tegen individuen en bepaalde bevolkingsgroepen werden geïnstitutionaliseerd.

Eugenetisch aangedreven volksgezondheidsbeleid verving de focus van de arts op het welzijn van het individu, vergelijkbaar met de huidige propaganda die mensen vertelt dat ze een mondkapje moeten dragen of een COVID-vaccin moeten nemen om anderen te helpen.

“Nazi-propaganda gebruikte specifiek de angst voor besmettelijke epidemieën om Joden te demoniseren als verspreiders van ziekten, als een bedreiging voor de volksgezondheid”, vertelt Sharav aan Dr. Fuellmich.

Als je een “anti-mondkajes” bent of als je tegen het COVID-vaccin bent, kan deze demonisering bekend klinken.

“Angst en propaganda waren de psychologische wapens die de nazi’s gebruikten om een genocidaal regime op te leggen. En vandaag beginnen sommigen te begrijpen waarom het Duitse volk niet in opstand kwam. Angst weerhield hen ervan het juiste te doen”, benadrukt Sharav.

Ze waarschuwt dat een van de belangrijkste lessen die de mensheid kan leren van de Holocaust is dat wanneer artsen en de overheid de handen ineen slaan, “de geneeskunde dan kan worden geperverteerd van een genezend, humanitair beroep tot een moorddadig apparaat”.

Wat de Holocaust onderscheidt van alle andere massale genocides is de centrale rol van het medisch establishment… het hele medische establishment.

“Elke stap in het moordproces werd gesteund door het academische, professionele medische establishment. Dokters en prestigieuze medische genootschappen en instellingen gaven infanticide, massamoord op burgers, een schijn van legitimiteit”, zegt ze.

Sharav onthult hoe de nazi’s hun genocidale plot uitrolden met de top medische instellingen die het voortouw namen, zeggend: “De eerste slachtoffers waren gehandicapte Duitse baby’s en kinderen onder de 3 jaar. Ze werden geïdentificeerd door vroedvrouwen die hun bestaan meldden aan de staat”.

  ZIJN ZE HIER? Harvard-studie suggereert dat UFO's kunnen behoren tot een ''Verborgen civilisatie'' die op Aarde leeft

De volgende slachtoffers waren de geesteszieken, gevolgd door de bejaarden in verpleeghuizen. “De moordoperaties waren methodisch, en volgden het protocol zeer, zeer zorgvuldig”.

Een comité van 54 psychiaters zou beslissingen nemen over leven of dood van geesteszieke mensen die naar de groep verwezen werden.

Dit lijkt verdacht veel op de beruchte “Death Panels” die samen kwamen met het impopulaire Obamacare gezondheidsplan tijdens de ambtstermijn van President Obama.

Angst voor kritiek onder leden van de medische en wetenschappelijke gemeenschappen heeft een gevaarlijk precedent geschapen, zoals Sharav opmerkt:

“Vandaag de dag is debat verboden. Een arts mag niet zeggen dat het virus wordt misbruikt om een staat van angst in stand te houden. Artsen en wetenschappers die standpunten naar voren brengen die de officiële dictaten betwisten, worden behandeld als ketters. Zij worden bedreigd met verlies van hun broodwinning en door de media gemuilkorfd en verguisd”.

Een ander punt dat de nazi’s en de moderne globalisten gemeen hebben is dat de financiële begunstigden van hun beider agenda’s de zakelijke elite is.

“Zonder de financiële steun van Wall Street bankiers, en de medewerking van grote Amerikaanse, Duitse en Zwitserse bedrijven die het chemische, industriële en technologische materiaal leverden, zou Hitler deze ongekende, geïndustrialiseerde, moorddadige operatie niet hebben kunnen uitvoeren”, licht Vera toe.

Het moderne globalistische regime gaat echter “verder dan Hitler”, aldus de Holocaust-overlevende.

Ze vergelijkt de Great Reset agenda van het World Economic Forum met Hitler’s “masterplan”.

Over de COVID-19 opsporingstechnologie en de twee klassenmaatschappij van “gevaccineerden” en “ongevaccineerden”, vraagt Vera:

“Klinkt dat bekend? Zullen getto’s, detentiekampen volgen? En hoe zullen mensen worden gedood? Als je eenmaal begint met deze twee klassen systemen zul je een globale holocaust niet kunnen voorkomen”.

Op de vraag wat het eindspel van de globalisten is, antwoordt Vera:

“Lees ‘The Great Reset’. Klaus Schwabb. Dat is een must. Het is uitgelegd en het is essentieel om het werk af te maken, alleen is het globaal. Het gaat verder dan Hitler. Dit is globaal. Het gaat om bevolkingsvermindering”.

“Ik had nooit gedacht dat ik nog zou leven om weer bang te zijn voor dezelfde elementen”, bekend ze.

De mensheid moet wakker worden voor de dreiging die uitgaat van de maniakale elite, voor het te laat is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Steven Fishman – Wie zal de Vaccinholocaust overleven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGenegeerd door de MSM: Canadese professor spreekt wereldwijd over de gevaren van COVID-19 vaccins
Volgend artikelDe moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Hallo allemaal. wat een verschrikking voor deze vrouw ze heeft het nazi regime overleeft en nu op haar hoge leeftijd gebeurt het zelfde alleen niet met oorlog en wapens maar met chemische destructie Dr Mengele was natuurlijk het genie met proeven in de kampen en werd uitgevoerd door de SS doden vernederen onmenselijk lijden kou honger waar gaat dit heen hoeveel dr mengele.s lopen er rond in de laboratoria wereldwijd en hoeve adolfo.s zijn er vertegenwoordigt in regeringen en wereld gezondheids organisaties hebben we nu helemaal niks geleerd ? er is een film ik weet niet waar je hem kan vinden die heet the wave niet over een natuurramp maar over het volgen van een leider of je hem nog ergens kan vinden weet ik niet maar zou een mooie film zijn voor de jeugd beter als de documentaire op Netflix corona explained waarin Bill Gates de hoofdrol heeft

  • Ja opvallend wel dat het oorspronkelijke een Duitse film is “Die Welle” als ik me goed herinner. Klaus Schwab is ook een Duitser. Net zoals heel veel stinkend rijken die met hun oorlogsbuit gevlucht zijn indertijd.

  • Wat Sharav heeft meegemaakt is te gruwelijk voor woorden en kunnen we ons niet voorstellen.
   Maar… ze was drie toen ze uit een detentiekamp kwam en door familie werd opgevangen.
   Ik vraag mij af in hoeverre haar perspectief is gevoed door haar ‘latere’ historisch bewustzijn.
   Haar aanhalen en citeren als ervaringsdeskundige levert geen zeggingskracht op.

   Oh ja en dat nog even dit…
   “De aarde is plat…, behalve op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.”

 2. Natuurlijk joden zijn altijd de slachtoffers en de rest zijn de slechten… En als je een beetje twijfelt ben je een antisemiet…

  • Dat ben jij ook wel een beetje..
   De vrouw is Joods, maar ze praat ook en eerst over zwakken, ouderen geestelijk zieken die werden opgeruimd.
   Ze praat over dat vandaag de nazi praktijken globaal worden uitgevoerd.
   Je kent je geschiedenis niet en kijkt niet verder dan je neus lang is en waar je niet van houdt…
   Je mist volledig haar punt door alleen maar naar je eigen rode doek te kijken, haar Joods zijn…
   Maar daardoor jongeman, maak je deel uit van het huidige probleem en deze keer breng je daarmee jezelf in gevaar want je herkent je vijand zelf niet

   • Jij hebt werkelijk geen idee hoe diep de haat naar joden is geworteld.
    En dat zijn er meer dan jij kan bedenken.
    Het onderwerp waar het over gaat doet er niet zoveel toe.
    Bij sommige zijn joden overal schuldig aan.
    En dat zullen ze laten weten ook.

   • Nou, dat vind ik wel erg kort door de bocht tegen Thomas Klauss… Htiler was kennelijk ook geen zuivere koek, maar ik ga hier geen uitleg over verschaffen want dat is het onderwerp niet, en die info kun je jezelf ook verschaffen door wat verder te graven dan wat je ingegoten is. Verder is het heel belangrijk het onderscheid te maken tussen de zionisten, die van Khazaren afstammen, en de bevolkingsgroep uit de Oudheid, de Joden. Dat is heel andere pap, en het is een goed idee om je eens in die geschiedenis te vediepen, want zo simpel was het allemaal niet. Door steeds maar mensen van “anti-semitisme” te betichten hou je een leugen in stand en herken je je echte vijand niet meer.

    • Diz ijn smerige leugens, waar de zionisten ons mee chanteren! Het zijn de zionisten die dit alles bedacht hebben! Nu poberen ze het weer opnieuw, daarom wilde AH Duitsland die extreme en talmudistische , caballistische uitverkorenden uit te zetten, ze werdenin kampen verzameld, sommigen die erg sterk waren moesten werken! Er zijn meer als 50 bewijzen dat het heel anders is dan verteld wordt! 150.000 waren er zelfs in de Wehrmacht, zelfs 7000 in de SS! bv Werner Goldsteinen de vertrouweling en mede SS opri hter, chauffeur en vertrouweling van der Führer!
     Het waren meest zionisten en communisten, die het land uitgezecht werden! Di e waren loyaal aan hun land waren konden gewoon meedoen! Ook komt het rode kruis met heel andere cijvers, totaal aantal doden in elk kamp in Duitsland en de bezette gebieden ca 270.000 40% daarvan. “uitverkorenen”! “uitverkorenen”! Bestudeer de geschiedenis van de Sovjetunie maar eens, 60 miljoen slachtoffers gemaakt door vnl Zionistische krachten zoals Lenin en zijn hele polithuroo, bestond uit 80% zio’s! Maar nee, de witte mens moest uitgeroeid worden, daar zij documenten bewijzen voor, maar men geloofd nog altijd in de ingenieuze sovjet propaganda! Zo gaat het ook met het covid virus en vaccin! De planners van deze zg pandemie en giftvaccins ontwikkelde vaccins komen ook van zionisten! Let maar eens op! Klaus Schwab, Bil Gates, George Soros, censuur op jewtube facebook instagram, allen zijn linkse zionisten, die daar de baas zijn! Dat sommigen die hier komen nog in sprookjes geloven, had ik niet gedacht! Ken je werkelijke vijand en wordt volledig wakker!De waarheid als een koe! Zelf heb een tijdje geschiedenis gestudeerd en heb mijn voordeel daarmee gedaan! Ik ben zelf op zoek gegaan naar de waarheid over WOll en kwam op totaal andere inzichten en bewijzen die men voor ons verzwijgd!Keurig gedocumenteerd!

     • Je hebt gelijk zionistische joden zijn zelf benoemde joden , maar niet de echte joden en hebben ervoor gezorgd dat echte joden verwijderd werden !
      Ze verklaren ook dat ZIJ DE KINDEREN van God zijn en wij de rest geboren worden van God om hun te dienen om voor hun het eten op tafel te zetten !!!
      Die hebben ons altijd al al slaven gezien !!!
      En nu willen ze hun draaiboek ten Einde verfilmend .

  • Diz ijn smerige leugens, waar de zionisten ons mee chanteren! Het zijn de zionisten die dit alles bedacht hebben! Nu poberen ze het weer opnieuw, daarom wilde AH Duitsland die extreme en talmudistische , caballistische uitverkorenden uit te zetten, ze werdenin kampen verzameld, sommigen die erg sterk waren moesten werken! Er zijn meer als 50 bewijzen dat het heel anders is dan verteld wordt! 150.000 waren er zelfs in de Wehrmacht, zelfs 7000 in de SS! bv Werner Goldsteinen de vertrouweling en mede SS opri hter, chauffeur en vertrouweling van der Führer!
   Het waren meest zionisten en communisten, die het land uitgezecht werden! Di e waren loyaal aan hun land waren konden gewoon meedoen! Ook komt het rode kruis met heel andere cijvers, totaal aantal doden in elk kamp in Duitsland en de bezette gebieden ca 270.000 40% daarvan. “uitverkorenen”! “uitverkorenen”! Bestudeer de geschiedenis van de Sovjetunie maar eens, 60 miljoen slachtoffers gemaakt door vnl Zionistische krachten zoals Lenin en zijn hele polithuroo, bestond uit 80% zio’s! Maar nee, de witte mens moest uitgeroeid worden, daar zij documenten bewijzen voor, maar men geloofd nog altijd in de ingenieuze sovjet propaganda! Zo gaat het ook met het covid virus en vaccin! De planners van deze zg pandemie en giftvaccins ontwikkelde vaccins komen ook van zionisten! Let maar eens op! Klaus Schwab, Bil Gates, George Soros, censuur op jewtube facebook instagram, allen zijn linkse zionisten, die daar de baas zijn! Dat sommigen die hier komen nog in sprookjes geloven, had ik niet gedacht! Ken je werkelijke vijand en wordt volledig wakker!

   • Met mijn verwijzing naar Duitsland bedoel ik niet het Duitse volk dat wil ik even duidelijk maken. Ik ben ook niet voor of tegen een bepaalde religie maar tegen alle religies omdat die schromelijk misbruikt worden om mensen te manipuleren. Ik bedoel met mijn verwijzing dat zowat alle spelers in dit smerige spel een Duit klinkende achternaam hebben en dat die allemaal rijk zijn. Schwab, Goldmann, Rothschild enz… soms zijn de namen verbasterd maar het lijkt erop alsof al die elende uit Duitsland komt. Nogmaals zonder een vinger te wijzen naar het Duitse volk. Maar elke ton met appels heeft er beslist een paar rotte tussen zitten. Wanneer ik kijk naar wat de Nederlanders allemaal uitgevreten hebben in de geschiedenis. Bah, misselijk makend. Schaam ik me nu om een Nederlander te zijn? Nee, ik heb het zelf niet gedaan en kon er ook niks aan doen om het te voorkomen. Nu op dit moment weiger ik wel mee te werken aan die genocide door massasterilisatie. Heeft ook geen toegevoegde waarde want ik ben al gesteriliseerd. Ik geloof al heel lang dat de enige waarheid die van het geld is. Wil je de waarheid weten volg dan het geld. Ik zou ook heel graag willen weten wat je dan zoal hebt ontdekt. Ik wil altijd heel graag mijn eigen mening vormen en dat kan alleen als je meerdere kanten van het verhaal kent.

  • helder hoor
   je gaat het pas zien als je het doorhebt
   wat valt er nog te winnen

   Het is waar (misdaden, uniek -niet de daders, gedachtengoed, totstandkoming en uitvoering)..?
   Verwijt en verwijzingen; how-to-be-hitler en gedachtegoed.
   -de misdaden werden gepleegd
   -lekker kankeren op Duitsers en how-to-be-hitler, tot zover herdenken
   -wat nou meelopen, wegkijken, glijdende schaal, verantwoordelijkheid, daderschap etc.

   Het is NIET waar (misdaden, uniek -niet de daders, gedachtengoed, totstandkoming en uitvoering)..?
   Verwijt en verwijzingen; how-to-be-hitler en gedachtegoed.
   -de misdaden werden niet (of anders) gepleegd
   -veranderd niks maar, is dan wat extra wrang waar het bepaalde verwijten betreft
   -Lekker kankeren op Duitsers en how-to-be-hitler, tot zover hersenspoelen.

   Mijn perspectief is anders dan dat van anderen.
   Mijn perspectief is geïnformeerd door mijn ervaring,
   door de gecensureerde historische gegevens,
   en door het ongemakkelijke en niet geoorloofde empirisch bewijs
   ter ondersteuning van die gecensureerde historische gegevens.

   Onderscheid.
   Die vlieger gaat niet op.
   Zelfs wanneer de context voor een deel waar zou zijn.
   Zo makkelijk gaat dat met gedachtegoed en propaganda.
   Duitsers waren net zo ‘dader-en-slachtoffer’ als wij nu,
   per slot loopt er al een poosje een misdadig beleid.
   Weerstand? Vertel dat de Joden uit de Tweede Wereldoorlog,
   Weerstand? Vertel dat de doden en slachtoffers van de wereldhysterie.
   -vrij vertaald; we zijn, tenzij je een bijzondere uitzondering hebt, allemaal nazi of how-to-be-nazi,
   euh..slecht dus., of sukkels,
   ahja, misschien ook slachtoffer,
   maar vergeet niet de unieke misdaad toen,
   en heb eerbied voor de slachtoffers,

   we konden het toen niet geloven,
   en we kunnen het nu niet geloven,
   we moesten ons toen niet alles laten aanleunen,
   en we moeten ons nu niet alles laten aanleunen,
   leef je nog, wat verderop in de toekomst, dan gaan we(?) nog eens oplijnen
   of je meer dader dan slachtoffer bent,
   dat gaat vast goedkomen,
   de grap zonder eind.
   Winst hoor.

 3. In dit geval gaat het niet over de joden vergeet ook niet dat Hitler alles op z.n weg opruimde wat niet in z.n straatje paste homo s lesbo s gehandicapten ouderen geestelijk zieken zigeuners in dit geval bedoelt deze vrouw dat het nazisme ook begonnen is met bangmakerij wat overeenkomt met het vaccin beleid slechts 10 procent van de Duitse bevolking was nazi de rest was kudde en daar gaat het nu om laat dat niet weer gebeuren we weten allemaal hoe wel slachtoffers er zijn gevallen en in dit geval is het niet het oorlogstuig maar de vaccinaties die ons gaan ontvolken

 4. [… “Klinkt dat bekend? Zullen getto’s, detentiekampen volgen? En hoe zullen mensen worden gedood? Als je eenmaal begint met deze twee klassen systemen zul je een globale holocaust niet kunnen voorkomen”.…] ja dat klinkt bekend en de detentiekampen worden al gebouwd. Ze heten quarantaine hotels en FEMA kampen. En dit lijkt de manier te worden om het klusje af te maken:
  https://eindtijdnieuws.com/duizenden-guillotines-opgesteld-om-terroristen-conservatieven-en-christenen-te-executeren/
  Ze leren wel van de geschiedenis en hebben er dus voor gezorgd dat ze zelf niet onder het mes komen.

  • Klopt. Over die fEMA kampen en hun bedoeling had ik in 2011 al geschreven. Het zijn huisjes die van planken in elkaar gezet zijn. Onder meer, de planken zijn in formaldehyde gedrenkt om schimmel en zo te voorkomen. Kinderen kregen last van de dampen. De kampen zijn neergezet toen er vernieling door de tornado’s ontstond en heel veel mensen hun woningen kwijt raakten. De tornado’s verergerden zich toen de medemens met het weer begon te duvelen. De zgn “chemtrails” werden toen ook al gesproeid. Heeft iemand zich ooit afgevraagd waarom we zelfs in NL tornado’s kregen? (Nee. want er is altijd wel een kop-in-het-zand reden voor waarom we hier tornado’s krijgen). Ik schreef dat de FEMA kampen nog andere bedoelingen zouden gaan hebben. Maar ik werd voor gek verklaard en het interesseerde niemand wat. Nu, tien jaar later, en veel te laat, nu zijn er velen verstandig geworden over deze zaken. En pas als de mismaakte babies geboren gaan worden, zullen mensen zelfstandig hun oogjes opendoen over de gifspuit. Je kan ze nergens voor waarschuwen, en de psychopaten zijn altijd tien jaar of nog langer vooruit. (Die guillotines, daar hebben ze het sinds 2004 dus al over. Wat een ouderwetse tijdrovende manier om van heel veel mensen af te komen, niet? Zie ik daar reclame voor Chanel op staan, op de foto?)

 5. Wat Sharav heeft meegemaakt is te gruwelijk voor woorden en kunnen we ons niet voorstellen.
  Maar… ze was drie toen ze uit een detentiekamp kwam en door familie werd opgevangen.
  Ik vraag mij af in hoeverre haar perspectief is gevoed door haar ‘latere’ historisch bewustzijn.
  Haar aanhalen en citeren als ervaringsdeskundige levert geen zeggingskracht op.

  Oh ja en dat nog even dit…
  “De aarde is plat…, behalve op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in