Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”

24
Camilla Canepa

Camilla Canepa werd geopereerd door Gianluigi Zona, directeur van de neurochirurgische en neurotraumatologische kliniek van de Policlinico: “Ik had nog nooit een brein gezien dat zo uitgebreid en ernstig aangetast was door trombose”.

De neurochirurg die die nacht dienst heeft in San Martino is Alessandro d’Andrea, die ook de hoofdchirurg oproept: zij staan zij aan zij aan de operatietafel, bericht ilpiccolo.gelocal.it.

“We kozen voor een decompressie craniotomie, waarbij de schedel wordt geopend om de interne druk te verlichten.

Alle veneuze sinussen waren verstopt met bloedstolsels, een scenario dat ik nog nooit had gezien in mijn vele jaren in dit beroep. U moet zich de veneuze sinus voorstellen als de rivier in het midden van een dal waarin verschillende stromen samenkomen. Als je midden in de rivier een dam bouwt, zwelt de rivier op en kunnen de zijrivieren niet meer afwateren, met als gevolg dat de stroomopwaartse druk toeneemt.

Ik ben geen viroloog, epidemioloog of forensisch wetenschapper, maar gezien het beeld dat ik in het hoofd van dat meisje zag, is het duidelijk dat we te maken hebben met iets dat niet normaal is”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gewoon een klein prikje – en het beeldschone 18-jarige meisje stierfVolg Frontnieuws op Telegram

  Niet alle landen laten hun burgers in de steek: El Salvador's anti-covid hulppakket, met Ivermectine
Vorig artikelBegrafenis van vaccinatieslachtoffer op de dag dat ze had moeten trouwen
Volgend artikelNucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

 1. Dat meisje is dus als het ware ontploft in haar hoofd door verstoppingen en de opbouwende druk daarbij in die bloedvaatjes.

   • Samen redden we mekaar dat is de slogan van vele gevaccineerde in geprent door de hel vd media en rutte samen moorden we jullie af ,gr mengele

  • Mensen word nou eenmaal ook geleerd door media, school, overheid, en sociale mentale druk dat het iets goeds en verantwoord is om te doen.. Sneu vind ik het om te zien. Mensen denken dat ze een eigen mening en keuze hebben, maar hebben niet door hoe ze bespeeld worden door mensen met belangen. Voor mij lijkt het soms alsof ik als 3e persoon naar alles kijk, alle gekte, alle hysterie, alle ‘crisis’, alle vingers wijzen naar, alle ‘weetjes’, alle ‘experts’. We zullen het nooit leren, achteraf heeft een ieder altijd spijt. vooral als het collectief niet doorbroken word, zullen we langzaam naar 2030 slippen, het gaat na de zomer pas echt beginnen, met de nieuwe paspoorten en QR codes. Maar de meeste mensen denken dat het nu eindelijk over is…

   • Ja ik begin me ook als een soort space alien te voelen. Een bezoeker die de gekte staat te bekijken hier. Maar ik kan niet meer weg….

 2. Heel erg dat dit gebeurt maar ik kan er niet mee zitten er is genoeg bekend over de injectie en de eventuele gevolgen ervan maar heel triest voor de personen die die weer achter blijven, bij mij komt er geen spuit in mijn lijf.

 3. Ik vraag mij wel eens af wat moet Rutte nog doen om eruit geschopt te worden hij komt met alles weg en het nieuws zeg dan hij is slim ik zelf noem het bedrog het is maar van welke kant je het bekijkt leugenaars zijn in onzen huidige maatschappij heel belangrijk en heb je ook nog een slecht geheugen dan ben je al snel een topper en het volk kijk toe en knikken met hun hoofd wat een goede president hoe dom kan je dan zijn.

  • Ligt het nou echt aan het volk?
   Of is het heel misschien omdat ze de democratie hier hebben afgeschaft.
   Je kan stemmen wat je wil, maar de uitslag ligt al van tevoren vast.
   En daarna gaan ze vriendjes uitzoeken met wie ze het het best kunnen uithouden.
   Niet samen met partijen die veel meer stemmen gehaald hebben.
   Waarmee miljoenen stemmers aan de kant worden geschoven, omdat ze lastig zijn.
   Die sluiten we gewoon buiten werking omdat we ze niet zo aardig vinden.
   Maar verder blijven we gewoon de bevolking de schuld geven dat het zo een zooitje is hier.
   Ze hebben er toch zelf op gestemd. Waarom mogen ze dan niet mee doen?

     • Bert juni 16, 2021 at 06:32
      De enige van wie ik een goed werkend immunsysteem heb gehad, zijn van mijn de goede genen en DNA van mijn ouders.
      En zij op hun beurt weer van hun ouders.
      En daar is geen god aan te pas gekomen. Daar heb ik niks van, gelukkig.
      Anders had ik ook een klap van de malle molen gehad en liep ik nou verknipt door het leven.

      Bert juni 16, 2021 at 07:36
      Geloof wat jij wilt geloven.
      En misschien is het mogelijk dat jou ouders wel wat aanwijzingen en tips nodig hadden van een ouwe kerel die er naast stond toen ze een klein Kloasje gingen maken.
      Want echt slim komen al die aanhangers niet over.

      Bert juni 16, 2021 at 07:56
      En mijn voor, voor, voor ouders waren zeer waarschijnlijk aliens.
      Die na eerst wat kloten met verschillende soorten voorgangers op dit type terecht zijn gekomen. Wij kwamen het slimst over t.o.v. al die andere.
      Maar maak dat Darwin maar wijs.
      Ook wij zijn nog niet helemaal geslaagd als soort, maar er wordt nog aan gesleuteld.
      Aan een oplossing wordt nog gewerkt.
      En misschien worden wij dan ook wel weer verwijderd en komt er weer een nieuw soort.

      Bert juni 16, 2021 at 18:08
      Als god een alien is, dan heb je gelijk.

      Bron: https://www.frontnieuws.com/globale-tijdbom-eerste-geval-van-postmortaal-onderzoek-van-tegen-sars-cov-2-gevaccineerde-patient-viraal-rna-aangetroffen-in-elk-orgaan-van-het-lichaam

      Bert juni 17, 2021 at 15:27
      Krijgen we dat weer. Ik heb je link bekeken.
      Jij blijft echt aan de gang hé?

      Ik zie, ik zie wat jullie niet – willen – (in) zien
      en het is …

      soort zoekt soort. Altijd fijn om eerst iemand te leren kennen voor daarmee in zee te gaan.

      Mijn missie is geslaagd.
      Maar mijn punt nog niet gezet.
      Wordt vast nog vervolgd.

      • We rekenen op je en je gezeik.
       Maar dan niet gaan lopen janken of klagen.
       Want daar ben je goed, dat hebben we al gemerkt.
       Eerst je vriendje Edwin weg.
       Bij Zonder Reden ga je ook al niks voor mekaar krijgen.
       Dus dan ga je weer meer verder met mij.
       Je moet toch wat met je verder nutteloze bestaan.

       • Nog een keer, speciaal voor Bert:

        Bert schreef: ‘Want echt slim komen al die aanhangers niet over.’

        Bert schreef: ‘Anders had ik ook een klap van de malle molen gehad en liep ik nou verknipt door het leven.’

        Jij mag dit alles schrijven, Bert?
        Een ieder ander moet de mond gesnoerd worden, Bert?

        Jij bent een narcist. Ga maar opzoeken in het woordenboek en ga eens beginnen met iets als zelfreflectie. Wanneer je daarvoor althans de capaciteit hebt, hetgeen ik betwijfel.

        En haal er geen zaken bij die er NIETS maar dan ook echt NIETS mee te maken hebben.

        ‘Eerst je vriendje Edwin weg.
        Bij Zonder Reden ga je ook al niks voor mekaar krijgen.’

        Is er al een gekkenhuis naar je vernoemd, Bert?

        • Je roept het over jezelf af en ik vermoed dat God er geen enkele moeite mee zal hebben om jou te verdoemen.

         Klagen en janken …
         Lol …
         Met Domheid valt – werkelijk – niet te redeneren.

 4. Andere waarschuwen heeft totaal geen zin, in de winkels of op straat of in je vriendenkring. Het lijkt alsof zij zo voorgeprogrammeerd zijn, om dat te doen wat de overheid zegt. Alles wat jij zegt wordt afgedaan als onzin. Maar als enkele uit jou vriendenkring ernstige bijwerkingen krijgen, worden zij nog een keer kwaad op jou, want ik had gezegd dat het hun eigen schuld was, dat hun eigenwijsheid het bij het verkeerde eind had. Dan ben ik voor hen harteloos. Als in het najaar en in de winter tig mensen dood neervallen, dan moet je maar denken van; dat was weer iemand die het beter wist dan jou.

 5. Qvic: klopt. Ik heb éen dierbare vriend kunnen redden in de VS. Hij stond op het punt om die spuit te nemen, gemakshalve voornamelijk omdat hij dacht dat het toch niet uitmaakt. Ik heb hem uitgelegd wat de gifspuit inhield, en wat info gestuurd. Omdat ik ook in de GMO’s gewerkt heb, wist hij dat ik niet slap ouwehoerde. En hij heeft daarom de spuit gelukkig op het laatste moment afgezegd. Toen begon hij ook regelmatig te lezen, net zoals wij doen, en hij is blij dat hij heeft geluisterd. Andere vrienden zeiden “we willen weer kunnen vliegen” en dat was einde gesprek. Een andere vriend zei dat het hem niet interesseert wat er in de spuit zit. Ik ken verder niemand die bijwerkingen had. Ze lopen allemaal nog rond en eentje baalt dat de TT in Assen niet doorging ondanks de spuit. Een buurman kreeg de spuit niet, omdat hij “immuniteit van jaren geleden tegen de corona” heeft. Heel speciaal. Ik heb zelf nog niets gemerkt van de prionen etc die mensen uitwasemen, maar zo dicht zit ik ook weer niet op ze, en zeker niet in gesloten ruimtes. Ik ga niet meer in gesprek met mensen en maak me er niet meer druk om. Vermoedelijk zal het meevallen met het neerstorten, maar ik denk dat ze wel een heel stuk zwakker zullen worden, met verschijnselen die we nog niet hebben kunnen voorspellen – ik verwacht bijv huidziektes te zien, allergieen, en veel meer verkoudheid, en slepende ziektes die niet voorbij gaan, en ongezond geboren babies, of veel te vroeg, en heel zwak en niet goed ontwikkeld, en zo.

  Ik denk dat het punt bereikt is dat mensen het als normaal beschouwen dat ze een dergelijke spuit krijgen, en dat het gewoonte gaat worden. Iets om naar uit te kijken, iets dat stabiliteit geeft in hun leven, en zekerheid. Iets waar ze altijd op kunnen rekenen. Ongeacht wat er ingespoten wordt. Voor mij blijft gelden: doe wat je wilt, maar laat mij met rust.

 6. boek 1984 was niet een handleiding
  film Brazil was niet een futuristische kijkdoos

  is allemaal vorige eeuw die van het snoozen
  deze periode al naar gelang we die doorkomen gaat mss de digitale middeleeuw(en) heten, die
  van het slapen (moeheid, coma, narcose, sedatie, zombie, ..)
  en een beetje dromen van de toekomst
  wie weet wanneer en hoe ze daar wakker worden

 7. Of nooit meer wakker. Wat er na de digitale middeleeuwen komt, fragiele transparante wezentjes die in de radioactieve oceanen kunnen leven, en radioactieve lucht inademen op een gebarsten aarde. de space alien is al lang weer vertrokken, kreeg niks voor elkaar. Overal nog billboards met de grijnzende Bill Gates en verwrongen Soros kop langs de verlaten highways. Af en toe rare luide pieptonen uit de 122G torens. Hier en daar nog wat wrakken van ruimteschepen. En de lucht is nooit meer blauw en de zon is nooit meer te zien. Er gebeurt verder niks meer, geen muziek, geen industrie, geen technologie. helemaal niks.

 8. Samen redden we mekaar dat is de slogan van vele gevaccineerde in geprent door de hel vd media en rutte samen moorden we jullie af ,gr mengele

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in