De media: Kind verloren door covid. NEE het is NIET waar, lees verder! Het gaat allemaal om perceptievorming omdat de kinderen geïnjecteerd moeten worden.

Deel dit zeer belangrijke artikel alstublieft met iedereen die u kent. Help ook levens te redden en stuur dit artikel naar ziekenhuizen, dokterspraktijken, verzorgingstehuizen, scholen, kranten, journalisten, enz, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Niemand weet hoeveel mensen de vaccins doden – of hoeveel er zullen sterven.

Maar hoewel ik de mainstream media de meeste van deze sterfgevallen niet heb zien noemen, zijn er al mensen overleden of gewond geraakt nadat zij het vaccin hadden gekregen:

Schokkend – De laatste covid prik doden en gewonden van VAERS (baby’s, tieners en jonge volwassenen sterven na het vaccin)

openvaers.com covid-gegevens (naar schatting wordt slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins gemeld)

Opmerking: De volgende alinea is nu toegevoegd aan de gegevens van de Pfizer-analyse in het VK: “Een melding van een vermoedelijke ADR aan het Yellow Card-schema betekent niet noodzakelijk dat deze veroorzaakt is door het vaccin…”. Naar mijn mening is dit weer een poging om de aandacht af te leiden van de zeer reële problemen in verband met de vaccins. Wij merken op dat wanneer patiënten 60 dagen na een positieve covid-test overlijden, zij aan de covid-sterftecijfers worden toegevoegd, maar als iemand 60 minuten na een covid-vaccin zou overlijden, dan is dat gewoon toeval.

PFIZER (gegevens uit het VK) – Enkele van de letsels zijn: beroertes, hartaanvallen, miskramen, Bell’s Palsy, sepsis, verlammingen, psychiatrische stoornissen, blindheid, doofheid, gordelroos, alopecia en covid-19. (Help alstublieft levens te redden en stuur de link voor de gegevensanalyse van Pfizer naar scholen en plaatselijke kranten)

Opmerking: De volgende alinea is nu toegevoegd aan de Britse analyse van de gegevens van AstraZeneca: “Een melding van een vermoedelijke ADR aan het Yellow Card-schema betekent niet noodzakelijk dat deze werd veroorzaakt door het vaccin…”. Naar mijn mening is dit de zoveelste poging om de aandacht af te leiden van de zeer reële problemen in verband met de vaccins. Wij merken op dat wanneer patiënten 60 dagen na een positieve covid-test overlijden, zij aan de covid-sterftecijfers worden toegevoegd, maar als iemand 60 minuten na een covid-vaccin zou overlijden, dan is dat gewoon toeval.

ASTRAZENECA (gegevens uit het VK) – Enkele van de vele letsels zijn: blindheid, beroertes, hartaanvallen, miskramen, sepsis, verlamming, Bell’s Palsy, doofheid, gordelroos, alopecia en covid-19. (Help alstublieft levens te redden en stuur de link voor de AstraZeneca-analysegegevensprint naar scholen en plaatselijke kranten)

Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen: Moderna, Pfizer-Biontech, AstraZeneca en Janssen.

 • Derek Sloan MP maakt zich zorgen over covid-19 vaccin censuur van artsen en wetenschappers (video – bitchute)
 • Moderna begint met eerste proeven op mensen voor griepprik gebaseerd op nieuwe mRNA-technologie die wordt gebruikt om het covid-19-vaccin van het bedrijf te maken (artikel – Daily Mail)
 • Het volgende is de concept-werklijst van de FDA met mogelijke bijwerkingen van het covid-vaccin (zie pagina 16 van het document). Deze werd gepubliceerd in oktober 2020 VOORDAT de uitrol van de jab begon.

Belangrijke opmerking:
Er zijn berichten in de pers geweest dat het AstraZeneca-vaccin bloedstolsels veroorzaakt. Dit is waar, maar dat geldt voor alle experimentele vaccins die zogenaamd worden gegeven om covid-19 te voorkomen. Er zijn veel sterfgevallen geweest, alleen al in het VK meer dan 1000, en een groot aantal bijwerkingen. Het is belangrijk te onthouden dat deze experimentele vaccins die aan gezonde mensen worden gegeven covid-19 niet voorkomen of voorkomen dat het wordt doorgegeven, en dat het risico dat een jonge, gezonde volwassene aan covid-19 sterft uiterst klein is.

  Knijp me, maak me wakker, sla me - Heeft Newsweek dit gedrukt?

Dit zijn slechts enkele van de mogelijke sterfgevallen en verwondingen die het gevolg zijn van vaccinatie.

Ik twijfel er niet aan dat de autoriteiten zullen beweren dat deze sterfgevallen toeval waren.

En laten we niet vergeten dat als een patiënt sterft binnen 28 dagen nadat hij positief is getest op het coronavirus (en de test betekent niet dat de patiënt de ziekte ook heeft, aangezien de meeste tests vals-positief zijn), het overlijden zal worden vermeld als een covid-19 sterfgeval en van de patiënt zal worden gezegd te zijn gestorven ‘met’ covid-19. Dus op dezelfde manier is het volkomen redelijk om te zeggen dat als een patiënt overlijdt of ziek wordt binnen 28 dagen na te zijn gevaccineerd, de dood of ziekte verband houdt met het covid-19-vaccin.

Zullen de mainstream media ooit beginnen met het registreren van deze sterfgevallen of ziektes? Of zullen journalisten de officiële regeringslijn blijven promoten – en de waarheid blijven ontkennen, verdraaien of onderdrukken?

Hoeveel mensen moeten er nog sterven voordat de media wakker worden?

Sterfgevallen kort na Covid prik – Nog een toeval

  Ik denk dat het tijd is om bezwaar te maken als we mensen het woord "wetenschap" horen gebruiken om schendingen van mensenrechten te rechtvaardigen

Andere belangrijke Covid vaccin informatie

  Nieuwe COVID propaganda ronde: Vakantiehart syndroom

Atleten en het Covid-vaccin

Was het de covid-prik die de dood en de verwondingen van de volgende sporters veroorzaakte? Het is natuurlijk zeldzaam dat jonge, superfitte atleten plotseling hartproblemen krijgen, vooral wanneer velen van hen tijdens hun carrière uitgebreide medische onderzoeken hebben ondergaan.

Covid-19 Vaccin – Mogelijke bijwerkingen van het vaccin

De pro-vaxxers vertellen u graag dat vaccins volkomen veilig en volkomen effectief zijn. Zelfs wanneer ze niet veilig genoeg zouden worden geacht om als ovenreiniger te gebruiken, zijn de fanatiekelingen er enthousiast over. Jonge mensen en mensen die weinig weten over geneeskunde of wetenschap, praten met eerbied over vaccins omdat ze geïndoctrineerd zijn in het geloven van de pro-vaccin leugens.

En de pro-vaxxers liegen natuurlijk.

Vaccins veroorzaken veel ziekten en nogal wat sterfgevallen en ze doen niet altijd wat ze zouden moeten doen. Regeringen over de hele wereld hebben vele miljarden dollars uitgekeerd aan patiënten die ziek zijn geworden door vaccins – of aan de familieleden van patiënten die door een vaccin zijn overleden.

Er zijn bijvoorbeeld ernstige twijfels over wat het covid-19-vaccin nu eigenlijk doet. Aangezien het om een nieuw soort vaccin gaat dat wordt toegediend voordat de gebruikelijke tests en waarnemingen zijn afgerond, weet niemand wat er zal gebeuren met de mensen die het spul in een arm geïnjecteerd krijgen.

Welke bijwerkingen zullen er zijn? Hoeveel zullen er sterven?

Wel, ik weet het niet en niemand anders weet het.

Wat als een vrouw zwanger is als ze het vaccin krijgt of zwanger wordt nadat ze het vaccin heeft gekregen? Het is niet de bedoeling dat het vaccin aan zwangere vrouwen wordt gegeven, maar niet alle zwangerschappen zijn gepland.

Zal het vaccin interfereren met essentiële levensreddende medicijnen? Veel oudere patiënten gebruiken al een aantal voorgeschreven medicijnen. Zal het vaccin deze verstoren? Dat weet niemand. Het covid-19 vaccin is het grootste experiment in de geschiedenis. En, in tegenstelling tot een echte klinische proef, is het grotendeels ongereguleerd. Zoals met alle vaccins zullen de meeste problemen die zich ontwikkelen nooit worden gemeld of erkend.

Naar schatting wordt in de V.S. slechts 1 op de 100 bijwerkingen van vaccins gemeld.

Het beste wat we hebben is een werklijst van mogelijke bijwerkingen die de FDA in de VS heeft gepubliceerd. (Hier is de link naar de ontwerp-werklijst)

Omdat ik vind dat iedereen het recht heeft te weten welke bijwerkingen een zwaar gepromoot vaccin kan hebben, ga ik u de officiële lijst van mogelijke bijwerkingen voorlezen. Dit is, let wel, niet mijn lijst maar een concept-lijst die is opgesteld door de FDA – de Food and Drug Administration in de VS.

Guillain-Barre syndroom
Acute gedissemineerde encephalomyelitis
Transverse myelitis
Encefalitis
Myelitis
Encefalomyelitis
Meningoencefalitis
Meningitis
Encefalopathie
Convulsies
Aanvallen
Beroerte
Narcolepsie
Cataplexie
Anafylaxie
Acuut myocardinfarct (hartaanval)
Myocarditis
Pericarditis
Auto-immuunziekte
Dood
Zwangerschap, geboorte-uitval
Andere acute demyeliniserende ziekten
Niet anafylactische allergische reacties
Tromocytopenie
Gedissemineerde intravasculaire stolling
Veneuze trombo-embolie
Artritis
Artralgie
Gewrichtspijn
Ziekte van Kawasaki
Multisysteem ontstekingssyndroom bij kinderen

Vaccin versterkte ziekte

U zult niet noodzakelijkerwijs al deze of zelfs maar één van deze bijwerkingen krijgen als u het vaccin krijgt. Maar dit zijn de mogelijke bijwerkingen die de FDA heeft opgesomd. Ze zijn allemaal onaangenaam, de meeste zijn zeer ernstig en erger dan de dood kun je niet krijgen.

En als je gek genoeg bent om het vaccin te nemen, dan moeten jij en je dokter uitkijken naar de symptomen van alle ziekten die op de lijst van de FDA staan.

Uw regering zal u niets vertellen over deze gevaren – zij geloven niet in volledig geïnformeerde toestemming wat vaccins betreft.

Sterker nog, de meeste regeringen doen er nu alles aan om ervoor te zorgen dat alle kritiek op vaccins wordt uitgebannen. Afhankelijk van waar je woont is het, of zal het binnenkort, illegaal zijn om zelfs maar te vermelden dat vaccins misschien niet altijd werken of je ziek kunnen maken.

Tenslotte, als uw regering echt om u zou geven, zou zij een heel eenvoudige, goedkope proef doen.

Ze zouden een lijst bijhouden van alle gezondheidsproblemen bij 20.000 patiënten die het vaccin hebben gehad en die lijst vergelijken met een lijst van alle gezondheidsproblemen bij 20.000 patiënten die het vaccin niet hebben gehad in dezelfde periode. Ze maken de vergelijkingen elke 3, 6 en 12 maanden.

Natuurlijk moeten ze een paar eerlijke artsen vinden om toezicht te houden op de proef, want het zou heel gemakkelijk zijn om te knoeien.

Maar het zou zeer interessante resultaten opleveren, dus ik betwijfel of ze het zullen doen.

Deel dit artikel alstublieft met iedereen die u kent.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Er Is Enorme Medische Fraude”, zeggen Artsen voor WaarheidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNiet langer een samenzweringstheorie: Australië geeft toe militairen te gebruiken om mensen naar covidkampen te sturen
Volgend artikelFactcheck – Britse gezondheidsautoriteit NHS gebruikt 7-maanden oude data om te beweren dat 75% van de Covid-19 patiënten op de Intensive Care niet gevaccineerd zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik wil iedere Nederlander die zich heeft laten vaccineren en die zich door de propaganda van het geloof in cijfers en volle IC’s heeft laten overtuigen tot het nemen van de prik; iedere Nederlander die ziek is geweest, maar niet door heeft dat ze via ‘sick on demand‘ ziek gemaakt zijn om in de besmettingsleugen te geloven; iedere Nederlander die het geen probleem vindt even die QR-code te laten zien en iedere Nederlander die vindt dat die lastige ongevaccineerden nu maar eens gedwongen moeten worden; al die Nederlanders wil ik melden: u bent de volgende die aan de beurt is.

  En met ‘aan de beurt zijn’ bedoel ik niet het boostervaccin en ook niet het vierde, vijfde, zesde of het straks aanstaande plaatsvervangende online updatebare vaccin. Nee, ik bedoel dat we zo tegen elkaar uitgespeeld worden als bevolkingsgroepen in landen die men via Balkanisering op de knieën heeft willen dwingen (Joegoslavië, Irak, Afghanistan, Syrië, Libië, enzovoort). Altijd leidt dit tot een kapot gemaakte economie die alleen kan herstellen aan de slavenketting van een grootmacht. En die slavenketting begint in het hier en nu, bij de QR-code, maar mondt straks uit in digitaal traceerbaar geld, een social credit puntensysteem dat uw gedrag koppelt aan bestedings- en reismogelijkheden en uiteindelijk aan de totale afschaffing van bezit en inperking van vrijheden van ‘ongehoorzamen’. Bron Matinvrijland.nl

 2. Moet zeggen dat veel mensen om mij heen beroerd zijn na de prik, tot enorme branderige armen aan toe. Zie alleen zelden mensen met hartfalen, als ik zie hoeveel er uiteindelijk geprikt zijn. Ergens lijkt het dus mee te vallen, maar aan de andere kant denk ik ook: Als mensen er zo snel even ziek van raken, dan is het op het lange termijn misschien wel helemaal een ravage.

  • Dat ze de eerste weken of maanden overleven zegt nog niks over de langere termijn. Als je hoort dat mensen dmv dat grafeen van binnen open gesneden worden omdat dat grafeen zo ontieglijk scherp is (zie het als scheermesjes op nanoniveau) en mensen daar bloedingen en infecties van krijgen, dat minuscule bloedklontertjes zich (langzaam) ophopen in aderen etc etc, dan kun je erop wachten dat mensen binnen een paar maanden massaal gaan overlijden. Buiten dit is de inhoud van die spuiten natuurlijk puur en puur gif, met elke extra spuit komt er een nieuwe gifshot het lichaam in. Er komt een punt dat het lichaam gewoon zegt: ho stop, klaar, bekijk het maar, tot hier en niet verder. RIP. Ik voorzie echt een hele donkere winter.

 3. Het is nu even mooi op een rijtje gezet. En ja, de term “vermoord” is zeker met de kennis van nu wel terecht.
  En hoewel de slachtoffers er niet meer mee tot leven komen en zij die nog wel leven, maar niet willen accepteren dat ze naar alle waarschijnlijkheid binnen enkele jaren ten dode opgeschreven zijn, niet mer “ontprikt” kunnen worden, kan ik alleen maar hopem, en hoewel ik niet religieus ben (integendeel, hoewel ik ook geen atheïst ben) merk ik dat het bijna een soort gebed wordt.

  Ik hoop maar dat de eerste zaken van het tribunaal dat Füllmich van de week aankondigde snel kunnen beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in