De afkondiging van de Corona-pandemie is niet alleen waarschijnlijk het grootste en meest gedenkwaardige valse alarm in de wereldwijde medische geschiedenis. Het betekent ook dat de evaluaties van het gezondheidsbeleid en de veiligheidsnormen die tot begin vorig jaar golden, zijn afgezwakt en aan nieuwe politieke prioriteiten zijn onderworpen. In dit proces viel alle proportionaliteit weg: de verandering in risicoperceptie veranderde een nieuw coronavirus zonder verhoogde mortaliteit of gevaar in een “killer virus” dat met alle middelen kon worden gedramatiseerd. De experimentele vaccins daarentegen worden volledig onschadelijk verklaard, hoewel zij talloze bijwerkingen en levensbedreigende risico’s met zich meebrengen en in het geheel geen bescherming bieden, bericht Report24.news.

Vóór Corona bestonden er niet alleen enorme veiligheidsvoorschriften en vergunningshindernissen voor nieuwe vaccins, die in het geval van de COVID-19 vaccins verrassend genoeg overbodig werden verklaard; het gebruik van de serums in kwestie werd ook onmiddellijk opgeschort bij het geringste teken van schade door vaccins. Dit was bijvoorbeeld het geval met het seizoensgriepvaccin in 2006: na vier sterfgevallen waarbij destijds slechts een vermoeden van een verband met het griepvaccin bestond, hebben de Israëlische en Nederlandse autoriteiten de vaccinaties onmiddellijk opgeschort. Nederland heeft zelfs de start van de griepvaccinatiecampagne van 2006 helemaal uitgesteld.

Dit is hoe het destijds werd gedaan – toen de gezondheid en integriteit van de burgers, en niet winstmaximalisatie van vaccinatiemonopolisten, centraal stond in het overheidsoptreden. Nu, met de COVID-19 vaccins, heeft de Nederlandse keuringsinstantie Lareb binnen minder dan acht maanden bijna 500 meldingen van sterfgevallen na de COVID-19 vaccins ontvangen; de Stichting Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC 2020) telt voor 2020 zelfs nog eens 1.400 meldingen van sterfgevallen in verband met de COVID-19 vaccins. En wat is de reactie deze keer? De COVID vaccinatiecampagne gaat onversaagd verder.

  Tucker Carlson: ken de potentiële risico's van Coronavirus-vaccins voordat je je laat vaccineren

Verschoven risicoaanvaarding

Toen er nog maar vier gevallen waren, eiste het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) een onmiddellijke verklaring en onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Vandaag de dag roepen deze zelfde instellingen, ondanks de honderd maal hogere bijwerkingen van een dubieuze geninjectie, kritiekloos op tot vaccinatie.

Ook werd in 2006, na de sterfgevallen, onmiddellijk een zogenaamd “Outbreak Management Team” (OMT) opgericht, dat tot op de dag van vandaag functioneert. Jarenlang heeft zij de mogelijke neveneffecten van vaccinaties met een argwanend oog gevolgd. Maar vandaag, in het geval van de COVID-19 vaccinaties, gelden daar blijkbaar heel andere risicobeoordelingen. “Nu schreeuwt het OMT gewoon blind om zelfs kinderen te prikken die niet eens een groot risico lopen op zware covid”, zo citeert Uncutnews.ch een boze Twitter-gebruiker die ook tiert: “Niks geen onderzoeksjournalistiek, geen alarmbellen van Lareb, geen vragen die serieus behandeld worden.. ondanks dus… al meer dan 3000 gerapporteerde ernstige bijwerkingen (lees ZIEKENHUISOPNAME) en sterfte sinds begin dit jaar na coronavaccinatie.”

Het verschil is dit: In 2006 ging de griepprik over gezondheid en vrijwilligheid. Vandaag gaat het over denkbeeldige ziektes, politieke dwang – en keiharde commerciële belangen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

  "Mijn conclusie is dat het menselijk ras te dom is om te overleven"
Vorig artikelOpnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: “Ten eerste geen schade berokkenen, ten tweede voorzichtig zijn, ten derde genezen”
Volgend artikelMeer dan 32.000 mensen DOOD in Brazilië na COVID-19 vaccins volgens officieel mediaverslag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De msm beweert nog steeds dat de ziekenhuizen overspoeld worden door ongeprikten. Als men geprikt is hoeft niet meer getest te worden van waarop men nog niets weet.
  Dus de trend is gezet.

 2. Het verhaal wordt weer eens 180 graden gedraaid. Net als het zogenaamde experimentele vaccin is niet voor bescherming, maar om jouw te vergiftigen. Om geen controle groep te willen hebben, moeten iedereen van 0 tot 100 jaar dat vaccin krijgen. Want dan kunnen de regeringen e.d. alle bijwerkingen toeschrijven aan andere ziektes en/of onderliggende kwalen, zodat ze kunnen zeggen dat het nooit aan de experimentele vaccins heeft gelegen. Dat de regeringen genocide plegen op de eigen bevolking wordt zo onder het tapijt geschoven.

 3. STOP deze NEP regering het zijn geen democraten en zij vertegenwoordigen het Nederlandse volk niet !!
  Zij vertegenwoordigen de Big Pharma, de WHO, de WEF en de EU, maar niet het Nederlandse VOLK !!
  En een slappe tweede kamer speelt hun speel me !!

  • Wilders is tegenwoordig bezig om berichten de wereld in te slingeren dat hij overal tegen is.
   Dat laat wel zien hoe hij tegen de bevolking aankijkt, namelijk dat ze achterlijk zijn.
   Nou klopt het inderdaad dat de meeste na een week alles weer zijn vergeten.
   Ik ben niet vergeten dat hij op gif prikken ingezet had en de motie steunde voor een medisch apartheid systeem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in