© Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Part Two (Official Music Video), screenshot YouTube

Australische autoriteiten hebben doodsbange inheemse mensen die positief getest zijn op COVID-19 in het Noordelijk Territorium opgepakt en naar een quarantainekamp in Howard Springs gebracht in wat velen beschouwen als een extreme overreactie op een kleine uitbraak van het virus in de Aboriginal gemeenschap van Binjari, schrijft Cassie B.

De gemeenschap, die 16 kilometer ten zuidwesten van Katherine ligt, bestaat uit meer dan 200 mensen, van wie velen zeer dicht op elkaar leven. De regering heeft daar op controversiële wijze afvalwater getest om resten van het virus op te sporen; positieve resultaten hebben geleid tot de mobilisatie van een reactieteam om van deur tot deur tests uit te voeren en de mensen vaccins aan te bieden. De regering meldt nu dat 100% van de mensen is ingeënt met een eerste dosis, hoewel velen zich afvragen in hoeverre de mensen een keuze hebben gekregen.

Vanuit de hele wereld is er kritiek gekomen op de tactiek van de regering om mensen met militaire vrachtwagens naar quarantainecentra te brengen. Politiecommissaris Jamie Chalker verklaarde dat het een kwestie van praktische aard was en zei: “Overal waar we [woonverblijven met] overbevolking hebben, of waar het gewoon niet mogelijk is dat een individu toegang heeft tot zijn eigen wasplaatsen bijvoorbeeld … creëert het een beperkte pool voor diegenen om in quarantaine te kunnen zonder naar [Howard Springs] te gaan.”

Hij voegde eraan toe dat ze van plan zijn met dit model door te gaan.

Op 20 november werden er harde lockdowns ingesteld voor degenen die in het gebied achterbleven toen Chief Minister Michael Gunner zei dat de bewoners van zowel Binjari als Rockhole niet langer hun huizen mogen verlaten om de vijf redenen die andere Australiërs wel mogen verlaten: om naar het werk of naar school te gaan, om te sporten, om voor verzorging te zorgen, om voedsel of voorraden te kopen, of om gevaccineerd te worden. De enige reden waarom ze nu nog naar buiten mogen, is voor medische behandeling.

  Saoedische ambassadeur stort in elkaar en sterft onmiddellijk voor het oog van het publiek

Ongeveer 350 inwoners mogen momenteel hun huis niet verlaten. Ze hebben ook te kampen met extreem hoge temperaturen, en sommigen zitten zonder stroom. Chalker zei dat verschillende mensen boetes van meer dan AU$5.000 (ongeveer €3.100) opgelegd hebben gekregen nadat ze ’s nachts betrapt waren op het naar buiten sluipen uit hun woningen.

Het is de vraag of degenen die naar de quarantainekampen zijn gebracht vrijwillig zijn gegaan. De leider van de Binjari Community Aboriginal Corporation, Deb Aloisi, zei dat de mensen daar “bang” waren voor de reactie van de regering.

“Ze worden bang omdat de gezondheidsdienst van het Territorium komt en de mannen zijn helemaal aangekleed en gemaskerd … en hebben een groot schild op hun gezicht.”

Veranderingen in de grensregels in het Northern Territory

Het Northern Territory heeft drastische veranderingen in de grensregels doorgevoerd, waardoor niet-ingeënte reizigers de regio niet meer in mogen, met uitzondering van essentieel personeel en mensen die in het gebied wonen en terugkeren uit rechtsgebieden waar het virus momenteel niet voorkomt.

Mensen die aankomen uit rode zones waar het virus wel aanwezig is, moeten volledig gevaccineerd zijn en moeten een week lang thuis in quarantaine blijven. Zij moeten bij aankomst een snelle antigeentest ondergaan en binnen 72 uur een negatieve PCR terugsturen. Zij moeten zich ook 5, 8 en 14 dagen nadat zij de quarantaine hebben verlaten, laten testen en in een hoog vaccinatiegebied blijven, weg van afgelegen gemeenschappen en bejaardentehuizen.

Afgelopen weekend hebben duizenden mensen in heel Australië geprotesteerd tegen de extreme vaccinatieverplichtingen en andere maatregelen van het land. Tot dusver is 85% van de bevolking gevaccineerd, en de noodbeperkingen en lockdowns van de federale en deelstaatregeringen behoren tot de strengste ter wereld.

  Tech- en mediamagnaten komen in privévliegtuigen naar Sun Valley voor een exclusief "miljardairs zomerkamp" met onder meer Bill Gates en Jeff Bezos

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een bericht aan de ontwaaktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël: “Het is mogelijk dat we een vierde dosis vaccin nodig hebben”
Volgend artikelHoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Deze machtsmisbruikers zijn geen leiders ,maar zeer zware misdadigers !!Het is te hopen voor de Australische bevolking dat het leger niet haar eigen bevolking terroriseert,maar deze zogenaamde machtsmisbruikers per direct uit hun functies haalt ,en deze zogenaamde Pharma terroristen in kampen opsluit in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!Deze zogenaamde terroristische politici ,inclusief hun gecorrumpeerde ambtenaren moeten voor hun hele leven verbannen worden uit het openbaar bestuur, en gestraft worden wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid !!Ook het Nederlandse justitie en defensie personeel moet ervan overtuigd worden om de Nederlandse bevolking te dienen ,en niet de demissionaire machtsmisbruikers ,de Pharma psychopaten Mark R.,Hugo de J.en hun medeplichtige trawanten (machtsmisbruikende ambtenaren )Politici horen dienstbaar te zijn en hebben niet het recht hun bevolking op ongrondwettige gronden te terroriseren!

  2. Het enige waar de machthebbers bang voor zijn is de waarheid, maar die waarheid wordt keihard onderdrukt met allerlei methodes. Want de waarheid is gebaseerd op de werkelijke situatie en daaraan ontbreekt het aan het narratief waar de regeringen, de media en alle gezondheidsorganisaties en uitvoerders van deze waanzin zich mee bedienen. Je kunt geen fictieve ziekte uitroeien door fysiek geweld te gebruiken en/of iedereen te isoleren tegen zijn/haar wil. Om het volk te vergiftigen met wat we zogenaamd vaccins noemen. Maar dat snappen de eencellige dienstdoende huurmoordenaars niet. Die zich militaire noemen en het land verdedigen. Voor een volk wat zij nu zelf uitroeien en opsluiten.

  3. Ik gok dat je in Nederland ondanks dit je nog steeds geen vergelijking mag maken met de donkerste jaren van de vorige eeuw. Ik hoop dat we de winter doorkomen zonder dat hier in NL.

    Grpeten,
    Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in