Opnieuw een kinderarts die tegen het inenten van kinderen tegen Corona is. De dokter heeft 2 sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie gehad – waarvan een werd bevestigd door een autopsie. Voorts vermeldt de kinderarts zijn ervaringen met Corona in de afgelopen maanden in de vorm van cijfers, bericht Corona-blog.net.

Een tweede kinderarts uit Dortmund, Dr. med. Meinolf Stute, geeft zijn gefundeerde mening over de Corona-vaccinaties. Het is interessant dat hij dit baseert op al zijn behandelingsgevallen. Sinds 01.02.2020 heeft hij tot 13.07.2021 rond 32.000 contacten met patiënten gehad. Hiervan waren 63 mensen van alle leeftijden positief getest op COVID-19.

Interessant in zijn commentaar: er waren 0 COVID-19 opnames, 0 gecompliceerde thuiskuren, 0 lange termijn ziekteverlopen, zoals smaakstoornissen, en geen bewijs voor de India-variant.

Naast Dr. Stute verwijzen wij opnieuw naar de kinderarts Dr. Krohne-Reichert, die zich niet alleen uitspreekt tegen vaccinatie, maar ook tegen discriminatie van de ongevaccineerden. Maar nu naar de brief van Dr. Stute:

StiKo [Duitse gezondheidsautoriteit, Permanent Comité voor Vaccinatieaanbeveling] 16.08.2021

Lieve ouders, lieve kinderen, pubers, en ook lieve grootouders!

Na kennis te hebben genomen van de “nieuwe” verklaring van het StiKo over de “vaccinatie” van 12-17-jarigen, kan ik de mijne nog eens samenvatten.

1. De gegevens zijn veel te beperkt

2. De gegevens hebben alleen betrekking op bijwerkingen op korte termijn (dagen tot weken na de vaccinatie).

3. In de gegevens/studie wordt geen melding gemaakt van de ernstige bijwerkingen – die mij uit persoonlijke contacten bekend zijn.

5. Veiligheid op middellange – en vooral lange – termijn niet uit de gegevens kan worden afgeleid. Dit vereist – zoals bij alle voorgaande ontwikkelingen op het gebied van vaccins – een studieperiode van 8 tot 10 jaar.

  Plotseling en onverwacht - het sterven houdt maar niet op

6. Wij moeten deze studietijd overlaten aan de komende generatie, want de toekomst van een natie hangt af van hun gezondheid.
Kinderen zijn onze toekomst!

U bent van harte welkom – op afspraak – om met mijn medisch assistenten dieper op het onderwerp in te gaan en advies in te winnen.

Dr. Meinolf Stute

P.S:
lees de vorige berichten zorgvuldig en belast de doktersassistenten niet met telefoontjes over dit onderwerp.
Dit blokkeert de lijn voor echt zieke kinderen. Denk er alsjeblieft over na!

Dr. med. Meinolf Stute 17.08.2021

Op een andere bladzijde motiveert hij zijn standpunt uitvoerig en neemt hij de behandelingsgevallen in zijn praktijk met u door.

[…] Daarom beperk ik mij tot actuele feiten en cijfers die ik in mijn eigen praktijk heb verzameld.

Cijfers

Behandelingsgevallen/contacten met eigen patiënten van 1.02.2020 tot vandaag:
Bewezen Covid-infecties: 63 patiënten van alle leeftijdsgroepen
Opnames als gevolg van Covid-19 infectie: nul
Gecompliceerde behandelingen thuis: nul
Gevolgen op lange termijn na infectie (vermoeidheid, aanhoudende smaakstoornis, gevoeligheid voor infectie, PIMS): nul
Waarneming van de “India”-variant: nul

Deze figuren zijn zeer interessant, omdat ze in het echte leven werden verzameld!!!

Dr. med. Meinolf Stute 13 juli 2021

Hij gaat ook in op de gevolgen van de lockdown-maatregelen en beschrijft depressies, angststoornissen en ook agressie tegen zichzelf en anderen.

Gevolgen van de lockdown-maatregelen

Niet als gevolg van een ziekte, maar als gevolg van lockdown en de vereiste maatregelen (waaronder thuisblijven en het dragen van een mondkapje), hebben wij geconstateerd:

Onwil om naar school te gaan, zelfs weigering om naar school te gaan
Somatoforme klachten: Hoofdpijn, buikpijn, gewichtstoename, constipatie als gevolg van gebrek aan beweging.
Depressie, suïcidale gedachten.
Angststoornissen.
Agressie tegen buitenstaanders of tegen zichzelf (“krabben”).
Slaapstoornissen.

  Verbijstering in het wielrennen: 95 van de 154 wielrenners storten in tijdens de klassieker Parijs-Nice

Nogmaals zij opgemerkt dat dit NIET de gevolgen van ziekte zijn, maar de gevolgen van politiek geïnduceerde maatregelen.

Dr. med. Meinolf Stute 13 juli 2021

Hij spreekt van 2 sterfgevallen als gevolg van vaccinatie, waarvan er een door autopsie werd bevestigd.

Gevolgen van vaccinaties door gevaccineerde ouders

In tientallen gevallen meldden gevaccineerde ouders griepverschijnselen met hoge koorts en bedrust gedurende verscheidene dagen.
Schouderpijn, koortsachtige reacties en algemene vaccinatiereactie
Goed verdraagbaar zonder symptomen
2 sterfgevallen binnen 24 uur na vaccinatie (1 bevestigd door autopsie).
Ons medeleven gaat uit naar de getroffen families!

Dr. Meinolf Stute 13 juli 2021

Verklaring van het Comité voor Vaccinatieaanbeveling van het StiKo

De cijfers komen overeen met die welke zijn gepubliceerd in het laatste vaccinatiebulletin van het StiKo (hier is de link).
Het Comité voor Vaccinatieaanbeveling, dat is samengesteld uit beproefde deskundigen – die op vrijwillige basis werken – heeft het baten-risicoprofiel van ziekte tot “vaccinatie” zeer nauwgezet uitgewerkt.

Als conclusie van de risico-batenanalyse (risico van ziekte versus risico van vaccinatie) beveelt het StiKo aan niet te vaccineren onder de 17 jaar zolang geen verdere studies over verdraagbaarheid en werkzaamheid beschikbaar zijn.
Deze aanbeveling is zeer nauwkeurig gemotiveerd.
Alleen zeer zeldzame ziekten moeten worden gevaccineerd na een risico-batenanalyse als een persoonlijke beslissing van de ouders (trisomie 21, cyanotische hartafwijkingen, ernstige meervoudige handicaps).

Dr. Meinolf Stute 13 juli 2021

Zijn conclusie is ondubbelzinnig, want de risico-batenverhouding spreekt zich volgens zijn professionele beoordeling duidelijk uit tegen vaccinatie bij kinderen. Hij zegt ook dat het fenomeen Long-Covid geen probleem is in zijn medische praktijk.

  EU aanklagers beginnen corruptieonderzoek Von der Leyen - Politico

Conclusie

Op grond van mijn eigen waarnemingen (geen hoog ziekterisico voor kinderen en adolescenten onder de 17 jaar), de wetenschappelijke adviezen uit Duitsland (StiKo), kom ik tot de conclusie dat vaccinatie in deze leeftijdsgroep momenteel uit een oogpunt van baten-risico’s niet moet worden uitgevoerd.

Bovendien moet worden opgemerkt dat in het verleden moderne vaccinaties geleidelijk in de kindertijd werden ingevoerd als in studies van verscheidene jaren was aangetoond dat het vaccin veilig en doeltreffend was, op middellange en lange termijn goed werd verdragen en geen bijwerkingen had.

Deze gegevens kunnen op dit moment niet beschikbaar zijn (korte tijd) en daarom is een afwachtende houding wetenschappelijk, medisch en ethisch gezien aangewezen.

Ik kan de politieke eis tot invoering wegens vermeende gevolgen op lange termijn (trefwoord “Long-Covid”) uit de dagelijkse praktijk niet begrijpen en zal daarom persoonlijk geen covid-vaccinatie in de praktijk brengen zolang er geen “zuivere” wetenschappelijke gegevens beschikbaar zijn.

Dortmund in de zomer van 2021

Dr.Meinolf Stute 13 juli 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelActrice Sally Kirkland na ontvangst van Moderna vaccin: “In mijn 79 jaar, heb ik nog nooit dit niveau van pijn ervaren”
Volgend artikelBent u een zoeker naar de waarheid of een gelovige in leugens?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Niet dat hij het in eerste instantie goed heeft gedaan, maar het getuigt van moed om toe te geven wat voor verschrikkelijke fout je hebt begaan om zo nog méér schade te beperken. Want reken maar dat dit op het geweten rust van elke arts die het vaccin heeft gegeven, als deze kennis zoals hierboven beschreven straks gemeengoed is.

  De vraag is dan voor de meesten niet “waarom ben je er mee begonnen”, maar “waarom ben je er niet mee gestopt?”. Al geldt voor mij nog altijd de eerste vraag.

 2. 99,99% van de artsenwerken voor geld alleen.
  Pretenderen moraal te hebben, maar hebben dat niet.
  Wie denk je dat de “levens onwaardigen om zeep hielp in 1935–1940 840.000?

  Mijn eigen ervaring: 11 jaar na hartaanval geen enkele controle of test gehad. ECG was “te duur”.

  Note: wel precies 50 jaar behandeld voor iets wat ik NIET had; een huisarts met alleen een stetoscoop kwam erachter; drie nederlandse artsen en twee ziekenhuis onderzoeken niet.

  Note in DE kreeg een arts 1050 euro voor reclame voor vaccinatie; verpleegsters 50 euro per uur voor vaccineren.
  Niet lullen, zakken vullen.

 3. In de discussie over injecteren komt nogal eens een frikandel opdraven.
  Een hyperbool, weliswaar mank (onnatuurlijke toediening, betreffende lichaamsprocessen), behalve dan wanneer je de handelingen met injectie plaats in een ellendige consumtiemaatschappij, die van het argeloos of onverschillig en bijkans overmatig nuttigen.
  Het ene vergif is de andere niet.
  De verwijzing naar de frikandel zou slaan op kennis, meer in het bijzonder weten wat je eet.
  In bredere zin misschien weten wat een frikandel nog meer inhoudt, van een ecologische voetafdruk en of het mens- en diervriendelijk, of je het een gehakt of een worst kan noemen tot bekend zijn met prijs- en kwaliteitsverschillen.

  Zo is het ook met kennis van de Duitsers.
  Die hebben nogal een geschiedenis met worsten en andere zaken.
  En menigeen weet niet meer dan hij of zij consumeert.
  De ene consumtie is de andere ook niet, afhankelijk waar het vandaan komt.
  Flinke verschillen in kwaliteit en intentie.

  Het gebeurt wel meer dat sommige context, aantallen en verwijzingen worden gemaakt omtrent historische ‘feiten’ (hier hedde Gij een FRIKANDEL).
  Of het nu van horen, zeggen, zien of ervaren is, of je het zelf lekker vindt of dat je wil dat andere het lekker vinden, of dat anderen er niks anders van mogen vinden.
  Dat de Duitsers, slecht waren, danwel makkelijk meegingen in slechte ontwikkelingen.
  Dat de Duitsers x-aantallen van y-handelingen hebben verricht in z-omstandigheden.
  Hoopjes FRIKANDELLEN.

  #jesuispierre
  Is wel eens op school geweest, kijkt wel een tv, leest wel eens een boek en praat nog weleens met iemand.
  Eigenlijk net als
  #jesuiscommetout
  En misschien ook weinig bang en meer bewogen om die kennis ook te delen.
  De kwaliteit en kennis over FRIKANDELEN (of over Duitsland) verschilt.
  Zo ook de intentie in het aanbieden. Vaker ellendig, niet altijd misplaatst ook al blijft de uitkomst kwalijk en met vrijwel uitsluitend een aanbod van aan- en opjagen.

  Bruggetje rond; van vleesstaven naar (epandeurs de) kuchkennis en kwalijke DE data.
  tltr/tldr
  #bonnesante
  #jesuispierre #FRIKANDEL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in