De term “zelfmoord” werd populair tijdens het bewind van de Clinton Crime Family in Amerika, waar tientallen medewerkers en klokkenluiders leken te sterven door “zelfmoord”, hoewel het bewijs en de omstandigheden wezen op moord. De wereld weet ook dat de perverse freak genaamd Jeffrey Epstein banden had met een aantal zeer machtige mensen, waaronder de Clintons. Heeft hij ook “zelfmoord” gepleegd in die gevangeniscel? schrijft S.D. Wells.

Vandaag de dag gaan de kinderhandel en kinderseksmisdrijven gewoon door, zelfs op de hoogste regeringsniveaus, en nu zegt de voormalige directeur van de Defense Intelligence Agency (DIA), generaal Mike Flynn, dat sommige topwetgevers van de VS “gecompromitteerd zijn door globalistische actoren, vanwege hun reizen naar het buitenland waar ze “met kinderen slapen”. Zijn dit dezelfde Washington DC politici die in Epstein’s privévliegtuigen en privé-eiland zaten en minderjarige kinderen en tieners molesteerden en verkrachtten? Als dat zo is, wie wordt er dan nog meer “vermoord” die probeert deze demente regering en globalistische corruptie aan de kaak te stellen?

“Officiële” overzeese reizen voor leden van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat omvatten “uitspattingen” zoals seks met kinderen, volgens generaal Michael Flynn

Ja, die generaal Michael Flynn heeft bekend dat Amerikaanse toppolitici van beide partijen “met kinderen slapen” tijdens hun overzeese “officiële” reizen voor wat “Congresdelegatie” of “CODEL”-reizen wordt genoemd. Nou, de “L” in CODE “L” moet staan voor lust, en wel van de meest perverse soort.

Volgens Flynn doen leden van het Huis en de Senaat deze zieke handelingen op deze reizen en zijn nu volledig COMPROMISEERD door de globalisten die het weten, bewijs hebben en het boven hun hoofd hangen. Dit betekent dat de VS volledig wordt gecontroleerd door marionettenmeesters, en dan nog wel de meesters van crimineel-perverse marionetten.

  Ierse dokter onthult 'Great Reset' agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video

Generaal Flynn: “We hebben op dit moment een Huis van Afgevaardigden dat volledig kapot is” – eigendom van bedrijfslobbyisten en globalisten

In een wereld waarin miljarden en zelfs biljoenen geld worden witgewassen, denken de rijkste schurken op aarde dat ze weg kunnen komen met moord, en meestal doen ze dat ook. Leden van het Congres zijn nu gedocumenteerd voor het slapen met minderjarige kinderen tijdens overzeese reizen met behulp van grof geld om het allemaal te verdoezelen. Weet je nog toen de echte president, Trump, generaal Flynn gratie verleende en links door het lint ging? Dat komt omdat generaal Flynn zeer gevoelige informatie bezit over super hooggeplaatste personen in de Amerikaanse regering, en hij weet dat deze Congresleden veel te diep betrokken zijn bij de globalisten die hen nu controleren.

Roger Stone schreef een paar jaar geleden over hoeveel Flynn weet en zei: “Generaal Flynn heeft een lijst van pedofielen op hoog niveau waarvan de vrijgave de Deep State-dons zal decimeren #Netherlands.” Seks hebben met minderjarigen en miljardairs die in feite de wereld regeren daarvan op de hoogte hebben, nou, dat doet een Amerikaanse politicus buien, en het is niet te zeggen hoeveel andere corruptie en controle er bestaat over het leger van de Verenigde Staten, de hele economie, biowapens, het drukken van geld en het manipuleren van verkiezingen.

Daarom vindt links het zo leuk om kinderen te groomen, zodat als deze politici betrapt worden door echte autoriteiten, ze het misschien normaal kunnen laten lijken of het zelfs kunnen legaliseren voordat ze in vlammen opgaan (of levend opgegeten worden door Satans duivelse honden). Welke video’s zaten er in Epstein’s kast? Heeft hij zelfmoord gepleegd? Heeft generaal Flynn gelijk? Waar zijn al die tienduizenden vermiste kinderen die de afgelopen 3 jaar vanuit Mexico Amerika zijn binnengekomen?

  ENVIRO-TERRORISME in de VS nu TOXISCHE GASWOLK vrijkomt nadat "autoriteiten" vinylchloride in brand staken om het te VERSPREIDEN in de lucht over boerderijen en rivieren

Op deze moeilijke en belangrijke vragen moeten echte antwoorden komen, en snel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead PoolVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeer media schizofrenie over Russissche raketten (+ Dood-droppings video’s op AFU)
Volgend artikelRusland geeft Oekraïne ‘dubbele dosis’ Iskander-raketten; valt hetzelfde doel twee keer aan voor maximale slachtoffers – rapporten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Kennedy zat er ook bij alsook een lange lijst van zowel bijna heel Hollywood als politiekers allerlei… inbegrepen óók de Gate’s en de Obama’s het is ongelooflijk en het blijft onwaarschijnlijk wreed..ps een lijst die Rusland heeft vrijgegeven..die namen…😳😤 je wordt er Woedend van…

   • Niet alleen Robert F. Kennedy jr. en zijn toenmalige vrouw Mary zijn meegevlogen met de lolita express. Voordat ik verder ga: Mary Kennedy (1959 – 2012) was bevriend met Epsteins hoerenmadam Ghislaine Maxwell, die vorig jaar tot 20 jaar is veroordeeld en nog altijd haar waffel dicht houdt.
    Ook Robert Kennedy’s moeder Ethel (1928), oom Edward M. – Ted – & neven Edward jr., Christopher Lawford, Bobby Shriver & zus Maria Shriver + toenmalige echtgenoot & neonazi Arnold Schwarzenegger hebben ooit plaatsgenomen in Epsteins lolita express.

  • Dit is best een heel geloofwaardig scenario>
   Bovendien kent iedereen twee grote voorbeelden die een dergelijke gang van zaken onderschrijven.
   1 – Dominique Strauss-Kahn – Wikipedia
   Dominique Gaston André Strauss-Kahn also known as DSK, is a French economist and politician who served as the tenth managing director of the International Monetary fund…He served in that capacity until his resignation on 18 May 2011, in the wake of an allegation that he had sexually assaulted a hotel maid; the charges were later dismissed. Other sexual allegations followed, and resulted in acquittals. These accusations were seen as controversial in France, and prompted prominent conspiracy theories.

   Dit is een franse top diplomaat die wel gewend is aan een beetje spionage, vuile streken en compromat en die verwacht dat de hotel meid beschikbaar is voor sex? Hmmmm

   2 – “The Casa Pia child sexual abuse scandal was a case of child sexual abuses involving a number of children and employees at Casa Pia, a Portuguese state-run institution for the education and support of poor children and under-age orphans. Portuguese Judiciary Police (Polícia Judiciária) officials estimate that more than 100 boys and girls of the 4,600 pupils enrolled in Casa Pia at the time, including some deaf and mute, may have been sexually abused throughout several decades. The scandal involved several prominent men, including TV presenter Carlos Cruz, former Casa Pia governor Manuel Abrantes, and former UNESCO ambassador Jorge Ritto. The trial is one of the longest running in Portuguese history, lasting more than five years, with testimony from more than 800 witnesses and experts.”

   Er zijn nog wel meer voorbeelden te vinden, maar deze twee onder steunen wel het idee dat deze VIPs hele speciale voorrechten kenden tot dat dat ineens niet meer zo was.

 2. Veel Amerikaanse Congresleden en veel EU parlementarieërs en politici van de nationale kabinetten zijn er niet voor de burgers, dat moge nu onderhand wel duidelijk zijn, maar toch op woensdag a.s. gaat heel Holland stemmen OMG.

 3. EU had nog echt geld. Itt tot het nep geld dat er in Ziomerica ronddwarrelt. Dat echte geld moest uit EU gesleurd worden, en dat deden ze dmv het gifspuitje. En Oekriestan. Trutsula van de Lijken kreeg vast een vette bonus. Vast wel hè.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in