Na twee jaar van het beroven van miljarden mensen over de hele wereld van hun leven en bestaansmiddelen, lijkt het erop dat het establishment heeft besloten om hun dierbare biomedische veiligheidsstaat terug te draaien. Terwijl deze monsters proberen hun handen schoon te wassen van de grootste humanitaire catastrofe van de 21e eeuw, moeten we waakzaam blijven voor de mogelijkheid dat ze zullen proberen naadloos over te schakelen op de volgende “crisis”, schrijft Jordan Schachtel.

In plaats van de schuld voor hun falen op zich te nemen, belazert dit establishment ons met verklaringen over de overwinning op een virus. Met behulp van datamanipulaties en regelrechte leugens willen deze mislukte “leiders” dat wij hen bedanken voor het feit dat zij ons van een virus hebben gered.

Met of zonder mRNA-injecties, met of zonder lockdowns, met of zonder maskers, of welke onzinnige restrictie ze ook opdrongen, we zagen dezelfde resultaten. In geen enkel land bleek een van deze beperkingen ook maar enig nut te hebben. Twee jaar van “remedies”, veronderstelde “deskundige maatregelen” en dergelijke bleken niets anders dan gigantische verzonken kosten. We werden opgelicht door Big Pharma, en, nog veel belangrijker, we werden ten onrechte beroofd van onze onvervreemdbare rechten.

De verantwoordelijken deden niets anders dan schade toebrengen.

Hun “volksgezondheidsmaatregelen” creëerden alleen maar een enorm probleem bovenop het virusprobleem. Ten eerste was het de beruchte “Twee weken om de verspreiding te vertragen”. Dat veranderde in eindeloze beperkingen op de bewegingsvrijheid van mensen, het aannemen van een nieuwe religie voor het dragen van maskers, een bioveilig-staatssegregatiesysteem, en het creëren van een nieuwe mammoetindustrie – die niets anders produceert dan pure slangenolie – die recordwinsten opleverde.

  "Neem contact op met uw arts... Geen tijd om te wachten": Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklonters

In de afgelopen twee jaar hebben onze regeringen zowel een anti-humanitaire als een economische oorlog tegen de burgers gevoerd. Alleen al in de Verenigde Staten heeft de rgering roekeloos triljoenen dollars gedrukt, waardoor de rijkdom van de overgrote meerderheid van hun burgers is gedevalueerd, terwijl de elite met connecties zich heeft verrijkt. Het Biden-regime zette de grondwet in brand en demoniseerde degenen die weigerden aan hun autocratische eisen te voldoen, waarbij criticasters werden bestempeld als vijanden die aan de kant van een virus stonden.

Op het niveau van de deelstaten maakten machtsbeluste gouverneurs het leven van hun burgers tot een hel, waarbij ze de hoop en dromen van miljoenen ondernemers vernietigden, terwijl ze de arbeidersklasse dwongen een eindeloze reeks experimentele injecties te ondergaan om hun gezinnen te kunnen blijven voeden. Op lokaal niveau hebben schoolbesturen en academische instellingen van onderwijs een gevangenisstraf gemaakt, waarbij zij kinderen als menselijke schilden gebruiken om hun politieke ideologie te bevorderen.

Er valt nog veel meer te zeggen over dit tijdperk, en het tijdperk van de COVID-mania heeft ons achtergelaten met een schurkengalerij van misdadigers op het gebied van de mensenrechten. Overal ter wereld echter hebben de mensen die deze catastrofe hebben veroorzaakt liever dat we er zo snel mogelijk over ophouden te praten, vooral in de Verenigde Staten.

In Amerika zijn de verantwoordelijken op zoek naar een afleiding. Dat kan in vele vormen – misschien een oorlog met een grootmacht, een komende “klimaatcrisis”, of zelfs een “cyberpandemie”. De lijst van mogelijkheden is eindeloos, en het is belangrijk om waakzaam te blijven voor wat ze ons hierna kunnen toewerpen.

  Wetenschappelijke studie: "COVID-19 virus heeft een Chinese vingerafdruk" - werd in de doofpot gestopt

De tussentijdse verkiezingen in de VS zijn al over een paar maanden, en nu is de COVID-mani zeer impopulair. De wetenschap is niet veranderd, maar de opiniepeilingen wel. Politici en “de deskundigen” proberen te doen alsof ze geen twee jaar van ons leven hebben gestolen, met niets om te laten zien. Hun gebrek aan berouw en eerlijkheid toont definitief aan dat het enige waar ze om geven is aan de macht te blijven, en ze zullen alles doen om aan de macht te blijven.

Ik hoop de dag mee te maken dat Anthony Fauci, Xi Jinping, Bill Gates, Joe Biden, Justin Trudeau, en deze lange lijst van misdadigers wettelijk verantwoordelijk worden gehouden voor hun ongelooflijke misdaden tegen de mensheid. Maar voor nu is het tijd om uit te kijken naar de volgende truc die uit hun mouw komt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zettenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinzombies vallen 17-jarig meisje aan, slaan haar het ziekenhuis in omdat ze weigert mondluier te dragen
Volgend artikelGezondheidsautoriteit FDA klaar om het vaccin voor baby’s goed te keuren; waarom gooien we de baby’s niet gewoon van een klif in een vulkaan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. “Human DNA is like a computer program, but far, far more advanced than any software we’ve ever created.”
  -Bill Gates

  So when Gates looks at the code in a single DNA molecule, he has to admit that it has the same property of “sequence specificity” that characterizes all computer software codes and language. DNA simply functions like a software program.

  Tot in lengte van jaren update na update.

 2. Laat ik het bij een zeer enge gedachte houden: Gevaccineerden zijn voor Big Pharma intelligent property geworden, omdat hun DNA is gewijzigd en daarom gepatenteerd. Het eigendomsrecht berust bij Big Pharma.

 3. Inderdaad Reneetje, gevaxte zijn eigedom v. Big Pharma.
  De vraag is zullen zij dit eigendom goed behandelen.
  Vrees van niet.
  Ze hebben een bron v. inkomsten gecreëerd.
  De vaccinatieschade zal hun inkomsten in de toekomst garanderen.
  Het is een slim vaccin, door de inhoud creëert het ziekten als ADE, HIV, allerlei bloed, hart en hersen ziekten.
  Ze zijn nergens voor verantwoordelijk door de domme regeringen die hun wurg contracten hebben getekend.
  Diezelfde regeringen geven nu bakken vol geld uit en drukken geld alsof het niets uitmaakt.
  Intussen krijgen alle landen torenhoge schulden.
  Gevolg is dat alle geldstromen vastlopen
  en voilla de digitalwallet word ingevoerd.
  Geen weg terug. WEF en discipelen hebben hun doel bereikt.
  Hopelijk kunnen we ze de pas afsnijden
  Kijk naar China, zo’n leven wil een weldenkend mens toch niet.
  Rood vinkje zonder te weten waarom?
  Men kan met je doen wat men wil.
  De crisis waar we inzitten hebben ze zelf veroorzaakt, hun geld hebben de werkende bevolking voor hun verdiend.
  Daardoor zit de bevolking nu in de knel.
  Hun dankbaarheid voor het geld en de daardoor verworven macht is schreinend.
  Zonder de werkende bevolking, hadden ze niets gehad. Het leven is niet eerlijk kijk er de geschiedenis boeken maar op na, men heeft er niets van geleerd . Macht en geld corrumpeert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in