Net voor de “Coronapandemie” vond Event 201 plaats, waarbij de uitbraak van een Coronavirus werd gesimuleerd. Dezelfde actoren achter Event 201 – Klaus Schwab, Bill Gates en alle andere globalisten, of “elites” – organiseerden vorige week Cyber Polygon, een simulatie van een cyberpandemie. De impact van de cyberaanval die zij simuleerden was 10 keer groter dan die van Corona, beweert bestsellerauteur DeAnna Lorraine in de Stew Peters Show.

Lorraine verwacht binnenkort cyberaanvallen waardoor onder meer nutsvoorzieningen en de levensmiddelenindustrie zullen worden lamgelegd en mensen zullen moeten verhongeren om nepvlees van Bill Gates te kunnen eten. “Ze zijn dit al een tijdje aan het voorbereiden”, zegt ze.

Ze werken aan een zeer grote cyberaanval

Zo werden de systemen van JBS, ’s werelds grootste vleesverwerker, vorige maand door een hack lamgelegd. Slachthuizen in onder meer Noord-Amerika en Australië moesten als gevolg van die cyberaanval worden gesloten.

“Mensen denken dat de Russen achter deze cyberaanvallen zitten”, zegt Lorraine. Zij zegt dat dit niet het geval is: “Dit is waar zij naar toe werkten. Dezelfde mensen die achter het Coronavirus zitten, werken aan een zeer grote cyberaanval”.

Als mensen zonder elektriciteit, internet en voedsel komen te zitten, worden ze totaal afhankelijk van de overheid en kan de Great Reset in korte tijd worden doorgevoerd, zo betoogt zij.

Simulaties als Event 201 en Cyber Polygon zijn een voorbode van wat de wereld te wachten staat, aldus Lorraine. “Ze liegen tegen ons. We zijn allemaal pionnen in de oorlogsspelletjes van Schwab en Gates. We kunnen de Hongerspelen beëindigen als we stoppen met gehoorzamen en wakker worden”, benadrukt ze.

  Geen treinen, geen vliegtuigen, geen auto's en GEEN GAS - Welkom in de DE-CIVILISATIE democratische utopie

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van ‘Great Jobs Reset’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTechnocraten leiden de wereld naar een nieuw duister tijdperk
Volgend artikelDit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Mooie uitvinding al die computers waar ze alles en en iedereen op hebben aangesloten.
  En zonder die computers kunnen ze tegenwoordig blijkbaar helemaal niks meer.
  Ik lees elke dag over cyber aanvallen op security.nl van bedrijven die lam gelegd zijn.
  Ik heb al van 3 bedrijven een mail gehad dat ze daar ingebroken hadden en de meeste gegevens van klanten gestolen hebben.
  Volgens die mails kom er ik net goed mee weg, als je ze moet geloven.
  Ze hebben dan hooguit mijn naam en adres en een rekening nr. Daar kan je niet zoveel mee verder.
  Vervelender is het voor iemand die met een pas nr betaald hebben.

 2. Eerst het technovirus voor de corona pandemie. Nu de cyber pandemie. Is iedereen er nu achter wat de acute “corona” -aandoening veroorzaakt….?

 3. Tsja. Geen internet is op zn best vervelend. Maar misschien wel goed voor mn bloeddruk als ik niet langer het nieuws kan volgen en zoe hoe debiel de wereld wordt.
  Wat betreft electra; ik kan zonder. Lastig, maar het kan. Ik heb een generator en een voorraad benzine voor noodgevallen waarmee ik het lang uit kan houden als we het gebruik minimaliseren tot wat echt noodzakelijk is.
  Nou woon ik in de VS waar grond aanzienlijk goedkoper is, en met 1 acre (ruwweg 4000m2) heb ik genoeg ruimte voor eigen groente- en kruidentuin, ondanks dat in de heuvels slechte grond heb en dus met ‘raised beds’ moet werken. Aan de andere kant vermindert dat de vraat door wilde konijnen wel enorm.
  Wat betreft voedsel ben ik bijna geheel zelfvoorzienend en ik heb voorraden bulkvoedsel in huis (rijst, pasta, bonen, meel etc), gedroogd, vacuum verpakt en in gesealde vaten gestopt, waarmee ik voor 5 jaar voldoende heb, evenzo gedroogde vruchten en gedroogd vlees (a-la recept pemmican wat vroeger door de indianen werd gebruikt om het lang houdbaar te maken en met moderne middelen is het beter, sneller en eenvoudiger te doen). De eigen kweek groente en fruit zijn genoeg voor mij en mijn gezin. Kippen en konijnen zorgen voor vlees, eieren, veren en vacht. Voor volgend jaar staat er toch al een kas op het programma (plastic, glas is me te duur) om wat extra dingen te kunnen telen die meer warmte nodig hebben, evenals een bijenkast. Eigen bron en eigen filtersysteem zorgen voor water.
  Het grootste probleem zal verwarming worden; dat zal betekenen dat er hout gehakt moet worden.
  Ik kan het iedereen aanraden om rond te kijken om voorraden aan te leggen en zich te verdiepen in tuinieren om de eigen groente te gaan verbouwen. Hoewel de eerste stap inderdaad wel een investering vraagt betaalt dat zich al snel terug in lagere kosten in boodschappen. Plus dat je zeker weet wat je krijgt wat betreft bestrijdingsmiddelen; gebruik je ze niet, of slechts ecologische, dan heb je dus ook geen gore toevoegingen in je eten. En werken in de tuin is lekker lichamelijk bezig zijn zonder te overdrijven, dus ook gezond.

  • En de gezelligheid kent geen tijd als dan straks de mee-eters je tuin in komen omdat ze geen voedesel hebben. Zo is het nog wel 30 of 40 jaar vol te houden. 🙂

  • Je moet wel willen leven in een tijd als je ziet dat de rest om je heen omvalt of dat je overvallen wordt….
   Ik in ieder geval niet, we moeten gewoon allemaal samen pakken en op naar de regering en wegjagen die zooi.

  • Ik denk dat je gebruikte frituurvet(olie) eenvoudig kunt krijgen van fastfood bedrijven.
   Ik denk zelfs dat die betalen voor het afhalen.
   In een groot vat stoppen nadat je het hebt gefilterd… prima brandstof.
   Je kunt het zelfs raffineren en gebruiken voor een diesel generator en/of voertuig.

 4. Maar die cyberaanval bi de JBS lijkt mij dubieus. Dat bedrijf is lid van de WEF dus werkt ook mee met de globalisering. Bij elk bedrijf wat tegenwoordig op een of andere manier in het nieuws komt moet je eigenlijk onderzoek doen of ze lid zijn van het WEF want dan werken ze allemaal mee aan het plan.

 5. Best al je belangrijke bestanden/documenten downloaden en op DVD-ROM branden, dan zijn ze beschermd tegen virussen en een EMP (Electro Magnetische Puls), die zowel door mensen als door een CME (Coronal Mass Ejection) van de Zon kunnen geproduceerd worden. Misschien volgende week al… (zie spaceweather.com)
  Electronica en bestanden opgeslagen op interne en externe harde schijven en usb sticks zullen in geval van een EMP onherroepelijk de geest geven, tenzij ze zich veilig in een zogenaamde ‘Kooi van Faraday’ bevinden.

 6. Nog zo’n een gluiperd die stemmen probeert terug te winnen na eerst gestemd te hebben voor een medische apartheid staat en inzetten op vaccins.
  Blijkbaar is hij dat alweer vergeten, maar ik niet.

  Wij – normale mensen die klaar zijn met deze postmodernistische globalistische corona-dictatuur – moeten onze krachten bundelen en sámen in verzet komen. Dát óf we moeten samen een parallelle samenleving beginnen; een samenleving waarin we gewoon weinig te makken hebben met Het Systeem en op onze eigen manier leven, als het ware in een alternatieve werkelijkheid.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/geert-wilders-we-moeten-lak-hebben-aan-beleefdheden-oppositioneel-verzet-is-een-burgerplicht/

  • Het Wilderbeest loeit weer. Loeit met de wind mee. De schapen zullen volgen. Het Wildersbeest heeft al heel lang schapen geleid. Nu weer. Baaahhhhh baaaaaahhh baaaaaaahhhh.

   • Het probleem is dat de trouwe aanhang van de PVV het geen moer uitmaakt.
    Nog steeds lees ik, ik blijf toch op Geert stemmen en hoop dat hij MP wordt.
    Ze doen gewoon of het allemaal niet gebeurt is waar hij op gestemd heeft of zijn meningen ergens over.
    Wel zijn er ook vele die hem nou wel door hebben en ook altijd PVV gestemd hebben.
    Maar dat is maar een minderheid van de trouwe aanhang.
    En nou met een verhaal aankomen alsof hij er nogal tegen is.
    Ga lekker een ander in de zeik nemen, zou ik zeggen.
    Nooit zal je hem Rutte horen aanvallen over alle corona regeltjes.

 7. ik snap trouwens niet waarom die sukkels belangrijke infrastructuren aan het internet hangen.
  Updates wanneer nodig kun je ook manueel, lokaal doen.

 8. Een voorwendsel om een internet shutdown te bewerkstelligen zodat het plebs geen toegang meer heeft tot alternatieve informatie en zich niet meer kan organiseren in verzet !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in