Zes volwassenen hebben in Berlijn een 17-jarig meisje aangevallen omdat ze geen gezichtsbedekking droeg in een tram, en haar zo hard geslagen dat ze naar een ziekenhuis moest worden gebracht, bericht Breitbart.com.

De aanval vond zaterdagavond plaats nadat het meisje naar verluidt geweigerd had een masker te dragen in een tram in de Berlijnse wijk Prenzlauer Berg.

Het niet geïdentificeerde meisje, dat met haar vrienden reisde, werd aanvankelijk racistisch mishandeld toen ze weigerde een masker te dragen, nadat haar door de andere passagiers was verteld dat het een wettelijke vereiste was, aldus het bericht.

Die Welt merkt op dat zodra het meisje de trein verliet een groep van drie mannen en drie vrouwen haar aanvielen, haar meerdere malen sloegen en schopten, en dat haar zelfs een deel van haar haar werd uitgerukt. Het 17-jarige vrouwelijke slachtoffer moest vanwege haar verwondingen naar het ziekenhuis.

De aanvallers wisten aanvankelijk de plaats te verlaten. Later werd een van de drie mannelijke aanvallers door politieagenten geïdentificeerd aan de hand van een opname die het slachtoffer van het incident maakte.

Alle drie de mannelijke aanvallers, tussen 42 en 51 jaar oud, werden later op zaterdagavond door de politie aangetroffen in een plaatselijke kroeg, en sommigen zouden dronken zijn en ten minste één was in het bezit van illegale drugs. De drie vrouwen zijn nog op vrije voeten.

De huidige coronavirusbeperkingen van Duitsland schrijven voor dat reizigers “een medisch of FFP [filterend gelaatsstuk] masker” moeten dragen in het “openbaar vervoer”, en ook een vaccinpaspoort moeten hebben – dat betekent dat zij ofwel “hersteld zijn van COVID” een “volledig gevaccineerde persoon” moeten zijn of een negatief coronavirustestresultaat moeten hebben.

  DEATHVAX™ Israël Editie: Officiële gegevens over totale sterfte vrijgegeven

Vaccinpaspoorten zijn nog geen vereiste in Duitsland, maar buurstaat Oostenrijk, dat in januari 2022 ongevaccineerden tot een lockdown dwong, heeft besloten vaccins verplicht te stellen voor alle volwassenen ouder dan 18 jaar, met boetes voor degenen die de prik weigeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zombie ApocalypseVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer waarschuwt beleggers stilletjes voor vloedgolf van mogelijke fraude-onthullingen die snel zal komen
Volgend artikelHoe zal de volgende “crisis” eruit zien? Met de COVID-manie die uitdooft, heeft het establishment een andere distractie nodig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Begrijpen die spuitschaapjes nog steeds niet dat die mondkapjes niet werken? Je draagt toch ook geen paraplu die vol met grote gaten zit?

  • ja, leuke vergelijking met paraplu, de spuitschaapjes hebben smetvrees, en zijn echt dom, je kan die schapen nu eens alles wijsmaken, ze trappen er gewoon in, ze geloven de politiekers, het zijn ook zij die het hardst staan te roepen als ze erachter komen dat ze ronduit belogen zijn, nou laat ze dan maar roepen, ik zal het niet horen, is zoals die mensen in het begin van de plandemie meteen gingen hamsteren, dat zijn de ergste, hypocriet in de hoogste graad, doen alsof ze heilig zijn, als je 10 mensen voor je hebt, je kan ze er zo uithalen.
   Dat zijn mensen die geen eigenwaarde hebben, geen identiteit, niets hebben ze, daarom luisteren ze oh zo graag naar de overheid omdat ze zelf niks weten, kunnen of doen.

   • Het is vaak ook gewoon luiheid. Als anderen voor mij denken hoef ik het zelf niet meer te doen. Dan vraag je bijna om het slachthuis. Wat dat betreft is het wel mooi dat al die schandalen met die WOB verzoeken nu aan het licht komen. Laten we hopen dat daardoor weer een x-aantal zullen gaan ontwaken.

   • Jahaaa en !!! als er een schaop over de D(o)am is volgen er meer…..en die zijn allemaal zwaar ziekte van downsyndroom.. aggressie en vol van zichzelf dat hun niks kan overkomen want ze zijn gevaccineerd….besmettingsgevaar scheppen voor anderen is dat strafbaar???

  • Begin maar een compleet zelfvoorzienend leven te leiden als je dat nog niet deed. Of samen met anderen. Houdt zoveel mogelijk afstand van deze miljoenen gehersenspoelden. Tv en andere technologieën hebben hun werk al gedaan. Blijf ook weg van de volwassen hypocriete overlopers nee-kamp. Dat zijn mensen die geen vergeving verdienen. Hier bevinden zich de grootste narcisten. Je herkent ze nu wel. Altijd met hun eigen hachje bezig…..nooit kunnen denken aan het groter geheel.
   Altijd met hetzelfde kopieerpraat van zij van het alledagelijkse heersende meekrijgen.

   Laten we lekker de tweedeling houden. Kijken waar dit naartoe gaat.

 2. Duitsers kunnen altijd nog roepen dat ze het niet woesten…
  En dat mag tegenwoordig straffeloos, sterker nog.. het wordt zelfs aangemoedigd.

  • Meeste Duitsers wiste idd van niets! Maar het is O zo gemakkelijk te PAPEGAAIEN ipv zelf te onderzoeken.
   O, wacht dat ist verboten als het om wwii gaat. Sorry 🙁

  • hahaha echt wel ik word al jaren rasjistisch vernedert als Amsterdammer meerderheid zijn van 400 nationaliteiten die hun zin/wil doordrukken.. dus of ik ff rekening wil /moet houden met Moslims Koptischen Joden Iraniers Irakezen Somaliers Surinamers Antillies lesbo’s travo’s de gehele gay-parade Christenen Politie agentjes Boa’s en nog veel meer Ramaadan… maar uuuuuuuuuhhh?? rekening houden met de Hollander ho maar… in elke tram zijn die zeldzaam

 3. Dus drie volwassen mannen slaan een 17-jarig meisje in elkaar.

  Ik hoop toch echt dat er eens wat gaat indalen bij zulke (niet dus – ) mannen. En niemand in die tram die daar iets aan deed, neem ik aan? Wat een wereld…

  • Trammen zitten vol met coronaplandemie-volgzamen en hypocriete tegenstanders.
   Niet de geschikte plek voor een 17-jarige om in het openbaar vervoer of in andere openbare ruimtes voor stennis te schoppen. Ik hoop dat zij ouders heeft die haar actie goedkeuren en dat zij ouders heeft die gezonde wraak zullen nemen.

   De enige echte dader in dit verhaal is de onder-uitvoerder van coronamaatregelen. De trambestuurder.
   Zo’n bang mietje die bang is om baan kwijt te raken. Zo’n iemand die thuis en de pauzes wel steen en been klaagt over zinloze coronamaatregelen, maar verder maar door blijft sukkelen.

  • correctie. Drie mannen en drie vrouwen maar idd. niemand doet wat. Voor corona hoorde ik vaker; Ieder voor zich God voor ons allen, waar ik het niet mee eens ben maar goed. Ik dat dát een dilemma is wat nu met de corona tegen ons gebruikt wordt..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in